Şimdi Ara

Apple Iphone4 32 GB (2 Aylık Tertemiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan almak için 2 ay uğraştığım telefonumu malesef satmak istiyorum. Bu kadar çabuk ayrılacağımı hayal etmiyordum ama ne yapalım.

Dediğim gibi telefon 2 ay önce telkonetten aldım. Faturası kutusu tüm aksesuarları ile birlikte eksiksiz verilecektir. Telefonu aldığım ilk gün badygoardz taktım bunun dışında arka ve yanlarda da imat2 orjinal deriden siyah kılıfı var. Yani en ufak bir çizik yada boya atması olmasına imkan ve ihtimal yok. Henüz orjinal kulaklığını hiç kullanmadım.

Ayrıca yanında Samsung WEP470 Bluetooth kulaklıkta vereceğim. Kulaklığıda 1 ay önce aldım onunda faturası kutusu herşeyi mevcut.

Telin kendisinden başka fotoğraf makinam olmadığı için resim koyamıyorum fakat emin olabilirsiniz tertemiz sıfır bir cihazdır.

Donanımsal yada yazılımsal en ufak hatası yoktur.

Fiyat: 1700 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Neden satıyorsun acaba? Eğer para sıkıntısı ise üzüldüm :(
  • maddi sıkıntı dostum evet ama böyle diyince mezarcılık yapası tutuyor bazılarının ama öylede vermeyeceğim telimi
  • pm
  • coldfire3 dostum ile anlaşılmıştır teşekkür ederim.
  • ö.m gönderdim arkadaşım..
  • coldfire3 dostuma sattım arkdaşlar şimdi vermeye gidiyorum teşekkür ederim ilginiz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: On Air

coldfire3 dostuma sattım arkdaşlar şimdi vermeye gidiyorum teşekkür ederim ilginiz için

Arkadaşım son kullanıcıya satmanı isterdim ama mal senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: black.jack

quote:

coldfire3 dostuma sattım arkdaşlar şimdi vermeye gidiyorum teşekkür ederim ilginiz için

evet cihaza bende talip olabilirdim.ancak geç kaldım sanırım.tr garantili i4 almak için bu kadar arayıştayken kaçırmak,hemde kullanmayıp satacak bir arkadaşa gittiğini görünce üzüldüm...neyse sağlık olsun,kısmet değilmiş.ancak tr garantili i4 satacak/satan arkadaşlarım var ise görüşebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: black.jack

quote:

Son kullanıcı mezarcı bu forumda kardeş.
  • Konu açılır açılmaz satılmış yaw :) Kaçırdık güzelim telefonu, şimdi bekle dur genpadan sıra gelsin
    Satanada alanada hayırlı uğurlu olsun..
  • güzel fiyata gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.