Vodafone'dan almak için 2 ay uğraştığım telefonumu malesef satmak istiyorum. Bu kadar çabuk ayrılacağımı hayal etmiyordum ama ne yapalım.
Dediğim gibi telefon 2 ay önce telkonetten aldım. Faturası kutusu tüm aksesuarları ile birlikte eksiksiz verilecektir. Telefonu aldığım ilk gün badygoardz taktım bunun dışında arka ve yanlarda da imat2 orjinal deriden siyah kılıfı var. Yani en ufak bir çizik yada boya atması olmasına imkan ve ihtimal yok. Henüz orjinal kulaklığını hiç kullanmadım.
Ayrıca yanında Samsung WEP470 Bluetooth kulaklıkta vereceğim. Kulaklığıda 1 ay önce aldım onunda faturası kutusu herşeyi mevcut.
Telin kendisinden başka fotoğraf makinam olmadığı için resim koyamıyorum fakat emin olabilirsiniz tertemiz sıfır bir cihazdır.
Donanımsal yada yazılımsal en ufak hatası yoktur.
Fiyat: 1700 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
coldfire3 dostuma sattım arkdaşlar şimdi vermeye gidiyorum teşekkür ederim ilginiz için
Arkadaşım son kullanıcıya satmanı isterdim ama mal senin...
quote:
Orijinalden alıntı: black.jack
quote:
Orijinalden alıntı: On Air
coldfire3 dostuma sattım arkdaşlar şimdi vermeye gidiyorum teşekkür ederim ilginiz için
evet cihaza bende talip olabilirdim.ancak geç kaldım sanırım.tr garantili i4 almak için bu kadar arayıştayken kaçırmak,hemde kullanmayıp satacak bir arkadaşa gittiğini görünce üzüldüm...neyse sağlık olsun,kısmet değilmiş.ancak tr garantili i4 satacak/satan arkadaşlarım var ise görüşebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: black.jack
quote:
Orijinalden alıntı: On Air
Son kullanıcı mezarcı bu forumda kardeş.
Konu açılır açılmaz satılmış yaw :) Kaçırdık güzelim telefonu, şimdi bekle dur genpadan sıra gelsin Satanada alanada hayırlı uğurlu olsun..
güzel fiyata gitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme