Şimdi Ara

TTNET SANTRAL NUMARALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
106.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TTNET Bölge olarak santral numaralarını blen arkadaşlar lütfen burda paylaşsın.Sabahtan beri Ulaşmaya çalışıyorum ama AVCILAR SANTRAL telefon numarasını bulamıyorum.Lütfen birbirimze yardımcı olalım...

Türktelekom Genel Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0212 590 90 90

Avcılar Türktelekom Müşteri Hizmetleri

0212 676 55 55

0212 290 29 98

ankara-bahçeli

buda bonus olsun

Ankara Bahçelievler Telekom Müdürlüğü

2128292

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 4 Ocak 2011; 20:21:26 >
  • izmir bornova telekom
    232-3881122 veya 232-3882123
    Daha Fazla Göster
  • Telefon numarasını bilsen ne olacak adamlarlar açmıyorlarki telefonu.

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

santrale gitmek şart..

Santrale alırlar mı bilinmez ama açıklayıcı bir şekilde taleplerini içeren dilekçe ile başvurursan akşama kadar sana döneceklerdir. Dilekçeyi verdiğinde kayıt odasından numarasını almayı ihmal etme...

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

santrale gitmek şart..

Santrale alırlar mı bilinmez ama açıklayıcı bir şekilde taleplerini içeren dilekçe ile başvurursan akşama kadar sana döneceklerdir. Dilekçeyi verdiğinde kayıt odasından numarasını almayı ihmal etme...

hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. olmadı birde köy encümenlerinden imza toplayayım.. ikamet, 8 foto getireyim.. 2 dakikada telefonla bakıp kaldırırmı kaldırmazmı söylemeleri gerekiyor.. 2 gündür sincan ttneti arıyorum.. adamlar telefona ne yaptıysa çalmadan kapanıyor..

• Bu yararlı bir konu işte...
    Ankara Yenişehir'i bilen var mı?
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Bursa Osmangazi Gençosman Telekom Müdürlüğünün bu konuda bilgi alabileceğim telefon numarasını bilen varmı acaba
    3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • İzmir Karşıyaka olduğunu düşünerek yazıyorum. Arıza olduğunda santral diye burdan aramışlardı.

0232 366 07 91

1881-193∞
  • İstanbul Fatih lazım bana da.

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

santrale gitmek şart..

hangi yüzyılda yaşıyoruz ya.. olmadı birde köy encümenlerinden imza toplayayım.. ikamet, 8 foto getireyim.. 2 dakikada telefonla bakıp kaldırırmı kaldırmazmı söylemeleri gerekiyor.. 2 gündür sincan ttneti arıyorum.. adamlar telefona ne yaptıysa çalmadan kapanıyor..

Santrallerin öyle bir huyu var. Her arayan ulaşamıyor Bu arada Türkiye'de yaşıyoruz. Hatırlatmak isterim... Daha girmedik yani AB'ye o nedenle işinhallolsun istiyorsan her halukarda o dilekçeyi yazacak ve kayıt numarasını alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 5 Ocak 2011; 17:00:59 >

chester bennington

• ttnet fatih santral: (212) 514 75 07
    en fazla 2mbps alınabiliyormuş
  • Fatih deyim bende ama hangi santrale bağlı oldugumu bilmiyorum nerden ögrenebilirim. Birde en fazla 2mbit derken? Ben 8mbit kullanıyorum yaklasık 6 aydır bu ay hızımı kestiler adil kullanım zıvırtısıyla suandada yükseltmediler aradım ay başı oldu diyorum arıza kaydınız alındı diyor
    ben netlimitsiz kullanıyorum aradım bugün santrali 1mbitin üstüne çıkamıyorum bir yıl oldu, en fazla ne kadar destekleniyor dedim, 2 mbit en fazla dedi, ben de böyle bir bilgilendirme yapılmadı dedim, onu müşteri hizmetlerine sorun dedi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.