Giriş | |
|
|
|
25 Aralık 2005; 12:51:23
|
|
|
sonuçta gelecek sabredin
|
|
25 Aralık 2005; 13:16:54
|
|
|
bu resimlere hiç yorum getiren olmadı quote:
Orjinalden alıntı: gren quote:
Orjinalden alıntı: GFB BerLiN Bu telefonun cekilmis videolariin ve resimlerinin oldugu,inceleme seylerinin oldgu bir site bilen yokmu rızafb bir link vermişti 3mpli sharpo903 ile kıyaslanıyordu http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=40245
|
|
26 Aralık 2005; 7:39:44
|
|
|
alemin kralı geliyor abi biraz sabır.site öyle diyo ama 20 günden aşağıya çıkmaz hocam.
|
|
|
27 Aralık 2005; 3:57:26
|
|
|
Türkiye'de tahmini fiyatı ne olur arkadaşlar bu cihazın?
|
|
|
27 Aralık 2005; 4:18:40
|
|
|
Cihazı biraz inceleme fırsatım oldu. Öncelikle görüntüsü beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben daha parlak bir siyah bekliyordum ama mat bir telefonla karşılaştım. Resimlerde görüldüğü gibi çekici değil. Telefonun kapak mekanizması çok hoş. S700i gibi değil. Yaylı bir sistem var zannedersem ve sizin hafif itişinizle birlikte 180 derece dönüyor. Sizin çevirmenize gerek yok yani. Resim kalitesi bir telefona göre çok iyi. Karanlıkta , dahili ışık kapalıyken dahi çok güzel çekiyor. Işık açıkken yaptığınız yakın çekimlerde de sanki flaş kullanmışsınız gibi güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Menü sistemi W800i ile aynı. Cihazın kapağındaki bir tuşa basarak video call başlatabiliyorsunuz. Tabi bunu test etme imkanım olmadı. Sonuçta cihaz güzel ama beklediğim gibi değil. İçimde "Mutlaka almalıyım" hissini uyand | | | |