Giriş | |
|
Teknode
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
17 Aralık 2005; 14:44:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: med_cezir197 B E N D E B U R D A Y I M sen bizdende koyu bir w900cüsün bakalım fiyat nasıl olacak uamrım geç çıkmaz zaten içimizde başka tellere yönelme var se yi aradığımda şubat gibi demişti ama
|
|
|
|
|
17 Aralık 2005; 14:45:13
|
|
|
doğru bi tespit
|
|
17 Aralık 2005; 14:49:47
|
|
|
şubat cok gec ya awrupada cıkıo buraa 3 ay snra gelio
|
Teknode
Uzaklaştırılmış
|
 |
|
17 Aralık 2005; 14:52:23
|
|
|
|
k750de de aynısı olmuştu mayısta falan avrupada çıktı 2 ay sonra türkiyede çıkmıştı..
|
|
|
|
|
17 Aralık 2005; 14:52:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE quote:
Orjinalden alıntı: med_cezir197 B E N D E B U R D A Y I M sen bizdende koyu bir w900cüsün bakalım fiyat nasıl olacak uamrım geç çıkmaz zaten içimizde başka tellere yönelme var se yi aradığımda şubat gibi demişti ama valla öleyimde okadar param yok ne yazıkki olsa hemen alırım gelir gelmez
|
|
17 Aralık 2005; 14:54:56
|
|
|
sen w550 i fln soruodun sanırm yanlış hatırlamıosam naptn wazgectn heralde
|
Teknode
Uzaklaştırılmış
|
 |
|
17 Aralık 2005; 14:55:28
|
|
|
umarım istediğin olur medcezir fiyatıda çok tuzlu olmaz işallah ama 3g var diye fiyat yüksek olabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNODE -- 17 Aralık 2005, 14:56:10 >
|
|
|
|
|
17 Aralık 2005; 14:58:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE umarım istediğin olur medcezir fiyatıda çok tuzlu olmaz işallah ama 3g var diye fiyat yüksek olabilir... eet o kesn ya bi k600 we z800 mü ne onlar bile 3g yüzünden cok pahalı ya
|
|
|
17 Aralık 2005; 15:02:16
|
|
|
3gli 6680 750 3g pekte pahalandırıcı bir sistem olmasa gerek ben 1100den fazla olursa sonu hüsran olur derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 5 Ocak 2006 20:23:07 >
|
|
17 Aralık 2005; 15:17:41
|
|
|
Eh sohbet koyulaşmışken bende katılayım bari olaya. Almanyada siyahı çıktı bile.10 gündür heryerde satılıyor.Fiyat ortalama 550 euro. Ama beyaz henüz yok.Yılbaşında tek tük satılmaya başlanacakmış ama heryerde bulunabilir olması Ocak ortasını bulacakmış. Annemde 6 ocak gibi gelecek Türkiyeye bayram için ama kararsızım getirtmeye.Hala TKdan bir haber yok.Kaydı nasıl yaptıracağız,havaalanında gümrüğe bildirimde bulunmak yeterli olacakmı yoksa ayrıca bir kayıt gereklimi daha bir cevap yok.Adamlara mail attım 4-5 gün önce ,cevap bile vermediler. Açıkcası korkuyorum elimde patlar matlar.550 Euro*1,60= 880 YTL. bu paraya zar zor W800 alıyorsun Trde,adam orda W900 alıyor.Revamı bu bize be... Bu arada W800 uzun zamadır 380 Euroda takıldı idi Almanyada ama yavaş yavaş fiyat gevşemeye başladı.360'a kadar indi baktığım sitelerde. K750i ise 290 euro civarında. Beyaz W900 Trye kesin gelecek.2 hafta önce Metrocitydeki Teknosada SEnin promosyon ekibi ile görüştüm ocaksonu gelir dediler.Ve beyazdan çok umutlular.Özellikle bayanlardan yoğun talep bekliyorlarmış. Fiyat bana kalırsa 1150-1200 aralığında olur ilk zamanlar 1-2 hafta sonrası 1100 YTL seviyesinde kendine yer bulur.
|
|
|
17 Aralık 2005; 15:20:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: realgs Eh sohbet koyulaşmışken bende katılayım bari olaya. Almanyada siyahı çıktı bile.10 gündür heryerde satılıyor.Fiyat ortalama 550 euro. Ama beyaz henüz yok.Yılbaşında tek tük satılmaya başlanacakmış ama heryerde bulunabilir olması Ocak ortasını bulacakmış. Annemde 6 ocak gibi gelecek Türkiyeye bayram için ama kararsızım getirtmeye.Hala TKdan bir haber yok.Kaydı nasıl yaptıracağız,havaalanında gümrüğe bildirimde bulunmak yeterli olacakmı yoksa ayrıca bir kayıt gereklimi daha bir cevap yok.Adamlara mail attım 4-5 gün önce ,cevap bile vermediler. Açıkcası korkuyorum elimde patlar matlar.550 Euro*1,60= 880 YTL. bu paraya zar zor W800 alıyorsun Trde,adam orda W900 alıyor.Revamı bu bize be... Bu arada W800 uzun zamadır 380 Euroda takıldı idi Almanyada ama yavaş yavaş fiyat gevşemeye başladı.360'a kadar indi baktığım sitelerde. K750i ise 290 euro civarında. Beyaz W900 Trye kesin gelecek.2 hafta önce Metrocitydeki Teknosada SEnin promosyon ekibi ile görüştüm ocaksonu gelir dediler.Ve beyazdan çok umutlular.Özellikle bayanlardan yoğun talep bekliyorlarmış. Fiyat bana kalırsa 1150-1200 aralığında olur ilk zamanlar 1-2 hafta sonrası 1100 YTL seviyesinde kendine yer bulur. dostm snde bizdensin oh negüsel nese bnce tr ye gelmesini bkle ya bşi fln olur snra parana yazık olur ama ynede kndin bilrsin fakat bn olsam bu saatten snra yurtdısından we kaçak tel almam
|
Teknode
Uzaklaştırılmış
|
 |
|
17 Aralık 2005; 15:27:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: realgs Beyaz W900 Trye kesin gelecek.2 hafta önce Metrocitydeki Teknosada SEnin promosyon ekibi ile görüştüm ocaksonu gelir dediler.Ve beyazdan çok umutlular.Özellikle bayanlardan yoğun talep bekliyorlarmış. Fiyat bana kalırsa 1150-1200 aralığında olur ilk zamanlar 1-2 hafta sonrası 1100 YTL seviyesinde kendine yer bulur. işallah realgs bilgiler için çok tşk ederim
|
|
|
|
|
17 Aralık 2005; 15:32:35
|
|
|
yurt dışından garantili tel getiince gümrükte onaylatmak şart sanırım quote:
Orjinalden alıntı: gokhan s. quote:
Orjinalden alıntı: realgs Eh sohbet koyulaşmışken bende katılayım bari olaya. Almanyada siyahı çıktı bile.10 gündür heryerde satılıyor.Fiyat ortalama 550 euro. Ama beyaz henüz yok.Yılbaşında tek tük satılmaya başlanacakmış ama heryerde bulunabilir olması Ocak ortasını bulacakmış. Annemde 6 ocak gibi gelecek Türkiyeye bayram için ama kararsızım getirtmeye.Hala TKdan bir haber yok.Kaydı nasıl yaptıracağız,havaalanında gümrüğe bildirimde bulunmak yeterli olacakmı yoksa ayrıca bir kayıt gereklimi daha bir cevap yok.Adamlara mail attım 4-5 gün önce ,cevap bile vermediler. Açıkcası korkuyorum elimde patlar matlar.550 Euro*1,60= 880 YTL. bu paraya zar zor W800 alıyorsun Trde,adam orda W900 alıyor.Revamı bu bize be... Bu arada W800 uzun zamadır 380 Euroda takıldı idi Almanyada ama yavaş yavaş fiyat gevşemeye başladı.360'a kadar indi baktığım sitelerde. K750i ise 290 euro civarında. Beyaz W900 Trye kesin gelecek.2 hafta önce Metrocitydeki Teknosada SEnin promosyon ekibi ile görüştüm ocaksonu gelir dediler.Ve beyazdan çok umutlular.Özellikle bayanlardan yoğun talep bekliyorlarmış. Fiyat bana kalırsa 1150-1200 aralığında olur ilk zamanlar 1-2 hafta sonrası 1100 YTL seviyesinde kendine yer bulur. dostm snde bizdensin oh negüsel nese bnce tr ye gelmesini bkle ya bşi fln olur snra parana yazık olur ama ynede kndin bilrsin fakat bn olsam bu saatten snra yurtdısından we kaçak tel almam
|
|
18 Aralık 2005; 13:07:45
|
|
|
gelsede genel incelemeleri okusak
|
|
19 Aralık 2005; 12:41:13
|
|
|
Az önce TK'dan mail geldi. Gümrüğe bildirmek gerekirmi kararsızım açıkcası.ama Kaydı kesin TK yapıyormuş. İşte gelen mail.: Sayin *******, Kurumumuz adina yazilmis bir dilekce, pasaportun kimlik bilgilerinin oldugu sayfanın ve giris- cikis yapildigini gosteren sayfalarin fotrokopisi ile cihaza ait faturanin fotokopisini Kurumumuza gondermeniz durumunda evraklariniz incelenerek gerekli islemler yapilacaktir. Bilgilerinizi rica ederim. Telekomünikasyon Kurumu GMK Bulvarı Yeşilırmak Sk.No:16 06430 Demirtepe/Ankara Faks: 0 312 550 51 64
|
|