Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W900i hakkında herşey

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W900i hakkında herşey Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
meke

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Kasım 2005; 16:53:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben bu telefonu internette gördüm, çok beğendim.
w900 Türkiyeye gelicekmi, fiyat ve zaman tahmini / bilgisi olan varmı?

GSMARENA Kasım 2005 diyor ama, tam w800 i alacaktım, bunu beklerim o zaman

General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, October
Status Available
Size Dimensions 109 x 49 x 24 mm
Weight 148 g
Display
Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels
Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
Customization Composer, download
Vibration Yes
Memory Phonebook 500 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Duo Pro (up to 2 GB)
470 MB built-in shared memory
Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots)
Data speed 384 kbps (UTMS)
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Clock Yes
Alarm Yes
Infrared port Yes
Games Yes + downloadable
Colors Black, White
Camera 2 MP, 1632x1280 pixels, autofocus, video(QVGA), flash; second video call camera(QCIF)
- Bluetooth 2.0
- MP3/AAC player, up to 30h playback if the phone is switched off
- Video player
- WAP 2.0
- HTML browser (NetFront)
- Java MIDP 2.0
- T9
- FM radio with RDS
- Image viewer
- Picture editor
- Organiser
- Voice memo
- USB port
- SyncML
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 370 h
Talk time Up to 8 h 40 min

Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın.
Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak.
Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
med_cezir197

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Kasım 2005; 16:54:50 

önümüzdeki ay olabilir tamini fiyat 1200 1300 ytl olabilir

depenrol

1 Aralık 2005; 15:01:31 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

n80 telefonmu ya w900ün yanında bnce n80 almaya blie değmes klasik nokia tellerine benzio

e klasik nokia olması doğal nokia nokia dır.ekran çözünürlüğü w900 den daha iyi smbian ve wlan da var 512 mblık bi mp3 player alabilirsin ama telefonunda ekran kalitesini artıramassın demi?yadasymbian indiremessin.herneyse beyler ben de çok sevdim w900 ü ama gerçekci olmak lazım biraz daha n80 e yaklaştım gibi yanlız fotoğraf kalitesini merak ediyorum bilen var mı nasıl mış.

depenrol

1 Aralık 2005; 15:07:03 

quote:

Orjinalden alıntı: FHA Turambar

w900 mu n80 mı daha karar veremedım ıkısınden bırını alıcam ama kafam cok karısık yardım edersenız sevınırım

valla ben de kararsızım ama ne istediğine tam karar vermeden sakın alma derim ben.Vereceğin para az olmayacak sonra elden çıkarmak için ikinci el piyasasını ezberlemek zorunda kalabilirsin.AMA NASIL KARAR VERECEM DİYOSAN ONU BENDE BİLMİYOM KARAR VERİRSEN HABERİM OLSUN DOSTUM

med_cezir197

1 Aralık 2005; 15:46:26 

quote:

Orjinalden alıntı: depenrol

quote:

n80 telefonmu ya w900ün yanında bnce n80 almaya blie değmes klasik nokia tellerine benzio

e klasik nokia olması doğal nokia nokia dır.ekran çözünürlüğü w900 den daha iyi smbian ve wlan da var 512 mblık bi mp3 player alabilirsin ama telefonunda ekran kalitesini artıramassın demi?yadasymbian indiremessin.herneyse beyler ben de çok sevdim w900 ü ama gerçekci olmak lazım biraz daha n80 e yaklaştım gibi yanlız fotoğraf kalitesini merak ediyorum bilen var mı nasıl mış.
[/quot]

sadece ekran çözünürlüğünü karşılaştırma zaten çokta fark yok aralarında ve w900 ekranı daha canlı. birde ses kalitesi war bunuda unutma ve araya sonynin de ses kalitesini de düşünme payı olarak ekle

med_cezir197

1 Aralık 2005; 16:34:22 

beyler bu w900 ün kapağı 360 derece dönebiliyormu?

gren

2 Aralık 2005; 13:16:00 

w900i realgsnin verdiği almanya önsipariş fiyatı 570 euroymuş
bu ön sipariş olduğu için yüksek dersek
trde 1000-1100 ytl olur piyasada tahminimce zaten realgsye se tryede bu rakam verilmişti

gren

2 Aralık 2005; 13:18:42 

nokianın ekranları sericssonunnın 320x240 ile anca n80-n90 gibi çözünürlüklerle yaklaşır
ekranıyla yaklaşır
bunu şurdanda anlayabilirsin aynı özellikteki sony tv ile vestel tv arasında çok fark vardır
aynen nokianın 2mp ile s.ericssonun 2mp ile dağlar kadar fark olması gibi
symbian zaten alışkanlıktır
n80in resim kalitesi n90 civarını geçmez bence
quote:

Orjinalden alıntı: depenrol

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 2 Aralık 2005, 13:20:42 >

gren

2 Aralık 2005; 13:57:05 

w900 ile w800i yi yanyana resimleri bulamıyoruz bulan biri olursa eklesin

med_cezir197

2 Aralık 2005; 15:09:02 

quote:

Walkman telefon ailesinde üçüncü nesil UMTS W900

Sony Ericsson, tüm dünyada büyük yankı uyandıran W800 lansmanının ardından piyasaya sürülen W550’den sonra; farklı bütçelere uygun Walkman telefon ailesine bir yenisini daha ekliyor.

W900 tam bir Walkman telefon olmasının yanı sıra mükemmel görüntüleme ve erişim sağlayan bir el terminali.

W900 bir müzik çalar olarak havadan sistemiyle operatörden müzik transferini olanaklı kılıyor. Bu şekilde W900, başka bir bağlantıya gerek kalmadan şarkı, video klip ya da diğer bilgilerle doldurulabiliyor.

Sony Ericsson Başkan Yardımcısı ve Ürün-Uygulama Planlamadan Sorumlu Başkanı Rikko Sakaguchi, Sony Ericsson Walkman telefon ailesinin yeni UMTS üyesi W900’ün; cep telefonlarından en yüksek müzik kalitesiyle video keyfi yaşamak isteyenler için yeni bir yaşam tarzı sunacağını söylüyor. Sakaguchi, “Walkman telefon ailemizin yeni 3N üyesinde mükemmel müzik kalitesiyle kristal berraklığında; saniyede 30 karelik video kayıt/izleme olanağını son derece kolay kullanımda bir araya getirdik.” diyor. W900’ün sadece bir müzik telefonu olarak anılmayacağını ifade eden Sakaguchi “Bu telefon, kullanıcılara iletişim konusunda arzu ettikleri herşeyin yanı sıra, cep telefonlarında gerçek multimedya ve görüntüleme olanağı sunacak.” iddiasında bulunuyor.

Müzik yükleme ve transferi

W900’ün en çekici özelliklerinden biri de telefona müzik kopyalama, yükleme ya da arşivlemeyi son derece kolaylaştırması. Telefondaki şarkı arşivini genişletmenin tek bir yolu yok; eğer operatör böyle bir servis sağlıyorsa havadan yükleme ya da bilgisayardan kopyalama, arşivleme yöntemlerinden sadece ikisi.

Dijital müzik dosyaları bilgisayardan W900’e basit bir “sürükle ve bırak” mantığı ile yükleniyor. W900 ayrıca, kullanıcının önceden kullandığı önde gelen tüm müzik çalma yazılımlarıyla da uyumlu çalışıyor.

W900 ürün kutusunda hediye edilen Disc2Phone yazılımı ile müzik CD’leri ve bilgisayardaki müzik arşivi telefona aktarılabiliyor. W900’ün 470MB’lık dahili belleğinde 230’a kadar şarkı depolanabiliyor. Elbette telefon belleği Memory Stick PRP Duo™ bellek kartı ile 4 GB’a kadar da artırılabiliyor. Böylece telefon 2 bine kadar şarkı depolayabiliyor. W900, MP3, AAC, AAC+, MIDI, WAV ve XMF gibi genel geçer tüm müzik formatlarını destekliyor:

İşlevsellik ve tasarım

Döner kapaklı tasarıma sahip çok yönlü bir Walkman telefon olan W900, sadece müzik çalar olan dijital cihazlardan bir adım öteye geçerek, aynı anda birden fazla işi yapabilmeyi sağlıyor. Doğrudan müzik tuşları kullanıcıyı tek dokunuşla Walkman fonksiyonuna taşıyor. Burada, şarkı listeleri; şarkıcı ya da şarkı isimlerinden seçim yapılabiliyor. Müzik dinlerken eğer çağrı gelirse, müzik durup atanmış zil sesi çalacağından, çağrı kaçırmak da olanaksız hale geliyor.

Küçük bir dokunuşla dönerek açılan kapağın altında, geniş tuş takımı bulunuyor. Kapak kapalıyken de tüm telefon uygulamaları işlemeye devam ediyor; kullanıcılar mesaj okuyabiliyor ya da müzik listelerinden seçim yapabiliyor.

Görüntüleme ve multimedya

Bir Walkman telefon olarak, sadece bir müzik çalar olmanın ötesindeki W900 ile ileri düzey görüntüleme ve geniş bantta hızlı yüklemeler yapılabiliyor. W900’ün 262 bin renkli TFT 2.2 inç QVGA ekranı ise cep telefonu dünyasının bugüne kadar gördüğü en aydınlık ekranlardan biri.

Otofokus özellikli 2Megapiksel kamerasıyla gerçek fotoğraf kalitesini cep telefonuna taşıyan W900’de istendiğinde dahili kamera ışığı olarak da kullanılabilen dahili LED flaş bulunuyor. Sony Ericsson tarafından mobil endüstriye kazandırılan çift ön yüzlü tasarımı sayesinde W900’le yatay kullanımda fotoğraf ve video çekilebiliyor. Üstelik saniyede 30 kare çekim yapabilen videosuyla W900, piyasada mobil video iddiası taşıyan pek çok cep telefonunu da geride bırakıyor.

Ürün kutusunda hediye edilen Adobe PC yazılımı, telefona kaydedilen fotoğraf ve videoların bilgisayara kolay aktarımı, düzeltilmesi, çıkış alınması ve paylaşılmasını sağlıyor. Adobe Quick Time Player ise telefona kaydedilmiş hareketli görüntülerin bilgisayardan izlenmesini sağlıyor.

Bir mobil eğlence cihazı olarak W900, UMTS servislerinin sunduğu; video, müzik, oyun ve resimleri hızlı ve kolayca indirmek ve taramak gibi tüm olanaklara erişim sağlıyor. Yüksek performans oyun keyfi sunan 3 boyutlu Java oyun kapasitesini test etmek isteyenler için Gameloft’tan Asphalt Urman GT 3D oyunu W900’e önceden yüklenmiş bulunuyor.

Aksesuarlar

W900’ün kutusunda uzaktan kumandalı portatif stereo kulaklık HPM-80 hediye ediliyor. Sony Ericsson tarafından W900 ile ilk kez piyasaya sunulan kulaklık sayesinde telefonu cepten çıkarmadan; Walkman, radyo ve çağrılar yönetilebiliyor. W900 kutusunda ayrıca müzik dosyalarının transferi ve yönetimi için gerekli bir USB kablo ve Disc2Phone PC yazılımı da hediye ediliyor.

W900 satışı

Sony Ericsosn’un üçüncü Walkman telefonu, 3. nesil W900, beyaz ve siyah renklerde 2005’in son çeyreğinde satışa sunulacak.

- W900i çift mod UMTS (2100MHz) – Avrupa, Asya Pasifik, Orta Doğu, Afrika için GPRS 900/1800/1900

- W900c çift mod UMTS (2100MHz) – Çin için GPRS 900/1800/1900. çin satışlarında 3. nesil servislerine bağlı olarak başlanacaktır.

Logo ve görsel malzemeler için lütfen küçük resimlere tıklayınız:

W900’ün teknik özellikleri

Görüntüleme ve mesajlaşma
Otofokuslu 2 Megapiksel kamera

Görüntülü görüşme

Dijital kamera kullanıcı arayüzü

8x dijital zum

LED kamera ışığı

240x320 piksel QVGA TFT ekran

2.2 inç 262 bin renk ekran

Video kayıt ve tam ekranda izleme

Adobe Photoshop Album Starter Edition PC yazılımı

Apple QuickTime Player

Anında Mesajlaşma

Push e-posta

Eğlence
Görüntülü görüşme

Walkman™ (MP3/AAC/AAC+)

Uzaktan kumandalı stereo portatif kulaklı (3.5 mm jack)

40 ton polifonik zil sesi

Java J2ME™ ve donanım hızlandırıcı

Dahili Java oyunlar:

Asphalt Urban GT 3D

Power Ball Arcade 3D

QuadroPop 2D

MegaBass™

Macromedia® Flash Lite™

Video DJ™, Photo DJ™, Music DJ™

Disc2Phone

Yatay tam ekran oyunlar

RDS’li FM radyo

Bağlantı
Sync ML.

HTML tarayıcı

Kutuda USB kablosu

Memoy Stick Pro Duo™ girişi

Harici anten konnektörü

med_cezir197

2 Aralık 2005; 15:21:37 

işte w800 le w900 yanyana

gren

2 Aralık 2005; 15:24:02 

sağol
gerçek ölçüde değiller gibi

Teknode
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

2 Aralık 2005; 15:31:57 

evet gerçek ölçüde değiller
med_cezir197

2 Aralık 2005; 15:33:39