Giriş | |
|
|
|
12 Kasım 2007; 18:53:37
|
|
|
Arkadaşlar w900 büyük boy video çekebiliyor mu ? Veya şöyle sorim kaça kaç video çekebiliyor ?
|
|
|
12 Kasım 2007; 19:00:20
|
|
|
320x240 boyutlarinda harika videolar çekebiliyor :D Arada kaynamaması için :D Neden ki?Bir sorun felan mı çıkarıyor?(Bug veya virüs felan) Ayrıca benim istediğim dosyalara telefondan yani dosya yöneticisinden şifre ile ulaşılsın.Zaten dosyaları ben usb den atıcam.Kısacası önemli olan telefon açıkken ve kullanılıyorken belirlediğim klasörlere erişilmesini engellemek.
|
|
13 Kasım 2007; 17:09:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KENSHIN quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight.. www.getjar.com adresinde ''Locker'' diye bir program bulunuyor. Ancak programın pek de kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Neden ki?Bir sorun felan mı çıkarıyor?(Bug veya virüs felan) Ayrıca benim istediğim dosyalara telefondan yani dosya yöneticisinden şifre ile ulaşılsın.Zaten dosyaları ben usb den atıcam.Kısacası önemli olan telefon açıkken ve kullanılıyorken belirlediğim klasörlere erişilmesini engellemek. Kimi yazılımsal problemler mevcut ve programın arayüzünü beğenmedim. quote:
Arkadaşlar w900 büyük boy video çekebiliyor mu ? Veya şöyle sorim kaça kaç video çekebiliyor ? 320x240@30 FPS, 3GP
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
|
|
|
|
|
14 Kasım 2007; 11:21:53
|
|
|
Evet denedim zaten demo, full sürümünü de bulamadım ve bazen dediğin gibi stable olmamasından dolayı crypt ederken donuyor program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 14 Kasım 2007; 11:28:00 >
|