Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: <<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PlutosDaddy

17 Ağustos 2007; 17:52:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyazını Doğubanktan alan bayağı arkadaş vardı forumda, beyaz iyi güzel de çok fena leke tutuyo, siyah aldım ben de beyaz alma imkanım varken ve şimdi bombaya geliyoruzzz....

Millet efsane diyo, almak istiyo ben napıyorum? Cebimde unutup denize giriyoruuuuummmm Morto w900i...

melezsnape

17 Ağustos 2007; 18:04:11 

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Beyazını Doğubanktan alan bayağı arkadaş vardı forumda, beyaz iyi güzel de çok fena leke tutuyo, siyah aldım ben de beyaz alma imkanım varken ve şimdi bombaya geliyoruzzz....

Millet efsane diyo, almak istiyo ben napıyorum? Cebimde unutup denize giriyoruuuuummmm Morto w900i...

yuh yani daha ne diyim

The club of Walkman phones

SoNyErİcSsOn W705
PlutosDaddy

17 Ağustos 2007; 18:23:47 

Ya aslında öyle de değil olay; sırtımda kamera çantam vardı ellerim de doluydu. Balığa çıkarken benim bota doğru yürüdüm suyun içinden, aklım kameradaydı malum çanta 4000TL üstü değerde mal dolu Sonra bota yerleştirdim eşyaları bi baktım cebimde kalmış telefon Açtım tamamen, kuruttum, 2 gün pirince yatırdım nemini çeksin diye sonra da ama tık yok, arasıra bi açmaya kasıyo ama gidiyo sonra

melezsnape

17 Ağustos 2007; 18:29:37 

quote:

Ya aslında öyle de değil olay; sırtımda kamera çantam vardı ellerim de doluydu. Balığa çıkarken benim bota doğru yürüdüm suyun içinden, aklım kameradaydı malum çanta 4000TL üstü değerde mal dolu Sonra bota yerleştirdim eşyaları bi baktım cebimde kalmış telefon Açtım tamamen, kuruttum, 2 gün pirince yatırdım nemini çeksin diye sonra da ama tık yok, arasıra bi açmaya kasıyo ama gidiyo sonra

e doğaldır herkesin başına gelebilir önemli olan telin bu işten sıyrılabilmiş olması

SoNyErİcSsOn W705
PlutosDaddy

17 Ağustos 2007; 20:33:45 

Sıyrılmadı ki? Açılmıyo işte

BoW_WoW

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2007; 22:13:35 

Son fiyat nedir bunda yaw..eğer biraz daha ucuzlarsa w810i deilde bunu alcam galiba.Ekran kalitesi w810i ye göre cok güzel ve tuşları meydanda deil o tarafı hoşuma gidiyo :)

MeHTy

18 Ağustos 2007; 0:39:38 

ah be abi naptın sen şimdi öle duruo ha demekki bi çaresine baktırmadın mı hocam..yazıktır günahtır
quote:

MeHTy

18 Ağustos 2007; 0:43:44 

Kesinlikle w900i al derim aradaki farkı sende gorurmüşsndür biraz daha sabret .aldığına değsin derim ben..keşke bi imkanım olsa da sıfırdan alabilsem şöle deiştirseler teli serviste fln ahh ah
quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

Son fiyat nedir bunda yaw..eğer biraz daha ucuzlarsa w810i deilde bunu alcam galiba.Ekran kalitesi w810i ye göre cok güzel ve tuşları meydanda deil o tarafı hoşuma gidiyo :)

PlutosDaddy

18 Ağustos 2007; 3:22:14 

Baktırcaz çaresine baktırcaz

melezsnape

18 Ağustos 2007; 19:55:57 

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr...bugün teknosaya gidip elime aldım w900i yi allahııımm aklım başımdan gitti tekrar ya bence w850i hava ya ne biliyim hava değilde yani 900 başka ya üffff valla yerimde duramıyom ...bu sabah babam yeni tel alma olayına yeşil ışık yaktı hadi hayırlısı 2. elleri kaça olur dersiniz veya ocağa kadar orginal fiyatı kaç olur sizce?????

SoNyErİcSsOn W705
melezsnape

22 Ağustos 2007; 15:49:37 

arkadaşlar bişey soracam w900i de gelen aramayı döndürerek yanıtlama olayı var mı???? veya bi patchı falan var mı??

SoNyErİcSsOn W705
MeHTy

23 Ağustos 2007; 1:00:02 

Malesef yok ve bence büyük bi eksiklik..
yaması varsa çok güsel olur ama sanırım o da yok..

realgs

23 Ağustos 2007; 8:30:26 

Plutos şehit vermişsin sakurayı..
Benimki canavar gibi hala,Maşallah.
Tamda cepte unutulacak teldi yani bizimki,minicik
Neyse geçmiş olsun..
Balığa gidiyorsun demek.Bende balık tutuyorum , biliyorsun .
Yakında dalış olaylarınada başlayacağım inşallah...

NİSSAN NOTE 1.4 TEKNA '07

melezsnape

24 Ağustos 2007; 17:15:12 

arkadaşlar allah akınıza şu rds radyo nedir yav bi türlü anlamıyom ayrıca v.2.0 menüsünün görünümdn başka ne + sı var...bide bunun beyazı çok mu leke tutuyo ya

SoNyErİcSsOn W705
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2007; 21:32:40 

RDS sistemi sayesinde RDS destekli radyo istasyonlarının isimlerini, artist isimlerini ve şarkı ile ilgili bilgileri görebiliriz.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
YmE17

29 Ağustos 2007; 4:15:59