Giriş | |
|
|
|
17 Ağustos 2007; 17:52:47
|
|
|
Beyazını Doğubanktan alan bayağı arkadaş vardı forumda, beyaz iyi güzel de çok fena leke tutuyo, siyah aldım ben de beyaz alma imkanım varken ve şimdi bombaya geliyoruzzz.... Millet efsane diyo, almak istiyo ben napıyorum? Cebimde unutup denize giriyoruuuuummmm Morto w900i...
|
|
17 Ağustos 2007; 18:04:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy Beyazını Doğubanktan alan bayağı arkadaş vardı forumda, beyaz iyi güzel de çok fena leke tutuyo, siyah aldım ben de beyaz alma imkanım varken ve şimdi bombaya geliyoruzzz.... Millet efsane diyo, almak istiyo ben napıyorum? Cebimde unutup denize giriyoruuuuummmm Morto w900i... yuh yani daha ne diyim
|
|
17 Ağustos 2007; 18:23:47
|
|
|
Ya aslında öyle de değil olay; sırtımda kamera çantam vardı ellerim de doluydu. Balığa çıkarken benim bota doğru yürüdüm suyun içinden, aklım kameradaydı malum çanta 4000TL üstü değerde mal dolu Sonra bota yerleştirdim eşyaları bi baktım cebimde kalmış telefon Açtım tamamen, kuruttum, 2 gün pirince yatırdım nemini çeksin diye sonra da ama tık yok, arasıra bi açmaya kasıyo ama gidiyo sonra
|
|
17 Ağustos 2007; 18:29:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy Ya aslında öyle de değil olay; sırtımda kamera çantam vardı ellerim de doluydu. Balığa çıkarken benim bota doğru yürüdüm suyun içinden, aklım kameradaydı malum çanta 4000TL üstü değerde mal dolu Sonra bota yerleştirdim eşyaları bi baktım cebimde kalmış telefon Açtım tamamen, kuruttum, 2 gün pirince yatırdım nemini çeksin diye sonra da ama tık yok, arasıra bi açmaya kasıyo ama gidiyo sonra e doğaldır herkesin başına gelebilir önemli olan telin bu işten sıyrılabilmiş olması
|
|
17 Ağustos 2007; 20:33:45
|
|
|
Sıyrılmadı ki? Açılmıyo işte
|
|
17 Ağustos 2007; 22:13:35
|
|
|
Son fiyat nedir bunda yaw..eğer biraz daha ucuzlarsa w810i deilde bunu alcam galiba.Ekran kalitesi w810i ye göre cok güzel ve tuşları meydanda deil o tarafı hoşuma gidiyo :)
|
|
18 Ağustos 2007; 0:39:38
|
|
|
ah be abi naptın sen şimdi öle duruo ha demekki bi çaresine baktırmadın mı hocam..yazıktır günahtır quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy Beyazını Doğubanktan alan bayağı arkadaş vardı forumda, beyaz iyi güzel de çok fena leke tutuyo, siyah aldım ben de beyaz alma imkanım varken ve şimdi bombaya geliyoruzzz.... Millet efsane diyo, almak istiyo ben napıyorum? Cebimde unutup denize giriyoruuuuummmm Morto w900i...
|
|
18 Ağustos 2007; 0:43:44
|
|
|
Kesinlikle w900i al derim aradaki farkı sende gorurmüşsndür biraz daha sabret .aldığına değsin derim ben..keşke bi imkanım olsa da sıfırdan alabilsem şöle deiştirseler teli serviste fln ahh ah quote:
Orjinalden alıntı: BoW_WoW Son fiyat nedir bunda yaw..eğer biraz daha ucuzlarsa w810i deilde bunu alcam galiba.Ekran kalitesi w810i ye göre cok güzel ve tuşları meydanda deil o tarafı hoşuma gidiyo :)
|
|
18 Ağustos 2007; 3:22:14
|
|
|
Baktırcaz çaresine baktırcaz
|
|
18 Ağustos 2007; 19:55:57
|
|
|
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr...bugün teknosaya gidip elime aldım w900i yi allahııımm aklım başımdan gitti tekrar ya bence w850i hava ya ne biliyim hava değilde yani 900 başka ya üffff valla yerimde duramıyom ...bu sabah babam yeni tel alma olayına yeşil ışık yaktı hadi hayırlısı 2. elleri kaça olur dersiniz veya ocağa kadar orginal fiyatı kaç olur sizce?????
|
|
22 Ağustos 2007; 15:49:37
|
|
|
arkadaşlar bişey soracam w900i de gelen aramayı döndürerek yanıtlama olayı var mı???? veya bi patchı falan var mı??
|
|
23 Ağustos 2007; 1:00:02
|
|
|
Malesef yok ve bence büyük bi eksiklik.. yaması varsa çok güsel olur ama sanırım o da yok..
|
|
23 Ağustos 2007; 8:30:26
|
|
|
Plutos şehit vermişsin sakurayı.. Benimki canavar gibi hala,Maşallah. Tamda cepte unutulacak teldi yani bizimki,minicik Neyse geçmiş olsun.. Balığa gidiyorsun demek.Bende balık tutuyorum , biliyorsun . Yakında dalış olaylarınada başlayacağım inşallah...
|
|
|
24 Ağustos 2007; 17:15:12
|
|
|
arkadaşlar allah akınıza şu rds radyo nedir yav bi türlü anlamıyom ayrıca v.2.0 menüsünün görünümdn başka ne + sı var...bide bunun beyazı çok mu leke tutuyo ya
|
|
24 Ağustos 2007; 21:32:40
|
|
|
RDS sistemi sayesinde RDS destekli radyo istasyonlarının isimlerini, artist isimlerini ve şarkı ile ilgili bilgileri görebiliriz.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
|
|
|
|
|
29 Ağustos 2007; 4:15:59
|
| | | |