Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.079
Cevap
130
Favori
1.620.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azbuze

    Hepsini yaşadım biliyorum. Allah şifa versin. Iltihap sürekli ise siz doktora gidin.nihat bengisu araştırın. Özel olduğu için maliyetli olabilir

    teşekkür ederim hocam bakacağım. ankaradaki mevlüt topbaşı da övüyolar ama dediğim gibi adam bayıtmadan ameliyat etmeden 15 20 dk da herkesi gönderiyormuş güvenemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteria_

    quote:

    Orijinalden alıntı: azbuze

    Hepsini yaşadım biliyorum. Allah şifa versin. Iltihap sürekli ise siz doktora gidin.nihat bengisu araştırın. Özel olduğu için maliyetli olabilir

    teşekkür ederim hocam bakacağım. ankaradaki mevlüt topbaşı da övüyolar ama dediğim gibi adam bayıtmadan ameliyat etmeden 15 20 dk da herkesi gönderiyormuş güvenemiyorum

    Hocam o adama benim alrabam gitti, sonra iyileşti, hemoroidleri iple boğuyormuş sanırım ama fisüre bakıyormu bilmiyorum bende çok muzdaribim fisürden. Kronik kabızlık var sinirsel olarak. Bu konuda kefir çok.iyi feliyor günde 2 bardak tavsiye ederim.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Prof Dr.Nihat Bengisu tavsiye ederim,iki arkadışıma da tavsiye ettim dua ediyorlar,maliyeti çok abartı yüksek değil 1.500-2.500 TL arasında fiyat çıkıyor hastalık durumunuza göre,lakin hiç acı duymuyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim,bu konuda en başarılı ve en etkili doktorlardan biridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrbig74

    Prof Dr.Nihat Bengisu tavsiye ederim,iki arkadışıma da tavsiye ettim dua ediyorlar,maliyeti çok abartı yüksek değil 1.500-2.500 TL arasında fiyat çıkıyor hastalık durumunuza göre,lakin hiç acı duymuyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim,bu konuda en başarılı ve en etkili doktorlardan biridir.


    teşekkür ederim hocam çok tavsiye geliyor bu doktor için 1500 2000 lira hiçbir şey değil yeter ki tamamen iyileşeceğimi bileyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qklavye

    Hocam Allah yardımcın olsun. Ben 1 Sene Önce Avrupa cerrahi merkezi diye Dr. Yasir Gözlü ye fisür ameliyat ı oldum. Çok şükür şu an bir sıkıntı yok. Muayenesini çok uygun. Bence bir görün bağcılarda hastane.

    Yasir Gözü'ye ameliyat olalı bir yıl oldu nerdeyse. On yıldır boşa çekiyormuşum bu mereti. 15 dakikada bitirdi işi. Hem fissür hem hem de hemoroid ameliyatı oldum. İhtiyaca göre boğma, lazer ve kurutma yaptı. Evde çok fazla yatmaya gerek yok lakin ben 4 gün kadar dinlendim. Kendinizi iyi hissediyorsanız ertesi gün işe geri dönersiniz. Maliyeti de bana 1000 lira oldu.
  • Arkadaslar merhaba, öncelikle hepimize geçmiş olsun. Rectoderm adlı anal fissur kremi uzman doktora sorduğum kadarıyla biraz daha ilerlemiş anal fissur tedavisi içinmiş, başlangıç aşamasındaki anal fissur tedavisi için eczanenin hazırladığı bi karışım kullanılıyormuş. Ben de bunu bilmedigim için cumartesi günü rectoderm adlı kremi aldım ve bu sabaha kadar sadece 5 defa kullandım. Fiyati da bir hayli maliyetli oldugu için (93 TL) bu kremi yanlışlıkla alip 5 kez kullandığım icin geri kalanını satın almak isteyen varsa satıyorum. Hem ben az zarar etmiş olurum, hem siz daha ucuza almış olursunuz. Istanbulda elden vericem kremi. Teşekkürler. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 7 Mart 2016; 13:11:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekatmak95

    Arkadaslar merhaba, öncelikle hepimize geçmiş olsun. Rectoderm adlı anal fissur kremi uzman doktora sorduğum kadarıyla biraz daha ilerlemiş anal fissur tedavisi içinmiş, başlangıç aşamasındaki anal fissur tedavisi için eczanenin hazırladığı bi karışım kullanılıyormuş. Ben de bunu bilmedigim için cumartesi günü rectoderm adlı kremi aldım ve bu sabaha kadar sadece 5 defa kullandım. Fiyati da bir hayli maliyetli oldugu için (93 TL) bu kremi yanlışlıkla alip 5 kez kullandığım icin geri kalanını satın almak isteyen varsa satıyorum. Hem ben az zarar etmiş olurum, hem siz daha ucuza almış olursunuz. Istanbulda elden vericem kremi. Teşekkürler. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1.5 yıl önce basur ve fissür ameliyatı olmuştum bazen gaz yaparken çok az nemlenme hissediyordum bugun ishal olmamama rağmen gaz yaparken çok az sıvı dışkı geldi yoksa Bağırsak İnkontinensi mi oldum ya da piskolojik mi (antidepresan kullanıyorum) bunun sebebi nedir yardım yardım lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 8 Mart 2016; 19:43:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sNaP_21

    Herkese geçmiş olsun arkadaşlar..
    Bugun tuvalete geldiğimde malesef bendende kan geldi..tuvaletten sonra makat bolgesınde hafıf bir tahriş olmuş hissi vardı.Birazda karnımda yada bağırsaklarımda biraz hareketlilik..doktora gıtmeyi dusunuyorum fakat tamda fınal haftası kolonoskobi gibi şeyler bu aralar yaptıramam.Umarım basit bir sorundur..

    Konuyu dolasırken,zamanında yazmısım yeni gordum..
    Arkadaslar bu sorunu en cok 2 kez bile yasadıysanız,ayvayı yemisiniz kurtulusu yok.kafasına estıkce gelir sizi yoklar..bende 3-4 ayda bir farklı derecelerde oluyordu.bu pazar tekrar edınce artık dayanamadım cıktım doktora tekrar edınce anlattım.kronıklesmis,kucuk bir cerrahi mudahale gerekli dedi.kabul ettim tabii..bakın ilk yazdıgımda tarih 2011 nerden nereye..dun ameliyatımı oldum bugun hastaneden cıkıs yaptım..lokal anestezideki ilk ignenin acısı ve ilacların etkisi gecince belli bir agrı oluyor.diger kısımları rahat.tampon alınırken acı olmadı bende.daha ilk tuvalete cıkıs yapmadım,onuda gorucez artık..durum boyle olcun bicin karar verin ama doktora kesin gozukun.

    ekleme:hastalıkla ilgili veya ameliyat öncesi ve sonrasi merak ettiğiniz her şey için mesaj atabilirsiniz arkadaşlar,elimden geldiğince ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sNaP_21 -- 12 Mart 2016; 2:04:45 >
  • Arkadaşlar meraba bende kaşıntı var ancak kanama veya kabızlık yok bu hastalığı olma ihtimalim yuksekmi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteria_

    arkadaşlar merhaba.

    kısa tutmaya çalışacağım çünkü yaşadıklarımı anlattıkça aklıma geldikçe çıldırıyorum.

    1.5 yıl önce makat çatlağı dolayısıyla ameliyat oldum. çok ağrım ve kanamam vardı tuvalete gidince dayanamıyodum. direkt hastane ve doktor ismi de vereyim hatta kartal yavuz selim devlet hastanesinde, murtaza ülger'e oldum.

    ameliyat sonrası kötü değildi. ilk 2-3 gün tuvalette zorlandım. sonra geçti. ağrı,kanama kalmadı. fakat akıntı başladı ameliyattan 2 ay sonra.
    bildiğin sarı,hafif koyu kıvamlı berbat kokan bir akıntı. ne yaptıysam durduramadım. kendimden utanıyodum artık yaz aylarında o kadar kötü oluyodu ki hele. 4 ay sonra tekrar gittim yanına böyle böyle dedim. perianal fistül olmuş, orda bi kanal oluşmuş oradan iltihap akıyor kötü kokuyor dedi. ee netice dedim? ameliyat dedi bana yine. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

    neyse son bi daha olayım da kurtulayım dedim. bir de aynı doktor olunca daha önce ameliyat ettiği yeri de bilince kökten çözer dedim tekrar ameliyat oldum geçtiğiğimiz sene ağutos aylarıydı yanılmıyorsam. bu seferki ağrısız sızısız çok kolay oldu. tuvalette falan da zorluk çekmedim.

    ilk başlarda sorunum yoktu ama 1 ay sonra falan tekrar başladı akıntılar. gittim yanına bak böyle böyle çocuk oyuncağı mı bu kes biç ameliyat oluyorum ben bu ne dedim. oradan kesip aldığımız kanal kendini dolduracak 1 ay daha hafif hafif akıntılar olabilir sonra geçer dedi bana. tamam dedim.

    7-8 ay geçti. şu anda ameliyat olmadan önceki halim neyse aynıyım. mesela tuvalette gittikten sonra (lütfen gülmeyin Allah düşmanımın başına vermesin) resmen makat bölgeme bir parça peçete sıkıştırıp öyle çıkıyorum. resmen kadınlardan farkım kalmadı, iç çamaşırımı temiz tutmak için popomda peçeteyle geziyorum her tuvalete gittiğimde yeniliyorum. namaz kılan bir insanım durum çok rahatsız ediyor.

    2 gündür tuvalete gittiğimde yine kanamalarla karşılaşmaya başladım. hayli yoğun kan geliyor. acı-sızı hiç yok. sadece kan. akıntılarım da aynı şekilde devam ediyor resmen pislik, bunalıma giricem nerdeyse. çalışan bir insanım öyle ha deyince gidip istediğim doktora da gidemiyorum iş güç var.


    Allah aşkına tecrübede eden, gerçekten bu işi çözebileceğini düşündüğünüz doktor vs var mıdır? ankaradaki mevlüt hocayı çok duydum ama ameliyatsız 10 15 dk da herkesi gönderiyormuş aklım almıyor bir türlü benim sorunumu 10 dk da nasıl çözebilir diye. bir de özel bi dünya para verip eziyetini çekip aynı şekilde devam etmek var.

    istanbuldayım. çok abartı olmamak şartıyla gerçekten çözebileceğine kefil olabileceğiniz bir doktor varsa özel hastaneye de gidebilirim. korhan taviloğlu düşünüyorum fakat ameliyat ücreti hakkında hiçbir bilgi bulamadım. zaten gidip 300 400 muayene parasını bayılmadan da söylemiyolar.

    nolur bi yardım edin, yorum yapın çıldırmak üzereyim.


    1997 yılındaki fissür zaman zarfında fistüle çevirdi.
    2009 yılında Op.Dr. Ali Tuna perianal fistül operasyonunu 10 dakikada gerçekleştirdi. kamerada ameliyatımı izledim.
    ilk öncelikle muayenemi de kamera eşliğiyle gördüm
    Ali bey basit birisi değil, eğer çalıştığı kurumlara bakarsanız göreceksiniz.
    benim zamanımda on klinikteydi.şimdi İstanbul cerrahide gözüküyor. ücretlerinin de canınızı yakmaması gerekiyor tabi ki.



    her insanın bünyesi rahatsızlıklara farklılık gösterir.
    bunun araştırılması ülkemizde Cerrahpaşa tıp fakültesinde yapılmaktadır. herşey sağlık olunca kobay değil insanca yaşamak isteriz.
    geçmiş olsun.
    bu formu açan arkadaşa teşekkür ederim.

    5 ay önce anal fissür oluştu.asabım bozuk. ameliyat olmayı istemiyorum.acı çekmekten usandım.


    kremlerden ya da bitkisel ilaçlardan fayda gören var mı Alah aşkına yardım.
  • Selam arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun.

    Şu ana kadar kullandığım en etklili krem RECTODERM. Acaip baş ağrısı ve iştahsızlık yapıyor ama 2 günde iyileştiriyor. Sadece akşam yatarken nohut büyüklüğünde kullanmak yetti. 2 - 3 haftadır hiçbir krem yada ilaç kullanmıyorum. Sadece ekmeği kestim, geri kalan herşeye devam. Birazda spor yapıyorum. Kabızlık yok ağrı sızı yok. Ameliyat aşamasına gelmediyse önce diyetle başlamayı deneyin arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: point3r

    Selam arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun.

    Şu ana kadar kullandığım en etklili krem RECTODERM. Acaip baş ağrısı ve iştahsızlık yapıyor ama 2 günde iyileştiriyor. Sadece akşam yatarken nohut büyüklüğünde kullanmak yetti. 2 - 3 haftadır hiçbir krem yada ilaç kullanmıyorum. Sadece ekmeği kestim, geri kalan herşeye devam. Birazda spor yapıyorum. Kabızlık yok ağrı sızı yok. Ameliyat aşamasına gelmediyse önce diyetle başlamayı deneyin arkadaşlar.

    BENDE BAŞ DÖNMESİ YAPIYOR, DAYANAMIYORUM.SANKİ DÜNYA 4 VİTESTE DÖNÜYOR OLUYOR.

    MERCİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDEN FAZLA KULLANILMAMASINI TAVSİYE EDERİM
    ETKEN MADDE GLİSERİL TRİNİTRAT.SFİNKTER KASIN YUMUŞAMASINA SEBEB OLUR.BU SURETTE ÇATLAĞI SIKMA OLMAZ.

    BEN BU KONUDA İYİCE YETİŞTİM.FAKAT ASABIM BOZULDU.

    HERŞEYDEN KURTULUŞ ÖLÜM GİBİ GÖZÜKÜYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteria_

    arkadaşlar merhaba.

    kısa tutmaya çalışacağım çünkü yaşadıklarımı anlattıkça aklıma geldikçe çıldırıyorum.

    1.5 yıl önce makat çatlağı dolayısıyla ameliyat oldum. çok ağrım ve kanamam vardı tuvalete gidince dayanamıyodum. direkt hastane ve doktor ismi de vereyim hatta kartal yavuz selim devlet hastanesinde, murtaza ülger'e oldum.

    ameliyat sonrası kötü değildi. ilk 2-3 gün tuvalette zorlandım. sonra geçti. ağrı,kanama kalmadı. fakat akıntı başladı ameliyattan 2 ay sonra.
    bildiğin sarı,hafif koyu kıvamlı berbat kokan bir akıntı. ne yaptıysam durduramadım. kendimden utanıyodum artık yaz aylarında o kadar kötü oluyodu ki hele. 4 ay sonra tekrar gittim yanına böyle böyle dedim. perianal fistül olmuş, orda bi kanal oluşmuş oradan iltihap akıyor kötü kokuyor dedi. ee netice dedim? ameliyat dedi bana yine. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

    neyse son bi daha olayım da kurtulayım dedim. bir de aynı doktor olunca daha önce ameliyat ettiği yeri de bilince kökten çözer dedim tekrar ameliyat oldum geçtiğiğimiz sene ağutos aylarıydı yanılmıyorsam. bu seferki ağrısız sızısız çok kolay oldu. tuvalette falan da zorluk çekmedim.

    ilk başlarda sorunum yoktu ama 1 ay sonra falan tekrar başladı akıntılar. gittim yanına bak böyle böyle çocuk oyuncağı mı bu kes biç ameliyat oluyorum ben bu ne dedim. oradan kesip aldığımız kanal kendini dolduracak 1 ay daha hafif hafif akıntılar olabilir sonra geçer dedi bana. tamam dedim.

    7-8 ay geçti. şu anda ameliyat olmadan önceki halim neyse aynıyım. mesela tuvalette gittikten sonra (lütfen gülmeyin Allah düşmanımın başına vermesin) resmen makat bölgeme bir parça peçete sıkıştırıp öyle çıkıyorum. resmen kadınlardan farkım kalmadı, iç çamaşırımı temiz tutmak için popomda peçeteyle geziyorum her tuvalete gittiğimde yeniliyorum. namaz kılan bir insanım durum çok rahatsız ediyor.

    2 gündür tuvalete gittiğimde yine kanamalarla karşılaşmaya başladım. hayli yoğun kan geliyor. acı-sızı hiç yok. sadece kan. akıntılarım da aynı şekilde devam ediyor resmen pislik, bunalıma giricem nerdeyse. çalışan bir insanım öyle ha deyince gidip istediğim doktora da gidemiyorum iş güç var.


    Allah aşkına tecrübede eden, gerçekten bu işi çözebileceğini düşündüğünüz doktor vs var mıdır? ankaradaki mevlüt hocayı çok duydum ama ameliyatsız 10 15 dk da herkesi gönderiyormuş aklım almıyor bir türlü benim sorunumu 10 dk da nasıl çözebilir diye. bir de özel bi dünya para verip eziyetini çekip aynı şekilde devam etmek var.

    istanbuldayım. çok abartı olmamak şartıyla gerçekten çözebileceğine kefil olabileceğiniz bir doktor varsa özel hastaneye de gidebilirim. korhan taviloğlu düşünüyorum fakat ameliyat ücreti hakkında hiçbir bilgi bulamadım. zaten gidip 300 400 muayene parasını bayılmadan da söylemiyolar.

    nolur bi yardım edin, yorum yapın çıldırmak üzereyim.


    Kadıköy Bağdat caddesinde Medikal Art diye bir yer var.Muayene ücreti almıyorlar.Çok ilgilenmeselerde sadece bu işle ilgili yani Proktoloji olduğu için anlıyor derdini.Şansını deneyebilirsin :internette tel numaraları var.Ben ameliyat oldum kendi kliniklerinde yapmıyorlar ama sonuçtan menmunum.Botoks ve hemoroid ameliyatı oldum.İlk günler biraz sıkıntılı oluyor tabi.
  • Öyle deme kardeşim illaki iyileşir bir gün ama ölümün dönüşü yok. Bende çok derdim bunun çaresi ölüm diye ama hastanelere gidip ordakileri gördükten sonra demiyorum, buna şükür diyorum artık. Bendede 2009 dan beri var bu illet. Hatırlarım iş aradığım zamanlarda ortaya çıkmıştı strestenmidir neden bilmiyorum. Demekki bi yerimizi yırtmadan bi yere gelinmiyormuş demiştim o zamanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Progressivity

    arkdaşlar ncare diye bitkisel bir ilaç var tablet şeklinde anal fissür ve hemoroidte %95'e varan oranda iyileştirme görülmüş zira birçok olumlu yorumda var acaba bunu kullanan arkadaşlar var mı sanırım bende kronik fissür var almadan önce burdan bir sorayım dedim

    Alıntıları Göster
    beyler bende gittim doktora. 2ay önce anüs içinde çıkışa yakın yerlerde yanma oldu 2 gün boyunca, özellikle tuvaletten çıktıktan sonra. onun dışında dışkının hepsini çıkarmamaktan kaynaklı sanırım makatımda batma mı diyeyim tarif edemiyorum pek anlık acımalar oluyordu. doktora durumu anlattım iç hemoroid den şüpheleniyorum dedim. anal fissür de olabilir. doktor iç hemoroid deyince procto-glyvenol ün kreminden ve fitilinden verdi. bakalım kullancam, geçecekmi
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 10 yıldır bu hastalıkdan muzddaripdim. Hiç ameliyat olmadım. En son iki ay kadar önce gece ağrıdan uyuyamadım. Acile gidip iğne vurdurdum. O günlerde arkadaşlar arasında konu açılınca Şöför bir arkadaşda nasıl tedavi ettiğini anlattı. Bende uyguladım. Şükür şimdi çok rahatım. Eskiden ben de peçeteyle gezerdim. Şimdi beyaz pantolon giyecek kadar iyiyim. Zeytinyağını onbeş gün kadar şırıngayla (kesinlikle iğneyi KULLANMIYORUZ.İçine sokup yağı boşaltıyoruz)malum bölgeye enjekte ettim. Sonra bıraktım. Yemeklerde zeytin yemeye başladım. Her akşam yemeğinde bir kase 10 15 kadar zeytin yiyiyorum. Yediğiniz zeytin yağlı olandan olsun. En azından benimki öyle. Farkı göreceksiniz. Bende önceden kanama, akıntı, ağrı vardı. Şükür hepsinden kurtuldum. Sadece dışarı çıkan memeler tamamen geçmedi. Küçüldü fakat tamamen kaybolmadı. Yaşamaya yeniden başladım sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 3 Nisan 2016; 13:07:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vadamama

    Arkadaşlar bende yaklaşık 10 yıldır bu hastalıkdan muzddaripdim. Hiç ameliyat olmadım. En son iki ay kadar önce gece ağrıdan uyuyamadım. Acile gidip iğne vurdurdum. O günlerde arkadaşlar arasında konu açılınca Şöför bir arkadaşda nasıl tedavi ettiğini anlattı. Bende uyguladım. Şükür şimdi çok rahatım. Eskiden ben de peçeteyle gezerdim. Şimdi beyaz pantolon giyecek kadar iyiyim. Zeytinyağını onbeş gün kadar şırıngayla (kesinlikle iğneyi KULLANMIYORUZ.İçine sokup yağı boşaltıyoruz)malum bölgeye enjekte ettim. Sonra bıraktım. Yemeklerde zeytin yemeye başladım. Her akşam yemeğinde bir kase 10 15 kadar zeytin yiyiyorum. Yediğiniz zeytin yağlı olandan olsun. En azından benimki öyle. Farkı göreceksiniz. Bende önceden kanama, akıntı, ağrı vardı. Şükür hepsinden kurtuldum. Sadece dışarı çıkan memeler tamamen geçmedi. Küçüldü fakat tamamen kaybolmadı. Yaşamaya yeniden başladım sanki.
    Merhaba s.a.;

    Bende fissür basur birlikte vardı. Kremler pek fayda etmedi. Saraçoğlunun videosuna rastladım tatbik ettim fissür ve kanama 1 günde geçti.

    Şu ara tam zamanı pazardan yarım kilo kadar taze ısırgan otu alın (artarsa yemeğini falan yaparsınız) sonra bir avuç kadarını 5 dakika kaynatın ve tülbent yada türevi birşeye sarıp sorunlu bölgenin üstüne gelecek şekilde koyun.Isırgan otundaki formik asit iltihap fissür ne varsa söküyor.

    15 dakika tatbik yeterli deniyor fakat ben 24 saat tatbik ettim ve 1 günde geçti.12 saat sonra yenisiyle değiştirdim.Fissür içerdeyse orayada ulaşacaktır içe sokmaya gerek yok.

    Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urdingen -- 18 Nisan 2016; 22:56:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: urdingen

    Merhaba s.a.;

    Bende fissür basur birlikte vardı. Kremler pek fayda etmedi. Saraçoğlunun videosuna rastladım tatbik ettim fissür ve kanama 1 günde geçti.

    Şu ara tam zamanı pazardan yarım kilo kadar taze ısırgan otu alın (artarsa yemeğini falan yaparsınız) sonra bir avuç kadarını 5 dakika kaynatın ve tülbent yada türevi birşeye sarıp sorunlu bölgenin üstüne gelecek şekilde koyun.Isırgan otundaki formik asit iltihap fissür ne varsa söküyor.

    15 dakika tatbik yeterli deniyor fakat ben 24 saat tatbik ettim ve 1 günde geçti.12 saat sonra yenisiyle değiştirdim.Fissür içerdeyse orayada ulaşacaktır içe sokmaya gerek yok.

    Geçmiş olsun.

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu hastalıktan yaklaşık 1 aydır çekiyordum doktorlar hastaneler tam iyileştim diyorum 2 gün sonra gene aynısı oluyordu.ilk doktora gittiğimde kremler kullandım.1 ayın sonunda doktora gittiğimde ameliyat olman lazım dedi.

    fakat ben olmak istemedim.ve bir arkadaşın önerisiyle kantaron yağı aldım.bu yağı gece yatmadan şırıngaya az bir şey çekip enjekte ediyorsunuz.kremleri kullanmayı devam ediyorsunuz ayrıca.Şu an çok şükür iyyim.ameliyatın köşesinden döndüm resmen.kantaron yağını herkese öneririm.umarım tekrar başıma muslaat olmaz bu lanet hastalık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan_21

    arkadaşlar bu hastalıktan yaklaşık 1 aydır çekiyordum doktorlar hastaneler tam iyileştim diyorum 2 gün sonra gene aynısı oluyordu.ilk doktora gittiğimde kremler kullandım.1 ayın sonunda doktora gittiğimde ameliyat olman lazım dedi.

    fakat ben olmak istemedim.ve bir arkadaşın önerisiyle kantaron yağı aldım.bu yağı gece yatmadan şırıngaya az bir şey çekip enjekte ediyorsunuz.kremleri kullanmayı devam ediyorsunuz ayrıca.Şu an çok şükür iyyim.ameliyatın köşesinden döndüm resmen.kantaron yağını herkese öneririm.umarım tekrar başıma muslaat olmaz bu lanet hastalık

    Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ KESİN ÇÖZÜM ALLAHIN İZNİYLE
    Arkadaşlar ben adliyede çalışıyorum. Anal Fissür denen illeti biliyorum her gün kanama 15 gün boyunca aralıksız kanamam oldu ne demek olduğunu biliyorum.
    BU SİTEYE İYİLEŞTİĞİM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN DİYİN DİYE GİRDİM. BİR KİŞİ BİLE İYİLEŞİRSE ONUN DUASI YETER.
    ARKADAŞLAR TEDAVİNİZ TOPLAM 1 HAFTA SÜRECEK.
    Lütfen harfiyle uygulayın ve sakın moralinizi bozmayın, siz hastasınız ve ölüm hariç her hastalığın çaresi nasıl varsa bunun da var.
    TEDAVİYE GEÇİYORUM
    1-10 patlıcan (kemer patlıcanı(yani ince uzun)) sapını patlıcandan ayırın, sapları yıkayın. her sapa 1 bardak su gelecek şekilde bir tencereye atın kaynatın, kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat kaynatın, sonra sapları çıkartıp atın, suyunu dinlenmeye bırakın ve kesinlikle güneş görmesin.
    Bunu sabah akşam aç karnına 1 bardak şekilde içiyoruz (sabah 1 bardak, akşam bir bardak)
    2-Herhangi bir aktardan üzerlik tohumu olan bir macun var sabah akşam aç karnına 3 tatlı kaşığı yiyin
    3-Kansızlığınızı gidermek için yine sabah akşam aç karnına 3 tatlı kaşığı dut pekmezi yiyin.
    4-Aktardan ozonlanmış kantaron yağı alın, sabah akşam makat bölgesine sakince sürün,(BUZDLABINDA MUHAFAZA EDİN)
    5-Bepanten plus sabah akşam sürün
    ALLAHIN İZNİYLE 1 HAFTADA İYİLEŞECEKSİNİZ.
    RABBİNİZE BU HASTALIĞIN DERMANINI PATLICAN SAPINA VERDİĞİ İÇİN ŞÜKREDİN,
    Arkadaşlar ben kansızlıktan kireç gibi olmuştum, patlıcan sapını bana bir savcı önerdi, daha önce çalışmış oldukları bir kaymakam bununla ameliyattan döndü.
    Sakın ameliyat olmayın. MUCİZEYE TANIK OLUN.
    MORALİNİZİ BOZMAYIN.
    BU SİTEYE BU YÜZDEN ÜYE OLDUM
    SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ, TAKİP EDİCEM
    HEYECANDAN BAĞIRMAK İSTİYORUM, BU HASTALIKTAN MÜZDARİP OLAN BÜTÜN İNSANLARA ULAŞMAK İSTİYORUM.
    ARKADAŞLAR YUKARIDA SAYDIKLARIMDAN BELKİDE SADECE BİRİSİ HASTALIĞI GEÇİRDİ AMA BEN KENDİME GÖRE BİR YÖNTEM OLUŞTURDUM BENİM YÖNTEMİM BU OLMUŞ OLDU. BİLEMİYORUM. KORKUDAN YUKARIDAKİLERİN HEPSİNİ YAPTIM
    AMA ELHAMDÜLİLLAH İYİLEŞTİM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteria_

    arkadaşlar merhaba.

    kısa tutmaya çalışacağım çünkü yaşadıklarımı anlattıkça aklıma geldikçe çıldırıyorum.

    1.5 yıl önce makat çatlağı dolayısıyla ameliyat oldum. çok ağrım ve kanamam vardı tuvalete gidince dayanamıyodum. direkt hastane ve doktor ismi de vereyim hatta kartal yavuz selim devlet hastanesinde, murtaza ülger'e oldum.

    ameliyat sonrası kötü değildi. ilk 2-3 gün tuvalette zorlandım. sonra geçti. ağrı,kanama kalmadı. fakat akıntı başladı ameliyattan 2 ay sonra.
    bildiğin sarı,hafif koyu kıvamlı berbat kokan bir akıntı. ne yaptıysam durduramadım. kendimden utanıyodum artık yaz aylarında o kadar kötü oluyodu ki hele. 4 ay sonra tekrar gittim yanına böyle böyle dedim. perianal fistül olmuş, orda bi kanal oluşmuş oradan iltihap akıyor kötü kokuyor dedi. ee netice dedim? ameliyat dedi bana yine. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

    neyse son bi daha olayım da kurtulayım dedim. bir de aynı doktor olunca daha önce ameliyat ettiği yeri de bilince kökten çözer dedim tekrar ameliyat oldum geçtiğiğimiz sene ağutos aylarıydı yanılmıyorsam. bu seferki ağrısız sızısız çok kolay oldu. tuvalette falan da zorluk çekmedim.

    ilk başlarda sorunum yoktu ama 1 ay sonra falan tekrar başladı akıntılar. gittim yanına bak böyle böyle çocuk oyuncağı mı bu kes biç ameliyat oluyorum ben bu ne dedim. oradan kesip aldığımız kanal kendini dolduracak 1 ay daha hafif hafif akıntılar olabilir sonra geçer dedi bana. tamam dedim.

    7-8 ay geçti. şu anda ameliyat olmadan önceki halim neyse aynıyım. mesela tuvalette gittikten sonra (lütfen gülmeyin Allah düşmanımın başına vermesin) resmen makat bölgeme bir parça peçete sıkıştırıp öyle çıkıyorum. resmen kadınlardan farkım kalmadı, iç çamaşırımı temiz tutmak için popomda peçeteyle geziyorum her tuvalete gittiğimde yeniliyorum. namaz kılan bir insanım durum çok rahatsız ediyor.

    2 gündür tuvalete gittiğimde yine kanamalarla karşılaşmaya başladım. hayli yoğun kan geliyor. acı-sızı hiç yok. sadece kan. akıntılarım da aynı şekilde devam ediyor resmen pislik, bunalıma giricem nerdeyse. çalışan bir insanım öyle ha deyince gidip istediğim doktora da gidemiyorum iş güç var.


    Allah aşkına tecrübede eden, gerçekten bu işi çözebileceğini düşündüğünüz doktor vs var mıdır? ankaradaki mevlüt hocayı çok duydum ama ameliyatsız 10 15 dk da herkesi gönderiyormuş aklım almıyor bir türlü benim sorunumu 10 dk da nasıl çözebilir diye. bir de özel bi dünya para verip eziyetini çekip aynı şekilde devam etmek var.

    istanbuldayım. çok abartı olmamak şartıyla gerçekten çözebileceğine kefil olabileceğiniz bir doktor varsa özel hastaneye de gidebilirim. korhan taviloğlu düşünüyorum fakat ameliyat ücreti hakkında hiçbir bilgi bulamadım. zaten gidip 300 400 muayene parasını bayılmadan da söylemiyolar.

    nolur bi yardım edin, yorum yapın çıldırmak üzereyim.


    ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ KESİN ÇÖZÜM ALLAHIN İZNİYLE
    Arkadaşlar ben adliyede çalışıyorum. Anal Fissür denen illeti biliyorum her gün kanama 15 gün boyunca aralıksız kanamam oldu ne demek olduğunu biliyorum.
    BU SİTEYE İYİLEŞTİĞİM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN DİYİN DİYE GİRDİM. BİR KİŞİ BİLE İYİLEŞİRSE ONUN DUASI YETER.
    ARKADAŞLAR TEDAVİNİZ TOPLAM 1 HAFTA SÜRECEK.
    Lütfen harfiyle uygulayın ve sakın moralinizi bozmayın, siz hastasınız ve ölüm hariç her hastalığın çaresi nasıl varsa bunun da var.
    TEDAVİYE GEÇİYORUM
    1-10 patlıcan (kemer patlıcanı(yani ince uzun)) sapını patlıcandan ayırın, sapları yıkayın. her sapa 1 bardak su gelecek şekilde bir tencereye atın kaynatın, kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat kaynatın, sonra sapları çıkartıp atın, suyunu dinlenmeye bırakın ve kesinlikle güneş görmesin.
    Bunu sabah akşam aç karnına 1 bardak şekilde içiyoruz (sabah 1 bardak, akşam bir bardak)
    2-Herhangi bir aktardan üzerlik tohumu olan bir macun var sabah akşam aç karnına 3 tatlı kaşığı yiyin
    3-Kansızlığınızı gidermek için yine sabah akşam aç karnına 3 tatlı kaşığı dut pekmezi yiyin.
    4-Aktardan ozonlanmış kantaron yağı alın, sabah akşam makat bölgesine sakince sürün,(BUZDLABINDA MUHAFAZA EDİN)
    5-Bepanten plus sabah akşam sürün
    ALLAHIN İZNİYLE 1 HAFTADA İYİLEŞECEKSİNİZ.
    RABBİNİZE BU HASTALIĞIN DERMANINI PATLICAN SAPINA VERDİĞİ İÇİN ŞÜKREDİN,
    Arkadaşlar ben kansızlıktan kireç gibi olmuştum, patlıcan sapını bana bir savcı önerdi, daha önce çalışmış oldukları bir kaymakam bununla ameliyattan döndü.
    Sakın ameliyat olmayın. MUCİZEYE TANIK OLUN.
    MORALİNİZİ BOZMAYIN.
    BU SİTEYE BU YÜZDEN ÜYE OLDUM
    SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ, TAKİP EDİCEM
    HEYECANDAN BAĞIRMAK İSTİYORUM, BU HASTALIKTAN MÜZDARİP OLAN BÜTÜN İNSANLARA ULAŞMAK İSTİYORUM.
    ARKADAŞLAR YUKARIDA SAYDIKLARIMDAN BELKİDE SADECE BİRİSİ HASTALIĞI GEÇİRDİ AMA BEN KENDİME GÖRE BİR YÖNTEM OLUŞTURDUM BENİM YÖNTEMİM BU OLMUŞ OLDU. BİLEMİYORUM. KORKUDAN YUKARIDAKİLERİN HEPSİNİ YAPTIM
    AMA ELHAMDÜLİLLAH İYİLEŞTİM
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.