1)Üst baş seçimi; Kafa saçlarınız en fazla 2-3 numara ve ya rasta,örgü şeklinde olmalıdır. kafanıza takabileceğiniz aksesuarlar ; bandana üstüne şapka bere Üst en alt katta dar bir atlet öneririm. üzerine bol bir beyaz t-shirt üzerine bol bir sweat shirt üserine bol bir t-shit boynunuza takacağınız araç gereçler içinde büyük altın bir haç,dönen bir jant,uyuşturucu ile ilgili kolyeler veya bulunduğunuz çetenin geleneksel kolyesi olabilir. Alt size bazı seçenekler sunayım bol eşofman üstüne kapri çok hoş durur. bol eşofman basket şortu bol pantolon Ayakkabılar dilleri dışarıda sarı bot siyah en ucuz converse adidas nike spor ayakkabılar g-unit ayakkabıları filan giyebilirsiniz. Takılar küpe seçimini size bırakıyorum.isterseniz iki kulağı da deldirebilirsiniz,eğer ikisini de deldirmiyorsanız küpesiz gezin.beyaz pırlanta küpeler önerimdir. kolyeleri yukarıda saydım bileklikler ve yüzükleri size kalmış,malum türkiye'de altın bileklik ve yüzük takan krolar çok. 2)Yürüyüş rahaaaaaaaaat yürüyün.kasmadan,yavaş yavaş.nasıl olsa bizim hiç acelemiz yoktur.çünkü işimiz veya yetişeceğimiz bir buluşmamız yoktur.tabii birini darp ettikten sonra arkamızda klu klux klan varmış gibi tabanları yağlamanızı öneririm. 3)Konuşma http://talknigga.ytmnd.com/ 4)Kavga malzemeleri silah,muşta,beyzbol sopası,normal sopa,demir sopa. 5)Asla kendi çetenizden birşey yürütmeyin.diğer herşey çalınmak için bizi bekler. 6)Dövmeler sırtımıza bir haç öneririm. kollarımızda genelde çetemizi temsil eden şeyler bulunur. boynumuz genelde yazı yazdırmak için kullanılır,sevdiğimiz kişilerin ismi gibi. göğsümüzü ise sizin hayal gücünüze bırakıyorum. 7)KESİNLİKLE DENİZE GİDERKEN ŞORTUN ALTINA BOXER GİYİYORUZ
işte size birkaç örnek zenci
Amaç?
Biraz kendiniz olun
zencimisin?
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Amaç?
zenci olmak isteyen kardeşlerime yol gösteriyorum.yarın bigün ben zenci olacam diye gömlek üstüne süeterle harleme girip de vurulmasınlar diye.
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
Kas yığını da olacan
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Amaç?
zenci olmak isteyen kardeşlerime yol gösteriyorum.yarın bigün ben zenci olacam diye gömlek üstüne süeterle harleme girip de vurulmasınlar diye.