Şimdi Ara

Japonya'da En Çok Beklenen Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
         Ülkemizdeki oyuncuların oyun zevkinin genel olara Batılılarla benzer olduğunu söyleyebiliriz. Bizim de en çok beklediğimiz oyunlar Batılılar gibi Gears of War 3, Uncharted 3 gibi oyunlar.

Japonya'da ise bu oyunlar pek satamadıkları gibi en çok beklenen oyunlar arasında ilk 10'a bile giremiyorlar. Buradaki çoğu oyunun da Batı'da ilk 10'a girmesinin mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Mesela çoğumuz ilk sırada yer alan Gundam Musou 3'ün varlığından bile haberdar değiliz.

Bu arada Wii'ye özel olarak hazırlanması dışında hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığımız Dragon Quest 10'un ise şimdiden 2. sırada yer alması şaşırtıcı.

İşte Famitsu Dergisinin en çok beklenen 10 oyun listesi:

1. [PS3] Gundam Musou 3
    2. [Wii] Dragon Quest X
    3. [PS3] Catherine
    4. [PSP] Shining Hearts
    5. [PSP] The 3rd Birthday
    6. [PS3] Metal Gear Solid Rising
    7. [PS3] Dynasty Warriors 6
    8. [PS3] Samurai Warriors 3Z
    9. [Wii] The Last Story
    10. [PS3] Final Fantasy Versus 13

• 5. ile 10. yu bende bekliyorum.
  • Gears of War 3, Uncharted 3 nasıl olsa çok satacak bu derginin amacı oyun sattırmak mı ne?
  • Bu japonlar ne kadar farklı oyunlar oynuyorlar anlamıyorum.
  • ilk sıradaki oyun xbox360 a da çıkıyomuş
  • Pirinç ye ye ne olur adamlar grafik. Efek diye bişey
    göremiyorlarki. Bir oyun 10 seri yapılırmı yahu sen şu saçmalıga bak.zaten satmayan oyunların çogu japonya oyun firmalarından. . .
  • mgs rising digerleri ilgimi çekmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gundam Musou ne ya :D
  • Japonları anlamak gerçenkten güç nedir bu anime tarzı oyunlara bu kadar ilgileri ya hepsi saçmalık 2011 yılında bu oyulara bin basıcak bir sürü oyun geliyor crysis 2,killzone 3,ucharted 3,gow 3bide şunların beklediği oyunlara bak.yok yok bunlar çok zevksiz millet ya.
  • @BSC Misafiri
    Gow3 değil, Geow 3.Gow, God Of War'a denir bunu asla unutma.
    Ben oyun zevklerini değilde şunu anlamıyorum.Sony bir japon firması.Killzone,Unchearted,Gow gibi oyunları yapan müthiş bir firma.Japonlar bu kadar müthiş oyunlar yapıyorken,bu kadar b.k gibi oyunları oynaması mantıksız...
  • Bu oyunları yapanlar herhalde tvye anime hazırlayan ekipler.
  • @GodOfWar58
    Onlar Sony Ex. oyunlar ama yapanlar Japon değil. Adamlar aşırı milliyetçi görüldüğü gibi. Listedeki bütün oyunlar da kendi ülkelerinden çıkma. Zevksizliğine ne kadar takılıyorsunuz böyle.
    Ayrıca Gundam onlar için o kadar önemli ki anlatılmaz herhalde.
    Şöyle bir heykelleri bile var.

• @-AltaiR-
    Geow 3 xbox360 oyunu. Japonya'da fazla satmayacak. Uncharted 3 te fazla satmayacak gibi. Listedeki oyunların bazıları dünyada uncharted 3 le geowdan fazla satacak.

@terribilis
    Anladığım kadarıyla adamlar fps sevmiyo bi defa. Oynadıkları oyunlar da kendi kültürlerinden. Bizde Ezel'in oyunu çıkacak olsa ve bu liste Türkiye' de yapılsa Ezel en çok beklenen oyun olurdu.Bi de Feodal Japonya gibi bi dönemleri var.O devirle ilgili ne yaparlarsa popüler oluyo. Aynen bizim ülkede olsa Osmanlı devleti ile ilgili oyunlar olurdu.

Bunların dışında Dragon Quest X, The 3rd Birthday, Metal Gear Solid Rising, The Last Story, Final Fantasy Versus 13 sadece Japonya'da değil her yerde beklenmekte. Bence de bu oyunların Killzone,Uncharted,Geow,Gow,Crysis gibi oyunlardan aşağı kalır yanı yok. Hatta bazıları daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadollo -- 2 Ocak 2011; 17:30:27 >
  • quote:

@-AltaiR-
    Geow 3 xbox360 oyunu. Japonya'da fazla satmayacak. Uncharted 3 te fazla satmayacak gibi. Listedeki oyunların bazıları dünyada uncharted 3 le geowdan fazla satacak.

@terribilis
    Anladığım kadarıyla adamlar fps sevmiyo bi defa. Oynadıkları oyunlar da kendi kültürlerinden. Bizde Ezel'in oyunu çıkacak olsa ve bu liste Türkiye' de yapılsa Ezel en çok beklenen oyun olurdu.Bi de Feodal Japonya gibi bi dönemleri var.O devirle ilgili ne yaparlarsa popüler oluyo. Aynen bizim ülkede olsa Osmanlı devleti ile ilgili oyunlar olurdu.

Bunların dışında Dragon Quest X, The 3rd Birthday, Metal Gear Solid Rising, The Last Story, Final Fantasy Versus 13 sadece Japonya'da değil her yerde beklenmekte. Bence de bu oyunların Killzone,Uncharted,Geow,Gow,Crysis gibi oyunlardan aşağı kalır yanı yok. Hatta bazıları daha iyi.

+1 demek istiyorum sadece. Sırf oyun zevkleri daha farklı diye zevksiz demek saçmalık. Rock dinleyen kişi metal sevmiyorsa zevksiz midir? Tabi ki hayır. İk

• İkisi de güzel türlerdir. Burda batı oyunlarını metal, doğu oyunlarını rock olarak düşünün. Hiç değilse pop ve rap kadar kötü değil :P

Şahsen ben de bir Gundam fanıyım ve Gundam Musou 3'ü bekliyorum, ancak en çok beklediğim oyun değil. MGS: Rising, FF Versus XIII ve Catherine de tüm dünyada bekleniyo zaten, sadece Japonya'da değil.
  • JAPON OYUNLARINA DANDİK DERSENİZ OYUNDAN ANLAMIYOSUNUZ HERHALDE.ADAMLAR GRAFİĞE VS BAKIYOLAR SANKİ DE.TEK AMAÇLARI ZEVK VE FANTEZİNİN DORUĞUNA ULAŞMAK.
  • MGS'yi çoğu oyun sever bekler bir kere Batı Doğu fark etmez..Dragon Quest,FF XIII Versus,The Last Story,3rd Birthday gibi oyunlarda biliniyor bekleyen kesim de vardır..Bence Shooter sevmiyorlar diye zevksiz demek saçmalık..
  • 6 oyun tam benlik varya liste rüya gibi rpg listesi var
  • Rüya gibi liste daha ne olsun
    herkesin oyun zevki ayrı nede olsa
    vallaha hepsi deli eğlenceli oyunlar zaten 6'sı rpg ve strateji
  • ben bu japonları çok seviyom aga...çok saçma - salak insan bunlar ya...anasını satim zaten nerde ekşın nerde bir gariplik var ordada onlar olur..pokemonu ayrıdır..bakuganı ayrıdır..ben10 i ayrıdır..la bak aklıma o hayvan yaşatan oyuncakları geldi..elde şu anahtarlık gibi..m.q 20 yaşında heriflerin ellerinde vardı...napmaya çalışıyolar nedir anlamış değilim..robojop'lar sizi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.