Şimdi Ara

Steam'de Medal of Honor, Mafia II İndirimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Yeni yılın ilk Steam indirimleri sonunda açıklandı. Valve'nin başlattığı yılbaşı indirimlerinin bu gününde, Football Manager 2011, Medal of Honor ve Mafia II gibi yepyeni oyunlar indirimde.

Bu oyunların yanı sıra, ünlü strateji oyun serisi Company of Heroes, bir efsane hâline gelmiş Half Life serisi, çok cazip fiyatlardan 24 saatliğine satışa sunulmuş durumda.

İşte listenin tamamı;

• AaAaAA!!!: A Reckless Disregard for Gravity - $2.50
    • Medal of Honor - $29.99
    • Mafia II - $12.49
    • The Settlers 7: Paths to a Kingdom - $24.99
    • Zeno Clash - $3.74
    • Half Life serisine %75 indirim (Left 4 Dead serisi sahiplerine %85)
    • Swarm Arena - $2.50
    • Football Manager 2011 - $26.79
    • The Bionic Commando Pack - $12.49
    • Company of Heroes serisine %75 indirim
    • Divinity II: The Dragon Knight Saga - $19.99

Steam anasayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. $2.49, $4.99, $7.49 gibi komik fiyatlardan satılan Company of Heroes serisini kesinlikle kaçırmayın. En azından ilk oyunu....

• Hemen hemen aynı heryerde yılbaşı olduğu için teknosada da yarına 2 Ocak'a kadar Medal of Honor 40 TL aliyim dedim bi bad company 2 kadar yok ama yinede güzel
  • en güzeli battlefield
  • ya bu region olayı nedir ya, gtaIV'ü ve dahası oyunu alamadım içimde kaldı.Bilen varsa söylesin nedenini..
  • region ,bölge olayı..GTA IV bildiğim kadarıyla sadece amerika bölgesi için indirime girdi ve oradan satın alındı
  • Mafia 2'yi kaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

Mafia 2'yi kaptım :)

Parana yazık olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Half Life 1 Anthology ve COH serisini aldım. Mafia 2'nin normalde ederi 10 dolardır zaten. Grafikleri dışında bi hayal kırıklığı benim için. Senaryo çok kısa öyleki gta IV'ün çeyreği dahi etmez.
  • M1A2Abra

mafia 2 çok zevkli oyundur.kaçırma derim ;)
  • @p3ssimi5t

"sadece amerika bölgesi için indirime girdi" demişsin, ancak oyun avrupa... 'da hiçbir şekilde satışı yok ben ona sinir oluyorum.Aramada bile çıkmıyor rockstar games'in oyunları(bir kısmı)
  • Mafia 2'nin DLC'leri de 2.5$'a inmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.