Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BİR DOLANDIRICI VAKASI DAHA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Anakart/Cpu >> BİR DOLANDIRICI VAKASI DAHA... Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FATALIST

İkinci el mesajı:3405
Katılım zamanı: 17 Temmuz 2005;
Durum: Forumda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

28 Ekim 2005; 20:10:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR

SİZLERE NASİHAT EDİYORDUM, AMA BEN DE DOLANDIRILDIM.

BU TUZAĞA helluri, Korocop, wild ve amddma ARKADAŞLARDAN ÖNCE BEN ATILDIĞIM İÇİN BEN DÜŞTÜM. BEN SATIN ALINCA ONLAR SADECE ATTIKLARI PM LERLE KALDILAR.

WILD DOSTUMUN AKLINA KURT DÜŞMÜŞ OLMALI Kİ BENİ SON ANDA UYARDI, BENDE HEMEN İŞLEMİ GERİ ALMAK İSTEDİM AMA, ARTIK ÇOK GEÇ OLMUŞTU BİLE. YANİ GEÇ KALDIK...

ÜZÜLMÜYORUM, PARANIN ZERRE KADAR GÖZÜMDE ÖENEMİ YOK, GİDEN 150 YTL OLSUN, ŞU MÜBAREK GÜNDE ÇOCUĞUMUN SADAKASI OLSUN. O KİŞİYE LANET BİLE ETMEYE GEREK DUYMUYORUM, ZATEN O PARANIN ONA HAYIR GETİRECEĞİNE DE İNANMIYORUM.

DONANIM HABERDEKİ NİCK'İ: galaksii
ADAMIN KULLANDIĞI İSİM: Caner Gülbazfidan
KULLANDIĞI İSMİN TC KİMLİK NO: 17275117944
CEP TELEFONU: 0536-5630578
ZIRAAT BANKASINDA BU İSİME KAYITLI BİR HESABI VAR
(Kimbilir nereden çaldı)
VERDİĞİ ADRES:
Bios Bilgisayar ve Elektronik Teknik Servis.
Hastane Cad. Özmen İşhanı Altı No:43 ANTALYA
TRT MAHALLESİ AŞAĞISINDA DEMİŞTİ.
MSN: dersim_625@hotmail.com
SON AÇTIĞI TOPİK LİNKİ: http://forum.donanimhaber.com/m_4561986/mpage_1/key_//tm.htm#4562087

ADAM BU İŞTE ÇOK PROFESYONEL, BU İŞ İÇİN İYİ HAZIRLANMIŞ, HER YÖNÜNÜ HESAP ETMİŞ. CEP TELEFONUNUN REHBERDE KAYDI YOK, VERDİĞİ ADRES DÜZMECE VE CEP TELEFONU ŞU AN KAPALI, MESAJA DÜŞÜYOR. ARADA BİR AÇIYOR, SONRA MEŞGULE DÜŞÜRÜYOR. BENİM TELEFONLARIMI AÇMIYOR ARKADAŞLAR, ARAYIP SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ BU ŞEREFSİZE İLETEBİLCEK BİR ARKADAŞ ARIYORUM. VE DİKKAT EDİN KONUŞMASINDA DAYI LAFINI ÇOK KULLANDIĞI DİKKATİMİ ÇEKTİ. BU SİZE İPUCU OLABİLİR. ADAMIN KONUŞMA KAYITLARI TELEFONUMDA VAR. TURKCELDEN PARAYI ÇEKTİĞİ ATM VE DİĞER BİLGİLERİ ALMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİM VE EN KISA ZAMANDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM. BU ADAMLA İLGİLİ BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR LÜTFEN ESİRGEMESİN.

SAYGILAR

BU DOLANDIRICININ TELEFONU, BANA CEVAP VERMİYOR.
0536-5630578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALIST -- 28 Ekim 2005, 21:55:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • SATILIK RD RAMLER VE ANAKARTLAR !!!
  • SATILIK 2.EL MALZEMELER
  • SATILIK RD RAMLER 128-256-512 VE RD ANAKART
  • SATILIK 2.EL ÜRÜNLER... LASER YAZICILAR...
  • SATILIK NOTEBOOK AC ADAPTÖRLERİ HP-IBM-DELL-TOSHIBA
  • SATILIK IPOD, PSP VE HP IPAQ KILIFLARI

• _____________________________

ARDA BİLGİSAYAR 4.LEVENT 0212-2643953
    starway
    Uzaklaştırılmış
    gün kaldı.

28 Ekim 2005; 20:13:17 

her ilana ucuz diye atlıyorsunuz sonrada dolandırılınca pişman oluyorsunuz adamın ne olduğunu mesaj sayısından anlayabilirsiniz
    supremeFX

İkinci el mesajı:2285
    Katılım zamanı: 1 Ekim 2005;
    Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

28 Ekim 2005; 20:16:08 

insan değil bunlar benim bile burda zoruma gidiyor yaw

ESKI NICK-HECTORTROY
    E-VGA 790I ULTRA SLI - INTEL CORE2 QUAD Q9450 - COOLERMASTER GEMIN II - ASUS EN9800GX2 - OCZ 2X1 2000MHZ DDR3 CL8 - THERMALTAKE ARMOR + VH6000SWA - TAGAN BZ 1100W - AEROCOOL POWERWATCH - ZALMAN MFC 1 ASUS DVD RW - CREATIVE X-FI ELITE PRO - LOGITECH Z-5500 - 150GB WD RAPTORX 10000RPM - 500GB X2 SEAGATE SATA 32MB - 24" HP W2408H HDMI BLACK LCD - LOGITECH G15 - LOGITECH MX REVOLUTION MOUSE - THERMALTAKE TAICHI PAD - AIRTIES RT-211

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
    storm

İkinci el mesajı:180
    Katılım zamanı: 20 Mart 2003;

28 Ekim 2005; 20:16:52 

Öncelikle geçmiş olsun. Bu elemanın diğer forumlarda da mesajları var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 28 Ekim 2005, 20:19:55 >
    OTTO VON BISMARCK

İkinci el mesajı:912

28 Ekim 2005; 20:17:35 

Hocam büyük geçmiş olsun.Artıkbirisi şunlardan birini iyi bir dövüp resimleri foruma eklese de biz de hep GEÇMİŞ OLSUN yerine ELİNE SAĞLIK desek !!!

X-GeN

İkinci el mesajı:2394
    Katılım zamanı: 23 Mart 2004;

28 Ekim 2005; 20:17:51 

Hey allahım yaa Ne şerefsiz insanlar bunlar yaa

Referans sormak isteyen PM atabilir...
    FATALIST

İkinci el mesajı:3405
    Katılım zamanı: 17 Temmuz 2005;

28 Ekim 2005; 20:18:07 

ADAMIN AZ MESAJININ OLMASI ONU GÖSTERMEZ. SİZE PROFESYONEL DİYORUM...
    AYRICA TELEFONU AÇIK, BEN ARAYINCA MEŞGULE DÜŞÜRÜYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALIST -- 28 Ekim 2005, 20:19:18 >

ARDA BİLGİSAYAR 4.LEVENT 0212-2643953
    HS

İkinci el mesajı:589
    Katılım zamanı: 6 Ekim 2005;

28 Ekim 2005; 20:18:15 

HOCAM BU KONUDA SİZE KATILMIYORUM.BENDE ÜRÜNLERİMİ SATIYORUM ÜSTELİKDE MAKUL FİYATA VEDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK FORUMA YENİ KAYIT OLDUM SİZ BU YAZINIZLA BENİMGİBİ BİR ÇOK ARKADAŞIDA SUÇLAMIŞ YADA ŞÜPHELENİLECEK DURUMA DÜŞÜRMÜŞ OLUYORSUNUZ
    EVET BU DOLANDIRICILAR YÜZÜNDEN MAL ALIP SATMAK ÇOK ZOR OLMAYA BAŞLADI DOĞRU AMA HERKESDE AYNI DEĞİL LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ...
    quote:

Orjinalden alıntı: starway

her ilana ucuz diye atlıyorsunuz sonrada dolandırılınca pişman oluyorsunuz adamın ne olduğunu mesaj sayısından anlayabilirsiniz

@FATALIST DOSTUM SANADA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN BU KAHROLASI ADAMLARI BİR AN ÖNCE BULMAK GEREK VEDE CEZASINI VERMEK GEREK.

Alışveriş yaptığım arkadaşlarım profilimdedir.
    http://www.caraudioturkey.com/forum/index.php

supremeFX

İkinci el mesajı:2285
    Katılım zamanı: 1 Ekim 2005;

28 Ekim 2005; 20:18:34 

gülermisin ağlarmısın biriside en son sormuş elinde ne kaldı diye geçmiş olsun dostum

ESKI NICK-HECTORTROY
    E-VGA 790I ULTRA SLI - INTEL CORE2 QUAD Q9450 - COOLERMASTER GEMIN II - ASUS EN9800GX2 - OCZ 2X1 2000MHZ DDR3 CL8 - THERMALTAKE ARMOR + VH6000SWA - TAGAN BZ 1100W - AEROCOOL POWERWATCH - ZALMAN MFC 1 ASUS DVD RW - CREATIVE X-FI ELITE PRO - LOGITECH Z-5500 - 150GB WD RAPTORX 10000RPM - 500GB X2 SEAGATE SATA 32MB - 24" HP W2408H HDMI BLACK LCD - LOGITECH G15 - LOGITECH MX REVOLUTION MOUSE - THERMALTAKE TAICHI PAD - AIRTIES RT-211

seso81
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

28 Ekim 2005; 20:19:06 

hocam hangi isme ve banka şubesine havale yaptığın bellidir.ordan bişeyler çıkarabilirsin.buna benzer nickli birinin(yine izmir'den)böyle bi olayı olmuştu forumda dikkat etmek gerekli biraz daha.AYRICA KESİNLİKLE REFERANS ALMADAN ÖNCE PARA YADA MAL YOLLAMAYIN.İKİ tarafta yeni üye ise de kesinlikle sabit telfondan arasın sizi siz onu arayın.kimlik no falan isteyip kontrol edin.

Geçmiş olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 28 Ekim 2005, 20:22:44 >
    $idikli

İkinci el mesajı:2856
    Katılım zamanı: 2 Mart 2005;

28 Ekim 2005; 20:20:43 

abı ben gecen uyarmadım mı pm den herkesı ya bu adam tatlıserserı ve bılgı ıslemcı olabılır die yaaaa.adam dun gırmıs foruma para yatırıosn.ya yazık parana ,saglıgına...nooldu 20ytl kazancan dıe bak yasadıgın strese...gecmıs olsun abı ya.

İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhlerin, dervişlerin müritleri ve mensuplarının memleketi olamaz.

Cin olmadan Şeytan çarpmaya kalkışmayın...

HS

İkinci el mesajı:589
    Katılım zamanı: 6 Ekim 2005;

28 Ekim 2005; 20:20:48 

İNSANLARIN 3 KURUŞUNA TENEZZÜL EDECEK BU ADAMLARI BULUP FORUMDAKİLERİDE TOPLAYIP LİNÇ ETMEK GEREK.ŞEREFSİZ BİLE AZ GELİR BU ADAMLARA

Alışveriş yaptığım arkadaşlarım profilimdedir.
    http://www.caraudioturkey.com/forum/index.php

starway
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

28 Ekim 2005; 20:21:01 

referans aldınmı kardeşim??! ne olduğu belli kaç defa satışı var 23 mesajı var sana geçmiş olsun diyorum ama birazda pişmanlığı ve ihmalkarlığı kendinde ara
    sercany

İkinci el mesajı:1319
    Katılım zamanı: 20 Haziran 2003;

28 Ekim 2005; 20:22:00