Şimdi Ara

Craft sorunlarına son

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın açıklıyorum güzelce sorunuz varsa buradan alalım herkes görsün

Şimdi itemleri nası toparlıcam sorusudur ilk sorulan.

1)Class update ile gelen classlara verilen yeni silahları, classların başarılarını yani achievementslarını yaparak alabilirsiniz.

2)Sonradan çıkan updatelerde gelen silahlar ise craft sistemi ile alınıyor veya otomatik düşer silahlar. Rasgele düşer arada fark etmişsinizdir.

Yeni silahlar nasıldır iyi midir?

Bazıları evet bazıları hayır. Mesela demomanin grenade launcherı bence kesinlikle değiştirmeyin. Başta ilk gelen neyse onu kullanın, ondan güzel bi silah yok. Demomanin kalkanını da kullanmayın derim. Demoyu demo yapan sticky launcher zaten. Yani siz okuyun silah açıklamalarını + larını - lerini değerlendirin, hoşunuza giderse takın gitsin.

3)Şapkalar nasıl düşer? Yararı var mıdır?

Şapkarlar rasgele düşüyor veya craft ederek alıyosunuz. Yararları yok İDİ... Yeni gelen updatele bi classın item bonusu diye bişey oluyor. Mesela scoutun yeni 2 silahını + milkman şapkasını takarsanız, + bonus veriyor size. Ama herhangi biri eksik olursa bonus alamıyorsunuz.

CRAFT :

Craft olayı şu. Atıyorum çantanızda fazladan 2 tane heavy silahı var veya kullanmadığınız 2 heavy silahı. Bunları basıyosunuz size scrap metal veriyor. Fakat dikkat edin bastığınız itemlar aynı classın olcak.

Yeni silahları basmanız için size bi link vericem, aşağıdaki linkten kontrol ederek basabilirisiniz. Mesela oradan baktığıma göre medice gelen yeni crossbow için huntsman+2 reclaimed metal diyodu. İlk gün basmıştım crossbow elimdeydi. Her neyse şapka işine dönersek :

3 scrap metal yapınca bunları basıyosunuz = 1 reclaimed metal oluyor.

3 reclaimed metan yapınca bunları basıyorsunuz = 1 refined metal oluyor.

Şimdi burada karar vermeniz lazım 2 türlü şapka basılıyor. 3 tane refined metaliniz olurda basarsanız 9 classın şapkalarından rasgele bi tanesi düşer.

Ha yok ben soldier şapkası istiyorum derseniz : 4 refined metal + soldier class tooken basmanız gerekir.

Soldier class tooken : 3 tane soldier itemi basmanız lazım. 2 basarsanız scrap olur, 3 basarsanız class tooken olur dikkat edin.

http://www.tf2items.com/crafting/blueprints.php

• bugün beni Steam'den ekleyen ve soru soran birinin de verdiği gazla tam anlamıyla böyle bir rehber yazmayı planlamıştım sana yazmak nasip olmuş çok güzel paylaşım +rep
  • 1 şapka için 56 item ne demek yaa. Üstelik ne çıkacağı da belli değil. Class içinse 72 item. 2 ayda düşmüyor o kadar item.

Bi Texas şapkası yapamadık gitti.
  • Şapkalardan istediğiniz çıkmazsa tf2items.com dan trade yapabilirsiniz beyler. Fakat pek medet ummayın. Lame herifler çok fazla orada. Yani adam takasa bi şapka koyuyor. Onun istediği bende var, benim istediğim onda var friende ekliyorum reddediyolar falan. Garip insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Şapkalardan istediğiniz çıkmazsa tf2items.com dan trade yapabilirsiniz beyler. Fakat pek medet ummayın. Lame herifler çok fazla orada. Yani adam takasa bi şapka koyuyor. Onun istediği bende var, benim istediğim onda var friende ekliyorum reddediyolar falan. Garip insanlar.

Biliyorum orayı. Aynen dediğin gibi cins çok orada. Alternatif bir site daha vardı adını hatırlamıyorum. Bunlarla uğraşmak yerine "trade_stockmarket" isimli serverları tercih ediyorum. Daha kolay ve hızlı sonuç elde ediliyor.

Velhasıl trade edeceğim boşta bir şapkam yok Ellis' Cap ve Ghastlier Gibus dışında.

Bunlarda sanırım herkeste var. Bi tane şapka olacak ki ayriyeten onu trade edeyim.

En çok oynadığım 3 class'ın şapkasını tamamladım. Geriye 4.'yü yani son class'ımı arıyorum.

Craft sorunlarına son

Mühendis'e "Texas Ten Gallon" yapayım bi daha da craftmış trademiş uğraşmayacağım zaten.

• Öyle diyosunda bağımlılık yapıyo
  • Yapar yapmasına da takmıyor artık. Texas yapayım bırakacağım artık. Texas verene yukarı da iki şapka mı ve sınırsız crate veriyorum.

Şarkıda dediği gibi her şeyim tastamam, yapmaya çalıştığım, yazlığım kışlığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 3 Ocak 2011; 13:31:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unusual arıyorum ben. 5-6 şapka vericem. Spartan filan var onuda gözden çıkardım
  • 3 Ref veya 4 Ref ile şapka cratflanıcağına, 2 refe 2 dandik şapka bulurum craftlarım, 4 refim varsa aynısını yine yaparım, ikisini beğenmezsem onları craftlarım hiç olmadı 2-3 refe gider güzel bir şapka trade ederim yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

3 Ref veya 4 Ref ile şapka cratflanıcağına, 2 refe 2 dandik şapka bulurum craftlarım, 4 refim varsa aynısını yine yaparım, ikisini beğenmezsem onları craftlarım hiç olmadı 2-3 refe gider güzel bir şapka trade ederim yani...

Güzel mantıkda 1 refineda şapka veren çıkıyo mu
  • quote:

quote:

3 Ref veya 4 Ref ile şapka cratflanıcağına, 2 refe 2 dandik şapka bulurum craftlarım, 4 refim varsa aynısını yine yaparım, ikisini beğenmezsem onları craftlarım hiç olmadı 2-3 refe gider güzel bir şapka trade ederim yani...

İşte mesele o. Kolay kolay denk gelmez. Öyle elemanlara denk geldim ki adamın backpack'inin son 3 sayfası şapka dolu. Her şapkadan 2-3 tane vardı. Adam 1 tanesini bile değişmeye gelmiyor.

• quote:

bu adam Trade ustası bence doğru söylüyordur. trade_plaza diye bi map var bazı serverlar paso onu açıyor bu adam da hep içinde =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

quote:

İşte mesele o. Kolay kolay denk gelmez. Öyle elemanlara denk geldim ki adamın backpack'inin son 3 sayfası şapka dolu. Her şapkadan 2-3 tane vardı. Adam 1 tanesini bile değişmeye gelmiyor.

Yok ya trade serverları var azcık yabancı dil olduğu sürece 5 dk sürmüyor 1 ref'e bulmak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya trade serverları var azcık yabancı dil olduğu sürece 5 dk sürmüyor 1 ref'e bulmak.

Trade yapacak kadar yabancı dil varda adamı ikna etmek zor oluyor kimi zaman.

1 tane refined tamamlayım deneyeceğim bakalım.

• ip versenize 2-3 tane
  • 213.229.97.210:27010

213.229.97.210:27055

213.229.97.210:27045

85.234.148.4:27065

En son bunlara girmiştim. Itemleri tamamladım sonuç itibariyle bunlarda. 1-2 refined yapınca şapka için tekrar gireceğim.
  • Eyvallah. Benimde satmam gereken 2 soldier hat var

• Bazı elemanlar var orada. Daha "hi" demeden backpack'inde ne varsa göstermeye başlıyor.
  • quote:

Bazı elemanlar var orada. Daha "hi" demeden backpack'inde ne varsa göstermeye başlıyor.

Dediğin trade serverlarına baktım, bazıları çok işe yarar, diğerleri dandik. Sadece earbuds ve unusual hatlerin döndüğü sohbetler var o serverlarda. Ben düz şapka takas etmek istiyorum zar zor ettim
  • Uğraşmıyorum artık trade işleriyle. Oyuna da hafta 1 girebiliyorum. Texasıda buldum geçenlerde tam takır oldu oynadığım classlar.

Velhasıl Bill's Hat denen şapka fena değil. Ancak craftlanacak bir şey değil sanırım. Kulaklıktan sonra en çok bunu arıyorlardı. Bi de bunu bulursam fena olmaz. Unusuallara bakmıyorum.

Çoğu kişi moda sektörüne çevirmiş. Oynamaktan çok şapka topluyorlar. Birinin çantasında 601 tane şapka vardı. 1 tanesini bile değişmiyor. Ne yapacaksa artık.

Bide Vintage olayı var bide Vintage item olunca daha iyi mi oynanıyor artık anlamadım orasını.

Her hafta güncelleme çıkıyor. Sürekli yeni itemler düşüyor. Dikkat ettim de hiç itemi olmayanlar daha iyi oynuyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.