Giriş: Şifre: Kayıt Ol | Şifremi unuttum (?) Giriş tercihleri: Beni Hatırla | Cevaplanan Mesajlarım'a Git
Donanım Haber Forum

Cevap : [NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fugeetive

14 Ocak 2011; 15:37:12  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@ramazanyurt " tamam işte seni bekliyor" :)

ineversmoke

14 Ocak 2011; 15:54:36  

quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Ben sana şu cwm hakkında bir şey sorayım.

Bunların 250, 500, 1024'lük dosyaları var.

Ne işe yarar biliyor musun?

Recovery alanıyla ilgiliymiş.

Sanırım nand rom boyutu buna dahil değil, uygulamalar için.

Onur.Kalender

14 Ocak 2011; 16:40:35  

Android için güzel bir walpaper :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.Kalender -- 14 Ocak 2011; 16:41:30 >

ineversmoke

14 Ocak 2011; 16:41:18  

Arkadaşlar, aranızdan "sd kernel open failed" hatası ile karşılaşanınız oldu mu?

Task29 sonrası tekrar cwm kurmak istedim, sd kart kök dizinine dosyaları atıp sd root edicem ama bu hatayı alıyorum.

Nasıl aşarız bu sıkıntıyı?

Simonsorcerer

14 Ocak 2011; 17:17:12  

quote:

Orijinalden alıntı: Xianxin

Arkadaşlar Android romu kurarken bir sorunla karşılaştım Magldr menüsünde flasher mode seçeneğine tıklıyorum fakat Wait Usb diyor.Öylecebekliyor hiçbirşey olmuyor.

Ben de aynısını yaşamıştım, ilk sayfada bi usb ile alakalı açıklama var ona baksana.

Activesync de usb tick'ini kaldırınca düzeliyo

ineversmoke

14 Ocak 2011; 17:18:24  

Arkadaşlar zor durumda kaldım.

Task29 ile cihazın nand hafızasını temizliyorum, ardından magldr kuruyorum.

SD kart kök dizinine cwm dosyalarını atıyorum, ardından daf.exe ile kurulumu yapıyorum.

Telin bataryasını çıkarıyor sonra power tuşuna magldr menüleri gelene kadar basılı tutuyorum.

Ardından sd karttan bott etmesi için 1. seçeneği seçiyorum ve hiçbir şey olmuyor.

Bir an bir ekran belirip kayboluyor aynı menüye tekrar dönüyorum, yani recovery menülerine gelemiyorum.

Oysa bu kurulumu yapmıştım.

Bu sorunu nasıl aşarım lütfen bana yardım edin.

sarpuli

14 Ocak 2011; 18:18:17  

Yav arkadaşlar ilk Cyanogen 1.8a yükledim beğenmedim onu pek kullanmadım sonradan stock desire kurdum sorun yoktu ama telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor pin kodu ekranında kalıyordu. Değişeyim dedim romu mobilbilişimden desirev2 yükledim yine aynı cebimdem çıkarıyorum sim kart soruyor yada masamın üzerindenyekne titreşim sesi geliyor bi bakıyorum yeniden başlıyor. Hiçbir romu kurarken sorun yaşamadım. 1. sayfada ne yazıyorsa yaptım. Google aramasıda denedim ama bundan bahseden pek kimsede göremedim. Başına gelen veya çözüm bilen varmı?

?????????????????????????

İntel Core 2 Duo E8400+Zalman 9700Led - MSI P35 Platinium - 512MB Zotac 8800GT AMP - A-Data 1066Mhz 2024x2 MB - Philips 190P70 LCD - Logitech Z-5300 - Creative Audigy 2 ZS - Logitech LX500 - USR 9108 MaxG - Thermaltake Armor+ Enermax MODU82+ 525W
Samsung Galaxy S 16GB - iPad2 3G 32GB
ramazanyurt

14 Ocak 2011; 19:59:29  

yahu bu mdj ginger 2.3 de birçok program eksik. tavsiye ettiğiniz başka rom var mı? bu clock ve ext4 olayları gerçekten lazım mı?cyadaki ayarlarda programlarını hariciye at diye işaretledim. acaba aynı şeyler mi? pil değerlerine (ma) nereden bakıyoruz? bazı programlar markette gözükmüyor, onları nasıl aktif hale getirebiliriz?

Notebook: Alienware M18X - İnceleme için tıkla
M18x R1 | Nebula Red | I7 2720qm | AMD 6970m CrossFireX | 1920x1080p WLED | Kingston 120GB SSD & 750gb 7200rpm HDD | 8gb HyperX 1866 PnP| DVDRW Combo |
Batuist

14 Ocak 2011; 20:09:55  

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

valla arkadaşım o ext2-3 vs. olan romdan bende kurdum.. ama desire romu için yapılan bir versiyonunu bulamadığım için desire hd için olan versiyonu yükledim... şu linkteki http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898708 ... desire hd romları ne olursa olsun desiredan çok yavaş ve performans açısından desire a göre çok çok vasat... tamam iyi hoş çalışıyor ama yeterince pürüzsüz değil... bu "ext" partisyonlu versiyondan fat32li data imajlı versiyona geri dönücem çünkü çok daha seri çalışıyor..

Benim kullandığım romda bu ve evet Batuist, vesiyon 0.2 daha seriydi.

Ben belki kurulumda bir hata mı yaptım diye düşünüyorum, daha seri ve stabil olmasa neden önersinler bu ext muhabbetini?

Ben sana şu cwm hakkında bir şey sorayım.

Bunların 250, 500, 1024'lük dosyaları var.

Ne işe yarar biliyor musun?

Ben 250'lik indirdim tele kurdum ve bununla sd kartta 1gb'lik ext3 oluşturdum.

Yoksa bu 250,500 vs muhabbeti, sd kartta oluşturacağın alan boyutuyla mı ilgili, mesela ben bu yüzden 1024'lük mü kullanmalıydım ne dersin?

quote:

acaba linux böyle bir işletim sistemimidir? merak ettim şimdi....

Linux konusunda yeterince bilgim yok ve bunu büyük eksiklik sayıyorum. Aslında bilgisayarda çift işletim sistemi kullanmak mümkün, tıpkı hd2'de yaptığımız gibi.

Aslında denemek lazım.

o linkteki romu kaldırıp yerine foroyo revolution kurdum.. buda hd değil sadece desire romu olduğu için oldukça seri çalışıyor. cpu oc oluyor ve herşey harika.. yalnız ext3 partisyon kurmama rağmen rom tel hafızasını 190MB olarak (boş alan) gördü.. artı birşey söyliyim kesinlikle ext3 formatının bir artısı YOK!! kesinlikle yok.. bu sadece bir dosya kayıt sistemidir ve bu işletim sistemine bir artısı kesinlikle yok.. daha önce sd kartta 1GB data imajlı kullandığım da aynı performansı vs. tüm imkanları eksiksiz vermişti.. dosya formatı ise fat32 idi... ext3ü tavsiye etmelerindeki amaç daha iyi bir format olduğu için değil sadece yeni bir rom kurduğunda tekrardan uygulamaları yüklemek için uğraşmaman.. tek artısı bu.. ben bu durumu zaten çok daha iyi bir şekilde aşıyorum çünkü indirdiğim romun durumuna göre aldığım yedeklerden istediğim ve ihtiyaç duyduğum programları yüklüyorum.. bunu biraz daha açarsam mesela diyelim indirdiğim romda root var bir daha z4root kurmama gerek kalmıyor gibi... bir örnek... yada market enabler gibii... ama ext3 kullanıyorsan şayet programlar pişti olabilir.. mesela aynı anda market access ile market enablerın direkt kurulması mantıklı olmaz.. "titanium pro" versiyonu kesinlikle her android kullanıcısının olmazsa olmazı kanatimce.. bir ton uygulama yedeği aldım.. PCmde de yedekliyorum.. bir daha internetten indir yada güncelle yapmıyorum... doğal olarak benim için ext? formatının pek bir artısı kalmıyor.. şimdi sd kartı komple formatlıyıp fat32ye geri dönücem.. programlar için birde 1GB data imaj oluşturdun mu yeterde artar bile yok yetmezse 2GB yaparım :)) (ileride belki)..

sen yukarıda karıştırmışsın zaten kendinde yazmışsın bunu daha sonra.. o data imajlarının extlerle ilgisi yok.. boş bir ext açıyorsun o kadar.. ama tavsiye data imj kullanan bir rom bulup hiç antin kuntin extlerle filan uğraşmamak.. cotullanın romunun modifiyeli bir versiyonu vardı dediğim şekilde onu kurup uzun bir süre arkama bakmam sanırım.. zaten hd romlardan uzak durucam.. tövbe dedirttiler bana.. kurduğum foroyorevolution ise tel hafızası 1GB ext3 part açmama rağmen 190MB boş hafıza görüyor.. onuda kaldırcam bitcek gitcek...

artı birşey dikkatimi çekti... neden hala task29 kullanıyorsunuz???? zaten magldr yükleme işlemini yapmadan önce hafızayı temizliyor... sizin ekstradan birşey yapmanıza gerek yok.. zaten silmese kurucak yer yeterli gelmezki.. böyle maceralara atılmaya gerek yok sanırım...

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
ftd

14 Ocak 2011; 20:10:12  

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu bu mdj ginger 2.3 de birçok program eksik. tavsiye ettiğiniz başka rom var mı? bu clock ve ext4 olayları gerçekten lazım mı?cyadaki ayarlarda programlarını hariciye at diye işaretledim. acaba aynı şeyler mi? pil değerlerine (ma) nereden bakıyoruz? bazı programlar markette gözükmüyor, onları nasıl aktif hale getirebiliriz?

dostum her seferinde uygulamaları yüklemek istemiyorsan ext4 olayını yap. 1-2 sayfa önce anlatmıştım. Biraz zahmetli ama sonra rahat ediyorsun ama yeni romların mutlaka app2sd olması lazım.

ramazanyurt

14 Ocak 2011; 20:21:03  

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

dostum her seferinde uygulamaları yüklemek istemiyorsan ext4 olayını yap. 1-2 sayfa önce anlatmıştım. Biraz zahmetli ama sonra rahat ediyorsun ama yeni romların mutlaka app2sd olması lazım.

onu yapacam zaten.

bu cya android htcnin değildi değil mi? ondan dolayı program, saat, widgetler falan eksik. peki bazı programlar markette gözükmüyor. bunun çözümü nedir? (bir ara marketle ilgili yazılar yazılıyordu. bu konuyu baştan sona taradım ama rastlamadım. galbia diğer konudaydı.) şu batarya değerleri için nereye bakıyoruz?

bir de desire hd romu mu daha iyidir yoksa cya mod ginger mi?

cevabın için de teşekkürler.

M18x R1 | Nebula Red | I7 2720qm | AMD 6970m CrossFireX | 1920x1080p WLED | Kingston 120GB SSD & 750gb 7200rpm HDD | 8gb HyperX 1866 PnP| DVDRW Combo |
ineversmoke

14 Ocak 2011; 20:35:34  

quote:

artı birşey dikkatimi çekti... neden hala task29 kullanıyorsunuz????

Eşşeği sağlam kazığa bağlayalım dedik Batuist arkadaşım :)

CWM ile ilgili sorunumu yeni bir paket indirerek aştım, benzer sorun yaşıyan arkadaşlar olursa tekrar download yapsınlar.

fugeetive

14 Ocak 2011; 21:14:31  

@ramazanyurt: bu konuda konustuk.market access diye bir program war sim karti degisik ulkelerin gsm operatoru gibi gosterip markette parali uygulamalarida aciyor.ma degerlerinede current widget adli ufak bi program yardimiyla gorebilirsiniz.markette mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ramazanyurt

14 Ocak 2011; 22:32:11  

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

@ramazanyurt: bu konuda konustuk.market access diye bir program war sim karti degisik ulkelerin gsm operatoru gibi gosterip markette parali uygulamalarida aciyor.ma degerlerinede current widget adli ufak bi program yardimiyla gorebilirsiniz.markette mevcut

tamamdır kardeş. onu yükledim. yalnız benim sd kart 8 gb ama android 200 mb gösteriyor. kartı pcye taktığımda 7 gb lık bölüm belli olmayan biçimde gözüküyor(disk hizmetlerinden). sd kartı formatlayayım mı yoksa android yüklerken kendisi mi yaptı?

ekleme: alet zaten root durumda. yalnız applaneti kurmadı. "uygulama yüklenemedi" diye uyarı verdi. birde marketaccess.zip içinden çıkan dosyaları nereye yükleyeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 14 Ocak 2011; 22:38:30 >

ineversmoke

14 Ocak 2011; 22:43:58  

quote:

quote:

artı birşey dikkatimi çekti... neden hala task29 kullanıyorsunuz????

Eşşeği sağlam kazığa bağlayalım dedik Batuist arkadaşım :)

CWM ile ilgili sorunumu yeni bir paket indirerek aştım, benzer sorun yaşıyan arkadaşlar olursa tekrar download yapsınlar.

Batuist dostum sana bir haberim var.

Eşşeği sağlam kazığa bağlamakla iyi ediyormuşum :)

Magldr flash belleği temizlemiyor.

Az önce tecrübe ettim bunu.

Yani dahili nand belleği temizlemek istiyorsan task29 gerekli.

1337

15 Ocak 2011; 0:38:49  

bende o alışkanlığımı bırakamadım bi türlü, task29 la başlıyorum işe besmele çeker gibi

htc HD2 için Android Kurulum Rehberleri
[NAND Android ROM] [SD Android ROM]
Battle.net #964
ramazanyurt

15 Ocak 2011; 1:50:03  

saatlerdir uğraşıyorum ya. şu applanet 2.6.3 ü bir türlü kuramadım. ayrıca market accessi de yükleyemedim. zip içerisinden bir sürü dosya çıkıyor. onları nereye yüklemem gerekiyor?

sd kartı ext3 olarak formatladım. uğraşamadım ext4 için. şimdi oluşturduğum ext3 ne işe yarayacak?

ftd

15 Ocak 2011; 9:57:32  

quote:

saatlerdir uğraşıyorum ya. şu applanet 2.6.3 ü bir türlü kuramadım. ayrıca market accessi de yükleyemedim. zip içerisinden bir sürü dosya çıkıyor. onları nereye yüklemem gerekiyor?

sd kartı ext3 olarak formatladım. uğraşamadım ext4 için. şimdi oluşturduğum ext3 ne işe yarayacak?

dostum sdkartını neden ext3 olarak formatladın? app2sd kullanmak istiyorsan 12.sayfadaki yazdığım adımları izle. sdkart hem fat32 hem de ext4 yapıyorsun. Böylece sdkartan ext4 için 1gb ayırarark yüklediğin uygulamaları buraya geçmesini sağlıyorsun(tekrar yeni rom kurunca uygulamalar geliyor). sdkartı file explorer yada benzeri programlar kullanarak ext4 değil sadece fat32'yi göreceksin.

drjekyll68

15 Ocak 2011; 11:19:58  

Arkadaşlar,bende htc hd2 ye sd kartta android çalıştırıyorum. Acaba nand android romun sd kartta çalıştırılan androidden ne farkı var. pil ömrünü uzatırmı? nand rom lu telefon pc ile nasıl senkronize olacak-microsoft active sync kullanılamıyor bildiğiniz gibi- sd karttaki androidi nand yüklerken silmemi lazım. lütfen yardım!

ineversmoke

15 Ocak 2011; 11:40:22  

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

bende o alışkanlığımı bırakamadım bi türlü, task29 la başlıyorum işe besmele çeker gibi

Dostum sen nerelerdesin ya, Allah inandırsın pm atacaktım nerelerdesin bir yaramazlık yok İnşallah demek için :)

Dün tecrübe ettim @1337, @Batuist arkadaşın sözlerinden sonra gerek yok magldr yükleyip sonra yeni nand kurayım dedim.

Telefon yeniden başlayınca eski romun yüklendiğini görünce eşşeği sağlam kazığa bağlamak ne kadar da iyiymiş dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineversmoke -- 15 Ocak 2011; 11:42:36 >

cmcntkn

15 Ocak 2011; 11:57:39  

Arkadaşlar doğru anlamak açısından tekrar soruyorum;

Task29 ile cihazın hafızasını temizlediğimizde yeni nand rom kurmak için hangi adımdan başlamamız gerekiyor?

Task29 cihazın HSPL'ine dokunmadan bırakıyor mu?

HTC DESIRE HD Cihazlarda
Downgrade, Root, Radio s-off, Eng s-off, Batarya tüketimini kontrol altına alma, radio ve kernel değişikliği vb. gibi birçok teknik konu hakkında yardım;
HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER için TIKLAYIN
ftd

15 Ocak 2011; 12:02:07  

quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

Arkadaşlar,bende htc hd2 ye sd kartta android çalıştırıyorum. Acaba nand android romun sd kartta çalıştırılan androidden ne farkı var. pil ömrünü uzatırmı? nand rom lu telefon pc ile nasıl senkronize olacak-microsoft active sync kullanılamıyor bildiğiniz gibi- sd karttaki androidi nand yüklerken silmemi lazım. lütfen yardım!

ilk 1-2 sayfayı okursan bütün cevaplarını alırsın

ramazanyurt

15 Ocak 2011; 12:41:21  

@ftd

dostum yazdıklarını yapmaya üşendim. easus partition manager ile ext3 yapmıştım ama şimdi ext4 yapacağım. ext4 yapınca programları buraya yüklediğini nasıl anlarım?

bu arada mdj ginger 2.4 yükledim. quadrant standart çalışmıyor. ayrıca market access açılışa simi ayarla diyorum. yalnız her açılışta tekrardan değiştirmek gerekiyor. applanet sende çalışıyor mu? eski versiyonunu yükledim. o da bağlantı kurmadı. server problemi mi var? bunlara benzer başka (marketaccess ve applanet) program var mı?

olmasa eski başka roma geçeyim (desire hd?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 15 Ocak 2011; 13:15:02 >

cmcntkn

15 Ocak 2011; 13:15:52  

Arkadaşlar doğru anlamak açısından tekrar soruyorum;

Task29 ile cihazın hafızasını temizlediğimizde yeni nand rom kurmak için hangi adımdan başlamamız gerekiyor?

Task29 cihazın HSPL'ine dokunmadan bırakıyor mu?

Biri cevaplarsa sevinirim

HTC DESIRE HD Cihazlarda
Downgrade, Root, Radio s-off, Eng s-off, Batarya tüketimini kontrol altına alma, radio ve kernel değişikliği vb. gibi birçok teknik konu hakkında yardım;
metinbahadir

15 Ocak 2011; 13:22:31  

sevgili ftd bu ext4 olayını 3 gun sonunda ınad ederek yaptım. Herkesin bılmesi acısından yazıyorum. g Parget te 16 lık kartımı fat 32 formatta tanımadı bende once pc de ntfs olarak formatlayıp senın verdıgın rehbere göre 16 lık kartı g pargette acarak cok rahat once 1 gb( 1024 ayırıp) fat 32 böldum. sonra gb dosyasını EX4 olarak kaydedttım sorunsuz calıstı. sonra app2sd romlardan yukledim. önce eskı surum ayaralrı yaptım. google., xchange ,skype vb. bırcok uygulama kurdum. sonra aynı romun yenı ust versıyonun yukledim. dedgınız gıbı app lar uygulamalr hepsı menude geldı. ancak ayarlarım kurulu cıkmadı. her rom yukleyınce en azından 20 dakıka ayarlarıma gidiyor. regber , senkronıze vb. ext4 olayını bunun ıcın ıstemıstım. sız bu olayda tecrubelısınız. ben ayarları ust versıyonda gormek ıcın nerde hata yaptım. bırde baska bır romun ust yada alt versıyonunu yuklersek uygulama ve ayarlar sabıt kalıp,o romda cıkacakmı? cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederim.

metinbahadır
carisma_eko

15 Ocak 2011; 13:22:53  

arkadaşlar ben ClockWorkMod recovery kurmaya çalışıyorumda herşeyi yazdığı gibi yapıyorum tek sorun boot ad sd dediğimde hiç bişey olmuyo
nasıl yapmam gerek napmam gerek ?
hepinize şimdiden teşekkürler

stilock

15 Ocak 2011; 13:50:38  

Ben tekrardan androide döndüm, bu sefer farklı bir rom yükledim. Şu ana kadar memnunum sorunsuz en azından ses kısılma olayı yaşamadım ve batarya daha iktisatlı gidiyor.

prj_build_v0.3.2

Ses olayı kesinlikle sorunsuz az önce 32 dakikalık görüşme yaptım tavsiye ederim.

Oyun yükleyeceğimiz site varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 15 Ocak 2011; 15:07:45 >

Mazda 3 İmpressive A/T

FIAT STILO 1.6 DYNAMIC 3D SİYAH

stilock

15 Ocak 2011; 13:56:54  

quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

Arkadaşlar Androidli HD2nizde oynayabileceğiniz süper kalitede oyunlar. Hatta bazıları ücretli ama size değil

Hepsini daha deneyemedim. Splinter Cell, Dungeon Hunter, Real Football kurdum şu ana kadar ve 3' ü de grafik kalitesi açısından cidden süper. Bazı oyunların resimlerini de ekledim aşağıda.

İlk dosyanın içinde kurulum için yapmanız gerekenleri sırasıyla yazdım. Diğer dosyadaki oyunları ise direk kurup oynayabilirsiniz.

Kendi derlememdir, sağdan soldan toplayıp bir araya getirdim. 1337 arkadaşımız isterse ilk sayfaya taşıyabilir.

1- Splinter Cell Conviction
2- Assasin's Creed
3- Real Football 2011
4- Dungeon Hunter
5- GT Racing Motor Academy
6- NFS Shift
7- Modern Combat
8- Dungeon Defenders
9- XPlane

Ekstralar: Angry Birds, Pool 3D, Traffic Control Lite, Sniper

İyi oyunlar..

Linkler;

http://*****share.com/files/442502472/01_AndroidGames.rar
http://*****share.com/files/442511075/02_AndroidGames.rar

Link çalışmıyor

Mazda 3 İmpressive A/T

ramazanyurt

15 Ocak 2011; 14:02:59  

clock modu kurup mccmin ginger 2.1 versiyıon androidi yükledim. her şeyi düzgün yapmama rağmen cihaz resetleyip duruyor. sebebi nedir?

ekleme: bu mccm bir türlü olmadı. androidin üstüne tekrar nand kurmak için her defasında task29 yapmaya gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 15 Ocak 2011; 14:40:58 >

cmcntkn

15 Ocak 2011; 14:42:13  

@stilock

linkleri en kısa sürede yenilerim yalnız ben bu işlerle pek uğraşan birisi olmadığım için en uzun süre hangi siteye konulabiliyorsa öncelikle bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ya da bu sitelerde hesabı falan olan bir arkadaş varsa o upload etsin bir zahmet

HTC DESIRE HD Cihazlarda
AliCanTumay

15 Ocak 2011; 15:08:23  

mdj 2.4 cynogenmod kurdum. İlk defa nand rom yüklemiş oldum böylelikle. Size problemlerimden bahsediyim ve sorularımı sorayım, yardımcı olursanız sevinirim.

1) Telefona indirdiğim widgetları, telefonu kişiselleştirirken göremiyorum. 10 tane falan romla gelen widget var onlara mahkum kaldım.
2) Wireless'ta arada sırada git geller hatta gidip de gelmemeler yaşanıyor. Tekrardan wireless ayarlarına dönüp düzeltmek zorunda kalıyorum.
3) Kişilerimi, facebook accountumdaki fotoğraflarıyla nasıl senkronize edebilirim? Rehberde böyle bir seçenek yok.
4) App2sd olayına girmedim, telefonun ayarlar kısmında, uygulamaları external hafızaya gönder seçeneği vardı ama yine de flash gibi büyük uygulamaları telefonun kendi hafızasına atıyor, bu ilerde sıkıntı yaratır mı? Ext4 olayını yaparsam rahatlar mı telefon?
5) Telefonun klavyesinde I, ı harfi yok ve gelen mesajlarda i harfleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

HP Pavilion DV7 6100 - HTC Desire S - iPad 2 64GB 3G+WiFi
stilock

15 Ocak 2011; 15:10:14  

quote:

@stilock

linkleri en kısa sürede yenilerim yalnız ben bu işlerle pek uğraşan birisi olmadığım için en uzun süre hangi siteye konulabiliyorsa öncelikle bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ya da bu sitelerde hesabı falan olan bir arkadaş varsa o upload etsin bir zahmet

Tşk. ederim cmcntkn

Mazda 3 İmpressive A/T

ftd

15 Ocak 2011; 15:11:21  

quote:

Orijinalden alıntı: metinbahadir

sevgili ftd bu ext4 olayını 3 gun sonunda ınad ederek yaptım. Herkesin bılmesi acısından yazıyorum. g Parget te 16 lık kartımı fat 32 formatta tanımadı bende once pc de ntfs olarak formatlayıp senın verdıgın rehbere göre 16 lık kartı g pargette acarak cok rahat once 1 gb( 1024 ayırıp) fat 32 böldum. sonra gb dosyasını EX4 olarak kaydedttım sorunsuz calıstı. sonra app2sd romlardan yukledim. önce eskı surum ayaralrı yaptım. google., xchange ,skype vb. bırcok uygulama kurdum. sonra aynı romun yenı ust versıyonun yukledim. dedgınız gıbı app lar uygulamalr hepsı menude geldı. ancak ayarlarım kurulu cıkmadı. her rom yukleyınce en azından 20 dakıka ayarlarıma gidiyor. regber , senkronıze vb. ext4 olayını bunun ıcın ıstemıstım. sız bu olayda tecrubelısınız. ben ayarları ust versıyonda gormek ıcın nerde hata yaptım. bırde baska bır romun ust yada alt versıyonunu yuklersek uygulama ve ayarlar sabıt kalıp,o romda cıkacakmı? cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederim.

maalesef uygulamalar geliyor ama ayarlar tekrar yapılması gerekiyor. app2sd olayında uygulamalar sadece kuruluyor o kadar

agesilaos

15 Ocak 2011; 15:27:10  

android markette paralı uygulamaları nasıl goruyodukk, bunun bi cozumu vardı.

Armamızda ki yıldız tüm yıldızlara bedeldir,
Çünkü o yıldız yalnız değil Ay'la beraberdir!...
ramazanyurt

15 Ocak 2011; 15:41:13  

quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos

android markette paralı uygulamaları nasıl goruyodukk, bunun bi cozumu vardı.

marketaccess ile görünüyor applanet ile indirebiliyorsun ama applanet çalışmıyor. galiba 3.0 versiyonu çıkacak. bu app dışında aynı görevi gören başka uygulama var mı?

Batuist

15 Ocak 2011; 17:32:49  

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Dostum sen nerelerdesin ya, Allah inandırsın pm atacaktım nerelerdesin bir yaramazlık yok İnşallah demek için :)

Dün tecrübe ettim @1337, @Batuist arkadaşın sözlerinden sonra gerek yok magldr yükleyip sonra yeni nand kurayım dedim.

Telefon yeniden başlayınca eski romun yüklendiğini görünce eşşeği sağlam kazığa bağlamak ne kadar da iyiymiş dedim :)

yeni bir rom kurduktan sonra eski rom açılıyorsa o romu kurmamışsınız demektir.. dediğiniz şeyin olması İMKANSIZ!!! tekrar söylüyorum mgldr yeni bir rom kurmadan önce nand flashı'ı öncelikle siler ve sonra kurulum işlemine başlar.. yeni rom kurduktan sonra eskisinin açılması nasıl bir mantık işidir.. bunun için hazıfanın başka bir bölümüne diğer işletim sistemine dokunmadan yükleme yapması gerekir ki gerekli diğer ayarlardan bahsetmiyorum bile onun bile gerekli yeterli alanın bile olması imkansız... merak ettiğim ne kadar zamandır PC ve benzeri şeyler kullanıyorsunuz??? gerçekten yanlış anlamayın ama söylediğiniz şey inanın Hz İsanın ölüleri diriltmesi kadar bir mucize gibi birşey...!!! yeni rom kur eskisi açılsın!!! hayret.. size olan bakışımı değiştirdiniz.. bravo... rom kur eskisi açılsın... ne mantık!!! üslübum için kusura bakmayın ama insan sanal dünyadan aldıklarıyla bile gerçek dünyada hayretler içinde kalabiliyor..!!!

Lezman

15 Ocak 2011; 18:31:16  

Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

1. Sayfadaki tüm bilgileri dikkatlice okudum tüm programları hazırladım ve androide geçmek için 2 gün önce işe koyuldum. fakat malesef olmadı daha işin başında sorun yaşadım.

Mevcut 3.03 romu ilk orjinal haline düşürmek gerektiğinden HTC nin sitesinden indirdim fakat malasef işlem başlıyor ve her defasında hata veriyor hata:260 3 farklı bilgisayarda denedim 1 isinde (Windows 7 64 Bit) Windows Mobile Center cihazı görmedi diğer ikisinde cihazı gördü fakat hep aynı, indirdiğim 1,66 romu PC üzerinden çift tıkladığımda işlem başlıyor PC üzerinde her adımda karşıma çıkan bülümleri işaretleyip Next i tıklıyorum cihazın ekranında SPL modu gözüküyor sonrasında beyaz bir ekran loaded yazıyor fakat sonrasında hep aynı hata aynı hata: 260.

Daha ilk adımı hallademedikki ikinci adıma geçelim:)

İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.

SHARP LC-52XL2E LCD TV / PS3 40GB / PSP / Toshiba EP-30 HD DVD / YAMAHA RX-V1800 / Definitive Technology---Center CLR 2002 / Front BP 10B / Rear BP 6B / SuperCube I / INTEL E4300 1,8 @ 3,24 / ASUS P5B / SAPPHIRE X1950Pro Ultimate / GEIL PC2-6400 DualUltra 2x1GB; DDR2-800Mhz4-4-4-12 /Noctua NH-U12 / WESTERNDIGITAL 250GB SATA300 7200rpm; 16MB / NEC DRW / ENERMAX Chakra Big Tower / FSP BLUESTORM 500W / ZALMAN FB123 / Logitech 510 / SAMSUNG - 226BW WideScreen / Ipod 80Gb Video
ineversmoke

15 Ocak 2011; 18:39:20  

quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

arkadaşlar ben ClockWorkMod recovery kurmaya çalışıyorumda herşeyi yazdığı gibi yapıyorum tek sorun boot ad sd dediğimde hiç bişey olmuyo
nasıl yapmam gerek napmam gerek ?
hepinize şimdiden teşekkürler

Bu sorunu dün bende yaşamıştım.

Önce cwm tekrar download et, indirdiğin pakette bazen bozukluk olabiliyor.

Kartını tekrar formatla ve indirdiğin paketteki 2 dosyayı kök dizine at.

Sonra task29 ile cihazın nand hafızasını temizle, ardından magldr kur.

Ve sd karttan sistemi bot et.

ramazanyurt

15 Ocak 2011; 18:42:35  

Mdj ginger 2.4 kurdum. Her sey guzel. Yalniz kilit ekrani velauncheri degistirmek istiyorum.programi yukledim.arma tusuna basip launcheri degistirmek istedigimde kapanmaya zorlandi hatasi aliyorum. Herkeste boyle mi? Birde kilit ekranini degistiren oldu mu?

Dhnin flashli hali cok zorluyor telefonu

ekleme: üsttekileri telefondan yazdım.

ne güzel her şey güzel derken sorunlar çıktı. telefon programını açmak istediğimde uygulama yüklenmemiş hatası alıyorum. yani telefon edemiyorum :))) bir de hangi ekranda olursa olsun arama tuşuna bastığımda o ekran hata veriyor. kafayı yedirecek bu android bana. finaller haftası 2 günüm buna gitti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 15 Ocak 2011; 18:54:58 >

ineversmoke

15 Ocak 2011; 18:44:01  

quote:

yeni bir rom kurduktan sonra eski rom açılıyorsa o romu kurmamışsınız demektir.. dediğiniz şeyin olması İMKANSIZ!!!

Dostum yazdığımı dikkatle oku!

Yeni rom kurmadan önce task29 yapmadan magldr tekrar kurdum, kurulum sonunda telefonu yeniden başlatıyor ya işte o an telefon eski romla bot oldu diyorum.

Task29'u bu olmasın diye yapıyordum, sen(ve bir çok kişi) magldr zaten o işi yapıyor diyorsun, o işi yapmıyormuş.

quote:

tekrar söylüyorum mgldr yeni bir rom kurmadan önce nand flashı'ı öncelikle siler ve sonra kurulum işlemine başlar..

Denemesi bedava.

Magldr tekrar kur telefonuna, kurulum sonunda bak bakalım eski romla telefon açılıyor mu açılmıyor mu :)

quote:

merak ettiğim ne kadar zamandır PC ve benzeri şeyler kullanıyorsunuz??? gerçekten yanlış anlamayın ama söylediğiniz şey inanın Hz İsanın ölüleri diriltmesi kadar bir mucize gibi birşey...!!! yeni rom kur eskisi açılsın!!! hayret.. size olan bakışımı değiştirdiniz.. bravo... rom kur eskisi açılsın... ne mantık!!! üslübum için kusura bakmayın ama insan sanal dünyadan aldıklarıyla bile gerçek dünyada hayretler içinde kalabiliyor..!!!

Uslubun için kusura falan bakmıyorum, seni bu asabi halinle sevdim :)

Fakat bence yinede herkese böyle okuduğunu iyice anlamadan çıkışma, tamam mı dostum

ineversmoke

15 Ocak 2011; 18:46:08  

@Lezman

Bir şeyi karıştırmışsın sanırım.

3.03 ile rom sürümünü değil spl versiyonunu kastediyor olmalısın.

Yapmak istediğin spl'yi 2.08'e çevirmek mi?

ceyrek

15 Ocak 2011; 18:48:14  

quote:

Orijinalden alıntı: AliCanTumay

mdj 2.4 cynogenmod kurdum. İlk defa nand rom yüklemiş oldum böylelikle. Size problemlerimden bahsediyim ve sorularımı sorayım, yardımcı olursanız sevinirim.

1) Telefona indirdiğim widgetları, telefonu kişiselleştirirken göremiyorum. 10 tane falan romla gelen widget var onlara mahkum kaldım.
2) Wireless'ta arada sırada git geller hatta gidip de gelmemeler yaşanıyor. Tekrardan wireless ayarlarına dönüp düzeltmek zorunda kalıyorum.
3) Kişilerimi, facebook accountumdaki fotoğraflarıyla nasıl senkronize edebilirim? Rehberde böyle bir seçenek yok.
4) App2sd olayına girmedim, telefonun ayarlar kısmında, uygulamaları external hafızaya gönder seçeneği vardı ama yine de flash gibi büyük uygulamaları telefonun kendi hafızasına atıyor, bu ilerde sıkıntı yaratır mı? Ext4 olayını yaparsam rahatlar mı telefon?
5) Telefonun klavyesinde I, ı harfi yok ve gelen mesajlarda i harfleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

bende de mdj gingerbread 2.4 var.
1. Bu soruyu tam anlamadım ama ben bir problem yaşamadım. Currentwidget ve switchpro sorunsuz çalışıyor.
2. yarım saat kadar wireless kullandım, bir kopma olmadı.
3. facebook for android kurulu olmalı. kurarken "rehberdeki kişilerle güncelle" gibi bir seçenek var, onu seçiyorum ben. isim soyisimleri aynı olanları otomatik eşleştiriyor. Eşleşmeyenler içinse, rehberden kişi düzenleye girip, menu tuşuna (windows tuşu) basınca sağ alttaki joini(birleştir) seçerek yapabilirsin.
4. ext4 formatladım, uygulamaları gönül rahatlığıyla kuruyorum. özellikle sense arayüzlü romlarda yer sıkıntısı olabiliyor.
5. bu sorunu ben de yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim sorunlarımı genelde kendim çözmeyi severim ama buna bi çare bulamadım :( birileri yardım ederse çok iyi olacak.

Batuist

15 Ocak 2011; 18:54:32  

quote:

quote:

yeni bir rom kurduktan sonra eski rom açılıyorsa o romu kurmamışsınız demektir.. dediğiniz şeyin olması İMKANSIZ!!!

Dostum yazdığımı dikkatle oku!

Yeni rom kurmadan önce task29 yapmadan magldr tekrar kurdum, kurulum sonunda telefonu yeniden başlatıyor ya işte o an telefon eski romla bot oldu diyorum.

Task29'u bu olmasın diye yapıyordum, sen(ve bir çok kişi) magldr zaten o işi yapıyor diyorsun, o işi yapmıyormuş.

quote:

tekrar söylüyorum mgldr yeni bir rom kurmadan önce nand flashı'ı öncelikle siler ve sonra kurulum işlemine başlar..

Denemesi bedava.

Magldr tekrar kur telefonuna, kurulum sonunda bak bakalım eski romla telefon açılıyor mu açılmıyor mu :)

quote:

merak ettiğim ne kadar zamandır PC ve benzeri şeyler kullanıyorsunuz??? gerçekten yanlış anlamayın ama söylediğiniz şey inanın Hz İsanın ölüleri diriltmesi kadar bir mucize gibi birşey...!!! yeni rom kur eskisi açılsın!!! hayret.. size olan bakışımı değiştirdiniz.. bravo... rom kur eskisi açılsın... ne mantık!!! üslübum için kusura bakmayın ama insan sanal dünyadan aldıklarıyla bile gerçek dünyada hayretler içinde kalabiliyor..!!!

Uslubun için kusura falan bakmıyorum, seni bu asabi halinle sevdim :)

Fakat bence yinede herkese böyle okuduğunu iyice anlamadan çıkışma, tamam mı dostum

ya iyide şimdi yanlış anlamadıysam sen yeni bir rom değil bildiğimiz "magldr"yi yeniden kuruyosun öyle mi??? romu değiştirmessen tabiki flash içindeki işletim sistemi açılır!!!! siz en son magldr sürümü 1.12yi bir kurun ondan sonra bir daha yeni bir sürüm çıkana kadar magldr'yi değiştirmenize gerek yok... yeni bir rom kurmadan önce task29 yapmanıza gerek yok.. sadece teli açarken power tuşuna basılı tutun magldr ekranına gelin ve 5. seçenek flsh usb'yi seçin sonra gidin yükleyeceğiniz daf.exe dosyasını çalıştırın.. magldr zaten kurulum yapabilmek için önce hafızayı temizlicek sonra kuruluma başlıcak.. hatta ekrana bakarsanız önce silme işlemlerini dahi gösterir.. zaten aksi mümkün değil!!! doğal olarak yeni bir rom kurmadan önce task mask yapmanıza gerek yok ben sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.. insanları böyle gereksiz şeylerle vakitlerini harcamayın yapamayan vs. olur boşyere vakitlerini çalarsınız.. hadi siz yaparsınız zararı kendinize ama başkalarını doğru yönlendirelim.. artı her rom yüklemede magldr yüklemenize de gerek yok.. onu tekrardan yüklemenizin mantığınıda çözebilmiş değilim..!!!

neyse yinede oldukça iyi bir insanmışsınız başkası olsa direkt dalardı yazdıklarıma ama tabi bende boş durmazdım o ayrı.. sadece başkalarınında yazılanlardan etkileneceğini düşündüğümde insanların yanlış yönlendirilmesine karşı biraz hassas davranıyorum forumda.. hepsi o .. kişisel birşey yok... yinede anlayışınız için teşekkürler...

fugeetive

15 Ocak 2011; 18:54:43  

@marduk : biraz geç gördüm cevap verdilermi bilmiyorum da bu mdj romlarını winrar yerine 7zip diyo bir programla açarsanız sorun ortadan kalkıyor .
Ya bu arada şu I problemine bir çare bulabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fugeetive -- 15 Ocak 2011; 19:03:42 >

cmcntkn

15 Ocak 2011; 19:33:30  

13. sayfadaki oyun linkleri yenilenmiştir arkadaşlar.

Aslında ilk sayfaya taşınabilirse ulaşılması daha kolay olacaktır.

İyi oyunlar

HTC DESIRE HD Cihazlarda
ineversmoke

15 Ocak 2011; 20:32:19  

quote:

ya iyide şimdi yanlış anlamadıysam sen yeni bir rom değil bildiğimiz "magldr"yi yeniden kuruyosun öyle mi??? romu değiştirmessen tabiki flash içindeki işletim sistemi açılır!!!! siz en son magldr sürümü 1.12yi bir kurun ondan sonra bir daha yeni bir sürüm çıkana kadar magldr'yi değiştirmenize gerek yok... yeni bir rom kurmadan önce task29 yapmanıza gerek yok..

Dostum, benim bilgisayar bilgimi sorguladın ya şimdi sakın "rövanş alıyor" falan deme :)

Hızlı format ile tam format arasındaki farkı bilir misin, performans farkını.

Cihazın nand hafızasındaki romu silmeden yeni bir rom kurduğumuzda setup'un 1. aşaması, eski romu hızlıca nand hafızadan silmek oluyor.

Bunun yerine task29 ile sıfırlanmış hafızaya rom kurmayı tercih ediyorum, çünki bu işin mantığına göre bu yöntem daha stabil sonuç verir.

quote:

magldr zaten kurulum yapabilmek için önce hafızayı temizlicek sonra kuruluma başlıcak.. hatta ekrana bakarsanız önce silme işlemlerini dahi gösterir..

Hah, işte o işlemi gözlemledi isen bunun "fast format" olduğunu görürsün.

Ben bunu tercih etmiyorum.

quote:

insanları böyle gereksiz şeylerle vakitlerini harcamayın yapamayan vs. olur boşyere vakitlerini çalarsınız.. hadi siz yaparsınız zararı kendinize ama başkalarını doğru yönlendirelim..

Kardeşim ben "herkes böyle yapsın" falan demiyorum ki, bu mesele nasıl açıldı?

Ben cwm ile ilgili sorunumu anlatırken uyguladığım adımları saydım, sen oradan bir soru sordun buralara geldik :)

İnsanları yönlendirmek falan gibi amaçlarım yok, burada soru soruyorum cevap alıyorum, eğer sorulmuş bir soruya verilecek cevabım varsa onu veriyorum hepsi bu. Ayrıca yukarıda söylediğim gibi, fast format'ı tercih edene bir sözüm olmaz ama "task29" önerisini ben daha doğru buluyorum gel gelelim "task29 kullanmayın" diyene de "insanları yanlış yönlendirme" falan demem.

quote:

artı her rom yüklemede magldr yüklemenize de gerek yok.. onu tekrardan yüklemenizin mantığınıda çözebilmiş değilim..!!!

Anlaşılmayacak ne var kardeşim, task29 yaptıktan sonra tabi tekrar magldr yükleyeceğim değil mi

quote:

neyse yinede oldukça iyi bir insanmışsınız başkası olsa direkt dalardı yazdıklarıma ama tabi bende boş durmazdım o ayrı..

Yaw ben seni sevdim, asabi adamları severim, "iyi insansın" derken bile araya marizleme sokuyorsun helal sana Batuist :)

quote:

sadece başkalarınında yazılanlardan etkileneceğini düşündüğümde insanların yanlış yönlendirilmesine karşı biraz hassas davranıyorum forumda.. hepsi o .. kişisel birşey yok... yinede anlayışınız için teşekkürler...

Rica ederim, sen yanlış gördüklerini dile getirmelisin zaten. Orada sıkıntı yokda biraz hani seçilen kelimelerde itham etme olmamasına dikkat etmelisin bence.

Selamlar.

AliCanTumay

15 Ocak 2011; 21:39:31  

Yeni yüklediğim romlarda ( mdj cynogenmode 2.4 ve mdj froyo revolution) youtube, google maps ve locations yok. ve markette de gözükmüyor? Ne yapmam lazım?

ceyrek

15 Ocak 2011; 21:44:24  

quote:

Orijinalden alıntı: AliCanTumay

Yeni yüklediğim romlarda ( mdj cynogenmode 2.4 ve mdj froyo revolution) youtube, google maps ve locations yok. ve markette de gözükmüyor? Ne yapmam lazım?

markette, market enabler diye aratın, programı kurup listedeki bir tanesinin üzerine basılı tutun, fake this provider now'ı seçin. marketteki bütün içeriğe erişebilirsiniz.

stilock

15 Ocak 2011; 22:09:36  

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

ıyı forumlar arkadaslar

hd2 cıhazımın wb da şarjı sadece alo demek ıcın kullanıyorum rahat 3 gunu devırıyor lakın androıdı kurdum androıde gecınce yıne sadece alo dıyorum ama 1 gunu gormuyor..sırf şarjdan dolayı cok severek kullandıgım androıdı kullanamıyorum..acaba nasıl cozebılırım bu durumu..bu arada androıd hafıza kartında..hafıza kartını takıp gecıyorum androıde

SAYGILAR

Ben yukarıda yazdığım romu kurdum şarj süresi gayet başarılı hatta orjinaldan daha iyi orjinal romda 1 gün gidiyor son yüklediğim androidde . ama önceki androis romun hem kulaklık sesi hemde şarj süresi kötüydü.

Mazda 3 İmpressive A/T

AliCanTumay

15 Ocak 2011; 22:10:37  

Teşekkür ederim kardeşim. Bu arada umarım şu gingerbread romlara da htc sense gelir ve şu türkçe karakter problemi düzeltilir. Ozamana kadar kesinlikle mdj froyo rev. 2.3 kullanacağım gibi duruyor. cynogenmod 2.4 ün gelişmesi lazım daha. Hız olarak inanılmaz performanslı ancak yazdığım ufak detaylar, kullanabilirliğini baltalıyor romun..

stilock

15 Ocak 2011; 22:15:14  

quote:

13. sayfadaki oyun linkleri yenilenmiştir arkadaşlar.

Aslında ilk sayfaya taşınabilirse ulaşılması daha kolay olacaktır.

İyi oyunlar

Tşk. ederim hemen indiriyorum

Mazda 3 İmpressive A/T

metinbahadir

15 Ocak 2011; 22:30:12  

Herkese ıyı aksamlar dilerim öncelikle . Batuist arkadaşımızın söylediği şekilde magldr 1.11 i 31 aralık gecesi kurdum bir daha mgldr kurmadım üzerine abartmadan en azından 20 rom kurdum. hepsinde rom değiştiriken power tuşuna basılı tutup magldr menuyu acıp usb flasher ile yukledim. yuklerken karşılaştığım telfon kaynaklı hiç sorun aolmadı. yuklemeyı yapabildiysem rom sahıbının belirttiği eksikliler dışında eksiklik görmedim. Ha yuklerken her seferinde yeni birşey öğrendim. oöce daf exe, sonra ınsataller exe, sonraları falsher exe herke farklı ısımlendirmiş, bırde recvery , data ımg lı yukleme ve en sonunda da ext3 ve ext4 yaparak yukleme .. ama temelde hepsi aynı. bendeki magldr 1.11. onu değiştirmeye bile su an iht,yacım yok. yani hızlı yada yavaş silme ama 3 saatte 5 romu benım gıbı deniyorsanız.sureklı task 29 yapamazsınız. Ama hereksin yukleme ve kontrol tercıhlerıne saygı duymalıyız. son arkadsların yazdığı gıbı senselı bir gingerbread romu cukuncaya kadar kesinlikle mdj froyo rev. 2.3 kullanacağız galiba ( Hos bu romda da wifi ve wifi teather sorunu var ama ) cynogenmod 2.4 ün gelişmesi lazım daha. Hız olarak inanılmaz performanslı ancak yazılan ufak detaylar, kullanabilirliğini baltalıyor romun.. ote yandan ext4 yukleme yada 1 Gb data img yukleme tercih meselesi olacak. ıkısınında avantajları var. ama duz nand olarak yer sıkıntısı su anda ancak ıkısı ıle asılabılıyor. yenısı cıkıncaya kadar secenkelrımız bunlar .. genel bir özetledim galiba. herkese ıyı rom yuklemeler..

metinbahadır
ramazanyurt

15 Ocak 2011; 22:42:12  

bu kernel güncellemelerini nasıl yapıyoruz? gingeri silip mdjnin foroyo veya rev hd versiyonuna geçeceğim. bu arada clockworkun menüsündeki sd partition ne işe yarıyor?

son olarak rev hd versiyona nasıl ext4 ve ap2sd+ desteği ekleriz? ayrıca ext4 içeriğini nasıl görebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 16 Ocak 2011; 1:39:44 >

ne14u

15 Ocak 2011; 23:05:53  

arkadaşlar,
bu magldr menüsüne nasıl girebilirim? şu anki rom yerine farklı bir nand rom kuracağım. giremedim bir türlü.

only coding or encoding life..
cmcntkn

15 Ocak 2011; 23:08:51  

quote:

Orijinalden alıntı: ne14u

arkadaşlar,
bu magldr menüsüne nasıl girebilirim? şu anki rom yerine farklı bir nand rom kuracağım. giremedim bir türlü.

cihazı kapatıp, açma/kapama düğmesine MAGLRD menüsü gelene kadar basılı tutun.

HTC DESIRE HD Cihazlarda
ukirtis

15 Ocak 2011; 23:13:03  

androıd baslatırken magldr mesusu ardından 1234 go go go yazması butun nand romlarda olan bi durummu?
Batuist

15 Ocak 2011; 23:37:44  

quote:

Orijinalden alıntı: ukirtis

androıd baslatırken magldr mesusu ardından 1234 go go go yazması butun nand romlarda olan bi durummu?

evet

ramazanyurt

16 Ocak 2011; 2:29:41  

yahu arkadaşlar bu clockwork moduyla yüklediğim nand romlar çalışmıyor. siyah ekran kalıyor. sebebi nedir? çok mu beklemem lazım acaba? 10 dakikadır bekliyorum...

Batuist

16 Ocak 2011; 2:49:08  

quote:

bu kernel güncellemelerini nasıl yapıyoruz? gingeri silip mdjnin foroyo veya rev hd versiyonuna geçeceğim. bu arada clockworkun menüsündeki sd partition ne işe yarıyor?

son olarak rev hd versiyona nasıl ext4 ve ap2sd+ desteği ekleriz? ayrıca ext4 içeriğini nasıl görebiliriz?

sana tavsiye kur şu linkteki romu sonra arkana yaslan... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778

desire hd romu kesinlikle tavsiye etmem... onun haricinde gerisinin zaten diğerinden ayrıldığı tek nokta temaları.. desire teması o kadar da fena değil... data klasörünü at sd karta config dosyasında imaj boyutunu ihtiyacına göre 1GB yada 2GB ne istiyosan ayarla kur gitsin... son derece stabil performanslı bir rom.. arka planı değiştir widgetları değiştir istediğin gibi özelleştir geriye sadece "curve" denilen alttaki yarı yuvarlak şeklindeki desire'a özgü kalıp kalır ki o kadr da kötü değil görüntüsü... diğer özelleştirilmiş tüm romlarda hep farklılığı yaratan temalar.. farklı kernellerin çokta artısını görmedim açıkcası.. oc yapıyorsun vs. ama o kadar da olmazsa olmaz değil.. mesela mdj'nin foroyo revolution kurmuştum bir iki gün önce 1300 yaptım işlemciyi inan eski amerikan balina arabaların yuttuğu benzin gibi pili yuttu gitti... resmen pili su gibi içmeye başladı.. performans açısında iyi hoştu efektler filan ama çokta janjanlı olunca bana çocuksu geliyor.. tamam efek filan güzelde biraz telefon dediğin oturaklı birazda ciddiyet ister bana göre... tabi liseli gençlerden kim var burda bilmiyorum ama onlar için janjanlı temalar olmazsa olmazdır eminim ki... karizmatik olsun benim için yeter... o yüzden şimdilik ben bu romda kalıyorum.. wp7den sonra bu roma geçiş yaptım ve sanırım denediklerim içerisinde en tutarlısı bu... (en hızlısı vs demiyorum) en tutarlı ve mantıklısı.. en son kurarken data imaj boyutunu 2GB yaptım şimdi bir arkadaş burda oyun linkleri vermişti mesela assasins creed oyunu 162MB alan istiyordu rahat rahat yüklüyorum. sonra beğenirsem imajını alıp herseferinde netten indirek zorunda kalmam.. alan sorununuda böyle hallettikten sonra hiç öyle ext partlarla filan uğraşmaya gerek kalmadı.. açıkcası ext partların hiçbir artısını görmüş değilim. madem artısı yok maceraya atılmayada gerek yok.. birkaç günde bir rom değiştirmekten teli kullanamaz oldum ama bir müddet böyle kullanmaya karar verdim..sanada tavsiye ext ler tamamen şimdilik fantastik uygulamalar.. ileride belki daha avantajlı kullanım alanlarını bulabilirlerse o zaman düşünülebilir ama şimdilik bir avantajını görmüyorum...

marduk

16 Ocak 2011; 6:45:13  

fugeetive, cevabin icin tesekkurler. Nihayet dosyayi acabildim.

100 YIL
Sayfa:   <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Telefonlar » HTC » Cevap : [NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi
Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Buraya git:

Başa Dön

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil