Şimdi Ara

sauron kara lord bush mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 28 Ekim 2005, 17:00:04 >

• değil parmağına hüküm yüzüğü kıçına tasma taksa bile farketmez onunda sonu gelecek.dün akşam tv de abd deki savaş karşıtı gösteriler vardı amerikalılar bile onun ne bok olduğunu biliyo artık
  • hüküm yüzüğü orklarda işe yarıyor mu ki

boşuna taşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

hüküm yüzüğü orklarda işe yarıyor mu ki

boşuna taşıyor

fazla yaramıyor ben kara kılıçla bir koyacam yakalarsam yarısı boşa gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

değil parmağına hüküm yüzüğü kıçına tasma taksa bile farketmez onunda sonu gelecek.dün akşam tv de abd deki savaş karşıtı gösteriler vardı amerikalılar bile onun ne bok olduğunu biliyo artık

zaten ondan bir dönem daha onu seçtiler ABD başkanı olarak değil mi? Amerikalılar hayatlarından memnun belki siyahlar memnun değildir.Bakmayın onların öyle sahtekarlıklar yaptığına ne ABD başkanına ne de halkına itimatım vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

quote:

boşuna taşıyor

Sen bi kere kara kılıcı taşımak için 90+ str ye sahip değilsin. Bak ben düşük level tornado büyüsü yolladım adamlara bilmem kaç milyar dolar zarar oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

boşuna taşıyor

Sen bi kere kara kılıcı taşımak için 90+ str ye sahip değilsin. Bak ben düşük level tornado büyüsü yolladım adamlara bilmem kaç milyar dolar zarar oldu.

icewind de level 21 paladinim. kara kılıçla bi koyacam. %75 yanındakilere vuruyor. rice ve diğer yalakaları da beraberinde kesecem. büyü değil kılıçla kesecem onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 28 Ekim 2005, 18:04:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

boşuna taşıyor

icewind de level 21 paladinim. kara kılıçla bi koyacam. %75 yanındakilere vuruyor. rice ve diğer yalakaları da beraberinde kesecem. büyü değil kılıçla kesecem onu

Bir Necromancer olsa da şu öldürdüklerini kaldırıp salsa Son of a Butch' un üzerine

• sayın çok bilmiş timsah kardeşim son yapılan kamuoyu araştırmalarında puşt halk desteğinin %50 sinden fazlasını kaybetmiş durumda ne siyahın dan ne beyazından bahsediyon?
  • amerikan halkıda savaş meraklısı barbar deil puşt ve etrafındaki çıkar odaklarının her daim aç olan mideleri yüzünden dünyanın geri kalanında orc lar gibi gözüküyolar.içlerinde çok sağ duyu sahibi olanlar var(dün tutuklanan savaş karşıtları gibi)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

boşuna taşıyor

Bir Necromancer olsa da şu öldürdüklerini kaldırıp salsa Son of a Butch' un üzerine

mevluth deccal o anlar kara büyüden kaldırsın

• fotoşop
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

fotoşop

tabi fotoşop da bu herif bu yüzüğü takdıysa dünyaya kazık çakdı demekdir ne halt aha şimdi dünya s*çtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

fotoşop

tabi fotoşop da bu herif bu yüzüğü takdıysa dünyaya kazık çakdı demekdir ne halt aha şimdi dünya s*çtı

O herif daha hıyar bile soyamaz zaten ülkeyi zenginler yönetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.