Şimdi Ara

2011 de Ne Olacak Diyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sen bir yarbay olacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

sen bir yarbay olacaksin

Sende albaşı olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

sen bir yarbay olacaksin

Sende albaşı olacaksın

sende admin
  • gol olur
  • Bakalım hayat bu sene benden kimleri alacak ya da beni mi göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Bakalım hayat bu sene benden kimleri alacak ya da beni mi göreceğiz...

Bizde öyle denmez kimlere tekme atacaz yada kimler bize tekme atacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    13 yıl önce açıldı
    2023'de Ne olacak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gol olcak

Konuya hemen tıkladım bunu yazmak için ama yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 31 Aralık 2010; 22:35:49 >
  • 2010 da ne oldu 2011 de ne olsn ^^
  • Ben kahinim gözlerim kör ellerimde yok ama sizinle iletişime geçmek zorundaydım 2011 de kıyamet kopacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs-123 -- 31 Aralık 2010; 22:39:27 >
  • ölecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-123

Ben kahinim gözlerim kör ellerimde yok ama sizinle iletişime geçmek zorundaydım 2011 de kıyamet kopacak

Vallamı La :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

sen bir yarbay olacaksin

Sende albaşı olacaksın

sende admin

bende banlanacağım

• maşallah hocam...inşallah hocam...inşallah...
  • -sene 2o11 benzin 4.5 lira olacak.
    -mevcut işi boşaltılmış eğitim sistemi sebebi ile bu sistemin meyveleri kamu personeli olarak görev başına geldiğinde kamu işlerinin yürütülmüsünde önemli bir aksama olacak, zira okuduğunu bile anlayamayan kişilerin kamu kuruluşlarında işbaşı yaptırılması neticesinde bu kuruluşlar artan talebe yeterli cevabı veremeyecek ve bir müddet sonra işleyiş tamamiyle duracak.ülkede kısa süreli bir ekonomik bunalıma sebep olacak bu olay sonucunda önemli bir eğitim reformunu beraberinde getirerek devlet okullarının ıslahına yönelik çalışmaların artmasına sebep olucak ve bu yönelme de dersane ve özel okul taleplerinde düşüşe neden olacak.
    -kuzey amerikada çıkacak lan fırtana 3oo den fazla kişinin ölmesine sebep olacak.
    -aids tedavisinde kök hücre yönetmi ile ilgili önemli bir bulguya rastlanıp bu tedavi üzerinde büyük gelişmeler kaydedilecek.
    -japon bilim adamlı ile rus bilim adamları nanoteknik insan hücresi yapımında önemli adımlar atacaklar
    - beklenmeyen meteor yağmurları sebebi ile 2 uydu kullanılamaz hale gelecek.
    -sanayi devriminin geriye doğru gitmesi sonucunda avrupa ülkeleri çin ile olan ticari anlaşmaları gözden geçirecek ve bir çok ürünün ithalatına son verecek.buda çinde ki fabrikalarda zaten neredeyse bedavaya çalışan işçilerin ayaklanmasına sebep olucak bu ayaklanma 68 kişinin ölmesi ile son bulacak.yönetim dikta yöntemle durumu bastıracak.
    -fizik biliminde devrim nitaliğinde önemli bilgilere ulaşılacak hatta bu yavaş yavaş içinde bulunduğumuz çağın kapanmasına yeni bir çağın başlamasına sebep olucak.
    -kuzey kore ve güney kore sanılanın aksine barış anlaşmaları içine girerek aradaki buzları eritmeye başlıyacak.
    -büyük okyanusda 2 yeni ada su üstüne çıkacak
    -italya da volkanik hareketlilik olacak halk endişelensede çok önemli bir olay olmayacak
    -dünyada 2 yeni iklim sisteminin varlığı kabul edilecek
    -ışığın varlığına ilişkin büyük bir olay keşfedilecek
    -uzak doğulu iki ikiz kardeş dünyada büyük ilgi uyandıracak.çünkü birbirlerinin telepatik oalrak düşüncelerini okuma gücüne sahip olduklarını kanıtlıycaklar ama olay çok geçmeden unutulacak.
    -kuzey kutbunda eriyen buzul tabakaların içinde garip bir antik cihaz bulunacak.bu durum üstteki bazı durumların habercisi niteliğinde olacak.
    ...

imza ben.

• Her sene ne oluyorsa o..
  • kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: - - Stalker - -

quote:

Orijinalden alıntı: gs-123

Ben kahinim gözlerim kör ellerimde yok ama sizinle iletişime geçmek zorundaydım 2011 de kıyamet kopacak

Vallamı La :D

şaka yaptım

• ttnet son kullanıcaya 1 cigabit internet verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa451907

Her sene ne oluyorsa o..

Ben de onu diyecektim; n'olacak bi mok olmaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.