Şimdi Ara

8 Mbit NetLimitsiz'e ne zaman geçmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan 1 mbit 4gb kotalı kullanıyorum.

Ama bazen kotayı doldurmama durumu olduğu için , 8mbit 15gb kota(şuan 25 gb) olan tarifeye geçmiyordum.

Benim 8mbit 25gb kotalıya geçmem en iyisi olmaz mı ?

Sonuçta 25 gb doldurduğumda 1mbite düşecek.

Son olarak bugün mü yoksa yarın mı geçmeliyim bilmiyorum.(Ay sonu değiştirme olayı.)

• yarın değiştir
  • Yarın öğlen saatlerinde online işlem merkezinden değiştirirsem gece yarısına kadar aktif olur mu?

Eğer gecikme oluyorsa bugün gece yarısı değişiklik talebini vermem daha mı garanti olur yoksa ?
  • Değiştirdğin anda modem resetlenip geri gelir ve hızın hemen 8 mbit olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Değiştirdğin anda modem resetlenip geri gelir ve hızın hemen 8 mbit olur

Çok çok teşekkürler , konu yere çakılabilir.
  • quote:

O kadar emin konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

O kadar emin konuşma

teorik olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Santral çok yakın , hızda sorun olmaz büyük ihtimal.

Ama burada NETLİMİTSİZ PAKET - 49.0 TL yazıyor.

55 TL yazması gerekmiyor mu ?
  • 1 ocaktan sonra 55 TL
    kotayı doldurmuyorsanız neden 8mbit'e geçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

1 ocaktan sonra 55 TL

Şöyle diyim , bazı zamanlar kota dolmuyor ama genelde kotayı aştığım için şimdi netlimitsiz 8 mbit'e geçiyim dedim.

Önceden geçmememin sebebi , eğer o eskiden 15 gb olan kotayı aşarsam hızın 512kbit e düşeceğinden korkmamdı.

Şimdi nasılsa düşse bile 1mbit olacak.

Ayrıca daha yeni Toshiba 640gb harici disk aldım , önceden netten film , oyun çekmiyordum , 1-2 tane online oyun oynadığım (şuan oynamıyorum haliyle yorrentten oyun-film indiriyorum herkes gibi.) için kotayı kestiremiyordum , sürekli takip etsem bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

Arkadaşlar ben şuan 1 mbit 4gb kotalı kullanıyorum.

Ama bazen kotayı doldurmama durumu olduğu için , 8mbit 15gb kota(şuan 25 gb) olan tarifeye geçmiyordum.

Son olarak bugün mü yoksa yarın mı geçmeliyim bilmiyorum.(Ay sonu değiştirme olayı.)

Burası benim içinde önemli.Nasıl yapsam bilemedim.
  • quote:

quote:

1 ocaktan sonra 55 TL

Şöyle diyim , bazı zamanlar kota dolmuyor ama genelde kotayı aştığım için şimdi netlimitsiz 8 mbit'e geçiyim dedim.

Önceden geçmememin sebebi , eğer o eskiden 15 gb olan kotayı aşarsam hızın 512kbit e düşeceğinden korkmamdı.

Ayrıca daha yeni Toshiba 640gb harici disk aldım , önceden netten film , oyun çekmiyordum , 1-2 tane online oyun oynadığım (şuan oynamıyorum haliyle yorrentten oyun-film indiriyorum herkes gibi.) için kotayı kestiremiyordum , sürekli takip etsem bile.

hızın düşmez rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: AypoTTouch

quote:

Arkadaşlar ben şuan 1 mbit 4gb kotalı kullanıyorum.

Burası benim içinde önemli.Nasıl yapsam bilemedim.

Yukarıda kingo_disco , tarifenin anında değiştiğini söyledi.

Ben yarın öğle saatlerinde değiştireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

quote:

quote:

1 ocaktan sonra 55 TL

hızın düşmez rahat ol

Duzenlı olarak 100gbye yaklasıyorum hız düşmedi 8 bit kullanan cok arkadasım var onlarında düşmedi

• ufak bir hatırlatma gerçi ben yeniden açtırdım!! kapalı idi adsl hattım. ayın 23(kasım) civarı açtırdım benden tüm ayın parasını aldılar. sonra gidip adamlarla konuştum yani 1 hafta için neden tüm ayın parasını alıyorsunuz dediğimde adam sınırsız kotalarda(15gb) bu şekilde işliyor sınırlı olsa idi 1 haftalık kısma 1 gb düşüyor o kadar hak veriyoruz dediler ne kadar doğru bir açıklama bilmiyorum. bu yüzden gidip son 1 saat kala da değiştirsen o ay için sınırsız parasını vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gry_tr

ufak bir hatırlatma gerçi ben yeniden açtırdım!! kapalı idi adsl hattım. ayın 23(kasım) civarı açtırdım benden tüm ayın parasını aldılar. sonra gidip adamlarla konuştum yani 1 hafta için neden tüm ayın parasını alıyorsunuz dediğimde adam sınırsız kotalarda(15gb) bu şekilde işliyor sınırlı olsa idi 1 haftalık kısma 1 gb düşüyor o kadar hak veriyoruz dediler ne kadar doğru bir açıklama bilmiyorum. bu yüzden gidip son 1 saat kala da değiştirsen o ay için sınırsız parasını vereceksin.

1 mbit kotalının max tutarı 60tl idi sanırım son olarak.

Zaten 8mbit netlimitsizin de max tutarı yok , akn aşarsan hız düşüyor sadece.

Sonuçta ben değiştirdiğimde neyin parasını alıyorlarsa alsınlar , sadece ekstra olarak nakil parası alırlar sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.