Santral çok yakın , hızda sorun olmaz büyük ihtimal.
Ama burada NETLİMİTSİZ PAKET - 49.0 TL yazıyor.
55 TL yazması gerekmiyor mu ?
1 ocaktan sonra 55 TL kotayı doldurmuyorsanız neden 8mbit'e geçiyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: cocobongo
Şöyle diyim , bazı zamanlar kota dolmuyor ama genelde kotayı aştığım için şimdi netlimitsiz 8 mbit'e geçiyim dedim.
Önceden geçmememin sebebi , eğer o eskiden 15 gb olan kotayı aşarsam hızın 512kbit e düşeceğinden korkmamdı.
Şimdi nasılsa düşse bile 1mbit olacak.
Ayrıca daha yeni Toshiba 640gb harici disk aldım , önceden netten film , oyun çekmiyordum , 1-2 tane online oyun oynadığım (şuan oynamıyorum haliyle yorrentten oyun-film indiriyorum herkes gibi.) için kotayı kestiremiyordum , sürekli takip etsem bile.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber�
Arkadaşlar ben şuan 1 mbit 4gb kotalı kullanıyorum.
Ama bazen kotayı doldurmama durumu olduğu için , 8mbit 15gb kota(şuan 25 gb) olan tarifeye geçmiyordum.
Benim 8mbit 25gb kotalıya geçmem en iyisi olmaz mı ?
Sonuçta 25 gb doldurduğumda 1mbite düşecek.
Son olarak bugün mü yoksa yarın mı geçmeliyim bilmiyorum.(Ay sonu değiştirme olayı.)
Burası benim içinde önemli.Nasıl yapsam bilemedim.
quote:
quote:
Şöyle diyim , bazı zamanlar kota dolmuyor ama genelde kotayı aştığım için şimdi netlimitsiz 8 mbit'e geçiyim dedim.
Önceden geçmememin sebebi , eğer o eskiden 15 gb olan kotayı aşarsam hızın 512kbit e düşeceğinden korkmamdı.
Ayrıca daha yeni Toshiba 640gb harici disk aldım , önceden netten film , oyun çekmiyordum , 1-2 tane online oyun oynadığım (şuan oynamıyorum haliyle yorrentten oyun-film indiriyorum herkes gibi.) için kotayı kestiremiyordum , sürekli takip etsem bile.
hızın düşmez rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: AypoTTouch
quote:
Arkadaşlar ben şuan 1 mbit 4gb kotalı kullanıyorum.
Ama bazen kotayı doldurmama durumu olduğu için , 8mbit 15gb kota(şuan 25 gb) olan tarifeye geçmiyordum.
Benim 8mbit 25gb kotalıya geçmem en iyisi olmaz mı ?
Sonuçta 25 gb doldurduğumda 1mbite düşecek.
Son olarak bugün mü yoksa yarın mı geçmeliyim bilmiyorum.(Ay sonu değiştirme olayı.)
Burası benim içinde önemli.Nasıl yapsam bilemedim.
Yukarıda kingo_disco , tarifenin anında değiştiğini söyledi.
Ben yarın öğle saatlerinde değiştireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
quote:
quote:
hızın düşmez rahat ol
Duzenlı olarak 100gbye yaklasıyorum hız düşmedi 8 bit kullanan cok arkadasım var onlarında düşmedi
ufak bir hatırlatma gerçi ben yeniden açtırdım!! kapalı idi adsl hattım. ayın 23(kasım) civarı açtırdım benden tüm ayın parasını aldılar. sonra gidip adamlarla konuştum yani 1 hafta için neden tüm ayın parasını alıyorsunuz dediğimde adam sınırsız kotalarda(15gb) bu şekilde işliyor sınırlı olsa idi 1 haftalık kısma 1 gb düşüyor o kadar hak veriyoruz dediler ne kadar doğru bir açıklama bilmiyorum. bu yüzden gidip son 1 saat kala da değiştirsen o ay için sınırsız parasını vereceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: gry_tr
ufak bir hatırlatma gerçi ben yeniden açtırdım!! kapalı idi adsl hattım. ayın 23(kasım) civarı açtırdım benden tüm ayın parasını aldılar. sonra gidip adamlarla konuştum yani 1 hafta için neden tüm ayın parasını alıyorsunuz dediğimde adam sınırsız kotalarda(15gb) bu şekilde işliyor sınırlı olsa idi 1 haftalık kısma 1 gb düşüyor o kadar hak veriyoruz dediler ne kadar doğru bir açıklama bilmiyorum. bu yüzden gidip son 1 saat kala da değiştirsen o ay için sınırsız parasını vereceksin.
1 mbit kotalının max tutarı 60tl idi sanırım son olarak.
Zaten 8mbit netlimitsizin de max tutarı yok , akn aşarsan hız düşüyor sadece.
Sonuçta ben değiştirdiğimde neyin parasını alıyorlarsa alsınlar , sadece ekstra olarak nakil parası alırlar sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme