Şimdi Ara

Inca IM-300NX modemi taviye edrmisiniz?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
58.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    http://www.incatech.net/tr/index2.php?sayfa=ddetay&pid=549&m1=0&m2=0

    link açılmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatpo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    http://www.incatech.net/tr/index2.php?sayfa=ddetay&pid=549&m1=0&m2=0

    link açılmıyor

    Aynen hocam. Keşke almasaymışım şu modemi . 2.3.4 androidle sorunsuz bağlanırken 4.0.4 android ile telden giremiyorum. var mı böyle sorun yaşayan?




  • arkadaşlar bu modemde multicast özelliği var mı? bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
  • Gelişmiş kablosuz ayarlarında "Multicast Hızı:" diye bir seçenek var. Aradığın şey o olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatpo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    http://www.incatech.net/tr/index2.php?sayfa=ddetay&pid=549&m1=0&m2=0

    link açılmıyor

    Aynen hocam. Keşke almasaymışım şu modemi . 2.3.4 androidle sorunsuz bağlanırken 4.0.4 android ile telden giremiyorum. var mı böyle sorun yaşayan?

    Ahanda bunu yazmak için gelmiştim bende.

    Akıllı telefon kullananlar almasın bu modemi kanser eder adamı. Hele son yazılımla birlikte iyice rezalet oldu.

    2,3 olsun 4 olsun 4,2 olsun tüm android sürümlerinde kopma var. 2,3 de anlaşılmıyor fakat 4,1 ve 4,2 de direk koptuğunu görüyorsun wifi simgesi kayboluyor.

    Custom rom kullandığım için habire telefona ve roma küfrettim 3 ay boyunca. 2,3 kurdum sonra orjinal rom bi baktım wifi simgesi kopmasa bile yine aynı zamanlarda belli periyodlarla wifi kopuyor, mesela face e giriyorum bağlantı yok diyor wifi simgesi gözükmesine rağmen.

    Sonra şüphelendim, TT netin verdiği tplink modemi taktım. Yemin ederim internette surf yapmamda hızlandı, wifi de birdaha hiç kopmadı. Şimdi kurdum yine android 4,2,2 custom romumu mis gibi kullanıyorum kopma falan yok 1 haftadır açık telefon. Birde codefire romda wifi bir koptu mu telefonda wifi kitleniyordu illa kapatıp açmak gerekiyor tekrar bağlanması için.

    Kurtuldum neyse incadan. Bundan sonra modem alırsam ucuz olsun falan demiyecem asla. Bastır parayı al iyi bişey. inca varken pc de bile ara sıra net giderdi yani net kesildi demezdi ama açılmazdı sayfalar 30 saniyeliğine falan tt ye söverdim hatta bazen sınırlı ereşim der net giderdi sonra kendi kendine düzelirdi. Meğer modemdenmiş, kaçkere ince ayar çektim düzelmedi. Aman aman uzak durmak lazım almam birdaha inca falan.




  • Ben de burada mesajım bulunması için konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Sakın ola bu modemi almayın, wifi'si sorunlu ve son firmware ile de çözülmüyor (gidip kendi elemanlarına elimle yüklettirdim). Uzak durun.
  • Bende garip bir sorun oluştu. Netten indirdiğim çoğu dosya ya bozuk oluyor yada %99'a gelip takılıyor. Ancak modemden kaynaklandığından emin değilim, bu modemi kullanıp aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı ?

    Edit: Bağlı olduğum santralden kaynaklanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scansoz -- 16 Nisan 2013; 11:01:47 >
  • Ben bu hafta bu modemi teknosaya iade ediyorum. Evdeki hiçbir android telefon bağlanmıyor bağlansada sürekli kopma oluyor.

    Sakın ola almayın....
  • Modemi Teknosaya teslim ettim. Airtes marka aldım. Hafta sonu telefonumdan internette gezinmenin keyfini yaşadaım.
  • Telefondan bağlanmak istiyorsanız uzak durun bu modemden.
  • bellenim güncellenmesindeki dosyada takıldım dosyayı hem internetde hemde cd de bulamadım yardım cı olurmusunuz_?
  • Aldığıma alacağıma pişman oldum. modem kesinlikle update edilemiyor. 16.06.2012 tarihli GAN9.8Z56T-B-PA-R5B019-TK.TR(2T2R)_update.img deniyorum fail veriyor. yine 16.06.2012 tarihli GAN9.8Z56U-B-PA-R5B019-TK.TR(1T1R)_update.img deniyorum fail veriyor.

    belki modemin arayüzünde bir sorun yükleme cd sini deniyorum yükledi diyor. bakıyorum yükledi mi diye versiyon hala 1.0.0 hala exporerden girebilmek için tarihi 2011 vs yapıyorum.

    teknik servise mail attım henüz cevap yok. sakın ALMAYIN sakın...
  • ben bu modemı kurdum kullandım hemde 1 sene boyunca ve sounda dayanamadım degıstırdım tp-lınk aldım rahatladım hic tavsıye etmem ev kullanıcı ısen ıdare edersın fakat elle ıp belırlsersen sapıtıyor arayuzune gırmede yavaslamalar ınternette sapıtmalar felan cok ugrasırsın tabı seın modemı ne ıcın kullanacagına baglı bısey
  • Inca IM-300NX modemi 2 senedir kullanmaktayım yaşadığım sorunlar say say bitmez. Pasifik bilgisayarın gönderdiği firmware yide kurdum fakat halen sorunlu. Akıllı telefonla kablosuz bağlantıda sürekli kopmalar yaşıyorum ve indirme yapamıyorum. Akıllı telefonla bağlanmaya çalıştığında kablosuz bağlanan laptoplarında bağlantısını kesiyor. Para verdik diye kullanıyoruz yoksa kaldırıp duvara fırlatasım var. Şimdilik connectify programını kurdum laptopa ve akıllı telefonla oradan bağlanabiliyorum. Sinirlerinizi yıpratmak ve sorunlara forumlarda sürekli çözüm aramak istemiyorsanız uzak durun. Inca'mı bir daha yanına yaklaşmam. Sorunsuz bir kablosuz modem tavsiye edermisiniz. Fiyatı makul yayın gücü yüksek, kopma sorunu olmayan ve akıllı telefonlarda sorunsuz çalışan. ( Çok mu şey istedim )




  • Bir kez daha yazalım güncel olsun bir kişiyi döndürürsek yine iyidir Özellikle telefon ile bağlanacaksanız kesinlikle almamanız gerekir.Sürekli kopmalar yaşanıyor, uzak durun.
  • bu işi iyi yapan daha iyi markalar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana çok cazip gelmişti fiyatı itibariyle yorumları okuyunca vazgeçtim sonuçta akıllı telefondan bağlanacağım ayrıca smrat tv ve uydu alıcıyı da bağlayacağım bunun yerıne ne onerırsınız pekı bu arada çekim gücüde iyi olursa sevinirim
  • Arkadaşlar bende kullanıyorum. Telefon , Tv ve Tablet'imle de sürekli olarak aktifim. Bence alınabilir.
  • Arkadaşlar bu modemin USB portuna yazıcı bağlayıp çalıştıran var mı ben başaramadım da?
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    abi ne çektin be şu modemden. Şu anda elimde fazlalık olarak bu modem var. Hiç sıfırlanma sorunu olmadı. Ama androidde iğrenç bi modem. Custom firmw vs modemle uğraşmak için modemin gerçek adını öğrenmek için netcomm vs bile araştırdım. Buradan öğrendim sonunda. Makina FiberHome hg110.
    Artık custom firmw linux vs bu isimle halledeceğim.
    Bu arada iyi hort. Naptınız modemi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.