Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4.NESİL 8GB-32GB-64GB----270$-330$-420$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diğer ilanı çok karıştığı için kaldırdım. Yeni ilan açtım.

Arkadaşlar burda belirteyim. Artık ürünleri fatura ile satmıyorum. Çünkü Bilkom artık isme fatura olmaz ise bakmıyor. Ya da aynı isime 1'den fazla fatura var ise ki benim sattıklarımda öyle oluyor, ''ticari amaçla alınıp satıldığı için biz bakmıyoruz'' diyorlar.

Ben de artık şu şekilde satış yapmaya başladım. Benden aldığınız ürünler yine garantili fakat benim tarafımdan. Herhangi bir arıza durumunda bizzat ben ürünleri USA'e yolluyorum ve de değişim yaptırtıyorum. Size yansıtacağım da sadece gidiş geliş kargo parası olacaktır.

Benden daha önce faturalı alıp garantide sorun yaşayan arkadaşlar da cihazlarını bana getirebilirler.

Kargo ücretleri çok uçuk kaçık da değil merak etmeyin. Geçen gün 2 adet ipodu yolladım postane ile , 8,5 TL masrafı tuttu. Geri geliş de 15-20 USD tutuyor. Toplamda size maliyeti maximum 30TL yi bulur bulmaz.

Dediğim gibi benden alan diğer arkadaşlar da ürünleri bana geri getirebilirler.

32GB 330 USD

Ayrıca taksit isteyen arkadaşlara sanalpazar üzerinden 12 aya varılan taksitler yapılabilir. Anlık kur üzerinden fiyat belirler özel ilan açabilirim.

Eminönü/ Istanbul elden teslimat yapabilirsiniz. Ya da TR'nin her yerine kargo yapılır.

0544 865 01 30
    0539 266 64 39

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 24 Haziran 2011; 8:07:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 8 GB lık getirecekmisiniz hocam.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 27 Haziran 2011; 12:11:27 >
  • mesajım bulunsun
  • Hayırlı satışlar hocam bu sefer ben de bi tane alacağım inş
  • İpod Touch 4G lerde kasa açıklığı ışık sızması olmayan ürün varmı sanırım yok. ben kasa açıklığından girişim servise verdim. 45-50 gün sonra değişim yaptıkları üründe hem aynı kasa açıklığı hemde ses seviyesi son haldeyken bile neredeyse %50 düşük çıkıyor daha problemli ürün geldi yani, onuda servise verdim ama 2. kez bu durumda kasa açıklığını üretim hatası olarak görmüyorlarmış. ses olayını girişim serviste oranın sahibiyle test ettik başka cihazla birde bendeki ipod 30gb ile karşılaştırdım ses aşırı düşük yetkilide farkına vardı ama bilkom a göndermesi gerektiğini söyledi sonra aradık bilkom sesde sorun olmadığını söylemiş. ilk aldığım cihazda ses sorunu yoktu.

arkadaşlar sanırım en çok kasa açıklığı 64 gb da

Bilkom müşterisine karşı çok tutarsız girişim servisde o kadar çelişkili cevaplar veriliyorki şaka gibi, arkadaşında belirttiği gibi yurt dışı ürünlerde toplu bir fatura varsa birçok şeyi görmezden geliyorlar.

girişim servis, firma sahibi şöyle söylüyor bak bende 3g var ve ekranın içi tozla kaplı ama arada içini açıp siliyorum bişey olmuyor. 3. ay oldu bu bilkom callcenter elemanlarıyla, girişim servisle yaşadıklarım şaka gibi,

alacak arkadaşlar düşünerek alın bence zaten yurtdışından problemi çözeriz diyorsanız oradan gelen üründe daha sorunlu olabilir bana olduğu gibi bilgilendirmek istedim.

Bilkom kadar çözümsüz, müşteriyi yok sayan yurt dışından alınan ürün sahibine farklı muamele yapacak başka firma daha olamaz.

arkadaşın satışını baltalamak değil niyetim sadece almayı düşünenleri, düşünmeye sevk etmek. umarım yanlış anlaşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtome -- 31 Aralık 2010; 23:14:11 >

• Hocam yaa çok mutlu oldum..!! Bi daha satmayacağınızı düşündüm..

şubatın başında 32 lik gelirmi..

ayyy çok mutlu oldum....

yarın alırım belki.. bugün zengin olcam sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtome

İpod Touch 4G lerde kasa açıklığı ışık sızması olmayan ürün varmı sanırım yok. ben kasa açıklığından girişim servise verdim. 45-50 gün sonra değişim yaptıkları üründe hem aynı kasa açıklığı hemde ses seviyesi son haldeyken bile neredeyse %50 düşük çıkıyor daha problemli ürün geldi yani, onuda servise verdim ama 2. kez bu durumda kasa açıklığını üretim hatası olarak görmüyorlarmış. ses olayını girişim serviste oranın sahibiyle test ettik başka cihazla birde bendeki ipod 30gb ile karşılaştırdım ses aşırı düşük yetkilide farkına vardı ama bilkom a göndermesi gerektiğini söyledi sonra aradık bilkom sesde sorun olmadığını söylemiş. ilk aldığım cihazda ses sorunu yoktu.

arkadaşlar sanırım en çok kasa açıklığı 64 gb da

Bilkom müşterisine karşı çok tutarsız girişim servisde o kadar çelişkili cevaplar veriliyorki şaka gibi, arkadaşında belirttiği gibi yurt dışı ürünlerde toplu bir fatura varsa birçok şeyi görmezden geliyorlar.

girişim servis, firma sahibi şöyle söylüyor bak bende 3g var ve ekranın içi tozla kaplı ama arada içini açıp siliyorum bişey olmuyor. 3. ay oldu bu bilkom callcenter elemanlarıyla, girişim servisle yaşadıklarım şaka gibi,

alacak arkadaşlar düşünerek alın bence zaten yurtdışından problemi çözeriz diyorsanız oradan gelen üründe daha sorunlu olabilir bana olduğu gibi bilgilendirmek istedim.

Bilkom kadar çözümsüz, müşteriyi yok sayan yurt dışından alınan ürün sahibine farklı muamele yapacak başka firma daha olamaz.

arkadaşın satışını baltalamak değil niyetim sadece almayı düşünenleri, düşünmeye sevk etmek. umarım yanlış anlaşılmaz.

Hocam çok güzel yazmışsın, Bilkom gibi bir firma TR ye gelmemiştir kesinlikle :)

Bu arada eğer istersen senin cihazı ABD'ye değişim için yollayabilirim. Benimle iletişime geçebilirsin

• Bilkom ,Girişimservis aralarında bir bağ yok birbirlerinden haberleride; bana söyledikleri prosedür hep değişti. ilk ürünü teslim ederken şöyledir böyledir açıklama yaptılar o prosedür hiiç bir şekilde uygulanmamış her şıkıştıklarında prosedürde değişiyor. sadece ürün satma derdindeler. yazık call center elemanlarıda bizim sorunumuza karşı haklısınız efendim demekten başka bişey demiyor maillere cevap verilmiyor. size telofonla haber verilecek deniliyor ama hiç geri dönüş olmuyor ciddi şaka gibi bir firma sözde kurumsal. birde bu ülkede Apple ürünlerinin mücevher gibi görülmesi onlarında işine geliyor bilkom fiyatı hep tavan.

Apple' ında ne olduğu belli ama Bilkom kesinlikle burada hiç bir firmanın distribütörlüğü haketmiyor.

Teşekkürler hocam, birde özelden yazdım.
  • Mesajım bulunsun.
  • yunus emre abi gerçekten çok iyi bir insan ve iyi bir satıcı kesinlikle güvenebilirsiniz.ben 1-1.5 ay önce kendisinden 32gb aldım. gayet memnunum hiç bir sorunu yok taş gibi maşallah.
  • bir tane 32 gb almak niyetindeyim para sıkıntısını halletmeye çalışıyorum...umarım bitmez hocam.
  • allahımyaa 22 Ocak doğum gnüm..

ya d.g. alıcam ya da şubatta .. çok mutluym çookk..!!

32 qb alacağım.. fiyatı çok makul..

I Dragon..

yanlış anlama yunus hocam sakın..
  • abi ayın sekizinde (haftaya) alıyorum kesin.telefonla aramıştım iki kere adım burak belki hatırlarsın

umarım elinde 32gb kalır haftaya kadar
  • tekrar başladığınız çok iyi olmuş Yunus Bey en kısa zamanda alıcam ben de bir adet 32gb
  • Bu kasa açıklığını da göz önüne alırsak acaba 3g mi almak daha mantıklı olur yoksa bu seriyi mi ?
  • Yunus Bey'den 2x8gb 1x32gb aldım, sorunsuz bir alışveriş. Hayırlı İşler dilerim.

[quote]Orijinalden alıntı: Muşmula
    Bu kasa açıklığını da göz önüne alırsak acaba 3g mi almak daha mantıklı olur yoksa bu seriyi mi ?
    [/quote]
    3g 200-250 tl arasında, 4g 450-500 tl.
    3Gde olmayan,
    1-Kamera, 1280x720 @30 kare akıcı takılmadan video çekebilen kamera. Bugün 1000 tl versen böyle net video çeken PDA alamazsın (N8 hariç)
    2-A4 işlemci 256mb ram ile gerçekten safaride olsun birçok uyg. daha hızlı
    3-Jiroskop ile FPS oyunlar daha keyifli
    4-Ekran TN panel LCD olmasına rağmen 640X960px çözünürlük.Yakından baksanız bir damla su bıraksanız pixel var mı yokmu belli değil o kadar net.
    Sanırım bu farklar yeterli.
    ve 8gb ile 32gb 4G ler arasında ki en büyük fark ekran parlaklığı 8gb lar da % 30 kadar daha az ışık veriyor 32gb a göre. Ama zaten yarıdan fazlasını açınca bayıyor gözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Ocak 2011; 14:20:31 >

• hocam eğer bir daha giderseniz amerika..vb. yere bi c apple peel getirtseniz olur mu.. bi deneseniz touch. ta ..

herkes merak içinde.. lütfen hocam bi göz önünde bulundurun.. biz para biriktiricez eğer getirtirseniz.. tr'de deneyip DH halkına sunucaz.. herkes çalışıyor dememizi bekliyor yahu..

ya da siz alın bi deneyin
  • bende kendısınden sımdı aldım bı tane 32 gb..cok mutluyum=) sevıyorum bu elmayı=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 4 Ocak 2011; 20:33:33 >
  • hayırlı satışlar dolar kaç tl şuan
  • www.doviz.com

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.