Şimdi Ara

satılık 108 lvl int nuker blade server babel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba char ff dir fazladan 450k sp si var int cold ve blade skilleri açıktır char full novadır ve lvl ine göre mükemmel bir chardır kendi lvlinde kimseye yenilmiyor. Seti full novadır teker teker hepsini +8 yapacaktım tek altlığı yapabildim kafalık normal +5 üstlük +5 nova altlık +8 nova omuzluk kolluk ve ayakkabı +3 novadır kalkan ve sword +11 d10 sun  takılar +9+8 ve +7 dir. Fiyat konusunda istediğim tek fiyat 400tl dir pazarlık payı yoktur lütfen gerçek alcılar yazsın....

NOT: arkadaşlar artık char full oldu yani ff oldu açılmadık skill bırakmadım fiyat nettir pazarlık yoktur sadece 200tl sword ediyor zaten 4b fiyatı var oda 4x50tl yapar oda 200tl sadece sword ediyor kararınızı verin takas düşünmüyorum ciddi alıcılar yazsın lütfen
    CHAR BABEL SERVERININ EN GÜÇLÜ CHARLARINDAN BİRİDİR ELİNDE EN İYİ SİLAHLARINDAN BİRİ BULUNUYOR VE 108 OLMAK ÜZERE %70 ŞUANDA char

Arkadaşlar tek fiyatım var 400tl
    Server:Babel
    Name: Arief_ts
    LVL: 107
    SSkill:108 cold max Light 108max Bicheon 108 max

İLETİŞİM NO: 0530-466-61-85
    BARIŞ CAN GÜLENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameask -- 10 Ocak 2011; 10:41:56 >

• kardeş benim petrada 101 warior clerim çharım var nova chest nova ring sun hands +7 2 h fb +4+5 set var takas düşünürsen msj at yada msn shark_8154@hotmail.com
  • hayr dostum sadece satıyorum fiyatı 400tl ve chn charı eu charla takas edecek halim yok okadarda değil...
  • sn bilirsin..
  • up.up.up.up

char 108 lvl oldu arkadaşlar
  • kendisine kefilim çok iyi chardir babelde sayili türklerdendir king_baris ...
  • eyw. adaş seninle tanışmak çok güzeldi inş. başka yerde başka şekilde tekrar tanışırız...
  • selamlar. Charın gercekten güzel ellerine sağlık. birkaç sorum olacak nerede oturuyosun yani satış olursa ne şekilde yapılabilir. sacma bi soru olucak ama e-mail koruması varmı?. Takdir edersin ki alıncaksa bunları merak etmem gayet normal. şimdiden teşekkürler.
  • chard mail koruması var. eğer alıcı olursa ankaradan elden veya trabzondan elden olur çünkü trabzonda oturuyorum ankarada kuzenim var yok farklı şehirdeseniz ptt veya banka hesabına yatırıldıktan sonra char veerilecektir...
  • up...

arkadaşlar char 109lvl full max
  • İtemsiz C ekranı ve diğer itemlerin resimlerini de ekleyelim lütfen.
  • bro 300 tl olursa alacağım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.