Şimdi Ara

iPad 2 standart USB portuyla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Sahip olduğu kaynaklar sayesinde çıkacak ürünler hakkında pek çok bilgiyi Twitter hesabı üzerinden dünya ile paylaşayan Mobile-Review sitesinin genel yayın yönetmeni Eldar Murtazin, iPad 2'de standart USB portuna yer verildiğini öne sürdü. Apple ile bağlantılı bir ODM üreticisindeki tanıdığının kaynaklarına dayanarak iPad 2'nin, standart USB bağlantısıyla geleceğini söyleyen Murtazin bu haberle yeni bir tartışmayı da başlattı. Zira Avrupalı yasa koyucuları, elektronik cihazlarda Micro USB portunu yaygınlaştırmayı amaçlarken, bu iddia çerçevesinde Apple, bir kez daha kendi planladığı şekilde çoğunluktan farklı bir yol izlemeyi tercih edecek gibi görünüyor.


    Ocak ayında tanıtılması beklenen iPad 2 ile birlikte Apple'ın, 2011'de 60 milyondan fazla tablet bilgisayar satabileceği üzerinde duruluyor.








  • Usb koyarsa bu iş biter. Galaxy tab ile bunun arasında kalıyordum ama usb port karar vermeme neden olacak bir düzenleme olur
  • Ocakta tanıtılsa, mayısta çıksa, migros getirmezse, seneye bizede uğrar.
  • Zaten ek aparat ile var. usb koyduktan sonra bunu o aparatin kullanim sekli disinda zaten kullandirmayacak. sadece telefonu JB yapanlarin keyfince kullanmasi icin USB mi koyacak apple ?! hic zannetmiyorum .
  • ipad 2 de usb olursa piyasayı altüst eder bence apple.ama koymaz gibi geliyor bana.
  • Ne kadar saçma sapan şeyler peşinde geziyorsunuz anlamak güç , usb giriş olsun mu olmasın mı diye tartışmalar bile var.

    Tamam fazladan bir usb yi yenilik diye koy millet saldırsın , sistem iyi işliyor.

    Sonra bu forumlarda böyle yorumlar yaptığımız için kötü oluyoruz. Uyanın artık
  • uyanığız ya hepimiz, kimse gidip android ve benzerlerine 300 liradan fazla para vermedi valla, ciddiyim :P
  • içine toz birikir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realbrutal

    ipad 2 de usb olursa piyasayı altüst eder bence apple.ama koymaz gibi geliyor bana.

    Katılıyorum çok büyük bir haber olur mini usb portu pek kullanışlı değil henüz yaygın da değil pek
  • Cok afedersiniz boyle bi alette usb olmamasida resmen aptallik nassi bi tasarim anlayisidir tablette olsa icinde bilgisayar kelimesi gecen bi alette usb olmayisi ... usb koysunda nasil olursa olsun bence cunku millet bu cihazi ucuz cinli rakipleriyle kiyaslamaya basladi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow6

    Cok afedersiniz boyle bi alette usb olmamasida resmen aptallik nassi bi tasarim anlayisidir tablette olsa icinde bilgisayar kelimesi gecen bi alette usb olmayisi ... usb koysunda nasil olursa olsun bence cunku millet bu cihazi ucuz cinli rakipleriyle kiyaslamaya basladi

    Arkadaşım aptallık firmada değil kullanıcılarda , ıpad 2 ye usb ve ön tarafa bir tane kamera koyarlar , aynı adama 2 tane ürün satmış olur.
    Gördüğün gibi nasıl olsa alıcısı bol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRAPS


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow6

    Cok afedersiniz boyle bi alette usb olmamasida resmen aptallik nassi bi tasarim anlayisidir tablette olsa icinde bilgisayar kelimesi gecen bi alette usb olmayisi ... usb koysunda nasil olursa olsun bence cunku millet bu cihazi ucuz cinli rakipleriyle kiyaslamaya basladi

    Arkadaşım aptallık firmada değil kullanıcılarda , ıpad 2 ye usb ve ön tarafa bir tane kamera koyarlar , aynı adama 2 tane ürün satmış olur.
    Gördüğün gibi nasıl olsa alıcısı bol

    Evet güzel bir tespit ipodlarda da öyle oluyor önce hoparlörü olmayan model çıkıyor sonra hoparlörlü model çıkıyor sonra 3. nesille sadece multitask geliyor 4. nesile de sanki teknolojileri yetmiyormuş gibi 0.7 mp kamera koyuyorlar Steve jobs da diyordu zaten iyi yere tükan açmışız haa diye




  • Usb girişi koyduğu zaman 3 adet faydalı kullanım şekli söyler misiniz? Usb portu ne iş yapar, sd card neden kullanılır gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.Adam 16-32-64gb olarak modeller çıkardı.Sd card veya usb kullandıracaksa bu modelleri neden çıkarsın? Alet herşeyiyle bir bütün ve ben evde uygulamaları bile wireless olarak içine atıyorum.Büyük birşey atacaksam ifunbox ile atıyorum.Itunesda müzik ve fotograf atıyorum, neden illa usb? Usb isteyen bence gidip ipad almasın, galaxy alsın derim.
  • Buraya gelmesini beklersek zaten rahat 1 buçuk yıl bekleriz şu tarihten itibaren.
    Çıktığı anda yurtdışından almak en iyisi. Ben 2 yi bekliyorum. Eğer beklediğim gibi olur 1 ile arasında büyük farklar olursa peşin para bulmaya çalışıp direk yurtdışından getireceğim. Bilkom ben eskittikten sonra anca getirir çünkü gördük bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    Usb girişi koyduğu zaman 3 adet faydalı kullanım şekli söyler misiniz? Usb portu ne iş yapar, sd card neden kullanılır gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.Adam 16-32-64gb olarak modeller çıkardı.Sd card veya usb kullandıracaksa bu modelleri neden çıkarsın? Alet herşeyiyle bir bütün ve ben evde uygulamaları bile wireless olarak içine atıyorum.Büyük birşey atacaksam ifunbox ile atıyorum.Itunesda müzik ve fotograf atıyorum, neden illa usb? Usb isteyen bence gidip ipad almasın, galaxy alsın derim.


    Apple'ı anlıyorum tamamen kendine bağlaması, TEKEL olmasından kaynaklanıyo bu yaptıkları.Fakat alıcı olarak bu yoruma katılamıcam.Mobil Cihazlar başlığı altında piyasaya sürülen bi alet neden mobiliteyi arttıracak olan bir donanımdan yoksun olsun ki,adı üzerinden mobil cihaz bu.Yanınızda iken arkadaşınızn HDD sınden anında veri alma olabilitesi varken(böyle onlarca örnek verilebilir) neden tersini, sizi kısıtlayanı istiyorsunuz.




  • @QbLaY!!! açıkcası o yönden haklısın ancak adamların esas amacı hem aleti özel yapmak hem de el sürülmesini engellemek.Ben tabiri yerindeyse şimdiye kadar bu kadar hoş ve beni etkileyen bir alet görmedim.Adam harddisk bağlattığı zaman bir de o zaman yanımızda hard taşımaya başlıyacağız.Adamlar kapalı kutu ve mobil bir cihaz yapmak istemişler ve sonuna kadar da başarmışlar.Biraz da olayları diğer yönden görmek lazım.
  • Okadar çok kişi tanıyorum ki USB yok diye aleti almayan biriside benim...


    Mobil alette USB olmalı arkadaş alan alsın ben çıkana kadar benim işimi görene kadar alıp bu tuzağa düşmeyeceğim. Iphone 4 aldım flaşta var çoklu uygulamada, kasası sağlam arkası cam. Tam zamanında aldım gayette memnunum. 1 sene önce alsaydım 3G-S olacak yani eski olacaktı tam yerinde aldığımı düşünüyorum.


    Ipad içinde aynısı geçerli alet 10 numara fakat USB yok kafanız alıyor mu? Wifi dışında hiçbirşey aktarımı sağlamıyor. Yıl 2011 oldu! Bırakın böyle işleri...
  • apple cihazlarinda usbye ihtiyac yok ki.. usb yerine 30 pin connector var apple cihazlarinda ve cok kullanisli.. usb apple cihazlarini verimli kullandirtmaz.. ve apple usb koymaz cihazlarina 30 pin connector daha fazla islevli ve bir cok multimedia cihazla birlikte daha rahat bir kullanim olanagi sunuyor..

    usb + micro usb
    1. +5 V
    2. USB Data −
    3. USB Data +
    4. Signal Ground
    5. Signal Ground


    Apple 30 pin Connector

    Pin Signal Description
    1 GND Ground (-), internaly connected with Pin 2 on iPod motherboard
    2 GND Audio and Video ground (-), internaly connected with Pin 2 on iPod motherboard
    3 Right Line Out - R (+) (Audio output, right channel)
    4 Left Line Out - L(+) (Audio output, left channel)
    5 Right In Line In - R (+)
    6 Left In Line In - L (+)
    8 Video Out Composite video output (only when the slideshow mode is active on iPod Photo)
    9 S-Video Chrominance output for iPod Color, Photo only
    10 S-Video Luminance output for iPod Color, Photo only
    11 GND Serial GND
    12 Tx ipod sending line, Serial TxD
    13 Rx ipod receiving line, Serial RxD
    14 NC
    15 GND Ground (-), internaly connected with pin 16 on iPod motherboard
    16 GND USB GND (-), internaly connected with pin 15 on iPod motherboard
    17 NC
    18 3.3V 3.3V Power (+)
    Stepped up to provide +5 VDC to USB on iPod Camera Connector.
    If iPod is put to sleep while Camera Connector is present, +5 VDC at this pin slowly drains back to 0 VDC.
    19,20 +12V Firewire Power 12 VDC (+)
    21 Accessory Indicator/Serial enable Different resistances indicate accessory type:

    * 1KOhm - iPod docking station, beeps when connected
    * 10KOhm - Takes some iPods into photo import mode
    * 68kOhm - makes iPhone 3g send audio through line-out without any messages
    * 500KOhm - related to serial communication / used to enable serial communications Used in Dension Ice Link Plus car interface
    * 1MOhm - Belkin auto adaptor, iPod shuts down automatically when power disconnected Connecting pin 21 to ground with a 1MOhm resistor does stop the ipod when power (i.e. Firewire-12V) is cut. Looks to be that when this pin is grounded it closes a switch so that on loss of power the Ipod shuts off. Dock has the same Resistor.

    22 TPA (-) FireWire Data TPA (-)
    23 5 VDC (+) USB Power 5 VDC (+)
    24 TPA (+) FireWire Data TPA (+)
    25 Data (-) USB Data (-)
    26 TPB (-) FireWire Data TPB (-)
    27 Data (+) USB Data (+)
    Pins 25 and 27 may be used in different manner. To force the iPod 5G to charge in any case, when 'USB Power 5 VDC' (pin 23) is fed, 25 must be connected to 5V through a 10KOhm resistor, and 27 must be connected to the Ground (for example: pin 1) with a 10KOhm resistor.
    28 TPB (+) FireWire Data TPB (+)
    29,30 GND FireWire Ground (-)

    tabloya bakinca usb cok gereksiz ve hantal bir arabirim olmaktan öteye gidemiyor..

    hemen herkes yok usb yok camera sayiyorda sayiyor... o kadar cok özellik gerekiyorsa ve cok ihtiyaciniz varsa netbook alin..

    tablet adi üstünde film izle resimlerine bak maillerine bak mail yaz internette surf yap oyun oyna vs..

    cok ciddi islerinizi zaten halletmek icin cok stabil calisilicak bir cihaz degil ki..

    bu kadar doyumsuz bir piyasa varken bu adamlar ipad idi galaxy idi derken daha ne ipad 3 ler ipad 4 ler ne galaxy 2-3-4ler cikartirlar görün bak. nede olsa para verenlerin cani sagolsun.

    ipad 2 ciksin kamerali, full hd ekran vs vs.. özelliklerle.. ne kadar cok özellikle cikarsa ciksin bir ürün 1 yili gecmez bir baska firma baska bir özellikle donatir cikartir ürününü ve ondan sonrada yine ayni muhabbet bu ipad 2de yok, bu iphone 5de yok, bu galaxy tab 2de yok,, ayni sistem hic degismez ve buradaki hic kimse tüm özellikleri bir arada bir cihaz bulamiyacak dünyanin sonuna kadarda böyle gidicek. teknolojiyi steve jobs bile bu kadar takip etmeye yetisemiyordur sene sonunda bakiyordur piyasadaki cihazlara ona görede yeni ürününü sekillendiriyordur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 28 Ocak 2011; 11:33:52 >




  • ipad 2 nasıl çıkarsa çıksın alacağım :)=
  • ilk jenerasyon ipad ler için de çıkarmı bu acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.