Şimdi Ara

Guerrilla Games Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guerrilla'nın Yeni Oyunu 2.5 Yıldır Geliştiriliyor

    Şu ana kadar Shellshock: Nam '67 adlı ilk oyunlarının dışında sadece Killzone serisine ait oyunlar geliştiren Guerrilla Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığını daha önce duymuştuk. Anlaşılan bu oyun üzerinde uzun süredir çalışılıyor. Guerilla Games'te yapımcı koltuğunda oturan Angie Smets'in yeni oyun hakkındaki açıklamaları şu şekilde:
     
    "Evet, yepyeni bir oyun üzerinde çalışmaları sürdürüyoruz. Projeye başlayalı 2.5 yıl oldu, ama henüz detayları paylaşamayız. Biraz daha sabırlı olmalısınız"
     
    Sony ve Guerilla Games muhtemelen yeni oyunu E3 öncesinde veya en geç E3 fuarında tanıtacaklardır. Bu oyunun da Playstation 4'e özel olarak geliştirildiği konusunda pek bir şüphe yok.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guerrillanin_Yeni_Oyunu_25_Yildir_Gelistiriliyor-49880.htm


    Killzone Yapımcısının Yeni Oyunu Tamamen Multiplayer Odaklı Gelebilir


    Killzone: Shadow Fall ile beraber PlayStation 4'ün çıkışına eşlik eden Guerrilla Games, yeni bir proje için kolları sıvamış görünüyor. PS4 için geliştirilen ikinci projesi için iş ilanı veren firmanın bu ilanından bazı önemli bilgiler çıkarıldı.

    Bu projenin yeni bir seriye ait olduğu belirtilen ilanda, yeni projenin online bölümleri için bir tasarımcı aranıyor. Bu kişiden daha önce multiplayer odaklı oyunlarda çalışma özelliği istenmekte. Ayrıca iş ilanında, mikro ödeme yöntemleri ve sosyal aktiviteler konusunda deneyim de aranmakta. Tüm bunların haricinde yine ekibe yeni katılacak kişiden, küçük bir ekibe uyum sağlaması isteniyor.
     
    İş ilanında istenenlerden de görebileceğimiz üzere Guerrilla Games'in yeni projesi sadece multiplayer oynanışa odaklanan ara bir oyun olabilir. 

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_Yapimcisinin_Yeni_Oyunu_Tamamen_Multiplayer_Odakli_Gelebilir-59456.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Nisan 2014; 0:46:39 >







  • Bu yeni nesilde Guerrilla Games gibi bir firmadan boylesine yeni IP oyun haberleri duymak mutluluk verici. Yaniliyormuyum. :) Biraz arastirdim asagida verecegim linkler bu haberi destekler nitelikte.


    Guerrilla Games New IP a AAA FPS With Fantasy Elements?

    http://ps3zone.techiecorner.info/ps3-news/guerrilla-games-new-ip-a-aaa-fps-with-fantasy-elements

    http://www.ps3blog.net/2010/12/27/guerrilla-games-new-ip-a-aaa-fps-with-fantasy-elements/




  • Yeni IP lerin çıkması çok önemli, bilinen firmalardan çıkması da beklentileri arttırıyor fakat bu dezavantaj. Ortalama üstü bir oyun bile olsa şişen beklentiler patlıyor balon gibi. Umarım Black tarzı bir oyun olur. Kimse sevmese de ben oynarım :9
  • @ geoxid keske Black gibi olsa kardesim :) Black PS2 nin Killzone uydu :) Ama seninde dedigin gibi bu nesilde insan ozellikle devam oyunlari yerine : Naughty Dog gibi, Guerrilla Games gibi buyuk ve efsane oyun sirketlerinden yeni IP oyunlari geldikce dahada cok heycanlaniyoruz.
  • Killzone gibi teknik kapasiteye sahip Killzone benzeri bir oyun olur RPG ögesi ile harmanlanirsa muhtesem olur. Zira Guerilla Gamesin yeni FPS oyunu RPG olucak.
  • iyi bir şey çıkacağına yürekten inanıyorum
  • Boylesi buyuk oyun sirketlerden kendi turunun disinda farkli turlerde yep yeni IP oyunlarinin yapim asamasinda oldugunu bilmek mutluluk verici. Kuvvetle muhtemel ilk ayrintilar E3 de bizlerle. Ayrica oyunun RPG olucak olmasi ben oldukca sevindirdi.
  • Çok iyi olur.
    Hem burdan yeni çıkardıkları yeni fikirleri kz4'ede uguladıkları zaman kz4 bf2'den bf3 geçiş gibi mükemmel bir oyun olabilir.
    Ayrıca temennim bilim kurgu olması.İşte o zaman daha da güzelleşir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 14 Nisan 2011; 12:17:39 >
  • sipahi sende olmasan habrr alamayacaz :) saolasin
  • @ bigbooss nedemek kardesim ALLAH sizden razi ollsun.
  • Killzone 3 hikaye anlatımı açısından iyi değildi fakat araştırıp bakıldığı zaman Helgast tarihçesi çok geniş ve etkileyiciydi.Eğer bu geniş tarihçe olayını RPG oyununda iyi işlerler ve en azından ortalamanın üstünde bir hikaye anlatımı olursa,cidden iyi bir oyun çıkar ortaya.
    Ama şimdiden umutlanmak istemiyorum sonuçta RPG yapmak FPS ye göre çok zorlu bir süreç,ve ilk RPG oyunlarda başarılı olmaları süpriz olur açıkcası.Şimdilik ortalama bir heyacanla takipteyiz,ne olacak bakalım ?
  • Oyun fps-rpg olucak galiba.
    Ama hikayede kz evreni kullanılmayacakmış.
  • Firmanın üstün olduğu yönler çok, fakat malesef hikaye bunlardan biri değil... buda killzone serilerinde açıkça ortada... rpg de hikaye çok önemlidir, eğer yapacaklarsa adam akıllı bir yazar aramaya başlasalar çok iyi ederler... inşallah güzel olurda bizde severek oynarız :)
  • Hollanda şirketi. Umarım bir gün bu coğrafyadan da böyle mulitmedya bazlı dev projeler çıkaran yazılım şirketleri çıkar.
  • Oyun bildigim arastirdigim kadariyla fantastik bir oykuye senaryoya hakim olucak, @ Geralt the Witcher kardesiminde dedigi gibi FPS oyunlarinda RPG unsurunu etkin bir bicimde uygulamak guc oluyor. Ama ornekleri var tabiki Deux , bu ornekler gibi Guerilla Games bu iside layigi ile yapicaktir.
  • Keşke kz evrenini kullansalar.Fantastik derken nasıl olacak onu merak ettim.İnşallah abuk subuk bir şey çıkmaz.Kz evreni gibi gerçekçi olur.Belki kz serisinden daha efsane bir şey çıkma olasılığıda var tabi.
  • çıksın akarız
  • Oyundan halen bir haber yok. Killzone 4 un Next Gen PS4 de cikacagi soyleniyordu. Eger boyleyse Guerrilla Games gizliden gizliye bu yeni IP uzerinde calisiyodur PS3 icin umarim.
  • Görünüşe göre bu aralar Guerrilla Games bir hayli yoğun. Başarılı yapımcıya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, stüdyo şu anda yeni Killzone üzerinde çalışıyor, ancak Killzone 4?ün PS3 için mi yoksa PS4 için mi geliştirildiği henüz netlik kazanmış değil. Kaynaklara göre Guerilla Games bir de yeni bir yapım üzerinde çalışıyor. Bu oyunun yeni bir FPS oyunu olup olmayacağı ise bilinmiyor. Kaynakların son iddiası ise Killzone 4?ün PS Vita?ya da geleceği yönünde. Ancak oyunun PS Vita ve PS3 versiyonlarının benzer yapıda olup olmayacağı belirsiz. İki konsolun donanımlarını göz önüne alacak olursak PS Vita?da da sağlam bir Killzone 4 oyunu bizleri bekliyor olabilir.
    .
    http://oyun.pclabs.com.tr/haber/killzone-4-yapim-asamasinda/




  • Guerilla Games in Killzone 4 haricindeki bu yeni oyun projesi 2010 yilinda sizlerle haberini paylastigim oyun olsa gerek. Markaja devam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.