Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.194
Cevap
904
Favori
3.031.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, merhaba istanbul kartal ilçesi esentepe mah.3 ay sonra bitecek yeni binada 1.kat bir daire için 260 bin tl üzerine konuştuk mal sahibiyle .Kira getirisi 1100-1200 arası. bölgeyi bilen fikri olan varsa sevinirim. ( bölge 2 katlı eski evlerin olduğu, yıkılıp sırayla yenilerinin yapıldığı bir yer.Anadolu adalet sarayına 1.5 km metroya 1 km eğitim araştırma hastanesine 2.5 km.Tam anlamıyla yaşayan kişiler genellikle bölgenin eski sakinleri)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanyurt

    arkadaşlar, merhaba istanbul kartal ilçesi esentepe mah.3 ay sonra bitecek yeni binada 1.kat bir daire için 260 bin tl üzerine konuştuk mal sahibiyle .Kira getirisi 1100-1200 arası. bölgeyi bilen fikri olan varsa sevinirim. ( bölge 2 katlı eski evlerin olduğu, yıkılıp sırayla yenilerinin yapıldığı bir yer.Anadolu adalet sarayına 1.5 km metroya 1 km eğitim araştırma hastanesine 2.5 km.Tam anlamıyla yaşayan kişiler genellikle bölgenin eski sakinleri)

    avukatlar büro yapmak için çok çalacaktır kapını.. eğer yol üzeri güzel biryerdeyse o kiraya, biraz geniş daire ise bi tık daha üzerine verebilirsin. bende toprakyoldayım, minibüs yolu üzeri nispeten adalet sarayına senden daha uzak olmama rağmen, 2+1 80m2 net evime 2 yıl önce 1000 tl önermişlerdi kira olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogormek

    Hocam yatirimlik degil. Orada yasamak icin. Bazi planlarim var o da edirnede olacak.

    Siz kararınızı vermişsiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Kocaeli ve Sakarya da doğa ve yaşam kolaylığı olarak iyidir tavsiye ederim. Araştırın derim.
  • Antalyanın gözünü seveyim okudum da şöyle 350bin liraya ev alıp 750 kira verenler varmış gerçekten çok az . Ben antalyada 2+1 4 daire alıp 500 den versem 2000. Ama para yok işte bunlar hep para :)
  • cihanyurt C kullanıcısına yanıt
    M2 ve oda sayısı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan en uygun krediyi garanti bankası yüzde 2 erken ödeme ile 1.10 faiz oranlarından vermekte
    http://uygunkredifaizleri.com/en-uygun-konut-kredisi-faizleri
  • şu an 1,07 duydum hangi banka bilmiyorum ( vakıf ya da halk) - Konut kredisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 25 Kasım 2015; 12:50:59 >
  • seçimden önce 1.10 kadar iniyordu bankalar
    seçimden sonra düşecek diyenler nerde ?
  • Faizler de düşmedi,ev fiyatları da.Ama dikkatimi çeken tek şey tvlerde artan konut projelerinin reklamları,seçimden sonra artan tek şey reklamlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni öcü zannedip korkan arkadaşlar var.onlara tek lafım yok.Bi de iletişime geçip bilgi alanlar var ve bu forumda.onlara inandıkları için teşekkür ederim.

    Konut kredisi 120 ay 1.08 oran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanyurt

    arkadaşlar, merhaba istanbul kartal ilçesi esentepe mah.3 ay sonra bitecek yeni binada 1.kat bir daire için 260 bin tl üzerine konuştuk mal sahibiyle .Kira getirisi 1100-1200 arası. bölgeyi bilen fikri olan varsa sevinirim. ( bölge 2 katlı eski evlerin olduğu, yıkılıp sırayla yenilerinin yapıldığı bir yer.Anadolu adalet sarayına 1.5 km metroya 1 km eğitim araştırma hastanesine 2.5 km.Tam anlamıyla yaşayan kişiler genellikle bölgenin eski sakinleri)

    Anadolu adliyesinde Memur olan biri olarak söyleyebilirim ki konumu güzel sürekli memur sayısı artan bir bölgeden ev aldığınızı unutmayın adliye, hastane, üni kampüsü, Metro, saymakla bitmeyecek kadar artısı var .. Şunu da söylemeliyim ki bu dediklerim daireyi ev olarak kullananmak isteyenler için bir artı konumu gereği cadde veya canlı bir yerse firmalara da kiralanabilir. Hatta etrafında o kadar çok kamu imkan ve alanı var ki hastanelerden 1-2 si kapanda bile cazibesini kaybetmez. Kendimden şöyle örnek vereyim.

    Bende Marmara hastanesinin cazibesine dayanarak tam karşısında bir sokaktan ev aldım. Aldıktan 1 hafta sonra hastane durağı için metro çalışması başladı ve evin 100 metre yakınına yapılacağını gördüm sevinmeye başlamışken marmara hastanesinin maltepeye taşınacağını da öğrenmiş oldum şimdi o hastanenin akıbetinin ne olacağını oraya hangi hastane geleceğini araştırmaya koyuldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PNOUMA

    Faizler de düşmedi,ev fiyatları da.Ama dikkatimi çeken tek şey tvlerde artan konut projelerinin reklamları,seçimden sonra artan tek şey reklamlar...

    dikkat ettiysen herkes pusuda şuan
    atp tutanlar bile yok
    seçimden önce son fırsat diye insanlar kandırdılar
    bir sürü borca soktular

    simdi ortada yoklar işte

    alanlar en az 30 bin karla satmaya calışyor ama yemiyor kimse
    cünkü krediye o kadar faiz vermek istemiyor insanlar

    simdi bir de rusya krizi

    zor işler

    yakında fiyat kırmaya başlayacaklar
  • eskişehir için söylemek istiyorum.
    yazın 210 bine sattıkları 2+1 borsa caddesindeki binalarda
    şu an 185 bine müşteri bulamıyorlar. seçim sonrası direk yükseltmeye çalıştılar ama tutmadı
    fiyatlarda takip ettiğim ilanların bazılarında aşağı yönlü meyil var.
    haddin fazla yükseliş dengelenecek mi göreceğiz!
  • Ülkemizde fiyatlar ve enflasyon yapışkandır.

    Geçen aylarda dolar 3,07 lere fırladığı zamanlarda herkes arabaya eve zam yaptı. Otomobil firmaları rakamları yükseltti , konutlar coştu. Sonra seçim oldu usd 2,80 e geri düştü , peki araba ve konut fiyatları ???

    Hiç değişiklik olmadı, aynı rakamlardan ve hatta üzerine ekleyerek satmaya çalışıyorlar.

    Bir enteresan hadise de geçen yılın aynı dönemine göre %20 artış var diye bir medya şişirmesi gazlaması var. Geçen yılın aynı ayında 9 gün bayram tatili denk geldi ise bu oranlar hiç bir şey ifade etmez ki.

    Kredili alışveriş oranı %20 oranında azalmış görünüyor ayrıca. Bu da enteresan , ağırlık nakit ev almış.

    Konut ilanlarının reklamlarının arttığı doğrudur. Lansman fiyatı , şimdi al seneye öde , bilmem kaç ay sıfır faiz gibi uygulamalar ile fiyatları kırmadan iş yürütme çabası var.

    Şu an başımızda ülke olarak çok ciddi sorunlar mevcut. Sonunun nereye varacağı henüz belli değil.

    Tek bildiğim bir şey var , nakit para aslında her geçen gün daha kıymetli hale gelmektedir. Kredi faizlerinin artması, paraya ulaşımın zorlaşması da bunun en net göstergelerinden biridir. ABD faiz arttırımı ile birlikte daha da zor hale geleceğine de eminim.
  • Konut kredilerinde tüketici korunacak

    Tüketici kredileri sözleşmelerinin ardından konut finansmanı sözleşmelerinde de tüketiciyi koruyan yeni düzenlemeler yarından itibaren yürürlüğe girecek

    Tüketici kredileri sözleşmelerinin ardından konut finansmanı sözleşmelerinde de tüketiciyi koruyan yeni düzenlemeler yarından itibaren yürürlüğe girecek.

    Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 28 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlük tarihi 6 ay sonra belirlenen "Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliği"ne göre, konut finansmanı kuruluşları, finansmanın koşullarını içeren bilgi formunu sözleşmenin kurulmasından makul bir süre önce tüketiciye vermek zorunda olacak.

    Kredi talebinin reddedilmesi durumunda, konut finansmanı kuruluşu tarafından tüketici ücretsiz olarak bilgilendirilecek.

    Tüketicinin yazılı ya da elektronik ortamda açık talebi olmaksızın kredi ile ilgili sigorta yaptırılamayacak.

    Tüketici, konut finansmanı kuruluşuna borçlandığı tutarın tamamını veya bir kısmını vadesinden önce ödeyebilecek, bu hallerde konut finansmanı kuruluşu, erken ödenen miktara göre gerekli indirimi yapacak.

    Konut finansmanı sözleşmesine ilişkin bir hesap açılması ve sadece krediyle ilgili işlemler yapılması durumunda, tüketiciden herhangi bir isim altında ücret veya masraf talep edilemeyecek.
    [/b
    ]
    AA
  • odea bank 1.05 faiz oranı ile en düşük şuan
    http://uygunkredifaizleri.com/odea-bank-uygun-kredi-faiz-oranlari/
  • yılbasına kadar 1 ın altına dusecektır meraak etmeyın sız yeterkı uygun ev bulun
  • İstanbul da fiyatlar tırmanıyor. Oturduğum binada seçimden önce 3 ay boyunca 390 bin tl ye satılmayan ev enteresandır seçimden sonra 420 bin tl ye satıldı. %10 kadar artış gözlemliyorum piyasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evim küçük onu satıp yeni bir ev almak istiyorum . Üstüne biraz kredi çekecem 48 ay vadeli. Şuan oturduğum evden çok ağzım yandı bu nedenle yeni evi alırken ince eleyip sık dokuyacagım. Gerekirse üstüne bayağı para ekleyede bilirim. Bu nedenle 1 sene kirada dahi oturmayı göze aldım. Ama bu 1 senelik zamanda bir yandan kira zararı bir yandan evlerin yıllık artış oranından zarara gireceğim.

    Bir yandanda evi satayım 2-3 ay müsade isteyim o süreçte ev bulayım taşınayım diyorum. Bu süreçte 1 kere taşınmış olurum. Üsteki kira ve ev artış oranından zarara girmemiş olurum. Ama acele ilede istediğim gibi bir ev bulamamış olma ihtimalim de var

    2 arada bir derede kaldım.

    İyi firmalar evi temelden satıyor. Ama fiyatı daire bitince olacak fiyattan satıyor. Temel fiyatıyla bitmiş fiyatı arasına en az % 15 fiyat koyuyor.

    Bu yazdımlarım istanbul için değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konuda kafam karışık. Şuan ikamet ettiğim evi 0,77 oranla almıştım. 50.000 lira ana parayla kredimi kapatabiliyorum. Ödemeyi yapabilirim. Kalam taksitimde 30x1780 tl. Acaba krediyi mi kapatsam yoksa parayı zaten uugun olan faizden kullandığım için taksitleri mi ödesem. Elimdeki parayı da bir şekilde değerlendir semmi? Akol akıldan üstündür size danışayım istedim.
    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.