Uncharted 3: Drake's Deception'ın Castle demosundan yaklaşık beş dakikalık yeni oynanış videosu
Biri bu adamları durdursun arkadaş. Bu nasıl bir grafiktir ? Bu nasıl bir oynanıştır ?
oyunun tek eksıgı vurus hııssı yok bence ama ıyı oyun
abicim resmen işkence yav daha 1 yıl var erkenden gameplay verilir mi bari su oyunu 4 ay kala felan duyursaydınız içim gidiyor yav buna oyun değilde devrim niteliğinde yeni bir tür demek istiyorum adamlar yapıyor ve verdiğin paranın kuruşu kuruşuna deyiyor. U1-U2 bitirdim azım açık kaldı bunu bekle bekle zaman geçmez artık çıkınca 200 tl de olsa alırım ben bu oyunu...
izlemeye doyamadım mufteşem film gibi izledim süper ötesi macera yı biz kendimiz yapacagız 1 sene beklicez
VALLA FİLMDEN FARKI YOK NE DİYEBİLİRİM Kİ BAŞKA
grafikler göz kamaştırıcı aşmış bunlar.
super super super!!!!
görüntülerde ağırlaşma oluyor sizdede oldumu acaba videoda mı sorun var acaba
alevler üzerinde durulmalı.
grafikler Uncharted 2 le ayni kendinizi KANDIRMAYIN !
Arkadaslar oyun mükemmel ben 1 ve 2 yide bitirdim ama 3 de daha da bi gzl olacağa benzıor unc 2 nin aynısı değil adamın kosma hareketleri konusmaları falan biraz dikkat edilirse bence daha gzl e benzior bende 2 le 3 ün arasında fark olacak bu videoda belli oluor ztn biraz fark olduğu orjinalini sabırsızlıkla beklıorum
Arkadaşlar gercekten mükemmel bi video adamlar aşmış ben ps3 de uncharted gibi bi oyun daha görmedım söyleyecek bişey bulamıorum sabırsızlıkla beklıorum
daha oyunun çıkmasına 1 sene var grafikler ve herşeydaha çok gelişir god of war 3 den bilen bilir
grafikler Uncharted 2 le ayni kendinizi KANDIRMAYIN
böyle iğrenç grafik b olurirtek mario da
3DS den soğudum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme