Şimdi Ara

Asus'un oyuncular için hazırladığı Sandy Bridge işlemcili notebook'lar göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Yaklaşan Sandy Bridge lansmanı öncesinde sistem üreticileri yeni nesil dizüstü bilgisayar modellerini göstermeye devam ediyorlar. Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden Asus'un, oyuncular için hazırladığı Sandy Bridge işlemcili yeni dizüstü bilgisayarlar da gün ışığına çıktı. G53SW ve G73SW isimlerini taşıyan yeni modeller sırasıyla 15.6-inç ve 17.3-inç boyutunda ekranla geliyorlar. Her ikisi de 2GHz'de çalışan ve Turbo Boost 2.0 teknolojisiyle otomatik olarak daha yüksek frekans değerlerine çıkabilen Core i7-2630QM işlemcisinden güç alan dizüstü bilgisayarlarda, ekran kartı olarak Nvidia'nın DirectX 11 ve 1.5GB GDDR5 bellekli GeForce GTX 460M çözümüne yer verildiğini görüyoruz.


    Asus'un yeni modellerinden G53SW, 1366 x 768 piksel ekran çözünürlüğünü destekliyor. 8GB DDR3 bellek gelen dizüstü bilgisayarda 1TB'a kadar farklı kapasite seçenellerinde Seagate üretimi hibrit disk seçenekleri sunuluyor. 17.3-inç ekrana sahip olan ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen G73SW modelinde ise Seagate'in Momentus XT serisi 500GB kapasiteli ve 4GB flash bellekli melez diskinin çiftine yer veriliyor. 8GB DDR3 bellekle gelen sistemin diğer özellikleri ise G53SW ile benzerlikler gösteriyor. Her ikisi de 802.11n WiFi, Blu-ray oynatıcı, Bluetooth, HDMI konnektörü ve USB 3.0 portuna sahip olan sistemlerin 6GB DDR3 ve DVD yazıcılı daha ekonomik versiyonları da bulunuyor.


    Asus tarafından yaygın satışına Ocak ayında başlanması beklenen dizüstü bilgisayarların yurt dışında modeline göre 1300$ seviyesinden başlayan fiyatlarla satışa sunulmaları bekleniyor.











  • kütük
  • yurt dışı fiyatlandırması gayet iyi ama malesef ülkemize araba fiyatına hemde gecikme ile gelir bu modelller. Ayrıca tasarım muhtesem olmus
  • muhteşem derken başka yere bakıyordun herhalde, kütük benzetmesine bende katılıyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: emreslmn

    yurt dışı fiyatlandırması gayet iyi ama malesef ülkemize araba fiyatına hemde gecikme ile gelir bu modelller. Ayrıca tasarım muhtesem olmus
  • tasarımı beğenmek yada beğenmemek kişilerin zevkine kalmış olduğuğu için bence güzel tasarım. Sence ole olmayabilir. Bu tayyip amcanın yuzunden değil bizim halkımızın yuzunden. Şu vergi oranlarını başka bi ülkede uygulasalar asarlar o başkanı :)
  • Diğer ülkelerdeki gibi Türkiye'de de herkes vergisini ödese bizde de düşük olur....
  • bnce makine gayet saglam .. arka tarafında da 2 adet hava yolu var sanırım..
  • Gerçekten Asus bütün iyi donanımları 1 Makinede toplamış.Aklımdaki bütün özellikler bu makine de, özellikle ekran kartının ati deilde nVidia,işlemcinin amd yerine intel olması cok güzel olmuş ve geldiği zaman hemen almayı düşünüyorum..
  • makinanın tasarımı güzel. 1300küçük olan olsa 1500digeri alınır.ama türkiyede 2000den aşagı gelmez.Bununla topluma açık bi yerde oyun oynamaya kalksanız göz altına alınırsınız.Çok tehlikeli duruyor :D pil süresini merak ettim..
  • Evet bende göremedim pil süresini ama tahminim en fazla 1.5 saat civarı gider yüksek performans kullanımda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

    muhteşem derken başka yere bakıyordun herhalde, kütük benzetmesine bende katılıyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: emreslmn

    yurt dışı fiyatlandırması gayet iyi ama malesef ülkemize araba fiyatına hemde gecikme ile gelir bu modelller. Ayrıca tasarım muhtesem olmus




    çok yaşa yazını görünce koptum Vallah i çünkü benimde tam anlamıyla benzetmem ve aklımdan çıkan ilk kelime buydu kütük. arkadaş yanlış anlamasın, sağlam duruyo ona bişey demiyorum ama bilgisayarların cebe girdiği bir zamandada biraz estetik olabilirdi anlamında söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko4175 -- 29 Aralık 2010; 2:10:06 >
  • Tasarıma yeni bir şeymiş gibi bakanlar, mevcut G73Jh modelinden nesi farklı acaba, söyleyebilirler mi? Görebildiğim kadarıyla aynı.
  • Alim limiti bu duzeye tirmanabiliyorsa Alienware ihtimaline yonelmek daha akillica olacaktir.
  • Diğer ülkelerdeki gibi Türkiye'de de herkes vergisini ödese bizde de düşük olur....

    ne demek bu ya? böyle saçma düşünce mi olur? ödemeyeni takip edip cezalandırması gereken devlet tam tersine çıkardığı aflarla ödeyeni cezalandırırsa kim neden vergi ödesin ki?

    abd'de git vergi kaçır bakalım ne oluyor? adam bu düşünceyi taa 1920 lerde uygulamaya başlamış. al capone denen tüm zamanların en azılı mafyasını adam öldürdüğü, kaçakçılık yaptığı için değil vergi kaçırdığı için içeri tıktılar.
  • mat plastik olmamış. casper bile daha iyi tasarımlar çıkarıyo
  • Tammm bır kutuk resıme ılk bakınca aklıma gelen sey KUTUK :)
  • Almanya Satürnde 17 inçlik modelin i7-740 olan modeli 1699 Euro idi. (1,5 gb gtx460 ,8 gb ram, blu-ray, 1 tb vs.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eulogy

    kütük



    :))))))
  • Bir de servisi iyi olsaydı güzel olacaktı ama tamamen soğumuşum Asustan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

    ülkemizde tayyip amca yüzünden 2.000 doları bulur nasıl olsa dünyanın en pahalı ülkesiyiz :D

    Doğru tayyipten önce bu ürünler hem daha ucuza hemde daha erken, hatta ilk bize geliyordu dimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.