Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
55.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende de panasonic 42 etw60 var. Logitech z506 5+1 speaker aldım. kulaklık çıkışından kullanıyorum. Ancak aldığım ses çok tatminkar değil. Piyasada 80-100tl gibi uplin markalı küçük siyah kare tarzında digital to analog konnektörler var. R L stereo çıkış ile.Ben tv digital audio çıkışından bu konnektörle hoparlere bağlamayı düşünüyorum. Ancak kafamı karıştıran şu: Bu durumda tv kumandasının ses fonksiyonunu kullanamaz mıyım? Oysa benim istediğim kumandası olmayan hoparlörün sesini sabit bırakıp tv kumandası ile sesi açıp kapatmak... Bir de bu digital analog dönüştürücüler dts çözme falan standart uydu kanalaarı ve 1080p mkv lerde sorun çıkartır mı?. Cvp verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar Z506 aldım. İnternette çok araştırmama rağmen arka 2 hoparlörü çalıştıramadım. Anakartım Asus P9X79 Deluxe ve dahili ses kartı var anakartımda. Ona rağmen ne windows ses sınamasında ne de Realtek ses sınamasında 5.1 seçmeme rağmen arka iki uydudan ses alamıyorum. Acaba bozuk olabilirler mi ?

    5.1 sesli şarkılar ve videolar açıyorum yine ses gelmiyor. Kablolarımı defalarca kontrol ettim doğru bağlı pcye de cihaza da. Servisten gelmişti z506 power değişip, yeni almıştım. Acaba sorunlu olarak mı gelmiş yine. Hoparlörler kontrol edilmemiş mi göndereyim mi yeniden servise ?
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba. Bir kaç gündür internette araştırma yapıyorum ancak soruma bir türlü cevap bulamadım. Z 506'yı dizüstü bilgisayara 5.1 ses verecek şekilde bağlamak mümkün mü? Bilgisayarda bir adet 3.5 mm jak girişi bir de mikrofon girişi var. Sormak istediğim şu; bu yukarıda resmini koyduğunuz kablonun erkek girişini bilgisayarın kulaklık girişine taksam subwoofer dan çıkan turuncu, siyah ve yeşil kabloları da resimdeki dişi jaklara taksam 5.1 surround ses alabilir miyim? Pek mümkün gelmiyor ancak yine de sorayım dedim.

    Ayrıca yabancı bir forumda Xbox'a bağlamak isteyen kullanıcıya Logitech yetkilisi 2xRCA kablo kullanın demiş. Subwoofer'ın arkasında kırmızı ve beyaz girişe takın diye önermiş. O şekilde yapılabilir mi?
  • purepain kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaparsanız tüm kanallardan ses alırsınız ama surround özelliği olmaz yani. Yani hoparlörlerin hepsinden aynı ses gelir.

    XBox olayına gelince o cihazın çıkışlarını bilmediğimden yorum yapamıyacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Zaten mantıklı gelmemişti :) Ben şu an sadece yeşil kabloyla bağladım ve zaten tüm uydulardan ses alıyorum atraksiyona girmeyeyim o zaman. Peki surround ses alabilmemin herhangi bir yolu var mı?
  • purepain kullanıcısına yanıt
    Creative in usb den baglanan ses kartlari var. 5.1 cikisi var ama sizdeki logitech 5.1 parasina esit diyebilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Özetle hiç boşuna uğraşma illa 5.1 ses istiyorum diyorsan ya Pc topla ya da receiverlı bi sistem al diyorsunuz :)

    Dediğiniz kartlar şunlardan sanırım;

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-u5-51-usb-ses-karti.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: purepain

    Özetle hiç boşuna uğraşma illa 5.1 ses istiyorum diyorsan ya Pc topla ya da receiverlı bi sistem al diyorsunuz :)

    Dediğiniz kartlar şunlardan sanırım;

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-u5-51-usb-ses-karti.html

    Aynen hocam dediklerinizin hepsi doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Rica ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv ye bağlamak için ek ücret ödenmesi gerektiği yani ek cihaz alınması gerektiği yazılmış bu konuda okuduğum kadarıyla o yüzden sadece bilgisayarda kullanmak için bu ürün 149 liraya almaya değermi kararsız kaldım çok fazla müzik dinleyen bir kişi değilim sadece film izlemek için düşünüyorum birde Vapors arakadaşın yaşadığı sorunu bende yaşarmıyım anakartım asus z87 a biraz karışık oldu sorularım ama kararsız kaldım bimde 149 liraya görünce
  • subwooferın sesi yüzde 50 lerde bozuluyo arkadaşlar normal mi ?
  • Arkadaşlar bende bu ses sistemi var ancak ben şu linkteki ses kartını almayı düşünüyorum. Sizce bir fark yaratır mı ? Onborad ses kartından ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-xonar-dgx-51-pci-express-ses-karti.html#genel-bakis
  • Arkadaşlar aynı sistemden aldım aux girişi var mı bunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ses sistemini bıgün aldım bilgisayar tamam bir sorun uok ama televizyonumun 3.5mm girişine bağladığımda ses sisteminden ses alamıyorum neden böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar tv' nin kulaklık girişinden kullanmak üzere ses sistemi arıyorum. Bu cihazın yorumlarını güzel buldum ancak kafama takılan nokta kulaklık girişinden bağlayacağım için 5+1 olarak kaliteli bir ses alamayacağım. 2+1 almam daha mı mantıklı olur. Tvde film izleyeceğim arada müzik dinlerim amacım bu. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler
  • Arkadaşlar bu aletin bas hoparlörü diğer girişlerle birlikte çalışıyor, bağımsız çalışmıyor. Eski 5+1 imde (406 mms) böyle bir sorun yoktu. Ses yöneticisinden sadece bası kısamıyorum. Herhangi bir sinyal varsa bas hoparlörü direkt aktif oluyor. Sadece bas hoparlörün sesini arkadan kısmadan azaltıp artıramıyorum. Benim sette mi sorun var yoksa bu alet böyle mi çalışıyor? yardım rica.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doubleb

    Arkadaşlar iidir hoştur alında o öndeki zamazingoları sakın tweeter sanmayın bazı arkadaşlar yanılgıya düşmüş. Öndekiler tweeter görüntülü plastikten başka birşey değil açın gözünüzü...!!!!!!!

    Logitech işi iice üçkağıda vurdu çıkarılan yeni sistemlerin hiçbirisi eskilerin yanından bile geçemez.

    nerde x230 gibi 2.1
    nerde x530 gibi 5.1
    nerde z5500
    nerde z2300

    Bu saydığım ürünlerin üst versiyonları diye çıkan ürünlerin hepsinde kumanda,hapörlör, malzeme, watt değerleri, malzeme kalitesi kırpmaları var. Bu eski ürünlerle ses sistemlerinde yer edinen logitech şuan bu ürünlerin ününe dayanarak yüksek kar amaçlı sistem satıyor. Dikkat edin üstte sayılan ürünlerin 4 ü de bir çok kişi tarafından efsane söylemiyle abartılacak kadar ünlü..

    Ben almayın demiyorum alın ama ne aldığınızı bilin.


    Biraz hort olacak ama; hay azın bal yesin. Her şeyden kısmış adamlar sistem kuşa dönmüş, ben de eskilerin etkisiyle almıştım bu ürünü. Hoparlörü gücü o kadar kalitesiz ve zayıf ki benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bu sistem.




  • Arkadaslar bisey soracam ya ben logitech z506 aldim fakat laptopum 5+1 destekliyormu bilmiyorum 1 giris var ben de sadece yesil kabloyu yakiyorum on sag-sol ve ortadan normal ses geliyornfkat arka sag ve soldan bole boguk gibi muzik sesi gelio sadece bunun olnasi gereken bumu yoksa benmm laptop 5+1 desteklemiyoemu yardimci olurmusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Bu kulaklık kısmına, kulaklık taktığımda hiç bir ses yokken acayip derecede cızırtı yapıyor.
    Kaliteli kalitesiz tüm kulaklıklarda bunu yaptı.

    Sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.