Şimdi Ara

GTX 580 Aldım. Alacağım işlemci darboğaz yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Sparkle GTX 580 Aldım

Fakat yeni bilgisayar topluyorum, düşündüğüm işlemci AMD Phenom 2 x6 ;

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-hdt75tfbgrbox-phenom-ii-x6-1075t-3.0ghz-turbo-core-9mb-cache-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48190

Sizce bu işlemciyle, ekran kartından tam performans alabilir miyim ?

• İşlemciniz yeterli gelir her türlü de, SPARKLE almasaydınız keşke MERSA Sistem'in ithal ettiği bir üründür, umarım bozulmaz...
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemciniz yeterli gelir her türlü de, SPARKLE almasaydınız keşke MERSA Sistem'in ithal ettiği bir üründür, umarım bozulmaz...

Açıkçası, bilgisayarcı tanıdık olduğu için baya indirimli aldık ve kendisi de Sparkle' ı baya önerdi. Bozulma gibi bir riskinin olmasının sebebi nedir peki ?

http://www.teknofiyat.com/?search=gtx580&altlimit=&ustlimit=
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Mersa Sistem gibi rezil bir firma ile uğraşmanı istemem, iade edip Sparkle dışında başka bir marka almanı tavsiye ederim, fiyatlar zaten aynı hemen hemen...

Hocam peki birşey sormak istiyorum,

Kart mı dandik yoksa Distribitör mü kötü ?

• Merhaba,

Yeri gelmisken belirtmek isterim, @LEON-X, yasadiginiz kotu deneyimi hepimiz uzulerek takip ettik, haklisiniz markayi/firmayi onermemekte ona birsey demiyorum ama secimini yapmis, urununu almis insanlarin da icine kurt dusurmeye hakkiniz olmadigini dusunuyorum nacizane... Degistirme imkani olan var, olmayan var, bu tip seylere biraz daha dikkat etseniz daha iyi olmaz mi?

Tesekkurler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 28 Aralık 2010; 0:28:50 >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • İthalatçı dandik hocam...

Mersa üreticiden onay almadan hiç bir şekilde değişim yapmıyor özellikle de kartta yanma vb. bir şey olursa bu direk "kullanıcı hatası" oluyor, başka forumlarda ATI kart kullanan birinde de bu durum oldu bende dahil GTX260'ım pert oldu, üstelik ispatı olmadan bu tespiti yapıp kartı da "garanti dışı" bıraktılar, sözde tamir edip 2 gün test ettiler kartı ama 15dk crysis full detay açmadan mefta oldu kart, ya diğer bileşenlerime zarar verseydi ne olacaktı ? bu yüzden asla önermem, hatta Asus al daha pahalıya o kadar apra verip bir de rezil olmak var işin içinde.

Sparkle'a gelince de kendilerine ulaşmam 2 aysürdü ve onlarda ilgili alakalı değiller, beklediğimden kötü çıktı...

C.Master kasa alıp bir iki aparatı çıkmayınca mail atıp aynı gün kargoya o parçalar ve daha fazlasınının yollandığı ve buna benzer bir çok müşteri memnuniyetinin sağlandığı ortam ve firmalar varken bu ithalatçıyı ve markayı şahsen artık ne tavsişye ederim ne de alır kullanırım yani.

@Hicks

Sevgili hocam, söylediklerinizde çok haklısınız, ancak arkadaş tanıdık yerden aldım dediği için bende değiştirmesini bu yüzden önerdim, dikkat etmeye çalışıyorum yine de, teşekkür ederim uyarınız için, kolay gelsin

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Aralık 2010; 0:32:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Mersa Sistem gibi rezil bir firma ile uğraşmanı istemem, iade edip Sparkle dışında başka bir marka almanı tavsiye ederim, fiyatlar zaten aynı hemen hemen...

Hocam peki birşey sormak istiyorum,

Kart mı dandik yoksa Distribitör mü kötü ?

Hiç kafana dert etme bu işler şans işi, mükemmel firma denilen firmalarıda görüyoruz, özellikle samsung bile bu konuda çığır açtı, bu markayı duyduyduğunda tereddüt bile etmessin ama gel gör servisine bak, mersayı bilmem ama bu ülkede birçok servis ızdıraplı.

3 aylık samsung monitörüm bozulmuştu, servise verdikten 7 ay sonra muadil bir ürün yerine benimkinde 140 TL daha ucuz bir monitör verdiler, servislerine ettiğim telefonlarda cabası, uğraşmak istemediğim için olayı mahkemeye taşımadım, şirkette aldığımız 2 samsung laptop da bozuldu onlarda serviste, bu aralar birçok ürünü sorunlu ve nerdeyse sıfır servis var, aşşağıdaki sana ilginç gelicek bir link vereyim, arıza şikayetleri var, özellikle sol taraftaki markalara ve şikayet sayılarına dikkat et.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/540

• Ben alacağım ekran kartını kesinlikle Zotac veya Palit seçerdim şimdiye kadar ve 1 kere sorun yaşamadım. Ama ilk defa fiyatı yüzünden inndo 3d aldım ve şu anlık kartta sorun yok. Umarım bozulmaz. Garantiyi ise Çözüm veriyor ve çok met ediliyor. İthatçı firma olayı biraz karışık. Örneğin Evga. Yurt dışında özellikle Amerika'da gerçekten kaliteli ve müşteri memnuniyetinde aşmış bir firma ama ülkemizde ithalatçılar yüzünden kanser oluyor insan.
  • benimde sparkle 9800gtx+ ekran kartım vardı, karta hiç overclock yapmadım, orjinal saat hızlarında crysis oynarken ve atitool da artifact veriyordu, kartı garantiye yolladım probleminide belirttim, kartta hiçbirsorun yok diyerek geri yolladılar bende orjinal hızından aşağı downclock yaprak afedersiniz zidik zoruyla idare ettim ama gün geldi kart cartayı çekti, tekrar garantiye verdim daha öncede probleminden dolayı verdiğimi belirttim.. sonuç: kullanıcı hatası dediler kart elimde patladı :( sparkle almanızı "mersa" dan dolayı hiç tavsiye etmem.
  • mersa'dan sorun yaşayan sadece Leon-x değil internette detaylı araştırırsanız çok sorun yaşayan olduğunu görürsünüz. umarım arkadaşın kartı bozulmaz..
    2014 Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance M/M - İnci Beyazı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.