Şimdi Ara

MSI'ın Avrupa genel müdürü Ted Hung ile konuştuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden MSI'ın, Avrupa genel müdürü Ted Hung ile konuştuk. Ted Hung, yeni nesil anakartlar ve ekran kartlarıyla birlikte, AMD Fusion ve Intel Sandy Bridge tabanlı dizüstü bilgisayarlar ve 3D destekli hepsi bir arada bilgisayarları konuştuk. Ted Hung ayrıca MSI'ın ülkemizdeki yeni yapılanması ve gelecek planlarını da anlattı.





  • MSI çok ciddi ürün seçeneklerine sahip gerçekten. Türkiye'de de röportajda dediği gibi rahatlıkla bulunabiliyor.
  • çok teşekkürler elinize sağlık
  • 12 inç netbook a niye bu kadar takliyorki ?
  • MSI SERVİS AĞINI TÜRKİYEDE GELİŞTİRMELİDİR.
    ANKARA VE İZMİR E BİRER TANE SERVİS MERKEZİ AÇMALIDIR.
  • bişey fark ettim fx57 Türkçeyi konuşamıyor heycanlanıyor kekeliyor bazende :D ama ingilizceyi rahat konuşuyor bide saçlar beni öldürdü :D
  • Birçok konuda bilgi sahibi olduk.
    Teşekkürler.
  • MSI'dan Via tabanlı atılımlar görmek isterdim, gerisi alışagelmiş gelişmeler, yeri geliyor AMD'de bile yetersiz kalıyor du, umarızki ürün seçeneklerinden kast sadece kasa değişikliği ile sınırlı değildir. Yoksa bu ülkede hiç bir intel sistemini bulmakta MSI'a ihtiyaç yok.
  • ilk anakartım msi markaydı sağlam anakarttı sattığım kişi hala kullanıyorr
  • MSI ocak ayındaki oyun serisi G660 model notebookları Türkiye'ye getireceğini mi söyledi ?
  • Röportajları ilk hedefi DH kullanıcılarını bilgilendirmek değilmi?
    Eskiden türkçe tercüme yapılıyordu ama yabancı forumlardan talep olunca bu sefer biz alt yazıya talip olduk röportajlar türkçe tercüme edilsede ingilizce altyazı olsa yabancılar alt yazı okusa nasıl olur?
  • Kullanın kullanın anca türkiyeyi pazar olarak kullanın bu yönden uyuzum bu donanım üreticilerine . :@
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafax_001

    Röportajları ilk hedefi DH kullanıcılarını bilgilendirmek değilmi?
    Eskiden türkçe tercüme yapılıyordu ama yabancı forumlardan talep olunca bu sefer biz alt yazıya talip olduk röportajlar türkçe tercüme edilsede ingilizce altyazı olsa yabancılar alt yazı okusa nasıl olur?



    aynen birazda onların gözleri bozulsa fena olmaz ...
  • İthalat ve teknik servis üzerine yaşanan sıkıntıların giderilmesi üzerine yapılan sözde çalışmaların meyvelerini umarım görebiliriz, MSI markasının ürünlerinde kullandığı malzeme kalitesini kullanmak istesekde sonuçta elektronik ürün olduğundan her hangi bir problemde teknik servis ile muhattab olacağımızdan bu marka seçimi konusunda terettüdler yaşanabiliyordu, umarım söylenenler lafta kalmayıp hem kullanıcılar hemde üretici firma için iyi bir adım atılmış olur.

    Netbook, notebook ürünlerinin Türkiye piyasasına girmesi sevindirici. Her ne kadar fiyatının yüksek olacağını düşünsemde oyun için tasarlanmış notebooklar için yapılan çalışmalar gayet ilgi çekici geldi. Özellikle geleceğe yönelik çalışmalarda, tablet bilgisayarların ne kadar hızlı gelişeceğini ve donanım bakımından ne kadar zengin olacağınıda öğrenmiş olduk. Tabi android ve tablet bilgisayar için gereken hummingbird işlemci ihtiyacı yüzünden Samsung'a ne kadar ihtiyaç duyulduğunun vurgulanması iyi olmuş. Samsung gidip lcd/led tv üretsin başka işlerle uğraşmasın diyenlere iyi bir kapak olmuş.


    Genel olarak bilgilendirici bir ropörtaj olmuş, elinize sağlık.
  • DH olarak sizi tebrik ediyorum. Katılımlarından dolayı MSI da teşekkürler..
  • FX57'ye bir sorum olacak, amd ve intel sandy bridge işlemcilerinin piyasaya çıkması ile ilgili kısımda yada netbook, notebook modelleri sorusunda Via işlemcili ürünlerle ilgili de bir soru olması gerekmiyormuydu? Şahsen en merak ettiğim mesele yeni gelecek olan Via işlemcili modeller, kaldıki Via tabanlı MSI model bulsam havada kapardım.

    Buradan yola çıkarak aklıma bir fikir de geldi, bu tarz röpörtajlardan önce sormak istediğimiz sorular gibi bir başlık açsak, oradan dikkate değer soruları da röpörtajınız da izleyicilerimizden sorular gibi sorsanız çok güzel olurdu.
  • donanım haber yetkilileri ve bu ropörtajı yapan yetkililer...yeni nesiil sandy bridge işlemcili oyun dizüstü bilgisayarlar Türkiye'ye geleceği kesin mi ? distribütör kim olacak ? bunlar hakkında ne öğrenebildiniz ?
  • geçte olsa servis olayına el atmışlar. gerçekten sıkıntılı bir durumdaydı. bu yüzden asus tr liderliği bıraknıyor. amd çözümlerinde msı iyi durumdaydı ve ayakta kaldı. amd anakart denilince akla gelen ilk firmalardandı. msi çok anakart kullandım fakat genelde sıkıntı yaşadım. çözmeyince gep sattım. asus a döndüm. ucuz anakakartlarda bile pazarda asus liderliği mevcut. okadar sorun yaşatmasına rağmen ucuz segmentte. disti durumu çok önemli. davrenışları çok etkliyor pazardaki durumu. örneğin asus anakart aldığınız disti farklı ise servis anlayışıda çok farklı oluyor. cepte kvk olayı gibi. bu yüzden tek disti üzerinde gelmeli ürünler. kanal çalışmasını yeni başlatmışlar yıl 2011 olacak. bence bu yüzden satılmıyor. toptancılarda pek göremezsiniz ürünlerine. genelde teknoloji marketlerinde vardır. saphire ekran kartları ve anakartları gibi. hiç bir bilgisayar firması satmaz. ancak bimeks te falan görürsünüz. ne diyelim fiyat performans olsun bizim için yeter.
  • Hala MSI notebookları felan pazarda göremiyoruz ama anakart ve ekran kartlarını internette bolca görüyorum. Hatta yeni intel anakartları şu anda satışta. Notebookları da getirsinler de bir bakalım :)
  • belki 100-200 tane marka var şu teknoloji alanında..
    casper'inden tut msı'sına
    asusun'dan tut kingston'una kadar
    içim acıyor yemin ediyorum,bunlardan bir tanesi bile parayı iç sermayeye aktarmıyor hepsi yurtdışına meze oluyor.
    İÇim acıyor yemin ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.