Giriş | |
|
kambochian
İkinci el mesajı:415
Katılım zamanı: 14 Ocak 2005; Şehir: Gayrettepe/Istanbul Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 13:56:37
|
|
|
el yapımı psu'yu guzelim bilgisayara mı takacaktın? Yazıktır hocam bilgisayara.
stat
İkinci el mesajı:510
Katılım zamanı: 6 Haziran 2003; Şehir: İstanbul,Beykoz Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 13:58:26
|
|
|
Türklük damarım kabarmıştı. Test sonuçlarını gördükten sonra zaten kullanacaktım. İlgili mesajı okursan çok usta talepte bulunmuştu.
kambochian
İkinci el mesajı:415
Katılım zamanı: 14 Ocak 2005; Şehir: Gayrettepe/Istanbul Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 14:06:01
|
|
|
Walla bilgisayarın en kritik parçası PSU o yuzden dedim, geçmiş olsun, umarım bi gelişme olur.
oassoft
İkinci el mesajı:12
Katılım zamanı: 29 Eylül 2004; Şehir: Bursa Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 14:07:23
|
|
|
Ama helal olsun be hocam, o kalbi kaybetme derim. Çünkü herkez de bulunmaz, dedim ya helal olsun. Amacını anladım sırf bir türk daha bir şeyler yapabilsin amacıyla destek vermen çok güzel. Ha dolandırılmış olabilirsin, niyetin temiz olduğu için er geç kat kat daha fazlasını kazanacağına eminim. Saygılar.
punta
İkinci el mesajı:537
Katılım zamanı: 9 Haziran 2003; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 14:14:00
|
|
|
İnşallah durum düzeltilir...Zira Steeler adlı arkadaş;forumdan takip ettiğim kadarıyla sağlam birisi gibiydi... Umarım mağduriyetiniz giderilir...
thunderace
İkinci el mesajı:872
Katılım zamanı: 2 Nisan 2003; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 14:22:57
|
|
|
Çok üzücü 65 ytl için dolandırıcı damgası yemek ya elde olmayan sebeplerden olabilir yada çoluk çocuk işidir, kendini bilen birisi 65 ytl için bu duruma düşmez. sözü geçen arkadaşın 65 ytl nizi gönderip dolandırıcı damgasını yemekten vazgeçeceğine ve özür dileyeceğine eminim...üstelik kendisine destek amacı ile önceden para gönderen birisine karşı hırsız konumuna düşmek ve kul hakkı yemek insan olan kimseye yakışmaz, bence bu arkadaş hatasını anlayıp mutlaka paranızı gönderecektir... herkese hayırlı ramazanlar
LORD_DIABLO
İkinci el mesajı:930
Katılım zamanı: 27 Şubat 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
|
 |
|
27 Ekim 2005; 14:47:45
|
|
|
O adamın psu'ların özelliklerinden zerre kadar haberi yok ki. Adama ben pfc özelliği var mı dedim.Adam o nedir biraz anlatırmısın dedi.Bir yerden psu şeması bulupyapmayı deneyeyen fakat başarılı olamayan bir arkadaş diye düşünüyorum.Profesyonel birisi olsa pfc'nin ne olduğunu bana sormazdı.Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Referanslarım:sanyo,snufxxx,depechemode,arsoy,diabloxt,alexsagalakov,wild,yfatih,diabelica(en iyi referansimdir urunleri teslim almadan notebook teslim etti),competition,novabil,kendinibil,buyuksoy39 Olumsuz referans:nx_7010(Hasarli ups gonderdi),imuratk(bozuk ipod satti),Jenk(yurt disindan siparis verdi 7 aydir alacam dedi almadi),_PrO_(anlastigimiz urun icin 3 gun bekletip vazgecti) URUN ODEMESI YAPILANA KADAR URUN SATILIKTIR SOZUNDEN DONECEK ADAMLARLA ISIM YOK
|
|
|
seso81
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
27 Ekim 2005; 15:36:31
|
|
|
önemli olan psu'yu takıp takmamak değil.o başka bi konu. burda ismi geçen arkadaş baya bi sorumsuz birisi.daha önce bi olay olmuştu bizimde.sorumsuzluk hadsafada.
|
|
|
starway
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
27 Ekim 2005; 17:06:34
|
|
|
ne olduğu meydana çıktı birde ben psu uzmanıyım diye millete hava atıyordu
|
|
|
|
|
27 Ekim 2005; 17:32:12
|
|
|
valla artık bu sorumsuzluk değil dolandırıcılağa girer. quote:
Orjinalden alıntı: seso81 önemli olan psu'yu takıp takmamak değil.o başka bi konu. burda ismi geçen arkadaş baya bi sorumsuz birisi.daha önce bi olay olmuştu bizimde.sorumsuzluk hadsafada.
|
stat
|
 |
|
28 Ekim 2005; 9:08:39
|
|
|
steeler'ın telefon numarasını bilen var mı?
stat
|
 |
|
31 Ekim 2005; 9:40:53
|
|
|
Arkadaşlar halen bir gelişme yok. Ben bu arkadaşın isminin Dolandırıcılar ile ilgili topicler kısmına eklenmesini istiyorum.
stat
|
 | | | |