Şimdi Ara

Kno, Nvidia Tegra 2 tabanlı tabletlerinin satışına başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Elektronik üreticisi Kno, resmi tanıtımını geçtiğimiz ay yaptığı Nvidia Tegra 2 tabanlı tablet bilgisayarlarını satışa sunuyor. Tek ve çift ekranlı versiyonları bulunan yeni tabletlerin, aynı sınıftaki benzer diğer çözümlerden farklı olarak gelişmiş elektronik kitap okuyucusu deneyimiyle öne çıktıkları belirtiliyor. Öğrenciler için hazırlanan tabletler, 16GB dahili depolama kapasitesi ile geliyor ve Nvidia Tegra 2 platformunun 3D ve HD video konusundaki yetenekleri sayesinde aynı zamanda gelişmiş çoklu ortam özellikleri sunuyorlar.


    Internet erişimi, elektronik kitap okuyucusu yetenekleri ve çeşitli paylaşım özellikleriyle donatılan tabletlerde, 14.1-inç büyüklüğünde ve 1440 x 900 piksel çözünürlüğünde kapasitif dokunmatik ekran kullanılıyor. Tek ekranlı modeli 599 dolar seviyesinden satışa sunulan tabletin çift ekranlı versiyonu ise 890 dolar olarak açıklanan etiket fiyatına sahip.











  • çözünürlük harika fiyat normal ama işletim sistemi hakkında bilgi yok??
  • Çok ince yada hafif gibi durmuyor. iPad'in en büyük eleştirisi ağır olduğunu düşünürsek bunlarınki dahada ağırdır.

    Bence 10" inch'in üzerine çıkmaya gerek yok insan bileği uzun süre bunları tutamaz.
  • Ağırlığına şimdi baktım 2.5 kg olarak gözüküyor acaip bişi. Yanında kameramanlara kamerayı taşırken direkt omurgalarına aktarmaya yarıyan bir yelekte verseler süper olur anca o zaman taşınır çünkü.
  • bunlar hepten uçtu bu fiyata :D
  • tablet denilen şeyin kullanım şekli bir elinizle tutup diğer elinizle işlem yapmak ... 14" ekran büyüklüğü ve 2.5 kg ağırlık eşyanın tabiatına aykırı şekilde cihazı direkt ölü doğum haline getirmiş ...
  • Eğer sitesine bakarsanız cihaz tamamiyle öğrencilere yönelik, yani bu tablet (hele ki çift ekranlıyı) ayakta değil sırada kullanım için tasarlamışlar. iPad ya da HP Slate tarzı tabletlere rakip değil bence bu yüzden. Kitapları ve defterleri düşünürsek, kilolarca ağırlık yerine 1.2 kg tek ekran, 2.5 kg çift ekran gayet makul geliyor. Çok iyi bir e-book okuma sistemi ve not alma yeteneğine sahip cihaz. Açıkçası Asus EEE Note almayı düşünürken izlediğim kno tanıtımlarından sonra kararsızlığa sürüklendim diyebilirim. Renkli ekran ve Ubuntu tabanlı olması çok cazip fakat ekranı hem parmak hem de stylus destekliyor bu da kafamda acaba Asus EEE Note'un aksine bileğimizi koyarak yazarsak, bir defterde yazarkenki gibi, yazım sıkıntıları oluşur mu sorusunu oluşturdu. Kapsamlı incelemelerini bekliyorum bu yüzden merakla.
  • bunlar için birisi protez kol yapmalı bence. bele falan takılacak, rahat rahat kullanacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.