'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35458 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Arkadaşlar ilk sıcak fırsat duyurum. bugün izmir buca'daki migrosa gittim 2 çeşit narenciye sıkacagı vardı birisi 27 liraydı bildiginiz dandikler digeri dökümdü. bayağı bir ağırdı digerinin en az 3 4 misli ağırdı. fiyat 47.90 belki izmire özel bi fırsat belki sadece bucaya. buca dışına çıkarsam ilk işim bakmak olur. ama 90 100 liralık sıkacaklarla aynı kalitede hem daha ucuz. ilgilenen olursa kaçırmasın derim.
Fiyat güzel bencede 50 liraya bir kez alıyorsunuz ve muhtemelen ömür boyu kullanıyorsunuz. Ben sanayi tipi olanından kullanıyordum gayet iyiydi.
Hocam siz kaça aldınız peki bir de site güvenilir mi acaba, geçen hafta esse'de %50 indirim varken 85TL ye almadık 70TL liği kalmadığı için sonra onu da kaçırdık, ama o buna göre biraz daha estetik idi böyle damlatmalık aparatı filan da vardı ama bu da sağlam duruyor, 25TL liklerden alıp vermekten gına geldi artık zira =((
Ankara Ankamall de gören var mı bir bakalım nasıl bir şey, beğenirsek Nosferatu'nun verdiği linktekinden alalım orda daha ucuz zira
arkadaşlar bunlarla pek iyi sonuç alamazsınız ben cancan diye bir marka almıştım 4 yıldır kullanıyorum daha tık yok fiyatı ona göre ama 10 yıl garantisi var :) 125 tl ye bulunabilir şuan...
bana yolladıkları mail
quote:
Sayın .... Bey,
Öncelikle ürünlerimizle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
Sormuş olduğunuz kollu portakal sıkma makinelerimiz iki çeşit olmakla birlikte;
* Profesyonel Tipi Portakal Sıkma Makinesi Paslanmaz Süzgeçli : 145 TL + KDV * Ev Tipi Portakal Sıkma Makinesi Paslanmaz Süzgeçli : 135 TL + KDV dir.
İstemiş olduğunuz ürünümüz banka havalesine istinaden 2 gün içerisinde adresinize kargo ile gönderilebilmektedir.
İstemiş olduğunuz ürünü bizden aldığınız takdirde Kargo Ücreti ve Fatura Kesme zorunluluğumuzdan dolayı İstanbul’da bölgenize yakın ürünlerimizin satışını gerçekleştiren firmalarımızdan almanızın sizin için daha avantajlı olacağını düşünmekteyiz.
en ucuzunu alsak 160TL + Kargo oluyor, 125TL ye nerden bulunuyor dostum, ben almak istiyorum
Orijinalden alıntı: CoMiSeR en ucuzunu alsak 160TL + Kargo oluyor, 125TL ye nerden bulunuyor dostum, ben almak istiyorum
Kati meyve sikacagindan memnun degil misin Comiser, bunu ne yapacaksin?
Allah belasını vermesin hocam o sıkacağın ,sıkacaktan başka herşeye benziyor.. 3 kere kullandım geldiğinden beri, kullanmak bir dert, temizlemek bir dert.. ayrıca sıktığı posaya bakıyorum, sıktığı suyun bir yarısı kadar daha su çıkıyor.. Kargo parası cebe kaçıcak ama yine de iade edicem dostum mecburen =((
@tekci01, hocam sen sanayi tipi olanı mı yoksa diğerini mi aldın acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 26 Aralık 2010; 23:25:54 >
migrosta satilani inceledim, cidden kirilacak gibi duruyor ozellikle cevirme kolu ve onu geri geken yayi cok ince. ama fiyatina gore iyi bence cunku 40-50 liraya tüy siklet olanlarindan satiyordu migros daha evvelden.
iyi bir alternatif ariyorsaniz esse'de maskot marka sanayi tipi sikacak 129'a satilmisti %50 indirim gunlerinde, yine indirirler muhtemelen.
Fiyat güzel bencede 50 liraya bir kez alıyorsunuz ve muhtemelen ömür boyu kullanıyorsunuz. Ben sanayi tipi olanından kullanıyordum gayet iyiydi.
Hocam siz kaça aldınız peki bir de site güvenilir mi acaba, geçen hafta esse'de %50 indirim varken 85TL ye almadık 70TL liği kalmadığı için sonra onu da kaçırdık, ama o buna göre biraz daha estetik idi böyle damlatmalık aparatı filan da vardı ama bu da sağlam duruyor, 25TL liklerden alıp vermekten gına geldi artık zira =((
Ankara Ankamall de gören var mı bir bakalım nasıl bir şey, beğenirsek Nosferatu'nun verdiği linktekinden alalım orda daha ucuz zira
Hcoam bu hafta da Esse'de indirim vardı. Keşke baksaydınız. Bu arada Cancan Makinalarda İndirim olmuyor hiçbir yerde?
Hcoam bu hafta da Esse'de indirim vardı. Keşke baksaydınız. Bu arada Cancan Makinalarda İndirim olmuyor hiçbir yerde?
Cancan sanayi tipi olanı gittim 120TL ye aldım ve kurtuldum =))
migrosda satılanı almadım ama inceleme imkanım oldu,bende arıyorum böyle bir şey uygun fiyatlı ama bulamadım,bulacağımıda sanmıyorum.. migrosdaki o profesyonel tip döküm aletlerden kat ve kat altta,bimin sattığı 20liralık mı ne bir alet vardı ondan yukarda ortada bir yerde yani..hani 48liraya değer bir şeyede benzemiyor ama tercih meselesi.. bu cihazların en uygun alınacağı yer kasımpaşa..gerisi hikaye
Merhaba Comiser'im,
Nereden aldınız ve aldığınız yerde kredi kartına taksit imkanı varmıydı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDHuNTeR -- 27 Aralık 2010; 16:24:04 >
Merhaba Comiser'in,
Nereden aldınız ve aldığınız yerde kredi kartına taksit imkanı varmıydı???
Ulusta sobacılar çarşısından aldım hocam, yeşil kırmızı mavi hepsi nakit, hiç bir kart mart geçmiyor, ama alet on numara, şu an yudumladığım meyva suyunun verdiği hazzın tarifi yok yahu =))
Çin'lilerde daha kalitelisi, çok daha uygun fiyata üretiliyordur eminim ki fakat ürünün kendi ağırlığından ötürü navlun çok yüksek kaçıyordur Türkiye'ye...
Bu işin piri Can Can. Ben 6 ay araştırma yaptım, sırf bu yüzden büfelerde tost yerken adamın meyve sıkacağını inceledım filan herkes Can Can da birleşiyor. Kaç tane makine aldım eve getirdim geri götürdüm, en son migrosinkini almıştım 1-2 ay önce 30 tl mi neydi limon bile sıkmadı alet hemen geri götürdüm satmayın böyle şeyler dedim. Can Can sanayi tipi olanı peşin 135 TL ye ulustan aldım. Geçende gördüm aynı makineyi Cevizlidere BİM'in yanında mutfak eşyası satan bir amca peşin 130 a bırakırım dedi. 135 tl ye worde taksit yaparım dedi. Bu arada alet gerçekten çok iyi meyvenin canını çıkarıyor resmen. Ben esseninkini de inceledim bana iyi gelmedi, denemek lazım. İlginç ama kaliteli, kollu narenciye sıkacağı kıtlığı var piyasada
Bu işin piri Can Can. Ben 6 ay araştırma yaptım, sırf bu yüzden büfelerde tost yerken adamın meyve sıkacağını inceledım filan herkes Can Can da birleşiyor. Kaç tane makine aldım eve getirdim geri götürdüm, en son migrosinkini almıştım 1-2 ay önce 30 tl mi neydi limon bile sıkmadı alet hemen geri götürdüm satmayın böyle şeyler dedim. Can Can sanayi tipi olanı peşin 135 TL ye ulustan aldım. Geçende gördüm aynı makineyi Cevizlidere BİM'in yanında mutfak eşyası satan bir amca peşin 130 a bırakırım dedi. 135 tl ye worde taksit yaparım dedi. Bu arada alet gerçekten çok iyi meyvenin canını çıkarıyor resmen. Ben esseninkini de inceledim bana iyi gelmedi, denemek lazım. İlginç ama kaliteli, kollu narenciye sıkacağı kıtlığı var piyasada
Hocam ben de aynısından aldım, dediğin gibi harika bir şey.. yanlız bu taksitli satış nerde acaba tam olarak söyleseniz?
Orijinalden alıntı: munans Kati meyve sikacagindan memnun degil misin Comiser, bunu ne yapacaksin?
Allah belasını vermesin hocam o sıkacağın ,sıkacaktan başka herşeye benziyor.. 3 kere kullandım geldiğinden beri, kullanmak bir dert, temizlemek bir dert.. ayrıca sıktığı posaya bakıyorum, sıktığı suyun bir yarısı kadar daha su çıkıyor.. Kargo parası cebe kaçıcak ama yine de iade edicem dostum mecburen =((
Kargo parasi niye veriyorsun hocam, nakit alisveris oldugu icin fisi ile beraber herhangi bir BIM'e goturebilirsin.
cancan kaliteli ve saglam maka bu artık biliniyor ama fiyat bakımından maskot markalı narenciye sıkacaklarıda güzel duruyor kalitelimidir bilemem ama fena görünmüyor resimlerinden http://maskot.maskotmutfak.com/urunler.asp?id=503 varmı maskot marka narenciye sıkacagı kullanan tavsiye edermisiniz
birde bugun baktımda migrostaki sıkacaga 47,90 olan pek kaliteli durmuyor ama
KalE STANDART NARENCIYE SIKACAGI Satış Fiyatı :59,90 TL Money Club Kart Fiyatı : 47,90 TL
Hocam ben de aynısından aldım, dediğin gibi harika bir şey.. yanlız bu taksitli satış nerde acaba tam olarak söyleseniz?
Ankara Öveçlerde Cevizlidere Caddesi var, Konya yolu fen lisesi kavşağından sola dön köprünün üstüne çıkınca caddeye çıkıyosun zaten. Az ilerde yolun karşı tarafında Bim var. Onun yanında mutfak eşyası zaten bir yer kapıda tencere tava filan var. Belli ediyor kendini.
Arkadaşlar bitenekadar sitesinde bir sıkacak buldum, almayı düşünüyorum. Kargosuyla falan 75'e geliyor. Cancan kadar kaliteli değil belli ama hoşuma gitti, 12 taksit seçeneği özellikle LİNKİ
cancan kaliteli ve saglam maka bu artık biliniyor ama fiyat bakımından maskot markalı narenciye sıkacaklarıda güzel duruyor kalitelimidir bilemem ama fena görünmüyor resimlerinden http://maskot.maskotmutfak.com/urunler.asp?id=503 varmı maskot marka narenciye sıkacagı kullanan tavsiye edermisiniz
birde bugun baktımda migrostaki sıkacaga 47,90 olan pek kaliteli durmuyor ama
KalE STANDART NARENCIYE SIKACAGI Satış Fiyatı :59,90 TL Money Club Kart Fiyatı : 47,90 TL
bu fena degil gibi görünüyor acaba bu fiyata alınabilinirmi nede olsa garantisi var
yukarida yazmistim, esse'den maskot sanayi tipi olani aldim,fiyatini 129 diye hatirliyordum ama ekstre geldi bugun 119a satmis esse :) kendi sitesinde 170 TL olan model. kullaniyorum ve cok memmunum. temizlemesi cok kolay kati meyve sikacaklarina gore. meyvenin koyuldugu haznenin icindeki filtreyi catal ile cevirerek cikarip icini de temizleyebiliyorsunuz ( biraz ugrasmam gerekti nasil yapacagimi bulmak icin .. baskalari kasmasin benim gibi... o yuzden yaziyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 29 Aralık 2010; 11:32:07 >
Arkadaşlar bitenekadar sitesinde bir sıkacak buldum, almayı düşünüyorum. Kargosuyla falan 75'e geliyor. Cancan kadar kaliteli değil belli ama hoşuma gitti, 12 taksit seçeneği özellikle LİNKİ
hoca bu ürün kale marka termos migrosta şu an satışta bence 5 lira fark için hiç ugraşma git elden al orda fiyatı 79 lira hem geri iade etmek istersen daha kolay olur... :)))
Evet arkadaşlar bende paraya kıydım ve gittim Cancan ev tipi narenciye sıkacağı aldım ilk izlenimlerim çok sağlam ve dayanıklı döküm hertarafı portakal ve nar sıktım gördüğüm kadarı ile canını çıkardı gayet güzel sıkıyor tavsiye ederim bana ev tipi 130 liraya mal oldu ama buna değdi tavsiye ederim gidip o çin malı dandirik mallardan alıp sürekli kıracağınıza kalite alın 1 kez alın tamam onlara göre pahalı ama sonuçta 1 kez alacaksınız ve bu konuyu kapatacaksınız incelemek isteyenlenler için buyrun link http://www.cancanmakina....asp?sayfa=urunler&id=2
Yahudi ne demiş ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackladox -- 31 Aralık 2010; 0:16:27 >
Evet arkadaşlar bende paraya kıydım ve gittim Cancan ev tipi narenciye sıkacağı aldım ilk izlenimlerim çok sağlam ve dayanıklı döküm hertarafı portakal ve nar sıktım gördüğüm kadarı ile canını çıkardı gayet güzel sıkıyor tavsiye ederim bana ev tipi 130 liraya mal oldu ama buna değdi tavsiye ederim gidip o çin malı dandirik mallardan alıp sürekli kıracağınıza kalite alın 1 kez alın tamam onlara göre pahalı ama sonuçta 1 kez alacaksınız ve bu konuyu kapatacaksınız incelemek isteyenlenler için buyrun link http://www.cancanmakina....asp?sayfa=urunler&id=2
Hocam ben sanayi tipini 120TL ye aldım siz neden ev tipine 130TL verdiniz???
Hocam ben sanayi tipini 120TL ye aldım siz neden ev tipine 130TL verdiniz???
Siz Ankaradan aldığınız için olabilir mi ? İstanbulda genelde fiyatlar aynı varsa istanbulda bildiğiniz bir yer söyleyinde başka alacak arkadaşlar daha fazla ödemesin saygılar
daha uygun bulup maskot marka alacaklara tavsiye ederim, esse den indirimli olarak almıştım 2 hafta önce, gayet güzel, narı %95 oranında sıkıyor, diplerde biraz taneler kalıyor ama o da fazla sayıda değil.
Mekanik narenciye sıcağı aldım (kale) ama pek memnum kalmadım, portakalın kenarlarını sıkmıyo ve çok bastırmak gerekiyor o zamanda parçalanıyor. Mekanikle 2 portakal 1 bardak verirken elektrikliyle 1.5 portakal 1 bardak veriyor.Sizde durum nasıl ?
Ben de yaklaşık 2 ay kadar önce Ankara Kızılay'daki Kayalar mağazasından Ar-Yıldız marka narenciye sıkacağını 10 taksitle 160 TL'ye almıştım. Belki biraz pahalı ama ben Cancan'dan daha iyi olduğuna kanaat getirdiğim için bu markayı aldım. Gerçekten işini iyi yapan bir narenciye sıkacağı.
Ben ulustan 1 hafta önce Cancan sanayi tipini 130 a aldım. Adam 160 la başladı fiyata.
Üründen memnunum henüz nar sıkmadım. Portakal için bir problem yok. Yalnız süzgeci elektrikli olanlara göre daha kalın. Yani sadece portakal suyu olmuyor. Benim çocuk pek sevmediğinden tekrar süzüyorum.
Bu arada sahibinden.com da 130 a satıyor birisi. Ankara merkeze ücretsiz teslim yazmıştı.
cancan ı ben de uzun zamandır takip ediyordum ama almaya karar verememiştim, bunları okuduktan sonra kararımı verdim, geriye istanbulda bulmak kaldı...
ulusda olan yer haricinde taksim kadıköy civarında bulunabilecek bir yer var mı acaba ?
@cirmak
dece portakal suyu olmuyor derken, yani büfelerde içtiğimiz portakal suları gibi üzerinde portakal taneleri mi oluyor demek istediniz? öyleyse eğer tam aradığım makine demek ki...
dece portakal suyu olmuyor derken, yani büfelerde içtiğimiz portakal suları gibi üzerinde portakal taneleri mi oluyor demek istediniz? öyleyse eğer tam aradığım makine demek ki...
Aynen öyle tam ifade edemedim. Zaten büfelerdeki makinenin aynısı belkide daha iyisi.
Dörde bölmek derken ; dikine 4'e bölmek mi yatay 4'e bölmek mi, hangisi daha pratik oluyor?
İstediğiniz şekilde 4 e bölebilirsiniz ben yatay ve dikey olarak bölmeyi kastettim. Mesela nar sıkacaksanız dört parça nar olsun onları ayrı ayrı sıkın. Veya portakalı. 4 parça daha rahat sıkılıyor.
Dörde bölmek derken ; dikine 4'e bölmek mi yatay 4'e bölmek mi, hangisi daha pratik oluyor?
İstediğiniz şekilde 4 e bölebilirsiniz ben yatay ve dikey olarak bölmeyi kastettim. Mesela nar sıkacaksanız dört parça nar olsun onları ayrı ayrı sıkın. Veya portakalı. 4 parça daha rahat sıkılıyor.
portakal için çok gereksiz, nar için belki.. ben nara da gerek görmüyorum ama tercih meselesi..
satıcı eğer evde kullanacaksanız, ömür boyu garanti veririm tarzında bir garanti verdi. ayrıca zaten 2 yıl resmi garantisi var ürünün..
bu hafta sonu almayı planliyorum.. arzu eden varsa aranızda, (özelden mesaj atarak) söz konusu ürünü incelediğim dükkanın adresini ve ismini verebilirim. benim ismimi verirsiniz ve 120 TL'den sanayi tipini (yani CANCAN'ın büyük olan portakal sıkacağını alabilirsiniz.)
burda paylaşmak reklam olabilir veya site yönetimi kurallarına aykırı olabilir, o bakımdan emin olmadığım için buradan paylaşamıyorum bilginize..
kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 27 Ocak 2011; 9:34:10 >
arkadaşlar bana ucuz yollu bir şey lazım 30 lirayı geçmeyecek. 29.90'lık ithal olan var kangurum linki verilmiş ama stokta yok yazıyor. Onu mağazada bulabilir miyiz? Döküm möküm istemiyorum işimi görsün yeter. Max 30 tl.
aldığınız ürün ile ilgili link veya resim var mı? en azından incelemek yararlı olur. belki de dediğiniz gibi aynı kalitede ve uygundur söz konusu CANCAN adlı markanın ürününe göre
arkadaşlar bana ucuz yollu bir şey lazım 30 lirayı geçmeyecek. 29.90'lık ithal olan var kangurum linki verilmiş ama stokta yok yazıyor. Onu mağazada bulabilir miyiz? Döküm möküm istemiyorum işimi görsün yeter. Max 30 tl.
30 liranızı bir süre sonra çöpe atmış olursunuz. Ucuza kaçıp ardından kullanamayan çok kişi tanıyorum.