Herkese merhaba. Yeni bir monitör aldım ve ps2'yi ona bağlamak istiyorum Monitörüm "LG flatron e1940s" aşağıda resimlerini veriyorum arkasındaki girişlere bakarak hangi kabloyu almam gerektiğini yazarmısınız. Ayrıca xbox 360 bağlayabilir miyim bu monitöre? ps2 için ve xbox 360 için hangi kabloları almam gerekiyor_?
DVI girişi yok. Xbox 360 ı VGA kablosu ile bağlayabilirsin sanırım. PS2'nin aksesuarlarını tam bilmiyorum, onun için yorum yapamam.
xbox için 20 liraya yan sanayi kablolar satılıyor konsolcularda orjinal satan yer bilmiyorum banada lazım
Böyle bir şey tavsiye ettiler ama bugün teknomarket, mediamarket nereye baktıysam bulamadım VGA kablosu diye geçiyor acaba aradığım bu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: xoxo80
Böyle bir şey tavsiye ettiler ama bugün teknomarket, mediamarket nereye baktıysam bulamadım VGA kablosu diye geçiyor acaba aradığım bu mu?
bu hdmi dan vga ya bagliyor, bir de xbox in diger cikisini vga ya ceviren kablo var o daha ucuza bulunabilir. sanırım 20 liraydı.
Nereye baktıysam bulamadım bu kabloyu nerede satılır bilen varmı acaba. int linkide olur???
Bakın aynı işlevde xbox360 için başka bir kablo var ama Yukardakinden yok yardımcı olur musunuz?nereden bulurum ben bu yukardaki kabloyu
HDMI kablosunun ucuna tüm elektroniklerde satılan şu changeri koyucaksın olay biticek 5 lira falandı sanırsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme