Şimdi Ara

HTC, 6 ocak tarihinde 4G desteği sunan yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Akıllı telefon üretiminde öncü firmalardan HTC'nin, 6 Ocak 2011 tarihinde Las Vegas'da düzenlenecek CES 2011 etkinliği kapsamında 4G desteği sunan yeni modeliyle ürün portföyünü genişletmeye hazırlandığı ortaya çıktı.


    Çeşitli otoritelere göre CES 2011'de lanse edilmesi planlanan akıllı telefon, uzun süredir üzerinde konuşulan Incredible HD ve telefon Verizon Wireless yolcusu olabilir. Rivayetlere göre alüminyum kasaya sahip Incredible HD, Google'ın mobil işletim sistemi Android'i (Gingerbread?) HTC Sense arayüzüyle bütünleştirecek ve 4.3 inç boyutunda 480x800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana (kapasitif?), anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde çift led flaşlı kameraya, görüntülü konuşma için ikinci kameraya sahip olacak. HTC'nin duyusunu merakla bekliyoruz.








  • Umarım tegra 2 işlemci ile karşımıza gelir...
  • Tegra 2 işlemci ile karşımıza çıkmazsa bence haticenin işi zor. Ayrıca hayret ettim bu haticeye en sonunda görüntülü görüşme özelliğini ekleyecekler ha şaşırdım kaldım :)
  • Bu telefonu Türkiye de kullanamayacaksınız zaten, 4G CDMA olacak %90 sadece Amerika modelidir. Marta doğru Avrupa modelini çıkarırlar.

    İşlemcisi de & 90 tegra olmaz. hummingbird bile olacağını sanmıyorum. Sadece EVO nun başka bir operatöre modifiyeli hali olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.