Şimdi Ara

Motorola’nın merakla beklenen tabletinin ismi Xoom olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Android tableti için kısa süre önce yayınladığı video ile rakiplerine gönderme yapan ve teknoloji severlerin merakını daha da arttıran Motorola’nın yeni cihazının ismi Xoom olabilir.


    Amerika’lı teknoloji devinin aralarında Türkiye’nin de bulunduğu çeşitli ülkerde (Amerika, Avrupa ülkeleri, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Tayvan) Xoom isminin yasal sahibi olduğu ortaya çıktı.


    Türk Patent Enstitüsü’ne Xoom’un isim hakkı için 9 Kasım’da başvuran Motorola’nun başvurusunda Xoom isimli cihazının Mal ve Hizmetler grubu olarak 9.sınıfı göstermesi; firmanın merakla beklenen tabletin Xoom ismini taşıma ihtimalini güçlendiriyor;


    09. SINIF ; Taşınabilir bilgisayarlar; taşınabilir bilgisayar şarj yuvaları (bkz. Açıklama 1), bilgisayar ve başka elektronik cihazlar arasında bağlantıyı sağlayan yerleştirme aygıtları (bkz. Açıklama 4); tutucular (bkz. Açıklama 2) , taşınabilir bilgisayar standları (bkz. Açıklama 3), taşıma çantaları, kılıflar, koruyucu ve dekoratif kaplamalar, bataryalar, güç adapterleri, kablolar, konektörler, kulaklıklar ve hoperlörler.












  • birde kendisini görsek artık
  • adı var resmi yok . bakalım blackberry , samsung , ipad2 bu tablet işi nereye varıcak .
  • isim cokta onemli degil cihaz bir an once ciksinda:-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.