Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Msn ve türevleri >> Cevap: MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ezgisenn

15 Mayıs 2006, 17:38:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

EVET EKLEYE BİLİYORUZ BİRAZ UĞRAŞTIRIYOR AMA VERİYİM Bİ ADRES
http://imageshack.us/ A GİDİYON göz ata tıklıyon ordan bilgisayarında nerede ise resim lerini acıyon ordan da url alıyon .ben de karıştıra karıştıra yapabildim .

ezgisenn

15 Mayıs 2006, 17:41:53  

http://imageshack.us/ bu adresten göz ata tıklayarak bilgisayarınız daki resimlerden istediğini seçip url alabilirsin arkaplan olarak kullana bilirsin arkaplan da kullanmak için kodları biliyorsundur sanırım...sevgiler

ezgisenn

15 Mayıs 2006, 17:44:09  

ayrıca herkeze teşekkür ederim paylaşımları için thank ssssss....

ScreamandDream
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Mayıs 2006, 17:53:34  

quote:

Orjinalden alıntı: ezgisenn

http://imageshack.us/ bu adresten göz ata tıklayarak bilgisayarınız daki resimlerden istediğini seçip url alabilirsin arkaplan olarak kullana bilirsin arkaplan da kullanmak için kodları biliyorsundur sanırım...sevgiler

url almayı başarabildim ama arkaplan olarak kullanmayı beceremedim çünkü o bahsettiğin kodları bilmiyorum
talip_usnmz

15 Mayıs 2006, 18:38:55  

ya arkadaslarr burda bole kendinizi surundurene kadar birazzz emegeee saygılı olunn Wolkan arkadasımızz yukarda herseyiiii ne guzell ayrıntısıyla anlatmıss inceleyinnn mutlaka yaparsınızz..

talip_usnmz

15 Mayıs 2006, 18:41:10  

pardonn sayfa 7 de demekk istemiştmm

ezgisenn

15 Mayıs 2006, 19:38:10  

a) Öncelikle sayfanıza yazı yazdığınız "Blog" bölümüne gelin.

b) Bu adımdan sonra "Edit Blog Entry" sekmesinde (yazı yazdığınız bölümde) bulunan <HTML> tuşuna basarak aşağıdaki kodları girin:

<pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>

Bu noktada dikkat etmeniz nokta Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın yazısının bulunduğu kısma, bu yazı yerine resminizin bulunduğu http:// ile başlayan linki girmeniz.

c) Bu aşamadan sonra sol alt köşede bulunan "Publish Entry" seçeneğine basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.

BEN BUNLARI NOT DEFTERİME KAYDETTİM LAZIM OLDUĞUNDA ACIP KULLANIYORUM .DİLERİM İŞİNE YARAR sevgiler...

.Artist.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2006, 2:34:09  

arkadaşlar benim bi sorum war ben spaces ımı eskı msn den actım şimdi ise kendime yeni bi msn aldım spacemi bu msn ye geçirmenin bi yolu yoqmu acaba
ScreamandDream
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2006, 9:32:40  

quote:

a) Öncelikle sayfanıza yazı yazdığınız "Blog" bölümüne gelin.

b) Bu adımdan sonra "Edit Blog Entry" sekmesinde (yazı yazdığınız bölümde) bulunan <HTML> tuşuna basarak aşağıdaki kodları girin:

<pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>

Bu noktada dikkat etmeniz nokta Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın yazısının bulunduğu kısma, bu yazı yerine resminizin bulunduğu http:// ile başlayan linki girmeniz.

c) Bu aşamadan sonra sol alt köşede bulunan "Publish Entry" seçeneğine basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.

BEN BUNLARI NOT DEFTERİME KAYDETTİM LAZIM OLDUĞUNDA ACIP KULLANIYORUM .DİLERİM İŞİNE YARAR sevgiler...

Ezgicim öncelikle emeğin için çok teşk. ederim ama ben senin dediklerinin aynısını yaptğım halde hala arka plan olarak kullanamıyorum
ezgisenn

16 Mayıs 2006, 11:06:58  

___arkadaşlar benim bi sorum war ben spaces ımı eskı msn den actım şimdi ise kendime yeni bi msn aldım spacemi bu msn ye geçirmenin bi yolu yoqmu acaba_____

bence yeni space bölümünde LİST (yeni bir list aç) bölümüne tıkla createlist de ilk kutucuğa BU DA BENİM ESKİ SPACEM diye bişiy yaz ikinci kutucuğa ESKİ SPACE SAYFANIN http sini kaydet üçüncü kutucuğu boş bırak .KAYDEDE BAS böylece eski spacenide yayınlaya bilirsin. Benim iki spacem yok ama bu işe yarar sanırım .Kolay gelsin.

ezgisenn

16 Mayıs 2006, 11:09:27  

Yeni bir space yap ben ce sonrada ikisini yayınla üstte yazdığım gibi....sevgiler...

talip_usnmz

16 Mayıs 2006, 11:37:21  

Arkadaşlarr space başka bir space aktarmanın bi yolu yok ama istiosan 2 spacenide aç aynı anda ve istedn şeyleri aktarmak istedn spacene aktar bu çokk zor deilllll mesela blog aktarıcaksan sana tavsite edmmmm sonradan boşa duşme ilk once eski spacende olan blog sayısı kadar yeni spacendede bolog açç kolay gelsnn.

.Artist.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mayıs 2006, 24:56:14  

sağolun arkadaşlar
keske yenı msn ye aktarabilmemin bi yolu olsaydı
ezgisenn

16 Mayıs 2006, 13:39:16  

YOO BLOG TA AKTARILABİLİR YAYINLANMIŞ OLAN BLOĞUN ALTINDA BLOG İT VAR ORAYA TIKLAYINCA BİRAZDA DÜZENLAME YAPINCA ALINA BİLİYO..

ezgisenn

16 Mayıs 2006, 13:44:03  

AMA MSN MESENCER "DA KİŞİ KARTLARINDAN HALA ULAŞILAMIYOOO SPACE YE AYRINTLI BİLGİ VERE BİLECEK YOKMU ACABA (KELİN İLACI OLSA ÖNCE KEN Dİ KAFASINA SÜRERMİŞ )DİMİ BENİM DE HALİM BU

ezgisenn

16 Mayıs 2006, 13:46:26  

ARKADAŞLAR BEN ON BAŞI OLMUŞUM BU GÜN OLEYY OLEYYY..... sevgiler.......

ezgisenn

16 Mayıs 2006, 17:56:44  

___BLOG İÇİN ARKA FON KOYMAK İSTİYORSANIZ______

Yeni bir blog oluşturun.
HTML düğmesine tıklayın, gördüğünüz <div><div> yazılarını silin.

Aşağıda gördüğünüz kodu kopyalayıp yapıştırın.

<DIV align=left> </DIV>
<DIV align=left>
<TABLE borderColor=#000000 cellSpacing=0 cellPadding=0 background=

http://buraya_resminize_ait_linki_yazın.jpg border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD>
<P align=left><FONT face="Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif">

<STRONG> YAZDIKLARINIZ BURAYA! </P></STRONG></FONT></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV>

“http://buraya_resminize_ait_linki_yazın.jpg”

yazan yere arkafon olarak seçtiğiniz resmin URL sini yerleştirin

kolay gelsin..

sueldem

17 Mayıs 2006, 15:25:19  

quote:

Orjinalden alıntı: paatita

spaces ler görünmuyor msn denmı kaynaklanıyor acaba yoksa programlardamı hata var bılgisi olan varsa yardımcı olabılırmı

Bu sorunu düzeltmek için e-mailinize girin seçeneklerden profilim bölümüne gelin ve bulundugunuz ülkeyi amerika birleşik devletleri yapin kaydedin.. sonra msn i kapatıp açın düzelmesi lazım.

Babam ve kızım
bjkakal

17 Mayıs 2006, 17:36:28  

MSN SPACE YAPIMINIZA KATKI SAĞLAYACAK web alanı

http://spaces.msn.com/bjkakal/

Grameradam

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006, 16:10:10  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanTR -- 18 Mayıs 2006; 16:11:07 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ezgisenn

18 Mayıs 2006, 16:51:24  

selamlar ben spacemin düzelmesi için sueldem ablanın dedği gibi amerika birleşik devletleri yazdım fakat msn artık hiç acılmıyo .şu yazı var BU kids pastvaord hesa bının msn mesen cer kullanma izniyok.kids pasport hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu hesaba aile aile izin vermek için kids passport web sitesine gidin diyo. Biz burya gittik ama işlem yapmayı beceremedik heralde .artık msn de acılmıyo başka bir msn adresi aldım ama ilkine çok emek harcamıştım düzelebilirmi acaba bilgi istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olcam... sevgilerimle ezgi...

selenselen

18 Mayıs 2006, 19:32:38  

[font="Courier New"]arkadaşlar henüz üye oldum, umarım dogru sayfaya soruyorumdur sorumu, eğer baska bir yerde cvp varsa kusurua bakmayın. benim msn alanımla illgi sorunum, live emssenger kullanmaya basladıktan sonra basladı. zaten o beta oldugu için space olayı yalan oldu, sonra msne döndüm ama spaceim hala msn penceremde görünmüyor, üstelik yıldız görünenm cevrimiçi yada cevrimdısı arkadaslarımında spaceine ulaşamıyorum. bunu çözmem için acil yardıma ihtiyacım var. teşekkürler

Grameradam

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006, 20:15:00  

WEB2MESSENGER

Web2messenger'a sahip olanlar bir süredir msn'deki durumlarını gösteren png uzantılı resmi kullanamıyorlardı. Aşağıdaki yöntemle web2messenger'ın bu özelliğini yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Messenger durumunuzu göstermeniz için http://dxlabs.skarz.co.uk/generator/ adresine gidiyoruz ve yandaki resimde de göstermiş olduğum gibi gerekli alanları dolduruyoruz. Gerekli alanları doğru bi şekilde doldurduktan kelli size aşağıda 3 seçenekli kod verecek en üsteki direk resimin linki ortadaki forumlar için en alttakide web sayfasına yazabileceğimiz bir kod. biz en alttakini alıp Msn Spaces mizdeki "Custom Html" alanına yada blog un içine yazıyoruz ve işte bu kadar artık sizinde Messenger durumunuz sayfanızda gözteriliyor... Unutmadan arkadaşlar Web2messenger kaydınızı yaptırdıktan sonra tekrar Web2messenger sitesine gidip ayarlarınızı düzenleyin

<-- Buraya tıklayarak msn'ime ileti gönderebilirsiniz.

(Alıntıdır: ProviderTR)

[Daha önce yazmış olduğum web2messenger hesabı alma konusunda bir aksaklık var sanırım yeni üye alımını durdurmuşlar. Yanlış bilgilendirmem nedeniyle özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanTR -- 21 Mayıs 2006; 20:13:05 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sueldem

18 Mayıs 2006, 20:19:11  

quote:

selamlar ben spacemin düzelmesi için sueldem ablanın dedği gibi amerika birleşik devletleri yazdım fakat msn artık hiç acılmıyo .şu yazı var BU kids pastvaord hesa bının msn mesen cer kullanma izniyok.kids pasport hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu hesaba aile aile izin vermek için kids passport web sitesine gidin diyo. Biz burya gittik ama işlem yapmayı beceremedik heralde .artık msn de acılmıyo başka bir msn adresi aldım ama ilkine çok emek harcamıştım düzelebilirmi acaba bilgi istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olcam... sevgilerimle ezgi...

Ben iki msn içinde dediğim gibi yaptım sorun çıkmadı sende neden böyle bir şey oldu anlamadım bilgisi
olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.Bence yeni aldığın msn yide abd olarak değiştir onda sorun
çıkacakmı diye bir karşılaştırma yap.
Not: pm ne bak

Edit :erman hoca hoşgeldin gelir gelmezde bana uzun zamandır lazım olan konuyu paylaşmışsın tşkr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueldem -- 18 Mayıs 2006; 20:24:31 >

Babam ve kızım
Grameradam

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006, 20:26:27  

quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

quote:

Ben iki msn içinde dediğim gibi yaptım sorun çıkmadı sende neden böyle bir şey oldu anlamadım bilgisi
olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.Bence yeni aldığın msn yide abd olarak değiştir onda sorun
çıkacakmı diye bir karşılaştırma yap.
Not: pm ne bak

Edit :erman hoca hoşgeldin gelir gelmezde bana uzun zamandır lazım olan konuyu paylaşmışsın tşkr.

Merhaba sueldem! Nihayet bitti askerlik. Yokluğumda konuyla ilgilendiğin için teşekkürler. Yardımlarının devamını diliyorum

talip_usnmz

18 Mayıs 2006, 21:18:22  

arkadaslar ben space ulasa biliorm ama msn sayfasında kişi kartından bişe gorunmuo yani kişi kartndan space bakamıorm bilen varsa bi yardımcı olsnn bekliyorm

Grameradam

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006, 21:30:06  

quote:

Orjinalden alıntı: talip_usnmz

arkadaslar ben space ulasa biliorm ama msn sayfasında kişi kartından bişe gorunmuo yani kişi kartndan space bakamıorm bilen varsa bi yardımcı olsnn bekliyorm

Sanırım e-mail hesabına girip ülke ayarını ABD olarak değiştirince düzeliyormuş

talip_usnmz

18 Mayıs 2006, 23:54:34  

tamam o dedinn doru ama oo hiç bi space göremien için benm derdim bi kaç kişiyi görememek 2 -3 arkadasm varr onlarn space var ama gorunmuo kişi kartında bilgisi olan varmı ?

Grameradam

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2006, 8:58:38  

quote:

tamam o dedinn doru ama oo hiç bi space göremien için benm derdim bi kaç kişiyi görememek 2 -3 arkadasm varr onlarn space var ama gorunmuo kişi kartında bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlarının msn alanlarının kişisel ayarlarıyla ilgili bir durum olabilir

MoRTaLNIGHTMARE

19 Mayıs 2006, 24:28:22  

Erman Hocam ben registerı bulamadım sitede nerede acaba ? Yardımcı olursan sewinirim ;)

MoRTaLNIGHTMARE

19 Mayıs 2006, 24:44:28  

quote:

AMA MSN MESENCER "DA KİŞİ KARTLARINDAN HALA ULAŞILAMIYOOO SPACE YE AYRINTLI BİLGİ VERE BİLECEK YOKMU ACABA (KELİN İLACI OLSA ÖNCE KEN Dİ KAFASINA SÜRERMİŞ )DİMİ BENİM DE HALİM BU

Kesin çözümü war buyrun ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_7157044/mpage_1/key_//tm.htm#7157044

beytepe

19 Mayıs 2006, 24:59:13  

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Benimki henüz yeni ve daha epey işi var ama ekleyebilirsiniz.
http://spaces.msn.com/beytepeli/

Haydi, vakit geldi. Zaman beklemez. Ve çember asla yuvarlak değildir.
talip_usnmz

19 Mayıs 2006, 20:48:53  

ya ben bişe soracamm space de tam sayfa goruntusunde sağ taraff boşş oraya lit ekliosunuzz nası yapıldunı yazarmısınzz

talip_usnmz

19 Mayıs 2006, 21:54:54  

arkadaslar görmemezlikten gelmeyn olrmu lütfenn şu space nin sağ tarafı boşş kalıyoo bazıı arkadaslar orayada list eklemişş bii paylaşırlarsa sevinecen lutfenn

sueldem

19 Mayıs 2006, 22:45:47  

quote:

ya ben bişe soracamm space de tam sayfa goruntusunde sağ taraff boşş oraya lit ekliosunuzz nası yapıldunı yazarmısınzz

Tam sayfada senin istediğin sağ tarafa link koyulmuyor diye biliyorum ama layout 5. seçenek ve sayfayı
genişletmek için

</td></table>

Yukardaki kodu Custom HTML deki kodların sonuna yapıştır save le olacaktır
Not :Layout 5. seçeneğin seçili olması lazım

Babam ve kızım
talip_usnmz

19 Mayıs 2006, 23:55:08  

teşekkür edermm ya bende biraz urastm veee :P galiba şans eseri bişe buldmm </td></table> bunu aldm ve blog da html ye yapıştrdm veee sağ taraftaki list eklentileri o siyah alanda çıktı istiyen denesnn

talip_usnmz

20 Mayıs 2006, 12:08:50  

bu arada dedim gigi yaptmm ama sonradann duzeni bozmim dedimm ve eskii haline çevirdmm
http://www.talip.tc.gs http://spaces.msn.com/talipusnmz1987/ istiyen baksnn bencee bolede guzell ona gerekk yokkmuss yinede hiç yoktan bişe daha orendk...

ibralper

20 Mayıs 2006, 20:02:47  

arkadaşlar bütün forumu okudum ama yinede spaceme nasıl müzik ekleyebilirim anlayamadım daha doğrusu 1.sayfada verilen bilgilerin sadece sonunu anlamadım şarkının linkini verme işi yani o biraz zor gibi benim istediğim spacem açıldığı zaman müzik çalması mesela örnek vermek gerekirse cariyeler ve geceler şarkısının linkini nerden ve nasıl bulabilirim www.freewebtown.com sitesine upload edip ondan sonra burdan linkini yazsakda oluyormuş ama nasıl upload edeceğimi bilmiyorum karışık bir site ****s e upload etsek olmazmı acaba

a friend in need is a friend indeed
Galear

21 Mayıs 2006, 16:10:43  

ya ben hotmail kullanmıyorum, başka bir hosttan aldığım e-mail i passport.net'e kaydederek msn'e giriyorum..bu msn alanlarını görebilmek için yapabileceğim bir şey var mı? anladığım kadarıyla sadece amerikalılar görebiliyor artık bu yüzden hotmailden ülkeyi amerika diye ayarlayınca alanlar da bir sorun kalmıyor..peki yapabileceğim bir şey yok mu beklemekten başka?

"I fought the law"
ibralper

21 Mayıs 2006, 19:04:20  

cevap yazacak kimse yokmu
quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

arkadaşlar bütün forumu okudum ama yinede spaceme nasıl müzik ekleyebilirim anlayamadım daha doğrusu 1.sayfada verilen bilgilerin sadece sonunu anlamadım şarkının linkini verme işi yani o biraz zor gibi benim istediğim spacem açıldığı zaman müzik çalması mesela örnek vermek gerekirse cariyeler ve geceler şarkısının linkini nerden ve nasıl bulabilirim www.freewebtown.com sitesine upload edip ondan sonra burdan linkini yazsakda oluyormuş ama nasıl upload edeceğimi bilmiyorum karışık bir site

Grameradam

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2006, 20:16:47  

quote:

quote:

arkadaşlar bütün forumu okudum ama yinede spaceme nasıl müzik ekleyebilirim anlayamadım daha doğrusu 1.sayfada verilen bilgilerin sadece sonunu anlamadım şarkının linkini verme işi yani o biraz zor gibi benim istediğim spacem açıldığı zaman müzik çalması mesela örnek vermek gerekirse cariyeler ve geceler şarkısının linkini nerden ve nasıl bulabilirim www.freewebtown.com sitesine upload edip ondan sonra burdan linkini yazsakda oluyormuş ama nasıl upload edeceğimi bilmiyorum karışık bir site

1. sayfada gayet açık bir şekilde anlatıldığını düşünüyorum. Burada sadece nasıl yapılacağını yazıyoruz. Bizim alanımız dışında olan "web alanına nasıl dosya upload edilir." sorusunu burada cevaplamamış hem uzun sürer hem de konu dışına çıkmış oluruz. Web konusunda deneyimli bir arkadaşından yardım almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanTR -- 21 Mayıs 2006; 20:17:48 >

Grameradam

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2006, 20:20:44  

quote:

Orjinalden alıntı: Galear

ya ben hotmail kullanmıyorum, başka bir hosttan aldığım e-mail i passport.net'e kaydederek msn'e giriyorum..bu msn alanlarını görebilmek için yapabileceğim bir şey var mı? anladığım kadarıyla sadece amerikalılar görebiliyor artık bu yüzden hotmailden ülkeyi amerika diye ayarlayınca alanlar da bir sorun kalmıyor..peki yapabileceğim bir şey yok mu beklemekten başka?

Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Ben de hotmail kullanmıyorum. Şu an için bu sorunun bir çözümü yok gibi. Hotmail herkesin ABD avatandaşı olmasını istiyor sanırım İnadına hotmail kullanmayacağım. Msn alanlarını görebilmek isteyen arkadaşlar bir hotmail hesabı alıp e-posta adresindeki üljke bilgilerini ABD olarak ayarlayarak sorunu çözebilirler

Grameradam

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2006, 20:23:54  

WEB2MESSENGER'A KAYIT KONUSU
quote:

Orjinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

Erman Hocam ben registerı bulamadım sitede nerede acaba ? Yardımcı olursan sewinirim ;)

Daha önce yazmış olduğum web2messenger hesabı alma konusunda bir aksaklık var sanırım yeni üye alımını durdurmuşlar. Yanlış bilgilendirmem nedeniyle özür dilerim

ibralper

21 Mayıs 2006, 22:49:32  

kodların hepsini yazdım ama yinede şarkı linkleri bulamadım bunun başka yolu yokmu siz verseniz birkaç tane güzel şarkı linkleri yabancı olabilir nebilim mesela madonna laisla bonita yada o self control..... gibi çünkü okadar uğraşmama rağmen ben beceremedim yada daha basit bişekilde anlatabilirmisin tek istediğim mp3 linkleri

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

quote:

1. sayfada gayet açık bir şekilde anlatıldığını düşünüyorum. Burada sadece nasıl yapılacağını yazıyoruz. Bizim alanımız dışında olan "web alanına nasıl dosya upload edilir." sorusunu burada cevaplamamış hem uzun sürer hem de konu dışına çıkmış oluruz. Web konusunda deneyimli bir arkadaşından yardım almanı öneririm.

mustafaguvenli

22 Mayıs 2006, 11:36:10  

İyi günler msn de resmimin yanındaki yıldıza tıkladığımda bağlanıyor diyor ve 5, 6 saniye sonra "u anda bu alana ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." yazısı geliyor. Ayrıca kendi msn'mde msn space kısa yolu kayboldu. İlginiz için şimdiden teşekkkürler.

mustafa güvenli
mustafaguvenli@gmail.com

Grameradam

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2006, 13:43:55  

quote:

kodların hepsini yazdım ama yinede şarkı linkleri bulamadım bunun başka yolu yokmu siz verseniz birkaç tane güzel şarkı linkleri yabancı olabilir nebilim mesela madonna laisla bonita yada o self control..... gibi çünkü okadar uğraşmama rağmen ben beceremedim yada daha basit bişekilde anlatabilirmisin tek istediğim mp3 linkleri

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

quote:

yardımcı olmak isterdim ama Donanımhaber forumunda mp-3 linki vermek yasak

ezgisenn

22 Mayıs 2006, 18:43:59  

tüm emeği gecen ve paylaşmayı bilen arkadaşlara teşekkür ederiz..._ takipçiniz_ve olmaya_ devam edeceğiz_

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 10:14:48  

A be Allah tıkırdayan parmaklarınıza zeval vermesin bea. ALLAH tuttuğunuz BİLGİSAYARI LAPTOP ETSİN bea .A BE GÜLEN GÖZLERİNİZ İÇ SOLMASIN BEA NE diyim sağ olasınız.

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 10:16:57  

Bu günde güne espirili başlayayım dedim ,sürcü lisan ettim ama hoş görün sevgiler.

hasanozey

23 Mayıs 2006, 13:18:19  

slm arkdşlar
benim 1 problemim var msn messenger ile alakalı benim spaces.msn.com/hasanozey diye bir alanım var ve msn messenger listemdeki arkdşlarımında spacesleri var tabii fakat ben msn messengerde kişi kartlarına bağlanamıyorum bunun 1 çözümü varmı?

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 15:48:17  

hotmaıl hesabınızdan maıllerınızın geldıgı adrese gıdıyoruz
sag ustte secenekler var ona tıklıyoruz
kisisel var ona tıklıyoruz
profılıme tıklıyoruz
karsımıza hesap hızmetlerı dıye bır sayfa cıkıcak
ülke yı amerıka bırlesık devletlerı yapıyoruz
eyaletı washıngton yapıyoruz
posta kodunu 98444 yapıyoruz
kaydet dıyoruz.

BEN BUNU YAPTIM BENİM MSN TAMAMAN GİTTİ AMA GİMEYENLER VAR (HERALDE BEN YAPAMADIM)ŞİMDİ YENİDEN MSN ADRESİ ALDIM BU SEFER KAYIT OLURKEN EN BAŞINDAN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLET LERİ SEÇTİM OLDU AMA HALA MSN ALANINDA SPACE GÖRÜNMÜYO.MSN mesencerımın üzerinde my msn space yazısı var ordan giriliyor ama mesenceren üzerindeki resmime tıklayınca space alnı görünmesi gerekirken orda msn space ile WEP DE KENDİ ALANINIZA SAHİP OLUN BURDA WEP GÜNLÜĞÜ BAŞLATABİLİR VS. VS. YAPABİLİRSİNİZ DİYO HALA...... eeee ben yaptıydımya niye hala görünmedi anlamıyorum... bu 3. space hazırlayışım oluyor tuhaflık bende sanırım....AMA YUKARIDA Kİ GİBİ YAPILINCA OLUYORMUŞ ....

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 15:50:19  

selam

Bu yazacagim internet kafelerde girenler icin cok ise yarayacak artik nereye giderseniz gidin veya hangi bilgisayardan msnizine girerseniz girin görüntü resimini hep ayni kalacak
Öncelikle Sevdiginiz resmi upload edin. Bunun icin www.imageshack.us adresini kullanin. Upload ettikten sonra cikan linklerden "Direct Link to image" yazan yerdekini kopyalayin. Messengeriza girin ve Görüntü Resmi Degistir e tiklayin ordan "Gözat" diyin ve karsiniza cikan yerde "Dosya Adina" kopyaladiginiz "URL" yi yapistirin ve "Tamam "diyin. Resminiz yüklenecektir artik sevdiginiz resim hangi bilgisayardan acarsaniz acin ayni olacaktir. Tabi isterseniz degistirebilirsiniz....

Grameradam

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2006, 16:43:59  

Daha önce cevabı verilmiş konularda sorular geliyor arkadaşlar. Lütfen Önce okuyalım

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 18:28:07  

kISITLI PAYLAŞIM PAYLAŞIMMIDIR YADA bir şeyi yarım paylaşmak paylaşmadan sayılırmı?Paylaşılmış olurmu?Paylaşılmış gibi değer kazanırmı?İnsanların kalplerinde ki yardımlaşma iç güdüsünü söndürmeyelim.Dostluklar paylaşıldıkça artar unutmayalım.Duygulara gem vurulmadığı gibi bilgilerede gem vurmayalım .Paylaşmak isteyen paylaşsın paylaşıldıkça bilgi artar.YETER ki saygı çerçevesinde olsun dimi arkadaşlar,emeğe de saygı duyalım.SEVGİYLE KALIN hoşçakalın...

imperious

23 Mayıs 2006, 20:21:31  

Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var.. 6 tane video ekledim msn space ' e ama silemiyorum.. layout tan siliyorum ama yine geliyorlar.. çok saçma bi space oldu :)

http://spaces.msn.com/night58

imperious

23 Mayıs 2006, 20:26:42  

quote:

Orjinalden alıntı: imperious

Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var.. 6 tane video ekledim msn space ' e ama silemiyorum.. layout tan siliyorum ama yine geliyorlar.. çok saçma bi space oldu :)

http://spaces.msn.com/night58

TAMAMDIR ÇÖZDÜM :)

SAVE TUŞUNA BASMAYI UNUTMUŞUM

ezgisenn

23 Mayıs 2006, 22:45:55  

eski space artık ulaşılamadığı için bende yeni spacemi yazmak istedim
http://spaces.msn.com/ezgisen59/

Dreghot

24 Mayıs 2006, 1:00:33  

http://spaces.msn.com/SanaLHarekaT/

Dreghot

24 Mayıs 2006, 1:03:08  

http://spaces.msn.com/SanaLHarekaT/

Bkbi

talip_usnmz

24 Mayıs 2006, 11:29:17  

slm arkadaslar ya benm bi sorunm yok ama arkadasm benden yardm istedi bende yapamadm yardımcı olamadmm ama bi yazim belkii bilen vardırr arkadasımın space var ama ben kişi kartndan goremiorm herkezi gorebiliorm ama sadece i kişininki gorunmuoo bence onun ayarlarnda bişe var ama bulamadm gorune bilir deilll heralde bilen varsa yazarsa sevinecem

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Msn ve türevleri >> Cevap: MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Anakart Bölümü Tepe Yöneticisi ile Röportaj
Gigabyte'ın anakart bölümü tepe yöneticisi Sir Henry Kao ile Gigabyte ve yeni teknolojiler üzerine söyleşi
Dente Fusion: ION tabanlı MiniPC
CD-ROM kadar alanda tam teşekküllü PC!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir