alin size oldugunca sade ve olabilecek kadar guzel space im :) http://spaces.msn.com/ferhataltun34/ blog ile kaynaklari kullanabilirsiniz.su an sitede anlatilan hersey mevcut..
ben space alanıma slaytlar falan yerleştirdim ama sirek açılmıyor önce download sitesi açılıyor sonra benim yaptığım slaytlar indiriliyor direk bilgisayarımdan alanıma upload yapma imkanım varmı? direk benim slaytlarım açılsın bunu nasıl yapabilirim..
ya arkadaslar ben spaece acamıyorum sebebı nedır acaba....spaece acılıyor yanlız sayfada hata dıyo ne resım nede blog goruntulenıyo bılen varsa bana yazsın yumyelda87@mynet....
ya arkadaslar ben spaece acamıyorum sebebı nedır acaba....spaece acılıyor yanlız sayfada hata dıyo ne resım nede blog goruntulenıyo bılen varsa bana yazsın yumyelda87@mynet....
büyük ihtimalle internet explorer dan kaynaklanan bir problem bir çok explorer sorunu sayabilirim ama ben sana kısaca gidip firefox u yükle derim. Firefox ile rahatca gezersin kafan rahat olur ama kısa zamanda internet exploer nıda bi gönden geçir gerekirse yeniden yükle nasıl yapılcağı forumun içlerinde bi yerde vardır mutlaka.
büyük ihtimalle internet explorer dan kaynaklanan bir problem bir çok explorer sorunu sayabilirim ama ben sana kısaca gidip firefox u yükle derim. Firefox ile rahatca gezersin kafan rahat olur ama kısa zamanda internet exploer nıda bi gönden geçir gerekirse yeniden yükle nasıl yapılcağı forumun içlerinde bi yerde vardır mutlaka.
Arkadaşlar 05 Mayıs 06 saat 01:45 den itibaren msn sayfam http://spaces.msn.com/wolkanca/ Msn Spaces Takımı tarafından engellendi.
Neden engellendiği konusunda bir bilgi tarafıma verilmedi. SADECE ŞU CEVABI VERDİLER SORDUĞUMDA. Hello wolkanca,
Merhaba wolkanca,
Thank you for writing to MSN Spaces.
Msn Spaces’a yazdığınız için teşekkürler.
If you are referring to the "wolkanca" space, we have found it to be in violation of the MSN
Code of Conduct for having inappropriate content - piracy and was disabled.
wolkanca’dan bahsediyorsanız, msn kullanım ilkelerini sayfanızın içeriğiyle ihlal ettiğinize karar verdik. İhlal konusu; özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlali olup, gerekçesi wolkanca’da vahşet ve genel ahlakı zedeleyici bildirimler yayınlamaktır.
Because this violation is serious, we must preserve the contents for possible future investigation.
Bu ihlal çok ciddi olduğundan, daha sonraki araştırmalar için içeriği gözlem altına almak zorundayız.
Bu anlamsız saçma sapan uygulama kanaatimce keyfi bir şeydir.
Eğer benim arkadaşımsan dostumsan veya herhangi bir şekilde benimle berabersen benim yanımdaysan sende tepkini koy.
ya ben verilenleri aynen uyguluyorum ancak alanımı birtürlü yayınlayamıyorum msn deki arkadaşlar göremiyorlar lütfen bana yardımcı olun lütfen yardıma ihtiyacım var!!!!!!!!!!
Blogdaki 25 yazı sınırını 99a kadar yükseltebilme hala mümkün mü?Buradan verilen açıklamayı okudum ama verilen url kırık olduğu için bir şey yapamadım.Yardımcı olur mu bilen birisi?
selam ben de spaceme iki gündür ulaşa mıyorum acaba engellendimmi? şu anda bu alana ulaşılamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyin diyor arkadaşlarımın spacesine tıklıyoyorum yine aynı şeyleri yazıyor acaba sorun nerdir yardım edermisiniz .sayfanızda acıklama bekliyorum .TEŞEKKÜR EDERİM.....
SELAM YİNE BEN İLK ÖNCE KENDİMİ TANITAYIM ÜSTTE UNUTMUŞUM ÇÜNKÜ MSN DE SPACE LERİN HİÇBİRİ YANİ BENİM VE ARKADAŞLARIMIN ACILMIYOR DEDİĞİM GİBİ DAHA SONRA TEKRAR DENEYİN DİYOR .oysa masa üstüne yaptığım kısayol_____________http://spaces.msn.com/ezgisenn/ ______ulaşa biliyorum sorunu hala anlayamadım..bilir kişi raporu bekliyorum sevgiler...
Herkeze slm arkadaslarrrrrrrrr benn sayfaya bugn uye oldmmm konu guzell bendeee bi space yaptm ama biraz özentilik olduu .. Dreghot ... dan ilham aldım kardeşş şimdidenn özurrr spacn guzell ama bi benzerii olduu bence bunun patenti sende yani istersenn ben deiştire bilirmm ama yokk kardeş kardeş geçiniriz dersennn başım gözüm üstüne ...!!!
bende 2 gündür kendimin ve arkadaşlarımın spacesini göremiyorum şu anda ulaşılamıyor yazıyor acaba herkes bu sorunu yaşıyormu
quote:
Orjinalden alıntı: ezgisenn
selam ben de spaceme iki gündür ulaşa mıyorum acaba engellendimmi? şu anda bu alana ulaşılamıyor lütfen daha sonra yeniden deneyin diyor arkadaşlarımın spacesine tıklıyoyorum yine aynı şeyleri yazıyor acaba sorun nerdir yardım edermisiniz .sayfanızda acıklama bekliyorum .TEŞEKKÜR EDERİM.....
arkadaşlar size sorum olacak http://www.freewebtown.com dan alanımı aldım istediğim şarkıyı upload ettim fakat burdan nasıl . m p 3 ile biten link elde edeceğimi anlamaıdm lütfen yarıdm edin, teşekkürler
Arkadaşlar burdan birçok şarkı link ine ulaşabilirsiniz http://videocodes4u.com sitede yabancı şarkılar var ama kurcalamadm belki türkçe de olabilir birşey daha var site sanırsam virüslü virüs koruması olmayanlara tavsiye etmiyorm kolay gelsin
cevap verecek kimse yokmu hadi kendiminkini göremiyorum diyelim peki arkadaşlarımın spacesini neden göremiyorum şu anda ulaşılamıyor yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ibralper
bende 2 gündür kendimin ve arkadaşlarımın spacesini göremiyorum şu anda ulaşılamıyor yazıyor acaba herkes bu sorunu yaşıyormu
quote:
Msn mesengerin kişi kartları üzerinde ulaşılamıyor yazısı bende de var genel bir sorun olsa gerek(araştırıyorum). Kendi sayfana girmek için http://spaces.msn.com/ kullan. Kişi kartlarından ulaşılamadığı için arkadaşlarının spacesini görmek için direk link yazıp girmen lazım.
arkadaşlar size sorum olacak http://www.freewebtown.com dan alanımı aldım istediğim şarkıyı upload ettim fakat burdan nasıl . m p 3 ile biten link elde edeceğimi anlamaıdm lütfen yarıdm edin, teşekkürler
daha önce sende böyle bir sorun olmuşmuydu acaba nekadar sürede düzelirki messengeri silip tekrar yükledim belki düzelir diye düzelmedi senin aklında başka bir çözüm varmı yoksa bu genel olarak internet ağı ilemi ilgili
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
Msn mesengerin kişi kartları üzerinde ulaşılamıyor yazısı bende de var genel bir sorun olsa gerek(araştırıyorum). Kendi sayfana girmek için http://spaces.msn.com/ kullan. Kişi kartlarından ulaşılamadığı için arkadaşlarının spacesini görmek için direk link yazıp girmen lazım.
yukardaki sorunu hallettim ama bişey daha var blogların yerini nasıl değiştirebiliyoruz??? mesela 2. blog la 3. blog un yerini nasıl değiştirebiliriz???
bu soruna ben cvp verim benim bildim yontem yani kullandımm yontemm dimm bi metin belgesii aç 2. blog kodlarını oraya kopyala sonra 3. blogdaki kodları kopyala 2. bloga ekle sonrada metin belgesindeki kodları al 3. bloga ekle bukadarrr işine yararsa diee solmm dedim uygularsan işine yararr
daha önce sende böyle bir sorun olmuşmuydu acaba nekadar sürede düzelirki messengeri silip tekrar yükledim belki düzelir diye düzelmedi senin aklında başka bir çözüm varmı yoksa bu genel olarak internet ağı ilemi ilgili
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
ya arkadaşlar space ile ilgili sorun hala devam ediyor .msn alnından ulaşılamıyor çözen varmı?Onunla uğraşırken başka bi sorumda var şimdi masa üstüne attığım kısa yollar açılmıyor gozilla fire fox yükledim beyenmedim sildim bu sorunla karşılaştım şimdi iki sorunun var.Kısa yollarda acılmıyoooo BURAYA BİŞİYLER KARALARSANIZ SEVİNİRİM.belki sorunu çözecek bilgiler edine bilirim. Teşekkür ederimm...
selam bir sorum olucak space ile ilgili .Acaba sace alanında profil bölümüne nasıl resim konuyor acıklama yazıcak varmı acaba.Teşekkürler.bide spaceye sohbet pltformu nasıl ekleyebiliriz.
bu forumda sorulara cevap veren kimse yok zaten 4 gündür msn spacem gözükmüyor ne yapmalıyım diye bir soru sordum cevap veren çıkmadı onun için sende boşuna bekleme
quote:
hiçmi cevap yokmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 14 Mayıs 2006; 23:37:51 >
bu soruna ben cvp verim benim bildim yontem yani kullandımm yontemm dimm bi metin belgesii aç 2. blog kodlarını oraya kopyala sonra 3. blogdaki kodları kopyala 2. bloga ekle sonrada metin belgesindeki kodları al 3. bloga ekle bukadarrr işine yararsa diee solmm dedim uygularsan işine yararr
kardeşş onemli deill ama bi tavsiye daha mesela her yaptn şey yazdın yazı için başka blog açma blogların altına devam et veya bi kaç boş bloğ aö kafan rahatlasnnn:) işin kolaylaşsnn
SELAM HANİ YAZMIŞSINIZ YA 2. BLOĞU KAYDET 3. BLOĞU KAYDET SONRA 3. YE YAPIŞTIR GİBİ BİŞİY ben bunu anlamadım bu bloglarımızın sayfalarına nasıl ulaşaşacağız kaydetmesine kaydedelimde oraya ulaşamadım birazdaha ayrıntılı bilgi verseniz kafam karıştı birinci nerde 2. nerde ne yapıyoduk nasıl oluyodu 3.. alıyoduk saklıyomuyduk yoksa ne yapıyoduk ki?BİZ BUNLARI HEPSİ BİR BİRİNE KARIŞTI GİTTİ.... sevgiler.............
2. VE 3. BLOĞA NASIL ULAŞABİLİRİM BİLMİYORUM...2. blog kodlarını metin belgesine kopyala demişsiniz .3. blogtaki kodlarıda aynı yere kopyalıycaz heralde anladığım kadarıyla.Sonra 2. blogğa metin belgesine kopyaladığımız 2.blog kodunumu sadece kopyalıycaz acaba? yani 2. blogtaki kodu 2. ye __ 3. bloktaki kodu 3. ye böylemi oluyo? böyle ise ben hala nasıl ulaşılır orda kaldım .....anlıycanız ayrıntı lazım
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım size iki sorum olcak 1.si msn space e arka plan resimlerine kendi pc mizden resim ekleyebiliyormuyuz? 2.si ise bazı arkadaşlarımın herkes girebildiği halde ben giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?