&powertoy=musicvideo bu kodu linkin sonuna ekliyorum fakat "üzgünüz diyo" :) yani biþi olmuyo bu konuda acil yardýma ihtiyacým space ýma girildiðinde mp3 çalmaya baþlamasýný istiyorum çok acil lütfen yardým edermisiniz. tesekkurler..
ARkadaþlar aþaðýda resimde de anlatmaya çalýþtýðým bi sorunum var.. Spaces Giriþ Sayfasý kýsmýnda Yenilikler bölümünde bir dönem deðiþtirdiðiniz resimler kalýyor.. Yani silseniz de deðiþtirseniz de ayný þekilde kalýyor.. Bu bölümü silmek, veya en azýndan ordaki resimlerin baþkalarýnda görünmeini engellemek mümkün mü ? Not: Bana izinliler listesini deðiþtir demeyin.. Ýzinliler listeini þu anda deðiþtirsem de o resimler orda kalýyor.. Deðiþtirdiðim andan sonra bi deðiþiklik olmuyor.. Ama bi dönem deðiþmiþ biþey orda kalýyor hep..
arkadaþlar süper bir konu oluþturmuþsunuz tüm sayfalarý bakmaya çalýþtým cok faydalý bilgiler var tþk ama tek biryerde sorun yaþýyorum spaces istatistiklerimi göremiyorum bilgilerinizin listelenmesi zaman alabilirdiye yazýyor ve bir sonuç çýkmýyor bu sorunu halletme yöntemi varsa yardým bekliyorum ya da istatistiði temizleyip sýfýrlama var mý acaba?
Benim bir sorunum var bilen arkadaþlardan yardým istiyorum.
Þimdi ben msn listemdeki sadece 1 kiþinin kiþi kartýný görüntülediðimde. kiþi ile ilgili prafil gözükmüyor. hani xxx adlý kullanýcýnýn alani diye çýkardý ya o çýkmýyor. ve kiþinin üzerine sað týklattýðýmda görünümde alan yazýsý çýkmýyor. ama ben profilden alanýna giriyorum. her yere bakabiliyorum. Ve baþka bir bilgisayardan baktýðýmda bu sorun meydana gelmiyor acaba bana yardýmcý olabilirmisiniz. ayrýca engellenmiþ falanda deðilim. Cevaplarýnýzý bekliorum
ben spaceme verilen fileden sitesine upload edip müzik koyabiliyorum da bir media playere birden fazla þarký urlsini nasýl çalýþtýrýrým yani sevdiðim þarkýlarý bi albüm olarak nasýl mp3 urlsi yapaým bu konuda bilgili arkadaþlardan yardým bekliyorum
Media Player da birden fazla þarký çaldýrmak [Playlist oluþturma] Öncelikle Msn Spaces sayfanýza Media Player eklemelisiniz nasýl ekleyeceðinizi týklayýn burada anlattým.
Yukarda Gördüðünüz html kodlarýný kullanarak þarkýlarý birleþtireceðiz bu sayede þarkýlar peþ peþe çalacak. Arkadaþlar yukarda verdiðim kodu aynen kopyalayýn ve bir not defteri açarak oraya yapýþtýrýn, upload ettiðiniz þarkýlarýn linklerini aþagýda gösterdiðim ve yukarda gördüðünüz gibi mavi renkte olan yere koyacaksýnýz.
Bu kodu yukarýdaki kodlarýn içinden rahatlýkla görüyorsunuz. Kendi istediðiniz bir þarkýyý eklemek için Http:// ile baþlayan yerden **** olan yere kadar hepsini siliyor ve kendi istediðiniz þarkýnýn urli sini ekliyorsunuz, bu iþlemi her defasýnda tekrarlýyorsunuz fark ettiyseniz 3 tane url var ayrý ayrý her bir urlyi silerek istediðiniz 3 þarkýnýn url sini ekliyorsunuz bu kadar basit... Daha sora kaydederken farklý kaydet seçeneðini seçiyorsunuz,
Örneðin:
Mylist.asx diye kaydediyorsunuz (utf-8) daha sora tekrar farklý kaydet e basýyorsunuz bu defa da Mylist.wmv diye kaydediyorsunuz (utf-8)... Mylist .asx olarak kaydettiðiniz dosyayý Media Player den çalýþtýrýn eðer hepside sorunsuz çalýþýyorsa sorun yok demektir. Þimdi ise bu þarkýlarýn birleþmiþ url si lazým bize... yahoo geocitie hesabýnýz varsa eðer yada www.fileden.com Mylist.wmv yi oraya upload ediyor ve oradan aldýðýnýz url yi Media Playerinize {spacenizdeki media player] kaydediyorsunuz Artýk ard arda 3 þarký yada daha fazla þarký çaldýrabiliyoruz.
-ALINTIDIR-
quote:
Orjinalden alýntý: pacanga
ben spaceme verilen fileden sitesine upload edip müzik koyabiliyorum da bir media playere birden fazla þarký urlsini nasýl çalýþtýrýrým yani sevdiðim þarkýlarý bi albüm olarak nasýl mp3 urlsi yapaým bu konuda bilgili arkadaþlardan yardým bekliyorum
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi reef1905 -- 4 Aðustos 2008; 20:49:20 >
"1-Asra yemin olsun. 2-Ýnsan ziyândadýr. 3-Ancak iman edip salih ameller iþleyenler, birbirlerine hakký tavsiye edenler ve sabrý tavsiye edenler müstesna." (Âsr, 103)
Alta eklediðim yönergeleri izleyerek istediðiniz kadar þarkýyý ardý arkasýna çaldýrabilirsiniz.
Saygýlarýmla.
Media Player da birden fazla þarký çaldýrmak [Playlist oluþturma] Öncelikle Msn Spaces sayfanýza Media Player eklemelisiniz nasýl ekleyeceðinizi týklayýn burada anlattým.
Yukarda Gördüðünüz html kodlarýný kullanarak þarkýlarý birleþtireceðiz bu sayede þarkýlar peþ peþe çalacak. Arkadaþlar yukarda verdiðim kodu aynen kopyalayýn ve bir not defteri açarak oraya yapýþtýrýn, upload ettiðiniz þarkýlarýn linklerini aþagýda gösterdiðim ve yukarda gördüðünüz gibi mavi renkte olan yere koyacaksýnýz.
Bu kodu yukarýdaki kodlarýn içinden rahatlýkla görüyorsunuz. Kendi istediðiniz bir þarkýyý eklemek için Http:// ile baþlayan yerden **** olan yere kadar hepsini siliyor ve kendi istediðiniz þarkýnýn urli sini ekliyorsunuz, bu iþlemi her defasýnda tekrarlýyorsunuz fark ettiyseniz 3 tane url var ayrý ayrý her bir urlyi silerek istediðiniz 3 þarkýnýn url sini ekliyorsunuz bu kadar basit... Daha sora kaydederken farklý kaydet seçeneðini seçiyorsunuz,
Örneðin:
Mylist.asx diye kaydediyorsunuz (utf-8) daha sora tekrar farklý kaydet e basýyorsunuz bu defa da Mylist.wmv diye kaydediyorsunuz (utf-8)... Mylist .asx olarak kaydettiðiniz dosyayý Media Player den çalýþtýrýn eðer hepside sorunsuz çalýþýyorsa sorun yok demektir. Þimdi ise bu þarkýlarýn birleþmiþ url si lazým bize... yahoo geocitie hesabýnýz varsa eðer yada www.fileden.com Mylist.wmv yi oraya upload ediyor ve oradan aldýðýnýz url yi Media Playerinize {spacenizdeki media player] kaydediyorsunuz Artýk ard arda 3 þarký yada daha fazla þarký çaldýrabiliyoruz.
-ALINTIDIR-
quote:
Orjinalden alýntý: pacanga
Çok özür dilerim ama ben html kodlarýný nasýl kullanacaðýmý da bilmiyorum bu kodlarý about blank ýn sonlarýna ekleyip enterlicekmiyiz bu konuda da bizim gibi acemileri aydýnlatacak bilgiler yazarsanýz size millettar kalýrým arkadaþlar.
Bir de þu filelodge ile bir sorum olacak bir mp3 upload ettiðimde bazen kullanýlýr oluyo link,bazen media player no file diyor url'e,çalýþan url nin sonunda mp3 yazýor genelde evet sorunun siteden yapmadýðým bir ayarýndan kaynaklandýðýný düþünüyorum ama site ingilizce olduðu için biþey çözemedim bilgisi olan arkadaþlardan yardým istiyorum.
arkadaþlar 2 sorum var ve acil :) 1 alanýmda ana sayfada müzik çalmasýný saðlayabiliyoruz. fakat fotoðraflar sayfasýnda da arka planda müzik çalmasýný nasýl saðlayabiliriz? 2 Blog bölümünde resim ve altýna þiir koydum. fakat þiirin ilk 4 mýsrasý çýktý ve geri kalaný görünmüyor. bunun nedeni nedir?
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Anadolu -- 23 Aðustos 2008; 17:27:13 >
ya nolur yardým edin bi blog kýsmýna nasýl ekliyoruz o kodlarý artý hep o werdiginiz kodlarý adres satýrýnýn sonuna yazýnca hiç bi sayfa acýlmýyor hata weriyor
benimm þöyle bir sorunum var yeni birtane windows live alaný seçtim izinlerde spacemdeki ve listemdeki arkadaslarý onayladým fakat deneme amaçlý onayladýgým farklý b adresi açtým spacemgozukmuyor keza bundan oncede spacesi olan arkadaslarn alaný bana minumum 1 ay sonra gozukuyo hiç arkadas davetide gelmedigi halde .yalnýzca arkadas daveti attýgým msnler benim alaný hemen goruyr bu neden kaynaklanýyor olabilir illa sanýrým space arkadas davetine gerek yok nrmalde nedn hemengozukmuyor.
Arkadaþlar biraz garip bi durum olcak ama :s þimdi bu msn spacei yapýoruz ya msn listesinde sonra kendii ismimizi görüoruz yeþil adam çýkýo hatda.neyse ben kendimi orda engelledim yanlýþlýkla veri eski haline geitremiorum .yani o gri adamý yeþile tekrar nasý getirebilrm .lütfen yarrdýmmmm
Hocam çok güzel bilgiler ii ki yayýnlamýþsýnýz eyvallahda,bu konularda uzamaným dien varsa benim msn yi eklesin bi kaç sorum olacak þimdiden teþekkürler.MSN:burak_kaplan_at@hotmail.com