ben o siteye girdim.url yi yazdım.çıkan kodu blog olarak HTML ye girdim.ama sayfada player diil de "get your own flashplayer" yazısı çıktı.tıklıyon da siteye bağlanıyon.link yani.farklı bişe mi yapmam lazım playerın sayfamda görünmesi için???
ben o siteye girdim.url yi yazdım.çıkan kodu blog olarak HTML ye girdim.ama sayfada player diil de "get your own flashplayer" yazısı çıktı.tıklıyon da siteye bağlanıyon.link yani.farklı bişe mi yapmam lazım playerın sayfamda görünmesi için???
Evet tüm iframe ve benzeri kodlar gibi bu da msn alanında işe yaramıyor
Msn sayfanızı ziyaret edenler yukarıdaki resim gibi bir resme tıkladıklarında msn'lerine sizin msn adresini ekleyebililsin istiyorsanız aşağıdaki html kodunu kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kodun içinde kırmızı harflerle yazılmış olan msn adresi yerine kendi msn adresinizi yazın ve kodu sayfanızdaki blog'a kopyalayın. Sayfanızda yaptığınız bu değişikliği kaydetmeyi unutmayın
Msn sayfanızı ziyaret edenler yukarıdaki resim gibi bir resme tıkladıklarında msn'lerine sizin msn adresini ekleyebililsin istiyorsanız aşağıdaki html kodunu kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kodun içinde kırmızı harflerle yazılmış olan msn adresi yerine kendi msn adresinizi yazın ve kodu sayfanızdaki blog'a kopyalayın. Sayfanızda yaptığınız bu değişikliği kaydetmeyi unutmayın
Ben denedim çalışıyor. Ama bu konu nedeniyle başım biraz dertte web2messengerdan zaten yeteri kadar soru geliyor. Bir de msn adresimi verirsem sayfamda vay halime
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
Hadi hayırlı olsun çıkıyor sonunda galiba. Haberi gazeteden okudum. Live Space'nin dışında yeni bir gelişme daha var artık msn alanlarımız Türkçe olacak
Hadi hayırlı olsun çıkıyor sonunda galiba. Haberi gazeteden okudum. Live Space'nin dışında yeni bir gelişme daha var artık msn alanlarımız Türkçe olacak
beyler benim bir sorunum var spacimle resimleri upload ediyorum sonra devam diyorum fakat hep bir sorun çıkarıyor genellikle de sunucu bulanamıyor diyor ve resimleri upload edemiyorum... yardımcı olabilir misiniz?
Bu sayaç işini ben yapamadım. Masaüstünde html uzantılı dosya oluşturduktan sonra kaç kişinin girdiğini görebiliyorum ama alanıma nasıl eklerim bunu..????????????
Bu sayaç işini ben yapamadım. Masaüstünde html uzantılı dosya oluşturduktan sonra kaç kişinin girdiğini görebiliyorum ama alanıma nasıl eklerim bunu..????????????
Msn alanında blog düzenlemeye gir "html" butonuna bas. Kodu kopyala. Kaydet ve çık
Bildiğiniz gibi MSN Spaces bir sayfada 25'den fazla yazı görüntülemenize izin vermiyor ama bunu aşmanın oldukça kolay bir yolu var. Sanall Cobain takma adlı bir arkadaşın hazırladığı eklenti sayesinde ana sayfanızda 25'den fazla yazı görüntülemeniz artık oldukça kolay. Bu eklentiyi kullanabilmek için öncelikle http://deads0ul.blogspot.com/ adresindeki "Daha Fazla Giri Görüntüleyin" yazısına sağ tıklayarak karşınıza çıkacak menüde "Sık kullanılanlara Ekle" seçeneğini seçin ve Sık Kullanılanlar listenize programın eklenmesini sağlayın.
Bu aşamadan sonra bir sayfada 99 taneye kadar yazı (giri) görüntülemeniz için yapmanız gereken tek şey kullanıcı adıyla alanınıza (MSN SPace) giriş yaptıktan sonra, sayfada görüntülenecek giri sayısını ayarlayabildiğiniz sayfada "Settings" tuşuna bastıktan sonra "Blog Settings"e girmek ve "Sık Kullanılanlar"a sayfanıza 25'den fazla yazı görüntülenmesi için eklemiş olduğunuz kısayol tuşuna basmak. Bu aşamadan sonra "Number of Blog Entries" kısmındaki sayının 25'den 99'a yükselmiş olduğunu göreceksiniz.
Bu dediğin artık olmuyor diye biliyorum Tekrar denedim 99 yapıp saveleyince hata veriyor.Daha sonra tekrar denerim olursa haber veririm Sendeki sorunda aynımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueldem -- 26 Temmuz 2006; 19:28:52 >
Msn alanı konusunda internet üzerinden ulaştığımız bilgileri paylaşmaya çalışıyoruz. Orta düzeydeki bilgisayar kullanıcılarının anlayabileceği şekilde ilk sayfada herşeyin anlatıldığını düşünüyorum. Burada yapabileceğimiz sadece msn alanı hakkında bilgi vermek. Düşük düzeyde bilgisayar bilenlere yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum
Kahraman imzanda alanının linkini vermişsin ama alanın ziyarete kapalı
ben sürekli şifremi ve e posta adresimi kaydet diyorum ama o yine böyle oluyor neden acaba
Msn alanının ayarlar bölümüne girip. "Permissions" seçeneğini "Public" haline getirmelisin.
zaten public
Aynı sorum bende de var ne yaptıysam düzelmedi. Yardım edecek arkadaşa teşekkürleri borç bilirim. Hotmailim deki profil bilgileride sadece almanca oldu. Bu olaydan sonra milletin kartında space alanım gözükmemeye başladı.
Kahraman imzanda alanının linkini vermişsin ama alanın ziyarete kapalı
ben sürekli şifremi ve e posta adresimi kaydet diyorum ama o yine böyle oluyor neden acaba
Msn alanının ayarlar bölümüne girip. "Permissions" seçeneğini "Public" haline getirmelisin.
zaten public
Aynı sorum bende de var ne yaptıysam düzelmedi. Yardım edecek arkadaşa teşekkürleri borç bilirim. Hotmailim deki profil bilgileride sadece almanca oldu. Bu olaydan sonra milletin kartında space alanım gözükmemeye başladı.
arkadaşlar, bişey soracaktım da. ilk sayfadaki Media Player a internetten mp 3 bulma diye bişey var. Biz msn alanımıza video eklerken nası yapabiliriz? Kendi bilgisayarımızdan filan olur mu. Acil yardım ederseniz. Bir de tv yayını yapmak diye bi bölüm var. Onları da kullanmıyor. yardım ederseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazifilbek51 -- 30 Temmuz 2006; 16:18:22 >
Arkadaşlar benim msn space ilgili sorunum var. Diğer insanların msn spacelerine girebiliyorum ama resimleri açılmıyo. Yani loading ekranı kalıyor ne kadar loading yaparsa yapsın resimler çıkmıyo. Ne kadar beklesemde resimler açılmıyo. Bunu sebebi ne olabilir?
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım msn space hakkında bilgim yok bana uzun uzun yardım edebilecek birileri varmı yardım ederseniz çoook ii olur şimdiden teşekkürler
slm herkeze şu dinlediğimiz ve dinlemeye bıkmadığımız *****BİLMEZDİM ***** şarkısının url sini alabilirmiyiz acaba çok süper bi şarkı yüreğinize sağlık........sevgiler.
slm herkeze şu dinlediğimiz ve dinlemeye bıkmadığımız *****BİLMEZDİM ***** şarkısının url sini alabilirmiyiz acaba çok süper bi şarkı yüreğinize sağlık........sevgiler.
arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yokmu şu space yapımında acemiyim lütfen birileri bana yardım etsin saat 1 den şimdiye kadar sadece ziyaretçi defteri ekleyebildim...daha sayaç ve hava durumu göstergesi eklemek istiyorum ama bi türlü yapamadım nolur yardım edin
yaaaaaaaaa bu sitede kimse yokmuuu nerede bu üyeler yada herkes anlaşmamı yaptı bana yardım etmemek için neyse ben yine de yardımlarınızı bekliyorum..........
selam lütfen bana yardım edebilirmisiniz.msn adresini değiştirdim ve yeni bi space açtım ama sayfada herkesde olan music yeri çıkmıyo ve arka planı değiştiremiyorum...
merhaba arkadaşlar... ben bişe sorcam, dün space im normaldi, bugün live space e dönüştü, hata verip duruyo... eski haliyle girebilmemin bi yolu var mı??? beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Space Not Available Sorry, we are unable to complete your task at this time. The Windows Live Spaces service is experiencing difficulties. Please try your task again later.
yaa giremiyorum bile space ime... :( eski haliyle girmek istiyorum yaa:(
ewet arkadaslar spaceler live space olmus bence hiç iyi değil kullanımı pratık değil ayrıca cok yawaş herkes coğu arkadas gibi bende eski halini istıyorum insan türkce spaces imkanı da sunr yaw bu adamların hızmet anlayısı cok farklı :) protesto ediyorum live spacesi
Ben beğendim Live Spaces i. Bence daha güzel olmuş
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
evet arkadaşlar bende hiç beğenmedim yani spacesi hiç hoş durmuyooo... birde benim space ile ilgili hala yardıma ihtiyacım var arkadaşım url yi yanlış girmiş olabilirsin diyo ama ben nasıl olacagını tam bilmiyorum yardım lütfen... bi de benim de spaceimi kayıt edermisiniz ancak bu kadar yapabildim
Yeni msn alanının görüntüsünü ben çok sevdim. Eski halinde çok fazla gösterişe giden arkadaşların kötü görünüyor olabilir ama ben yeni halinden çok memnunum.
Yeni msn alanının görüntüsünü ben çok sevdim. Eski halinde çok fazla gösterişe giden arkadaşların kötü görünüyor olabilir ama ben yeni halinden çok memnunum.
live spacede sunuda beenmedim verdiğim linkler yeni pencerede acılıyordu şimdi ise spacem kapanıo tıklanan link acılıo bunu caresini bulamadım aşina olduğum PUBLİC seceneği cıkmıo blogların ve entry midir neyse yerleri değiştirilemıo googlede arama yapınca 1. sırada cıkıodum şimdi cıkmıooomm :( bu live ocağima incir ağacı dikti way emeklerim hadi arkadaslar türkçe ve doğru dürüst space altyapısı için kampanya baslatalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 3 Ağustos 2006; 21:05:39 >