ben bişi sormak istiorm space e müzk koyarken URL ye tam olarak ne yazıcaz
şarkının olduğu linki gircen.mesela: http://www.freewebtown.com/bomfunkmc/01%20-%20Aman%20Aman**** yukarıdaki dumanın aman aman şarkısını urlsi.freewebtowna upload ettim sonra ordan link aldım.(hadi yine iisiniz millet çaktırmadan linki de wermiş oldum,isteyen ekler artıık)
selamlar spacemi yaptım izin ayarınıda public yaptım ama arkadaşlarım kişi kartımdam biturlü spaceme ulaşamıyor bağlanıyor yazısı biile cıkmıyor 2 gundür uğrasıyorum ayrıca kişi kartında yıldız işareti e cıkmıyor gunceleme yaptiğim halde ? forumdaki yazılanlarıda uyguladım sorununun çözümünü bilen varmı ? http://hasanmustafa.spaces.msn.com/
selamlar spacemi yaptım izin ayarınıda public yaptım ama arkadaşlarım kişi kartımdam biturlü spaceme ulaşamıyor bağlanıyor yazısı biile cıkmıyor 2 gundür uğrasıyorum ayrıca kişi kartında yıldız işareti e cıkmıyor gunceleme yaptiğim halde ? forumdaki yazılanlarıda uyguladım sorununun çözümünü bilen varmı ? http://hasanmustafa.spaces.msn.com/
settingse gir.Contact Card Settings Do you want information from your space to appear on your contact card or cause a gleam icon to appear wherever someone sees you? Click to check or uncheck the box below and then click Save.
Information from my MSN space should appear on my contact card or cause others to see a gleam next to me.
bööle bi cümle war.Information kelimesinin önündede bi kutucuk war.o kutuya tıkla.tick işareti konduktan sonra en aşağıda save yazıyo.ona bas.hepsi buu
Donanımhaberci arkadaşlar.Bi duyurum war.Ehem öhöm(sesimi düzelteyim).Spaceme uzun uğraşlar sonunda bi şarkı koydum.Bu şarkı bilindik bi şarkı diil.Benim bi arkadaşın arkadaşının arkadaşı çalıp söylemiş.Amatör.İrem gibi yani.Ben şahsen amatör de olsa güzel bi şarkı olduğunu düşünüyorum.O şarkı için epey bi uğraştık FANATİK_35 ile.şarkı wma formatındaydı bu yüsden freewebtowna upload olmadı.onu mp3 e çewiremediğimden FANATİK_35 den yardım istedim.O da bi forum açtı,cvp geldi ve bi arkadaşın werdiği linkten wma yı mp3 e çewirecek converter programını yükledi.Şarkıyı çevirdi ve upload etti.Ama şarkı yine çalmadı.Daha sonra ben bazı oynamalar yaptım ve zor da olsa şarkı açıldı.Yani epey bi zahmet çektim.Sizden spaceme girip bu şarkıyı dinlemenizi istiyorum.Gayet duygusal bi şarkı.İnşallah beğenirsiniz.Beğenip de şarkıyı isteyenler olursa msnimi de yazıyom.Bana ulaşabilirler.Ben de şarkıyı msn yoluyla gönderirim.Bakarsınız herkes birbirine gönderir,şarkı meşhur olur. http://iverson0755.spaces.msn.com/ iverson0755@hotmail.com
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
settingse gir.Contact Card Settings Do you want information from your space to appear on your contact card or cause a gleam icon to appear wherever someone sees you? Click to check or uncheck the box below and then click Save.
Information from my MSN space should appear on my contact card or cause others to see a gleam next to me.
bööle bi cümle war.Information kelimesinin önündede bi kutucuk war.o kutuya tıkla.tick işareti konduktan sonra en aşağıda save yazıyo.ona bas.hepsi buu
sorun da orda zaten kutucuk işaretli permision ayarlarıda public seceneği var ama arkadaslara soruyom ve kendım baska msn den girdiğimde kişi kartımda msn spacem görunmuyo deli olcem
saol hasan abi.sen şarkının güzelinden anlıyon walla.diğer arkadaşlar beğenmedi galiba.hiç yorum yapmadılar.neyse bence gayet güzel bi şarkı.epey duygulandırıyo beni şahsen.biraz düzenleme yapılırsa daha da iyi olcağına inanıyorum.
SLm!!!...Ben geçenlerde pcmdeki wav formatında bir dosyayı spaceime nasıl ekleyebilcegimi sormuştum.We yardımlarınız sayesinde ekleyebildim...
Fakat daha sonrA space ime klpi yüklemek istedim.Aynı şekilde freeweb deki file managera upload etmeye çalışıyorum.Malesef bir türlü upload etmedi!!!...
Acaba o istedigim klibin linkini yollasam biriniz freeweb deki alanına upload edip bana linkini yollayabilir mi???
son olarakta ,sayfaya sayac koyabiliyormuyuz kac kisi ziyaret etmis,onu ogrenmek icin
isimlerin yanına tıklayınca o isimler görebiliyo ya spaceni.tıklamassan da göremezler(gerçi denemedim ama ööle oması lazım.çünkü custom deyince spacenizi görmesini istediiniz kişileri tickleyin diodu).sayaca gelince sitelerden indirebilirsin ama gerek yok.ben benim sayacı sildim mesela.daha güzeli we gelişmişi zaten spacenin kendinde war.settings den statistics e giriosyn orda son 1 satte,hafta da we toplamda kaç kişinin girdiğini gösteriyo.hem de spacesi olup da senin spaceye girenlerin space adresleri bile görünüyo.yani sayaç gereksiz yere yer kaplıyo.hiç bulaşma bence.
son olarakta ,sayfaya sayac koyabiliyormuyuz kac kisi ziyaret etmis,onu ogrenmek icin
isimlerin yanına tıklayınca o isimler görebiliyo ya spaceni.tıklamassan da göremezler(gerçi denemedim ama ööle oması lazım.çünkü custom deyince spacenizi görmesini istediiniz kişileri tickleyin diodu).sayaca gelince sitelerden indirebilirsin ama gerek yok.ben benim sayacı sildim mesela.daha güzeli we gelişmişi zaten spacenin kendinde war.settings den statistics e giriosyn orda son 1 satte,hafta da we toplamda kaç kişinin girdiğini gösteriyo.hem de spacesi olup da senin spaceye girenlerin space adresleri bile görünüyo.yani sayaç gereksiz yere yer kaplıyo.hiç bulaşma bence.
toplamda 1kisi olarak gozukuyo bu imkansiz ama bircok arkadasim space adresime girdi..
toplamda 1kisi olarak gozukuyo bu imkansiz ama bircok arkadasim space adresime girdi..
spacene birisi girer girmez belli olmaz.güncelleme için biraz süre geçmesi lazım.
[font="Arial"]arkadaşlar evden girdim mi msn e kimsenin space ini göremiyorum ama bugün cafeden girdim gözüküyor kendi mail bakıyorum kişi karıtını görüntüle diyorum bunun için msn space edinin diyor ama ben zaten space im war ama my space den girince açılıo kimsenin space ini göremiorm!!! 7.5 kullanıyorum bi fikri olan war mı? [font="Arial"][/font]
Ben sayfama birden çok media player koydum ama link girdiğim zaman tüm media playerlara aynı link otomatilk olarak geliyo . Bunun bi çözümü var mı?
Birden çok htlm bloğu ya da media player pek sağlıklı olmuyor. Dediğin gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Htlm blogunda bunu aşmak için yöntem var ama media player konusunda bilmiyorum.
Birden fazla media oynatacaksan blog alanında media oynatmak için gereken kodları denemelisin
1) Ayarlar bölümüne girip "blog settings" başlığı altındaki aşağıdaki resimde görülen kutucuğu işaretleyin
2) Yine ayarlar bölümünde "Permissions" başlığı altında aşağıdaki resimde görülen seçeneği "public" haline getirin.
3) Ayarlar sayfasında "edit profile" bölümüne girerek "General" , "Social" ,"Contact Info" ve "Business" bölümündeki "Permissions" seçeneklerini PUBLİC yapın.
Ayarlarınızı kaydetmeyi unutmayın.
benim space im başkaları tarafından görülüyor fakat ben kimsenin space ini göremiyorum ama internet cafede denedim space leri görebiliyorum ewdeki pc de sorun war saınırım!Kendi pc imde diğer mail ime bakıyorum onda space lere girebiliyorum. Kısacası bi mail im war spacelere bakamıyorum
15 dakika oldu bir mp3 upload etmiyor freewebtown başka adres var mı?
M p 3 dönüştüren bir programla yükleyeceğin m p 3 'ün kbps değerini düşür. 128 ise 60 - 40 vb bir değere düşür. Ondan sonra gönder freewebtown'a
tam olrak ne yapmam lazım
Easy CD -DA Extractor programını indir. Elindeki 128 kbps değerindeki m p 3 ün kbps değerini daha düşük bir değere getir. Böylece dosya boyutu mb cinsinden azalacak ve freewebtown'a daha kolay yükleyeceksin
size vereceğim linkte cok cabuk bir şekilde flash medyaplayır hazırlayabiliyorsunuz ben denedim şarkı url lerini yazıp kodu alın ve kendi alanınıza cıkan kodu yapıştırın .Kolay gelsin...http://myspacetotal.com/flashmp3player
size vereceğim linkte cok cabuk bir şekilde flash medyaplayır hazırlayabiliyorsunuz ben denedim şarkı url lerini yazıp kodu alın ve kendi alanınıza cıkan kodu yapıştırın .Kolay gelsin...http://myspacetotal.com/flashmp3player