Ardından beslemek istediğimiz hayvanı seçiyoruz.Loading yazan bölüm dolduğu zaman sayfa açılıyor.Burada ise hayvanımızın rengini ve ismini ayarlıyoruz. Bunu da yaptıktan sonra finishe basıyoruz.Karşımıza kodların bulunduğu bir sayfa çıkıyor.Bu kodlardan ''if you are using myspace, friendster or freewebs: copy and paste this code''yazan yani 2.olan kodu kopyalayıp spacemizde HTML sekmesini kullanarak yapıştırıyoruz. Yapımı çok kolay,ayrıca hayvanımızın yanında yiyecek de bulunuyor.Bu yiyecekler sayesinde hayvanı besliyebilirsiniz de..
ya ben bu hayvanı ekledim ama çıkmadı yaa..acaba orada başka kodları mı yapıştırmamız gerekiyor..?yapan deneyen var mı?
arkadaslar msn spaceme eklemek icin sade tek renk olan KAYDIRMA ÇUBUĞU (SCROLLBAR) nasil yaparim bide haber linkleri nasil eklerim ornegin www.habervakti.com bu sitenin html kodunu spaceme ekleyip guncel haberleri gormek istiyorum bi cok defa denedim ama olmadi nasil yapabilirim bana yardimci olurmusunuz aslinda scolbari eklemistim burdakini ama sade daha iyi
Ardından beslemek istediğimiz hayvanı seçiyoruz.Loading yazan bölüm dolduğu zaman sayfa açılıyor.Burada ise hayvanımızın rengini ve ismini ayarlıyoruz. Bunu da yaptıktan sonra finishe basıyoruz.Karşımıza kodların bulunduğu bir sayfa çıkıyor.Bu kodlardan ''if you are using myspace, friendster or freewebs: copy and paste this code''yazan yani 2.olan kodu kopyalayıp spacemizde HTML sekmesini kullanarak yapıştırıyoruz. Yapımı çok kolay,ayrıca hayvanımızın yanında yiyecek de bulunuyor.Bu yiyecekler sayesinde hayvanı besliyebilirsiniz de..
ya ben bu hayvanı ekledim ama çıkmadı yaa..acaba orada başka kodları mı yapıştırmamız gerekiyor..?yapan deneyen var mı?
Ben deneme amaçlı yaptım oluyor. Ama sayfamda böyle birşey istemediğim için sildim
kutucuğu işaretleyip delete diom ama silmio ve customizeden de blog u kaldırsamda msnde kişi kartımı tıklayınca yine blog u gösterio... eklediğim bloglar öyle kaldı nasıl lisebilirim?
Ben deneme amaçlı yaptım oluyor. Ama sayfamda böyle birşey istemediğim için sildim
tamam hallettim oluyor..hatta blog bölümüne koydum..
arkadaslar benim spacenin customize module bolumunde Weather secenegi yok bu durumda hava durumunu ekleyemiyorum ne yapmam gerekir bir aciklarsaniz iyi olur
ya benim bloglara şifre ekliyom home da yani ana sayfada resim şeklinde yada yaptığım şey olarak çıkmıo...mesela hayvan beslicem onu ekranım da çıkartamıorum...cewap nooluuurrr....
bu cici hayvancıklardan bende yapmayı denedim bloğa kopyaladım html ye basıp kontrol ettim olmuş gözüktü ama publish dediğimde cıkmadı sorun nedir acaba?
Erman HocamBi baksana yaw www.freewebtown.com a şarkımı upload ettim linkini resimdeki yere yapıştırdım save dedim ama şarkı hâlâ çalmıo neyi yanlış yapıorum?
upload ettın tamamda linkin sonu .mp 3 olarak bitmesi lasım senın bu sekıldemı bıtıyor eger bıtmıyorsa yanlıs yere upload etmıssın dır
ben enywhereentarpies mi ne. oraya upload ettim. 50m ftp alanıo veriyor size. ama müszik ekleyemedim
Erman HocamBi baksana yaw www.freewebtown.com a şarkımı upload ettim linkini resimdeki yere yapıştırdım save dedim ama şarkı hâlâ çalmıo neyi yanlış yapıorum?
upload ettın tamamda linkin sonu .mp 3 olarak bitmesi lasım senın bu sekıldemı bıtıyor eger bıtmıyorsa yanlıs yere upload etmıssın dır
ben enywhereentarpies mi ne. oraya upload ettim. 50m ftp alanıo veriyor size. ama müszik ekleyemedim
DISPLAY YAZNA YERI FULL YAP SAVE DE BIDE OYLE DENE YAPTINMI BILMIYORUM AMA DENEMEKTE YARAR VAR CUNKU ILK BASTA BENDEDE OYLE OLMUSTU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemlibey -- 5 Temmuz 2006; 23:09:00 >
verdiğin iki linkte de evet çok güzel şeyler var ama blog kısmına girdiin zmn htmlye tıklayıp fln olmuyor yani yanlarında yazan bütün codeun tamamını copy yapıp pasteliyorum istediim şeyler çıkmıyor eğer sen yaptıysan yada yapan varsa anlatırsa sevinirim..
verdiğin iki linkte de evet çok güzel şeyler var ama blog kısmına girdiin zmn htmlye tıklayıp fln olmuyor yani yanlarında yazan bütün codeun tamamını copy yapıp pasteliyorum istediim şeyler çıkmıyor eğer sen yaptıysan yada yapan varsa anlatırsa sevinirim..
bloguna copy paste yapınca oluo başka hçbişi yapmana gerek yokki bnde oldu...
bloguna copy paste yapınca oluo başka hçbişi yapmana gerek yokki bnde oldu...
alla allaa ben yapınca niye olmuyor örneğin bloguma
haklısın smdı denedm verdgn kodu yapım asamasında gozukuo ama publishleynce spacede gozukmuo..bloga dıılde custom htmlye yapmaya dene bırde..
şimdi ölede denedim ama yine olmadı yine sdc o yazı kaldı ben anlamadım bir yerde hata yapıyorum ama nerede??zaten 1tane custom html var 2.yi ekleyemedim..sinir oldm ya..
haklısın smdı denedm verdgn kodu yapım asamasında gozukuo ama publishleynce spacede gozukmuo..bloga dıılde custom htmlye yapmaya dene bırde..
şimdi ölede denedim ama yine olmadı yine sdc o yazı kaldı ben anlamadım bir yerde hata yapıyorum ama nerede??zaten 1tane custom html var 2.yi ekleyemedim..sinir oldm ya..
bndede olmadı enteresannn..ya ilk sayfayi bidaa incele bnce bide o 2. custom html olayini bnde yapamamstm bi kod verlmis bul die onu bulamio bnm bilg nedense neyse umarz bilen biri cikarda anlatr kurtulruz...
bndede olmadı enteresannn..ya ilk sayfayi bidaa incele bnce bide o 2. custom html olayini bnde yapamamstm bi kod verlmis bul die onu bulamio bnm bilg nedense neyse umarz bilen biri cikarda anlatr kurtulruz...
bakalım birileri kesin biliyordur yardım ederler beklemedeyizz=))
arkadaslar msnimde lıstemdekı kısılerı sılmek ıstıyorum.sılıyorum ama araclar secenekler gızlılık bolumunden sılemıyorum.tamam onlar benı lıstelerınden sılmelerı gerekıyo ama baska yolu yokmu bunun bı el atn su konuya lutfen
arkadaşlar verdiğim linkler çok hoşuma gitmişti ama bende kullanamadım öyle yaptım olmuyo böyle yaptım olmuyo anlayan arkadaşların bilsine sundum yardımcı olacaklarına inanıyorum teşekkür ederim şimdiden...
Arkadaşlar Ben Direkt Şunu söyleyebilirim ve insanoğlu bilgisayarla tanıştı cinsinden bir karakterim hiç alakam yokken burdaki bilgileri okuya okuya kendimce birşeyler yapmaya çalıştım buyrun bakın açıkçası bu bilgilerin etinden sütünden derisinden kemiğinden bakterisinden yararlandım çok teşekkürler http://www-ilhan-gasi.spaces.msn.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl.ga -- 8 Temmuz 2006; 2:15:33 >
heeyt bee freewebtowna üye olup upload olayını yaptım.artık her istediğimi spacemde dinletebilirim.istedikleri şarkının urlsini bulamayan arkadaşlar özelden bana ulaşabilirler.yardımcı olurum
ben filelodge kullanıyom upload için freewebtowna nekadar izin veriyo biliyomusun ?
walla baktım da ne kadara izin weriyo bulamadım.sadece ne kadar upload yaptığın yazıyo.ama illaki bilenler wardır çünkü freewebtown kullanıcıları war epey.ben daha yeni üye oldum
Ben de bilgisayarımda kayıtlı olan kendi şarkımı eklemek istiyorum space e...Ama illa link istiyor...Nasıl yapabilirim?Bir yöntemi warsa söylermisiniz< lütfen?
Ben de bilgisayarımda kayıtlı olan kendi şarkımı eklemek istiyorum space e...Ama illa link istiyor...Nasıl yapabilirim?Bir yöntemi warsa söylermisiniz< lütfen?
Şimdiden çook teşekkürler...
www.freewebtown.com a gir..sign up a tıkla üye ol.sonrada file manager a gir oradan upload files a tıkla şarkını seç..bu kadar.
ksk guzeli sen zoru yapmış kolayı yapamamışsın yaw :) şarkını upload ettiysen file manager de şarkının üzerine tıkla.yeni bi pencere açılıyo ya işte o pencerenin adres çubuğundaki link şarkının url si oluyo
yaw arkadaşlar freewebtown'a wav formatındaki dosyaları yükleyemiyoz mu?kaç saattir bekledim olmadı.upload işlemi sona ermeden başka bi sayfa çıktı.sanki düşmüşüm gibi yeniden password,name gibi şeyler sordu.sinir oldum yaa