arkadaşlar araştırmadan soru soruyosunuz boşuna formu kirletiosunuz bakn size son bi örnek daha 1. - 7. - ve 11.sayfalarda herşey anlatılmış hazırcılık yapmayın araştırıcı olun pls
kişisel arka plan yapmak istiyen arkadaşlar
<pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>
ilk bi blog açın en ustte olması lazm bu açtınız blogun sonra blogda html alanına girin yukardakı kodu yapıştrn Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın dien yere kendi istediniz resmin upload edilmiş link(url) sini koyun oke
arkadaşlar aranızda DUMAN'ın AMAN AMAN şarkısının hazırda url si olan var mı?Acil lazım da.Benim kızın en sewdiği şarkıymış da...O spaceme girince bu şarkının çalmasını istiyom.yardımcı olanlara sonsuz teşekkür
hadi yaa ben de bu saatte cvp gelince sevinmiştim :( neyse yine de sağol.umarım birileri bulur.walla yarın kız online olursa spaceme sokcam onu.mutlaka aman aman çalmalı.
Yukarıdaki örnekte görülen "html" uzantılı dosyalar msn alanınızdaki media playerda işe yaramaz. Msn alanındaki media playerda çalışması için media player'ın desteklediği formatlar olmalıdır ( m p 3 , wma vb) . Ayrıca şarkıları h e m e n p a y l a ş ve r a p i d s h a r e gibi sitelere upload ederseniz media playerda çalışmaz. Upload edebileceğiniz siteler ilk sayfada vardır
benim bir sorunum var upload sitesine uye oldum ama bi turlu muzik vs. digerlerini upload edemiyorum en az 5 en fazla on dakika bekliyorum olmuyor anlamadim
benim bir sorunum var upload sitesine uye oldum ama bi turlu muzik vs. digerlerini upload edemiyorum en az 5 en fazla on dakika bekliyorum olmuyor anlamadim
sanırım zamanla olacaktır..çünkü benimki deilk başta olmamıştı.belli bir güncellenme zamanı olmalı
sanırım zamanla olacaktır..çünkü benimki deilk başta olmamıştı.belli bir güncellenme zamanı olmalı
sagol peki bi sorum daha var msn blogunun arka plan rengini degistirmem icin renk kodlarimi gerekiyor cunku birinci sayfadakilerin hepsini yaptim fakat bi kac tane yapamadigim yerler kaldi oralara ne yapmam gerek
sagol peki bi sorum daha var msn blogunun arka plan rengini degistirmem icin renk kodlarimi gerekiyor cunku birinci sayfadakilerin hepsini yaptim fakat bi kac tane yapamadigim yerler kaldi oralara ne yapmam gerek
arkadaşların bahsettiği siteden faydalanabilirsin dediğim gibi bazı siteler bişey yaparsın hemen aktif olmaz zamanla olacaktır diye düşünüyorum
Yukarıdaki örnekte görülen "html" uzantılı dosyalar msn alanınızdaki media playerda işe yaramaz. Msn alanındaki media playerda çalışması için media player'ın desteklediği formatlar olmalıdır ( m p 3 , wma vb) . Ayrıca şarkıları h e m e n p a y l a ş ve r a p i d s h a r e gibi sitelere upload ederseniz media playerda çalışmaz. Upload edebileceğiniz siteler ilk sayfada vardır
ne bilim ben ilk defa yapıyorum hem sabah sabah ancak bunu yapabildim
Evet efendiiiiim spacem son şeklini aldı.Artık görücüye çıkabilir. http://iverson0755.spaces.msn.com/ Media playerda çalan şarkıyı ise ermanTR arkadaşımıza borçluyum.Bu arada şarkılarını upload ettikten sonra çalamayan arkadaşlar url nin sonunun 'mp3' ile bitmesine dikkat etsinler ya da destekleyen başka bi formatla.ama 'html' olmassssss
sorun kodlar degil kardes kod ekleyip sonra kaydettimmi kodlar kayip oluyor yani kodlari kaydetmiyor anlamadim valla
kardeş senin dedini bende anlamadmm ole bişi başıma gelmöediii
iste kardes benim sorun bunlar belki bazilarini yanlista yapaniliyor olabilirim aciklarsan iyi olur simdiden sagol
kardeş oralara renk kodları yazıcan mesela en altta width var oo blog yanlarına fln çerçeve yapıo 9-0 arası bi rakam seçion oda çerçecenin çizgisini kalınlı altta cllor var ora erçece rengi ustte link/bulles fln da spacendeki yazlarn renkleri kurban olm kardeş ya biraz araştrsanız anlarsnz ya hiç bişe bilmiosan al bi cırtlak renk kodu denie denie orenirsn ...
sagol kardes eyvallah yalniz burda inner ve outeri aciklamaiyi unutmusun bide arastirmaya arastiriyoz ama bazen bu kalin kafa almiyor e haliyle ingilizcede olunca anlamakta biraz zorlaniyor tesekkurler
ya valla benn sitelerde gezerken buldm resimleri hoşuma gidenleri kaydederm sanada tavsiye ederm hoşuna giden resmleri kaydet . bu arada benm space bktysan scorbol kaydırma çubu yazıları resimleri bunn sayesnde fazla yer kaplamasn die mesela 2 resm boyutnda kullanırsn ama aşşa indikce 5 - 10 veya istedn kadar resm çıkar oke benm spacede ornekleri var iyi bakarsan gorursnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip_usnmz -- 25 Haziran 2006; 23:39:37 >
ya valla benn sitelerde gezerken buldm resimleri hoşuma gidenleri kaydederm sanada tavsiye ederm hoşuna giden resmleri kaydet . bu arada benm space bktysan scorbol kaydırma çubu yazıları resimleri bunn sayesnde fazla yer kaplamasn die mesela 2 resm boyutnda kullanırsn ama aşşa indikce 5 - 10 veya istedn kadar resm çıkar oke benm spacede ornekleri var iyi bakarsan gorursnn
kardes iyi guzelde ben simdi icine bir link ekliyorum resim linki ama kenarlarda cubuklarda cikmiyor arti animasyonlu resimlerde oynamyor
bak kardeş kafan karışmasın die ilk once şu şekilde başla mesela blonu aç ilkk resimleri ekleeee ne istiosan ekle sonra scolbar kodunu resm kodlarının en ustune yapıştr html butonuna tıkla resimleri fln hep içine alır oke sonra boyutlarını ayarlarsn hadi kolay gelsn sana ..
Ardından beslemek istediğimiz hayvanı seçiyoruz.Loading yazan bölüm dolduğu zaman sayfa açılıyor.Burada ise hayvanımızın rengini ve ismini ayarlıyoruz. Bunu da yaptıktan sonra finishe basıyoruz.Karşımıza kodların bulunduğu bir sayfa çıkıyor.Bu kodlardan ''if you are using myspace, friendster or freewebs: copy and paste this code''yazan yani 2.olan kodu kopyalayıp spacemizde HTML sekmesini kullanarak yapıştırıyoruz. Yapımı çok kolay,ayrıca hayvanımızın yanında yiyecek de bulunuyor.Bu yiyecekler sayesinde hayvanı besliyebilirsiniz de..
Msn alanında kaç kişi çevrimiçi (online) bunu görebiliriz;
önjelikle http://www.microcounter.de bu adrese girioruz... sora Zur kostenlosen Anmeldung a tıklıoruz, çıkan sayfada;
User-ID (z.B. Horst88): isminiz yada nickinizi girin Ihre eMail-Adresse: e-mail adresinizi girin > Regeln < gelesen und akzeptiert: kutucuğu işaretleyin bu soruları yanıtlıoruz ve tabi enterlıoruz...
e-mailinize gelen User-ID ve Kennwort kodlarıyla siteye giriş yapınız sonra size verilen linki yada Url yii Spacesinizde Blog kısmına gidip html tuşuna basın kodu yapıştırın tekrar html tuşuna basın ve kaç kişinin online olduğunu görün
UNUTMADAN:::::::: Gesamt = Toplam online kişi saysısı Gestern = Dünkü Online kişi sayısı Heute = Bugünkü Online kişi sayısı Online = bulunduğunz zamandaki online kişi sayısıdır...
ya arkadaşlar ben bu yazılan yapılan şeylerden hiç biiş anlayamadım ve yapamadım iki üç adım gittikten sonra burdan yazılarla karışıma çıkan yazılar arasında fark oluyo alanımda bişiler var ama hep yarım eksik kaldı. Bunları silip tekrardan yapabilirmiyim öle bi imkan var mı? bide bunları yapmam için bana yardım edebilecek arkadaş var mı ?
ya arkadaşlar ben bu yazılan yapılan şeylerden hiç biiş anlayamadım ve yapamadım iki üç adım gittikten sonra burdan yazılarla karışıma çıkan yazılar arasında fark oluyo alanımda bişiler var ama hep yarım eksik kaldı. Bunları silip tekrardan yapabilirmiyim öle bi imkan var mı? bide bunları yapmam için bana yardım edebilecek arkadaş var mı ?
yardım lütfenn
Sil ve html kodlarından anlayan biriyle birlikte yap.
yardım lütfenn
Sil ve html kodlarından anlayan biriyle birlikte yap.
nasıl silecem onuda bilmiyorum bide o kodlardan anlayan arkdaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim öle her şeyi yapmak istemiyorum. bir kaç bişi olsun yeter
Ardından beslemek istediğimiz hayvanı seçiyoruz.Loading yazan bölüm dolduğu zaman sayfa açılıyor.Burada ise hayvanımızın rengini ve ismini ayarlıyoruz. Bunu da yaptıktan sonra finishe basıyoruz.Karşımıza kodların bulunduğu bir sayfa çıkıyor.Bu kodlardan ''if you are using myspace, friendster or freewebs: copy and paste this code''yazan yani 2.olan kodu kopyalayıp spacemizde HTML sekmesini kullanarak yapıştırıyoruz. Yapımı çok kolay,ayrıca hayvanımızın yanında yiyecek de bulunuyor.Bu yiyecekler sayesinde hayvanı besliyebilirsiniz de..
Html kodu yazılan yerde sayaç kullanıyorum..2sini 1 arada kullanmak gibi 1 şansım yok mu?
Html kodu yazılan yerde sayaç kullanıyorum..2sini 1 arada kullanmak gibi 1 şansım yok mu?
Yeni bir html alanı oluşturabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanTR -- 28 Haziran 2006; 16:05:48 >
Beyler ben birden fazla blog eklemek istiyorum ama olmuyor demek istediğim bir tane daha blog penceresi alt alta yazmasını istemiyorum..................SAYGILAR
Beyler ben birden fazla blog eklemek istiyorum ama olmuyor demek istediğim bir tane daha blog penceresi alt alta yazmasını istemiyorum..................SAYGILAR
Birden fazla blog eklenemez. Aynı blog'a birden çok konu girebilirsin
yukledım ama olmadı yıne hayret bı olay ya kımsenın space sını acmıyo ????????????
ya senin sorununnnn bencee msn programdan tamamen pc den msn i kaldr tabi kaldıra biliosann bencee format gerekioo silinmesii içinn çunku ekle kaldırdan silip baştan yukledndee aynı msn eski şekilde geri yuklenioo sen en isii msn sürümünü bi deiştr mesela 7.5 kullanıosannn 8 yukle yada tam tersii ikisininde download linki benm spacemde var msn programlarında ikiside türkçe ve ful sürüm koolay gelsn