Şimdi Ara

Black Ops'un Harita Paketi için Basın Bülteni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Call of Duty: Black Ops'un ilk harita paketi olan "First Strike"ın ilk olarak Xbox 360'a çıkacağını geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile sizlere http://bildirmiştik. Bu harita paketinin ilk olarak Xbox 360'a çıkması ile ilgili basın bülteni ise bugün yayınlandı. Bu bültene aşağıdan göz atabilirsiniz.
     
         "Rekorlar Kıran Oyunun İlk Eklentisi Hakkında Yeni Bilgiler Duyuruldu

         Call of Duty®’nin yeni online saldırısına hazır olun. Call of Duty®: Black Ops First Strike oyun eklentisi 1 Şubat’ta, dünya çapında ilk olarak Xbox LIVE® üzerinden sunulacak. Call of Duty: Black Ops First Strike, Treyarch ve Activision Publishing, Inc.’in başarılı oyununun ilk indirilebilir içerik genişlemesi olacak.
     
          Call of Duty: Black Ops hayranlarını, oyun üzerinde sürekli olarak yapılacak güncellemeler ve heyecan dolu yeni içeriklerle desteklemeye kararlı olduklarını belirten Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia, “Dört yeni Black Ops çoklu oyuncu haritası ve heyecan verici yeni Zombi haritasını içeren Call of Duty: Black Ops First Strike’ı hayranlarımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz “ diye konuştu.

         Call of Duty: Black Ops First Strike, Berlin Wall, Discovery, Stadium ve Kowloon isimlerinde dört yeni çokluoyuncu haritası ve Ascension isminde yeni Zombi haritası içeriyor.

         Xbox LIVE, henüz Call of Duty: Black Ops çoklu oyuncu deneyimini yaşamamış Silver Xbox LIVE üyeleri için 28-30 Ocak tarihleri arasında Çoklu oyuncu Açılış etkinliği düzenleyecek.

         Treyarch tarafından yaratılan ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Black Ops dünya çapında ilk beş gün içinde 650 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek eğlence sektöründeki (sinema, kitap ve video oyun) satış rekorlarını alt üst etmişti."
     
                                                                                                               Basın Bülteni
     







  • Ocak degil Subaty 1de cikacak, yazim hatasi olmus:)

    ~Stubborn~
  • bnde ocak diye biliom subatmı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.