Şimdi Ara

ndrive v9.3.14 sürümünde yeni rota hesabındaki hatayı gidermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ndrive v9.3.14 böyle bir hata mevcuttu. çoğu arkadaşta benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamış.

ters yöne girdim,ters yönde giderken işlemdeki rota iptal oldu, yeni rota oluşturacak dedi fakat beceremedi karıştırdı ve takıldı ndrive.
    ancak ben bu problemi birinci olarak ; ters yönde yaşadım. ısrarla ters yolda gittim beni doğru yola sokamadı. Burada ben hatalıydım kabul ediyorum.

ikinci olarak problem : kırmızı sinyal noktası,yolların muhakkak arasında olmalı,yoldan çıkıldığında boş bir arazi gibi diyelim sinyal kaydı,fakat biz yoldayız ama kırmızı işaret yolun kenarında taştı. bu durumda yeni rota hesabı yapamıyor.kafası yine karışıyor. ( xxx.18 versiyonda bu problem gidiyor. )

umduğum gibi.
    hata v14ten kaynaklanıyormuş.

İsimsiz sokak , ... talimatları oluşturuluyor diyerek takılı kalıyordu.

bugun aynı bölgeden geçerek , tekrar belirli rota dışına çıktım. Sonuç beklediğim gibi v14 te ki takılma v18 de olmadı.İsimsiz sokak hatası gitti,o caddenin ismi yazdı. Ankara'yı bilenler bilir,bu hatayı aldığım yer bahçelievler,gökkuşagı odtü istikameti. Gayet hızlı bir şekilde yeni rota hesabını buldu. 5 sn civarlarında yeni rotayı hesapladı. Hiç takılma yaşamadım. Bir kaç kez daha hedefi geçti,yeni rota hesaplarını 5 sn içerisinde yaptı.

Nasıl güncellediğime gelecek olursak.
    öncelikle v18e ait sis dosyasını pc ye indirin.
    http://www.4shared.com/file/dWbMq3uT/NDrive.html

kablo ile 5800 ı bağlayın. sis dosyasına çift tıklayın. yüklensin mi diyecek evet deyin, telefondan onaylayıp uygulamayı yükleyin.
    ardından bağlantıyı kesebilirsiniz. sonrasında ndrive açın. nete bağlanmak isteyecektir. mümkünse wifi olan bir yerden bağlanıp o ağı seçin. 34 mb küsür veri indirecek. ardından program açılacak. başarılı bir şekilde günceller ve ilaçlı olarak eskisi üzerinde ki gibi yüklenir devam eder yani full kullanım.

• Eve gidince denerim.. Bakalım atıl duran Ndrive canlandıra bilecekmiyiz.. Teşşekürler..

Tamam denedim harikasın ya..
    Tekrar çok sağol.. Yarin servise çıkınca iyice denerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 20 Aralık 2010; 21:11:06 >
  • Rica ederim,güle güle kullanman dileklerimle.
    yarın dene test et bakalım,yorumunu bekliyorum.Hayırlı geceler.
  • pcde 5800 den çıkan cd yazılımı yüklü. nokia ovi diye.
    pc suite modunda seçip,yükleme yapın.hafıza kartına atın veya öyle deneyin bakalım ? problem çıkmaz sanırım.
  • ya bugün soneday ın CFW İLE Boğuşmaktan deneyemedim.. Şİmdi Birolun Cfw Yi yükleyeceğim Artık Kısmetse yarın denerim..
  • Paylaşım için teşekkürler, gerçekten işe yaradı.
    Düzgün çalışmıyor diye rafa kaldırdığım NDrive'ı tekrardan yükledim ve bu güncellemeyi yapıp denedim, sorunsuz çalışıyor :)

Ellerine sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helcaraxe
    Paylaşım için teşekkürler, gerçekten işe yaradı.
    Düzgün çalışmıyor diye rafa kaldırdığım NDrive'ı tekrardan yükledim ve bu güncellemeyi yapıp denedim, sorunsuz çalışıyor :)

Ellerine sağlık :)

Teşekkür ederim,faydalı olmasına sevindim.
    iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskisinin üzerine mi kuruyoruz yoksa temiz kurulum mu yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
    eskisinin üzerine mi kuruyoruz yoksa temiz kurulum mu yapıyoruz?

x.x.14v kuruluysa üzerine kuruyoruz.amaç hatalı olan yazılımın hatasını gidermek.
  • Tamamdır .. Birkere bile takılmadı.. Emeğine sağlık .. Yalnız bir şey dikkatimi çekti .. Rotadan çıkınca ısrarla eski rotaya döndürmeye çalışıyor.. Bazen yeni rota çiziyor.. Hiç ayar yapmadım... Bir ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat
    Tamamdır .. Birkere bile takılmadı.. Emeğine sağlık .. Yalnız bir şey dikkatimi çekti .. Rotadan çıkınca ısrarla eski rotaya döndürmeye çalışıyor.. Bazen yeni rota çiziyor.. Hiç ayar yapmadım... Bir ayarı var mı?

sevindim.
    nasıl yani ? tam anlamadım.
    rota dışına çıkıldığında,eski rotaya en yakın istikametten sokması gerekiyor ? ben öyle gördüm yani. yol uzuyor sonuçta km olarakta ?
  • Belki gittiğim güzergahtan kaynaklanmıştır.. Hep geri döndürmeye çalıştı.. Yeni rota çizmedi.. Yarin çeşitli ayarlarla denerim.. Tahminim en kısayodan git diye ayarlamak gerekiyordur..
  • malesef bende yükleme başarısız oldu. C6 CFW yüklü, dahili bileşen hatası veriyor ve yüklemyior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat
    Belki gittiğim güzergahtan kaynaklanmıştır.. Hep geri döndürmeye çalıştı.. Yeni rota çizmedi.. Yarin çeşitli ayarlarla denerim.. Tahminim en kısayodan git diye ayarlamak gerekiyordur..

olabilir,güzergah önemli elbette,otoban kısayol vs. ayarlarıda bi kontrol et.
    bende düz yolda gittim,rotayı geçtim,ilk döner kavşaktan döndürdü,istediğim gibiydi yani. bende sorun yok.
    sen bide başka güzergahlarda dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN
    malesef bende yükleme başarısız oldu. C6 CFW yüklü, dahili bileşen hatası veriyor ve yüklemyior.

buradaki önergeleri bi deneyin derim.
    http://www.google.com/search?q=dahili+bile%C5%9Fen+hatas%C4%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

• Eyvallah kardeş sayende atıllıktan kurtuldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2003
    Eyvallah kardeş sayende atıllıktan kurtuldu...

rica ederim.
    iyi akşamlar.
  • bende indirdim ve kurdum deneme fırsatım olmadı fakat iyi oldu..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

malesef bende yükleme başarısız oldu. C6 CFW yüklü, dahili bileşen hatası veriyor ve yüklemyior.

Bir tek biroltr nin cfw de dahili bileşen hatası vermiyor.. Ondada ovimap 3.04 yüklü olduğu için.. sanırım pipsten kaynaklanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

merhaba.

ndrive v9.3.14 böyle bir hata mevcuttu. çoğu arkadaşta benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamış.

ters yöne girdim,ters yönde giderken işlemdeki rota iptal oldu, yeni rota oluşturacak dedi fakat beceremedi karıştırdı ve takıldı ndrive.
    ancak ben bu problemi birinci olarak ; ters yönde yaşadım. ısrarla ters yolda gittim beni doğru yola sokamadı. Burada ben hatalıydım kabul ediyorum.

ikinci olarak problem : kırmızı sinyal noktası,yolların muhakkak arasında olmalı,yoldan çıkıldığında boş bir arazi gibi diyelim sinyal kaydı,fakat biz yoldayız ama kırmızı işaret yolun kenarında taştı. bu durumda yeni rota hesabı yapamıyor.kafası yine karışıyor. ( xxx.18 versiyonda bu problem gidiyor. )

umduğum gibi.
    hata v14ten kaynaklanıyormuş.

İsimsiz sokak , ... talimatları oluşturuluyor diyerek takılı kalıyordu.

bugun aynı bölgeden geçerek , tekrar belirli rota dışına çıktım. Sonuç beklediğim gibi v14 te ki takılma v18 de olmadı.İsimsiz sokak hatası gitti,o caddenin ismi yazdı. Ankara'yı bilenler bilir,bu hatayı aldığım yer bahçelievler,gökkuşagı odtü istikameti. Gayet hızlı bir şekilde yeni rota hesabını buldu. 5 sn civarlarında yeni rotayı hesapladı. Hiç takılma yaşamadım. Bir kaç kez daha hedefi geçti,yeni rota hesaplarını 5 sn içerisinde yaptı.

Nasıl güncellediğime gelecek olursak.
    öncelikle v18e ait sis dosyasını pc ye indirin.
    http://www.4shared.com/file/dWbMq3uT/NDrive.html

kablo ile 5800 ı bağlayın. sis dosyasına çift tıklayın. yüklensin mi diyecek evet deyin, telefondan onaylayıp uygulamayı yükleyin.
    ardından bağlantıyı kesebilirsiniz. sonrasında ndrive açın. nete bağlanmak isteyecektir. mümkünse wifi olan bir yerden bağlanıp o ağı seçin. 34 mb küsür veri indirecek. ardından program açılacak. başarılı bir şekilde günceller ve ilaçlı olarak eskisi üzerinde ki gibi yüklenir devam eder yani full kullanım.

arkadaşım ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım şuan evde dosyayı indirdim ve tlefondan güncelleme yapıyorum.Birde sorum var v9 sürümünün başka ileri versiyonları varmı acaba çünkü v10 yükleyemiyoruz çünkü sertifika istiyor.Sertifikada malumunuz hiç bir site vermiyor.Şimdiden teşekkürler.Birde bu ndrıve sis dosyasını 14 sürümündeki dosya ile değiştirip baştan kurmayı denesek olmazmı acaba çünkü diğer telefonumda wifi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bul_dog -- 25 Eylül 2011; 14:20:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.