eğer elektronik müh de ya da iblgisayar bil de okuyosanız sinyaller ve sistemler dersini ya aldınız ya da alacaksınız ...
bu link kullandığınız kitabın (" SIGNALS AND SYSTEMS -ALAN V. OPPENHEIM, ALAN S.WILLSKY " olsa gerek )
çözümlerini sunmakta ... bu çözümler dersi daha anlaşılır kılıyo...site sahibi isteyenin sorusunun çözümünü de yayınlayacağını söylüyo ...dikkate almak gerek ...
yererince talep olması durumunda bayramdan sonra çözümlerin yayınlanmasına devam edilecektir
seneye alacağım bir ders şimdiden adresi saklayayım.
ben diil ama bi arkadaşa yaricak bu sağol
benim için biraz geç oldu ama dersi alacak arkadaşlar bu siteyi unutmasınlar
ben de elektonik 3. sınıf ogrencisiyim bu dersi aliorum. Arkadaslara tavsiyem okudugunuz her kitabın adını mutlaka emule veya benzeri programlarda aratın cozumlerine ulasabilirsiniz. mesela bizim signal odevleri cogunlukla kitaptaki sorulardan oluyo bunların cozumunun elimizde olması guzel bişey. yalnız ben bir turlu Microelectonic Circuits (sedra & smith) kitabının 5th edition cozumlerini bulamadım 4. var emulede.. bu konuda yardımcı olabilecek varsa cok memnun olurum cunku bunun odevleri de kitaptan oluyo ve 4. edt la buyuk farklılık var..
Sedra smith elinde pdf olarak varsa Pm atabilirmisiniz?
ben de elektonik 3. sınıf ogrencisiyim bu dersi aliorum. Arkadaslara tavsiyem okudugunuz her kitabın adını mutlaka emule veya benzeri programlarda aratın cozumlerine ulasabilirsiniz. mesela bizim signal odevleri cogunlukla kitaptaki sorulardan oluyo bunların cozumunun elimizde olması guzel bişey. yalnız ben bir turlu Microelectonic Circuits (sedra & smith) kitabının 5th edition cozumlerini bulamadım 4. var emulede.. bu konuda yardımcı olabilecek varsa cok memnun olurum cunku bunun odevleri de kitaptan oluyo ve 4. edt la buyuk farklılık var..
Microelectonic Circuits (sedra & smith) kitabının iki tane çözümü var ..bubların ikiside 4. baskı diye gözüküyo ..emulede, yaklaşık 112MB lık olanı 4. baskının çözümü ..biz onu kullanıyoz ... diğeri işimize yaramıyor ..
evet kitap(çözümleri) elimde pdf olarak var ...emule yi kur ..orada arat ...çözümlerine ulaşacaksın .. tek yapman gereken makineni 1 yada 2 gün açık bırakman ...
çok acil olarak istediğin çözümler varsa mail at sana gönderem ..
bizim kitap 5. baskı ve gercekten bayagi bi farklılık var chapterların yerini bile degidtirmisler, birinde mosfetle ilgili atıyorum 100 soru varsa digerinde 130 tane var bi soruyu 10dk aradım bulamadım bi de el yazısı oldugu icin pek hos durmuyo biraz karısık gibi o cozumler.. emule den microelectronic circuit die aratınca problems & solutions(aynı yazarın başka kitabı) die bişey cıkıo onda hiç deilse sorular ve cozumler ayrı ayrı ve bilgisayarda yazılmış o da faydalı bi kaynak olarak kullanılabilir.. ofliusak kardesim olur ha 5th edt. gecerse eline bi yerden beni de haberdar edersen pm yoluyla cok sevinirim.. hepimize kolay gelsin..
Benim için de geç olsa da yine de arşive ekleyelim,belki günün birinde lazım olur.Sağol paylaştığın için
saol benden de geçti ama dediğiniz gibi bi arkadaşa yarayacak.
Kardeşim sağolasın. Alltan alıyordum bu dersi. Allah razi olsun.Vizeden 85 al. Finalden çak, olacak iş mi bu? Oluyor işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme