ön ödemeli avea kullanıcıları, kamu tarifelerine kamu kimliği olmadan geçebilecekler.
AVEA yapıyor gene yapacağını inşallah 2011 de çekme sorununuda hallederse 1 numara olma yolunda ilerliyo...
mustafa hocam hayırlı işler. Kaç tane mesaj gönderdin şu ana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
ön ödemeli avea kullanıcıları, kamu tarifelerine kamu kimliği olmadan geçebilecekler.
Acaba belli bir süre ön ödemeli Avea kullanmış olma zorunlulugu var mı?
Piri bu açık mı Aveanın bi güzelliğimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan Piri bu açık mı Aveanın bi güzelliğimi ?
aveanın bir güzelliği diyebiliriz. Bayi çalışanı arkadaşlardan biri duyuruyu buraya koyabilirse daha iyi olur. Tek ve en önemli şart, şu anda faturasız olanlar yararlanabiliyor sadece. Mnt kabul etmiyor.
Nasıl yani KAMU300 tarifesinden 25 TL den yararlanabilecek miyim?
şoktayım!!!
17 Aralık 2010 tarihinden itibaren faturasız hat kullanıcısı olup kamu tarifelerine geçmek isteyen müşterilerimiz “Kamu kimlikleri olmaksızın” aşağıdaki kamu tarifelerinden yararlanabilecektir. Faturasız hattan kamu tarifelerine geçiş esnasında müşterilerimizin standart kimlik ve sabit fatura getirmesi yeterli olacaktır.
Kamu300 Kamu657 Kamu1000 Kamu300 Plus Kamu657 Plus Kamu1000 Plus Tüm Kamu Tüm Kamu+ HerYöne Kamu Kamu HerYöne 600 HerYöne Kamu Ekstra
Faturalı bireysel hat kullanıcılarımız, numara taşıma veya yeni aktivasyonla gelen müşterilerimiz, kamu tarifelerinden yararlanabilmek için Kamu kimliği ibraz etmeye devam edeceklerdir.
Arkadaşlar bir de kaynağı görebilsek çok iyi olacak.. O kadar baktım taradım bir şey bulamadım.. Olursa şayet ben de geçmeyi düşünüyorum.. Tabi KAMU300 25 TL fiyattan olacaksa.. =) Avea sahiden şaşırtmaya devam ediyor.. =)
%100 kesin bilgi dimi arkadaşlar bu
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
abone kazanmak için ne yapacağı şaşırdı avea turkcellin çakması oldu çıktı iyice
Sınırsız Kamu Tarifesi ne bireysel aboneler geçebiliyor.
Kamu kimliği taşımayan tüm bireysel kullanıcılar da bu tarifeden yararlanabilir.
Off aslında tüm faturasız kullanıcılara heryöne 1000 dk 39 TL mühtiş fırsat, bu hiç aklıma gelmemişti; dükkanda yarın asayım cama yazıp :)
mesajım bulunsun yarın lazım olabilir..
Hattımı taşıyıp da geçmek istediğim zaman Avea bayii çalışanı 1 ay kontörlüde kalmam gerektiğini, 1 ay sonra geçebileceğimi söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım, haberleri bile yok bu olaydan "kamu kimliği olmadan mümkün değil geçemezsiniz" deyip durdu Dedim bak web sitenize orada ne yazıyor, yok arkadaş yine de ikna edemedim kızcağızı
Hakikatten, numara taşıyarak gelince niye illa 1 ay beklemek lazımki? Yok mu bunun bir kolayı? Voda faturalıdan geçiş yapacağım bu arada..