Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskisehire tek gidicem istanbuldan, burdan gelecek arkadaslar olursa birlikte gidebiliriz en azindan tek canimiz sikilmaz muhabbet falan gecer ole zaman..
  • http://www.anadolu.edu.tr/duy/ilan/onkayit2011.2012son/pilotaj.htm

    T.C.
    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
    ÖN KAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

    Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Bölümü’ne ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile 15 öğrenci alınacaktır. Ön kayıt için, 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan türlerinden en az birinden ağırlıklı orta öğretim başarı puanı eklenmeden 225,000 veya daha fazla puan almış olan lise ve dengi okul çıkışlılar başvurabileceklerdir. Adayların ön kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir.
    2011 Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda bir fakülte veya yüksekokula yerleştirilmiş olanlar da ön kayıt için başvurabileceklerdir.

    1. ADAYLARDA ARANACAK OLAN KOŞULLAR
    1.1. T.C. vatandaşı olmak.
    1.2. Başka bir yükseköğretim kurumundan veya askeri ya da sivil başka bir eğitim kurumundan disiplinsizlik nedeniyle ilişiği kesilmiş olmamak. Bu hususa aykırı beyanda bulunanların kesin kayıtları yapılmış olsa bile Sivil Havacılık Yüksekokulu ile ilişkileri kesilecektir.
    1.3. Hava Harp Okulu Öğrenci Seçme Uçuşlarından veya başka bir kurumun (kamu ya da özel diğer sivil havacılık eğitim kurumlarından) uçuş eğitiminden; başarısız olma, disiplinsizlik, hava hastalığı gibi nedenlerden dolayı ya da başarısız olacağını anlayarak kendi isteği ile uçuştan ayrılmış olmamak.
    1.4. 01.01.1990 doğumlu veya daha küçük yaşta olmak (Yaş düzeltmesi kabul edilmeyecektir). Düzeltmeden önceki tarih esas alınacaktır.
    1.5. Vücut yapısı düzgün ve her bakımdan sağlam olmak, dilinde pelteklik ve gizli kekemelik, işitme kaybı, renk körlüğü vb. olmamak.
    1.6. 2010-YGS’de, YGS puanı veya özel yetenek sınavı sonucu ile örgün yükseköğretim programına yerleştirilmiş adayların ağırlıklı ortaöğretim başarı puanları ile ilgili katsayıları yarıya düşürülecektir. Bu kural açık öğretimin kontenjanlı programları için de uygulanacaktır. Sınavsız geçiş ile meslek yüksekokulları veya açık öğretimin (kontenjansız programları hariç) 2010-YGS’de yerleştirilen adaylara bu kural uygulanmayacaktır.

    1.7. Adayların orta öğretim başarı puanları Yüksekokulumuz tarafından ÖSYM'den temin edilecektir. (Orta öğretim başarı puanı diploma notu değildir.)



    2. ÖN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER
    2.1. 2011 YGS Sonuç Belgesi (ÖSYM’den Yüksekokul tarafından alınacaktır.)

    2.2. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanı örneği (Yüksekokul Müdürlüğü tarafından onaylanacaktır.)

    2.3. 4 adet vesikalık fotoğraf
    2.4. Başvuru formu (Bu form ön kayıt sırasında Yüksekokul tarafından verilecektir)
    2.5. Yetenek sınavına katılmak isteyen adaylardan sınav evrak giderleri için KDV dâhil 110 (Yüz on) TL sınav ücreti alınacaktır. Ücretler Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ziraat Bankası Anadolu Üniversitesi Şubesi (TR590001001900400130705004) hesabına yatırılacaktır. Banka dekontu ön kayıt esnasında görevli personele teslim edilecektir. Başvuru ücretleri iade edilmeyecektir.
    2.6. Öğrenci Seçme Programında belirtilen sınav aşamalarını başararak deneme uçuşlarına katılacak olan adaylardan uçuş yer derslerine katılmadan önce KDV dâhil 500 (Beş yüz) TL uçuş harcı alınacaktır.

    3. SAĞLIK SERTİFİKASINA İLİŞKİN BİLGİ
    3.1. Adayların Pilotaj Bölümüne kesin kayıt yaptırabilmeleri için “JAR FCL MEDICAL–3’e göre geçerli bir Class I sağlık sertifikası gerekmektedir. Adayların bu sağlık sertifikasını alabilmeleri için aşağıda açıklanan iki farklı yöntem önerilmektedir.
    3.2. Adaylar isterlerse Pilotaj Bölümü Seçme Sınavları başlamadan önce Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün pilotaj sağlık muayenesi için yetkili kıldığı ve Tablo-1’de listelenmiş olan hastanelerden birisine başvurarak sözü edilen sağlık raporunu alacaklar ve Mülakat öncesi yetkililere teslim edeceklerdir.
    3.3. Adaylar isterlerse sağlık sertifikası alma sürecini Test-1/Test-2 Sınavı sonucuna bırakabilirler. Mülakat sınavı sonucunda ismi açıklanan 45 aday 15-16 Ağustos 2011 tarihlerinde, Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün pilotaj sağlık muayenesi için yetkili kıldığı ve Tablo-1’de listelenmiş olan hastanelerden birisine başvurarak ücreti karşılığında JAR FCL MEDICAL–3’e göre Class I sağlık raporu muayenelerine katılacaklardır. Sağlık muayenelerinden geçerek sağlam raporu alan adaylar 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü uçuş yer dersine alınacaktır. (Tablo-1’in güncelliğinin SHGMhttp://web.shgm.gov.tr/sektorel.php?page=hastaneler internet sitesinden takip edilmesi adayların sorumluluğundadır.)


    4. SEÇME SINAVLARINA İLİŞKİN DİĞER BİLGİLER
    4.1. Ön kayıtlar 10-11 Ağustos 2011 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü, Sivil Havacılık Yüksekokulu, ESKİŞEHİR adresinde (www.ecas.anadolu.edu.tr internet adresinden sırasıyla Bölümler / Pilotaj kısmından ulaşım bilgileri ayrıntılı olarak görülebilir) yapılacaktır.
    4.2. Belirtilen tarihlerde ön kayıtlarını yaptıran ve mülakatı kazanıp uygun sağlık raporunu belgeleyen adaylar deneme uçuşlarını da kapsayan seçmelere alınacaklardır. Seçimler ile ilgili program ve diğer ayrıntılı bilgiler ön kayıt sırasında her adaya ayrıca verilecektir.
    4.3. Pilotaj Öğrenci Seçme Programının yaklaşık 10 gün süreceği göz önünde tutularak, il dışından Eskişehir’e gelecek adayların hazırlıklı olmaları gerekmektedir. Şehir dışından gelen adaylar, istedikleri takdirde Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun yurtlarından faydalanabileceklerdir.
    4.4. İlk aşamayı geçerek mülakat sınavına kalan adayların, Kredi Yurtlar Kurumunda kalma talepleri olması durumunda, SHYO Kredi Yurtlar Kurumunda konaklama konusunda yardımcı olacak formu düzenleyecek ve öğrenciye teslim edilecektir.
    4.5. Kesin kayıt tarihleri sınav sonuçları ile birlikte ilan edilecektir.
    4.6. Pilotaj Bölümünün öğretim dili en az %30 İngilizcedir. Eğitim süresi, 1 yılı İngilizce hazırlık sınıfı olmak üzere, toplam 5 yıldır, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı’nda başarılı olamayan öğrenciler için İngilizce hazırlık sınıfı zorunludur.
    4.7. Bu programda uygulamaya yönelik bazı dersler ve stajlar özel ve resmi havacılık kuruluşlarının tesislerinde yapıldığından bu programı kazanan adaylara güvenlik soruşturması yaptırılacaktır. Güvenlik soruşturması olumsuz olan veya bu kuruluşların düzen ve disiplinine uymayan adaylar bu programa devam edemezler.
    4.8. Pilotaj Bölümü ile ilgili her türlü bilgi 0-222-321 35 50 / 6823 no’lu Sivil Havacılık Yüksekokulu (Öğrenci İşleri Bürosu) telefonundan veyawww.anadolu.edu.tr ilewww.ecas.anadolu.edu.tr internet adreslerinden sağlanabilir.
    4.9. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • http://www.anadolu.edu.tr/duy/ilan/onkayit2011.2012son/havatrafikkontrol.htm

    T.C.
    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
    ÖN KAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

    Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Hava Trafik Kontrol Bölümü’ne ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile 15 öğrenci alınacaktır. 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan türlerinin en az birinden ağırlıklı orta öğretim başarı puanı eklenmeden 250,000 veya daha fazla puan almış olan lise ve dengi okul mezunları başvurabileceklerdir. Adayların şahsen başvurmaları gerekmektedir.

    2011 Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda bir fakülte veya yüksekokula yerleştirilmiş olanlar da ön kayıt için başvurabileceklerdir.

    1. ADAYLARDA ARANACAK OLAN KOŞULLAR

    1.1. T.C. vatandaşı olmak.

    1.2. Lise üstü veya dengi bir okul ile başka bir eğitim kurumundan (Askeri ya da sivil) disiplinsizlik nedeniyle ilişiği kesilmiş olmamak. Bu hususa aykırı beyanda bulunanların kesin kayıtları yapılmış olsa bile Sivil Havacılık Yüksekokulu ile ilişkileri kesilecektir.

    1.3. Başka bir yükseköğretim kurumundan disiplin cezası nedeniyle çıkarılmış bulunanlar ön kayıt yaptıramazlar.

    1.4. 01.01.1990 doğumlu veya daha küçük yaşta olmak. Yaş düzeltmesi kabul edilmeyecektir. Düzeltmeden önceki tarih esas alınacaktır.

    1.5. Herhangi bir fiziksel engeli olmamak, dilinde pelteklik ve gizli kekemelik, işitme kaybı, renk körlüğü vb. olmamak.

    1.6. 2010-ÖSYS’de, yerleştirme puanı veya özel yetenek sınavı sonucu ile örgün yükseköğretim programına yerleştirilmiş adayların ağırlıklı ortaöğretim başarı puanları ile ilgili katsayıları yarıya düşürülecektir. Bu kural açıköğretimin kontenjanlı programları için de uygulanacaktır. Sınavsız geçiş ile meslek yüksekokulları veya açıköğretimin (kontenjansız programları hariç) 2010-ÖSYS’de yerleştirilen adaylara bu kural uygulanmayacaktır.

    1.7. Adayların orta öğretim başarı puanları Yüksekokulumuz tarafından ÖSYM'den temin edilecektir. (Orta öğretim başarı puanı diploma notu değildir.)

















    2. ÖN KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER

    2.1. 2011 YGS Sonuç Belgesi (ÖSYM’den Yüksekokul tarafından alınacaktır.)

    2.2. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanı örneği (Yüksekokul Müdürlüğü tarafından onaylanacaktır.)

    2.3. 4 adet vesikalık fotoğraf

    2.4. Başvuru formu (Bu form ön kayıt esnasında Yüksekokul tarafından verilecektir.)

    2.5. Seçme sınavlarına katılacak adaylardan KDV dâhil 110 (Yüz on) TL sınav ücreti alınacaktır. (Başvuru ücretleri iade edilmez).

    Sınav ücretinin yatırılacağı banka/hesap no:

    Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ziraat Bankası Anadolu Üniversitesi Şubesi (TR590001001900400130705004)



    3. SEÇME SINAVLARINA İLİŞKİN DİĞER BİLGİLER

    3.1. Ön kayıtlar 16-17 Ağustos 2011 tarihlerinde 09.00-17.30 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, İki Eylül Kampusu, ESKİŞEHİR adresinde yapılacaktır.

    3.2. Belirtilen tarihlerde ön kayıtlarını yaptıran adaylar Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleğine uyumluluk testlerini de kapsayan seçmelere alınacaklardır. Seçmeler ile ilgili program ve diğer ayrıntılı bilgiler ön kayıt sırasında her adaya ayrıca verilecektir.

    3.3. Hava Trafik Kontrol Öğrenci Seçme Programının ön kayıt hariç iki gün süreceği ve kazanan asil ve yedek adayların sağlık muayenesine gitmeleri gerektiği göz önünde tutularak, il dışından Eskişehir’e gelecek adayların hazırlıklı olmaları gerekmektedir. Şehir dışından gelen adaylar, istedikleri takdirde Kredi ve Yurtlar Kurumunun yurtlarından faydalanabileceklerdir. Sınava başvuran öğrencilerin, Kredi Yurtlar Kurumunda kalma talepleri olması durumunda, SHYO Kredi Yurtlar Kurumunda konaklama konusunda yardımcı olacak formu düzenleyecek ve öğrenciye teslim edilecektir.

    3.4. Kesin kayıt tarihleri sınav sonuçları ile birlikte ilan edilecektir.

    3.5. Hava Trafik Kontrol Bölümünde eğitim süresi, 1 yılı İngilizce hazırlık sınıfı olmak üzere, toplam 5 yıldır. Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı’nda başarılı olamayan öğrenciler için İngilizce hazırlık sınıfı zorunludur.

    3.6. Bu programda uygulamaya yönelik bazı dersler ve stajlar özel ve resmi havacılık kuruluşlarının tesislerinde yapıldığından bu programı kazanan öğrencilere güvenlik soruşturması yaptırılacaktır. Güvenlik soruşturması olumsuz olan veya bu kuruluşların düzen ve disiplinine uymayan öğrenciler bu programa devam edemezler.

    3.7. Hava Trafik Kontrol Bölümü ile ilgili her türlü bilgi 0-222-321 35 50 / 6823 nolu Sivil Havacılık Yüksekokulu (Öğrenci İşleri Bürosu) telefonundan veyahttp://www.anadolu.edu.tr web adresinden alınabilir.

    3.8. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.




  • bende deneyeceğim bu sene. Küçüklükten beri hayalim pilot olmak bakalım geçebilecek miyim sınavları. Sormak istediğim bir soru var askeri hastaneden rapor almak gerekiyor diyor, bu raporu sınavdan önce mi alsam daha iyi olur yoksa bir kaç gün süre veriyorlarmış o zaman mı alsam? hangisini tavsiye edersiniz?

    Ve biliyorum biraz saçma olacak ama bir çok resim isteniyormuş benim şu an saçlarım uzun baya bir sıkıntı olur mu başvuru için ? Sıkıntı olmasın diye kestirmeyi düşündüm ama yinede size sormak istedim önce.

    Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koorn

    bende deneyeceğim bu sene. Küçüklükten beri hayalim pilot olmak bakalım geçebilecek miyim sınavları. Sormak istediğim bir soru var askeri hastaneden rapor almak gerekiyor diyor, bu raporu sınavdan önce mi alsam daha iyi olur yoksa bir kaç gün süre veriyorlarmış o zaman mı alsam? hangisini tavsiye edersiniz?

    Ve biliyorum biraz saçma olacak ama bir çok resim isteniyormuş benim şu an saçlarım uzun baya bir sıkıntı olur mu başvuru için ? Sıkıntı olmasın diye kestirmeyi düşündüm ama yinede size sormak istedim önce.

    Teşekkür ederim şimdiden.



    Hastaneler için verdikleri linke bakabilirsin. Sağlık muayenesi ücreti 300-400 TL civarı tutabilir. İlk iki testi geçeyim sonra yaptırayım diyebilirsin veya en başından sağlık durumunun elverişli olup olmadığını öğrenmek istersen önceden de yaptırabilirsin.

    Saçını da kestirmeni tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mightywings


    quote:

    Orijinalden alıntı: koorn

    bende deneyeceğim bu sene. Küçüklükten beri hayalim pilot olmak bakalım geçebilecek miyim sınavları. Sormak istediğim bir soru var askeri hastaneden rapor almak gerekiyor diyor, bu raporu sınavdan önce mi alsam daha iyi olur yoksa bir kaç gün süre veriyorlarmış o zaman mı alsam? hangisini tavsiye edersiniz?

    Ve biliyorum biraz saçma olacak ama bir çok resim isteniyormuş benim şu an saçlarım uzun baya bir sıkıntı olur mu başvuru için ? Sıkıntı olmasın diye kestirmeyi düşündüm ama yinede size sormak istedim önce.

    Teşekkür ederim şimdiden.



    Hastaneler için verdikleri linke bakabilirsin. Sağlık muayenesi ücreti 300-400 TL civarı tutabilir. İlk iki testi geçeyim sonra yaptırayım diyebilirsin veya en başından sağlık durumunun elverişli olup olmadığını öğrenmek istersen önceden de yaptırabilirsin.

    Saçını da kestirmeni tavsiye ederim.




    sen kaç yılında girdin bu sınava?




  • ben de bu yıl mülakatlara katılacağım. ama bir işte çalıştığım için araştırma yapmaya vaktim kalmıyor bu yüzden sorduğum soruları cevaplarsanız hem ben hem de diğer katılacak arkadaşlara yardım etmiş olursunuz. öncelikle 10-11 ağustosda önkayıt yaptıracağız peki mülakatlara ne zaman başlayacağız? birde saç sakal olarak çoğu arkadaşın yaz olduğu için uzatığını düşünüyorum ben de öyleyim çünkü :D saç sakal olarak biraz uzun gitsek bir eksisi olur mu yoksa önemsiz bişey midir? son olarak da mülakatlarda ne gibi sorular soruyorlar nasıl cevaplar bekliyorlar biraz bilgi verirseniz yardımınız çok büyük olur. cevaplar için şimdiden teşekkkürler
  • Herkeze İyi Günler Ben Kayseride Sivil Havacılık İşletmeciligi Okumak istiyorum.
    Fakat Bu Bölüm Hakkında Pek Bilgim Yok Sizlere Birkaç Soru Sorcam Yardımcı olursanız Sevinirim.

    1. Bu Bölümü Okumak için mülakat Yapılıyormu? (Göz + Saglık+Fiziksel Sorunlar Bu Bölümü Okumaya Engelmi?)
    2. Bu Bölümü Bitirdimiz Zaman Nerelerde ve Hangi Pozisyonlarda İş bulma olanakları var? (Maaşlar Hakkında Ufak birde bilgi edinmek istiyorum)
    3. Bu Bölümün Birinci ve İkinci Ögretiminin Harclari Konusunda Bilgi almak istiyorum.
    4. Son Olarak Kayseride Okuyan Biri varsa Okulda Eğitim Nasıl?

    Cevaplıcak Arkadaşlara Çok Teşşekür Ederim.
    Bu Sorular Herkezin İşini Yaraması Dileklerimle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scopmcop

    Herkeze İyi Günler Ben Kayseride Sivil Havacılık İşletmeciligi Okumak istiyorum.
    Fakat Bu Bölüm Hakkında Pek Bilgim Yok Sizlere Birkaç Soru Sorcam Yardımcı olursanız Sevinirim.

    1. Bu Bölümü Okumak için mülakat Yapılıyormu? (Göz + Saglık+Fiziksel Sorunlar Bu Bölümü Okumaya Engelmi?)
    2. Bu Bölümü Bitirdimiz Zaman Nerelerde ve Hangi Pozisyonlarda İş bulma olanakları var? (Maaşlar Hakkında Ufak birde bilgi edinmek istiyorum)
    3. Bu Bölümün Birinci ve İkinci Ögretiminin Harclari Konusunda Bilgi almak istiyorum.
    4. Son Olarak Kayseride Okuyan Biri varsa Okulda Eğitim Nasıl?

    Cevaplıcak Arkadaşlara Çok Teşşekür Ederim.
    Bu Sorular Herkezin İşini Yaraması Dileklerimle.



    Mülakat yok.Sağlık sorununuz ileride çalışacağınız departmanı etkiler.Hatta fobiniz varsa onun bile etkisi olur çalışacağınız departmana.

    Havacılık la uğraşan , parça üretimi yapan en küçük firmadada çalışabilirsin , bir havaalanında bir bölümün müdürü hatta havaalanının amiri de olabilirsin.

    Normal öğretimde harçlar önemli değil ama ikinci öğretimde biraz tuzlu.

    Ben kayseride okumuyorum ama ülke genelindeki okullar için genelleme yapacak olursam emin ol hiçbirinin eğitimi süper değil.Okulda öğrendiklerin biraz hikaye işi staja gittiğinde öğrenmeye başlarsın.


    Sivil havacılık için sağlık yönünden çok incelemezler ancak özellikle pilotaj ve hava trafik kontronörlüğü için incelerler epey.




  • Arkadaşlar Ben Mf mezunuyum YGS-6 PUANIM 383 131.000 ALan içi 373 143.000 Alan Dışı.

    Kayseri Sivil havacılık 113.000 Birinci Ögretimi

    Ben buna Alan içimi Alan dışımı Tercih yapcam ve Sizce gelirmi Yardımcı olanlara Teşşşürkler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    quote:

    Orijinalden alıntı: EfeoK

    simdi onlar bi uni mezunu ile kurs alip gelmis birini ayni kefeye mi koyuyorlar?


    farklı kefeye koymaları için neden yok ki, zaten b1 veya b2 lisansı olan adam ister lise ister universite mezunu olsun aynı adamdır..

    işkurla gelmiş daha 23 yasında ama 5 yıldır bu işi zaten yapıyor, 5.yılını doldurmadan grekli lisans sınavlarını gecmiş bir adamı almak varken neden shyo dan gelen daha eline adam gibi tornavida bile almamıs ama shyo dan gelmiş birini işe alsın ki?? tabikide işkurluyu alacak.. adam tecrubeli ve lisanslı.. shyodan gelen adamda ise ne tecrube var ne lisans..


    ya hocam bi yürü git allah aşkına her ne kadar dedigin gibi işkurlular lisans alsada üniversitelilerle aralarında çok büyük fark var. Adamlar daha AMM okuyamayı bilmiyo sen neden bahsediyorsun...sen sadece thy de çalışmıssın herhalde git özel şirketlerede bak bakıyım üniversitelilerle liseliler arasındaki farkı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scopmcop

    Herkeze İyi Günler Ben Kayseride Sivil Havacılık İşletmeciligi Okumak istiyorum.
    Fakat Bu Bölüm Hakkında Pek Bilgim Yok Sizlere Birkaç Soru Sorcam Yardımcı olursanız Sevinirim.

    1. Bu Bölümü Okumak için mülakat Yapılıyormu? (Göz + Saglık+Fiziksel Sorunlar Bu Bölümü Okumaya Engelmi?)
    2. Bu Bölümü Bitirdimiz Zaman Nerelerde ve Hangi Pozisyonlarda İş bulma olanakları var? (Maaşlar Hakkında Ufak birde bilgi edinmek istiyorum)
    3. Bu Bölümün Birinci ve İkinci Ögretiminin Harclari Konusunda Bilgi almak istiyorum.
    4. Son Olarak Kayseride Okuyan Biri varsa Okulda Eğitim Nasıl?

    Cevaplıcak Arkadaşlara Çok Teşşekür Ederim.
    Bu Sorular Herkezin İşini Yaraması Dileklerimle.



    Arkadaşlar Ben Mf mezunuyum YGS-6 PUANIM 383 131.000 alan içi 373 143.000 Alan Dışı.

    Kayseri Sivil havacılık 113.000 Birinci Ögretimi

    Ben buna Alan içimi Alan dışımı Tercih yapcam ve Sizce gelirmi Yardımcı olanlara Teşşşürkler.



    BU SORULARIMA YARDIMCI OLCAK BIRI YOKMU LUTFEN!!!!




  • bende girmek isterdim ama bölümüm TM fizik sorularına yapamam. pufff
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkan_y

    Mulakatta kursa gidenler avantaj sagliyormu ? Planore secilme isi bile torpilli..uye olan ve yardimda bulunanlar aliniyor genelde..

    mrb , anadolu üniversitesi sivil havacılık bölümü pilotaj bölümüne girişte çıkan sorulara hazırlanabilceğimiz kaynak önerileriniz varsa LÜTFEN
    yazarmısnız....teşkkrler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkan_y

    Mulakatta kursa gidenler avantaj sagliyormu ? Planore secilme isi bile torpilli..uye olan ve yardimda bulunanlar aliniyor genelde..


    Torpil falan olmadığını garanti ederim. Çünkü bu sene planöre ben seçildim. Hiçbir torpil filanda yoktu. Karaine seçildim 2 planör pilotu şehit olunca bizim kursta yalan oldu. Yardım olarakda 100 tane zarf verdiler ama ben tembelliğimden 1 zarf doldurabildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d.eray


    quote:

    Orijinalden alıntı: orkan_y

    Mulakatta kursa gidenler avantaj sagliyormu ? Planore secilme isi bile torpilli..uye olan ve yardimda bulunanlar aliniyor genelde..


    Torpil falan olmadığını garanti ederim. Çünkü bu sene planöre ben seçildim. Hiçbir torpil filanda yoktu. Karaine seçildim 2 planör pilotu şehit olunca bizim kursta yalan oldu. Yardım olarakda 100 tane zarf verdiler ama ben tembelliğimden 1 zarf doldurabildim.

    Boşuna uğraşma bizim insanımıza bir işte torpilin olmadığını anlatamazsın Kendisinin seçilmediği her yerde torpil olduğunu iddia eden bi milletimiz var...




  • Yardımcı olabilirim bildiğim konular hakkında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 7 Kasım 2011; 13:45:18 >
  • Eskisehirdeyim yarin sabahtan kaydimi oluyorum
  • 29.sıradan sıramızı aldık sabahın erken saatlerinde inşallah hayırlısı olur.

    cuma günü sabah mat+fiz sınavı öğleden sonra görsel yeteneklilik testi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeoK

    29.sıradan sıramızı aldık sabahın erken saatlerinde inşallah hayırlısı olur.

    cuma günü sabah mat+fiz sınavı öğleden sonra görsel yeteneklilik testi..


    Hocam seneye bende girmeyi düşünüyorum. Ne soruyorlarsa hepsini ezberler konuları falan gelince hepsini sorucam. Keşke Hava T.K sınavlarınada yazılsaydın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.