Giriş | |
|
|
|
31 Aralık 2005; 0:06:05
|
|
|
Beyler konu anlatan kişi sayısı artmaya başladı.Biriniz allah rızası için şu veritabanını anlatsanız nası olur.Şiddetle bu konuyu bekliyorum bi iyilik yapın şu konuyu lütfen araya sıkıştırın.
|
|
|
1 Ocak 2006; 2:42:00
|
|
|
ARKADASLAR ÖZÜR DİLİYORUM XP HOM KULLANIYOM VE BURADA IIS YOK BASKA NEREDEN BULABİLİRM
|
|
2 Ocak 2006; 14:26:18
|
|
|
ÖnceLikLe Bizim Gibi Acemi ArkdasLarimiza Yardimci OLan Bu DuyarLi İnSanLara Cok Teşekkür Ederim. Benim Sorum Şu Windows'da Program Yasa BLios Mu? Biliosun Bazi UzantiLar Calişmior Windows Da BunLar İçin GerekLi ProgLar Var Mi Varsa NereLerde? Bunu BiLmek Beni Sevindirir Cünkü Ben Günümün 18 Saatini Pc Basinda Geciriyorum Ve SürekLi Örenmeye Calişiyorum. İnşLah SİzLer Sayesinde BaşariLi Olacağim. TeşekkürLer.
|
|
|
3 Ocak 2006; 4:31:42
|
|
|
burdada şifre hakkında; http:/****.de/files/10293776/__FRELEME_ve_KULLANICI_TANIMLAMA.ppt.html
|
|
4 Ocak 2006; 20:12:03
|
|
|
titanpks faydası dokunduysa sevindim
|
|
4 Ocak 2006; 22:04:56
|
|
|
kardeş helal olsun
|
|
|
masova
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
5 Ocak 2006; 2:59:25
|
|
|
yaw dostum senden allah razı olsun böyle bir paylaşım yürek istiyor doğrusu forumdan tamda soğumaya başlamıştım sağ olasın u dönüşü yaptırdın bana...devamını bekliyorum şahsen...
|
|
|
|
|
5 Ocak 2006; 16:14:24
|
|
|
mrza44, masova, devamı gelicektir siz de sağolun quote:
Orjinalden alıntı: masova yaw dostum senden allah razı olsun böyle bir paylaşım yürek istiyor doğrusu forumdan tamda soğumaya başlamıştım sağ olasın u dönüşü yaptırdın bana...devamını bekliyorum şahsen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsxq -- 6 Ocak 2006 8:15:57 >
masova
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
6 Ocak 2006; 14:32:32
|
|
|
eeey nerde kaldı dersler...
|
|
|
|
|
7 Ocak 2006; 23:40:34
|
|
|
yoksa Mortal_Fusion un alınmasına sebep olucak bişi mi yaptık:(bilmeden..
|
|
8 Ocak 2006; 1:18:27
|
|
|
alla alla mortal bize neden alınsınki ne yapmış olabiliriz her şey yolundaydı.ama gene yolunda ya kesin işi falan vardır onun bu aralar yoksa kesin bişiler yazardı.
|
|
|
8 Ocak 2006; 1:28:59
|
|
|
ya haklısın tabi de olur ya insanlık hali.. dediğin gibi işi vardır, geçenlerde memlekete gittiğini söylemişti belki yine gitmiştir...
|
|
8 Ocak 2006; 12:38:00
|
| | | |