Şimdi Ara

iPhone 4'e rakip olarak gösterilen Meizu M9, 25 Aralık'ta lanse ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
16.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akıllı telefon dünyasının merakla beklenen modellerinden Meizu M9 için lansman tarihi netleşti. Üretici firma Meizu'dan yapılan açıklamaya göre, kimilerince iPhone 4 katili olarak nitelendirilen M9, 25 Aralık'ta yapılacak tanıtımla birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şimdiye kadar yapılmış en başarılı iPhone klonu olarak gösterilen M8 modeliyle dünya çapında ses getirmeyi başaran ancak daha sonra Apple'ın yasal girişimleriyle üretimi durdurmak zorunad kalan Meizu, M9 modeliyle iddialı geliyor. Güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefonun nihai özellikleri de gün ışığına çıkmaya başladı.





    3.5-inç büyüklüğünde ve 640 x 960 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik ekrana sahip olan telefona, 1GHz'de çalışan Cortex A8 tabanlı işlemcinin güç verdiği belirtiliyor. Telefonun işlem gücü açısından Samsung'un Galaxy S modelindeki Hummingbird işlemcisi baz alınabilir zira benzer şekilde Cortex-A8 mimarisini temel alıyor ve 1GHz'de çalışıyor. Android 2.2* işletim sistemi üzerinde özelleştirilmiş arabirimine sahip olan M9'da, 1370 mAh kapasiteli pil kullanılıyor. Diğer özellikleri arasında 5MP çözünürlüğünde kamera, GPS, Bluetooth ve WiFi/WAPI gibi detaylara yer verilen telefon 8GB ve 16GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile gelirken, daha yüksek kapasite için microSD kart desteği de sunuluyor. GSM / GPRS / EDGE and UMTS / HSDPA ve 7.2Mbps 3G ağları ile uyumlu olan telefon aynı zamanda AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV ve FLV formatlarına verdiği destekle gelişmiş medya özellikleri de vaad ediyor.





    25 Aralık'ta yapılacak lansman ile birlikte satışa sunulması beklenen Meizu M9'un 8GB'lık modelinin 375$, 16GB'lık modelinin ise 405$ olacağı belirtiliyor.


    *Cihaz üzerindeki Android işletim sisteminin versiyonu henüz resmi olarak doğrulanmadı.








  • ülkemizde kaç para olur acaba.gerçi telefon kullanmıyorum
  • ucuza gelir diyemem sanırım bunada bi fiat farkı alırlar japon işi olmasına ragmen
  • 16 GB 700-750 civarı gelir herhalde
  • Fena değiş gibi duruyor ancak yazılım bu telefonları 1 adım öne çıkarır ve sanırım bunda o yok
  • iphone un yerini hic bir sey alamaz
  • hala rakip diyorlar ya
  • ben bu firmanın mp4 playerini kullanıyorum gayet başarılı bir cihaz bu aletininde başarılı olabileceğini düşünüyorum tabi şöyle bir durumda mevcut apple gibi bir firmayla başa çıkmakta kolay olmasa gerek
  • şuna dikkat M8 modeliyle dünya çapında ses getirmeyi başaran ancak daha sonra Apple'ın yasal girişimleriyle üretimi durdurmak zorunad kalan Meizu okadar iyi olmasa apple neden uğraşsın ki :)
  • süper donanıma sahip bir telefon valla helal olsun..bunu çinlilermi yoksa japonlarmı yaptılar..iphone gene katledildi desenize:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    süper donanıma sahip bir telefon valla helal olsun..bunu çinlilermi yoksa japonlarmı yaptılar..iphone gene katledildi desenize:D

    evet ayfon gelen geçenden tokat yiyor önce bastırmatik 5800 ve ardından n97 ve n8 ve son olarak kıytırık çin malı meizu.Hadi yavrum git sütünü iç iPhone'un tek rakibi HTC DHD dir
  • Android 2.2 Froyo ile birlikte gelmesi ve ekran çözünürlüğünün İphone'a eşi olması çok güzel ama gerçekte ne kadar verimli,bunuwww.gsmarena.com incelemesi yapıldığında anlarız.
  • Iphone a uzun zaman daha yaklaşabilen olmaz, sanmıyorum.
  • iyi görünüyor telefon rakip olur ondan da çok satılır

    bide "çakma çin malı" lafı, yerini artık "orjinal çin malı" lafına bırakır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 16 Aralık 2010; 15:38:08 >
  • en iyi android telefonlardan biri olacağı aşikar.. LG neden kendi ürettiği 640*960 çözünürlüğündeki ekranları kullanmıyor diye sorduğumda forumda androidin bu çözünürlüğüne destek vermediği söyleniyordu ama her defasında tabletlerdeki gibi bir çözümün telefonlar içinde geliştirilebileceğini söylemiştim ki öyle de olmuş anlaşılan.. 3.5"lik bir alanda bu çözünürlüğü kullanan başa android telefon yok.. Hatta iphone4ten başka telefon yok.. ip4ünde en etkileyici özelliğini de bünyesinde barındırması ios yerine android işletim sistemi kullanması bence iphone4ün androidli versiyonu gibi bir şey olmuş.. bence harika.. ios için ip4 android için bu telerfon tercih edilebilir.. çok sıkı bir android olmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mctug

    Gün gelecek Apple değişim yapmazsa Android onu ezecek tek gerçek bu.

    O günün önümüzdeki 5 yıl içerisinde gelmiyeceği kesin tabi.

    Bir programcı olsan ve ücretli bir uygulama yapacak olsan önceliği Android'e mi verirdin iPhone'a mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cremiesto

    şuna dikkat M8 modeliyle dünya çapında ses getirmeyi başaran ancak daha sonra Apple'ın yasal girişimleriyle üretimi durdurmak zorunad kalan Meizu okadar iyi olmasa apple neden uğraşsın ki :)

    Mantığa bak. Sen ugras yil boyu yeni bir model üzerinde cizimdi tasarimdi derken iphone 4 adi altında cıkar bir baskası gelsin senin modelini oldugu gibi kopyalasın sen izin verir misin ? İphone kafa tutucagini sanmiyorum. Hali hazırdaki Galaxy S bin kat daha iyi bir telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: mctug

    Gün gelecek Apple değişim yapmazsa Android onu ezecek tek gerçek bu.

    O günün önümüzdeki 5 yıl içerisinde gelmiyeceği kesin tabi.

    Bir programcı olsan ve ücretli bir uygulama yapacak olsan önceliği Android'e mi verirdin iPhone'a mı?


    android li cihaz sayısının iphone dan fazla olduğu düşünülürse androide yapardım.(ki bilgisayar mühendisiyim vakit buldukça yavaş yavaş başlıyorum android için uygulama yazmaya) ayrıca chip de aratırsanız uygulama geliştiricilerinde çoğunluğu yeni uygulamalarını android için geliştirmeyi düşünüyor. (daha önceden başka bir konuda link vermiştim şimdi bulmaya üşendim :D) piyasada hangi telefon daha çok varsa onun uygulama sayısı daha fazla olur. ne kadar fazla telefon o kadar fazla satış ;) iphone u gözünüzde çok büyütüyorsunuz. artık eskisi gibi değil. diğer telefon üreticileri donanım olarak iphone ile aynı yada daha üstün modeller geliştirdiler. android de her geçen gün gelişmektedir. şu anki seviyesi bile iphone ile boy ölçüşebilir. androidin eksiği tabletler için şu anda tam anlamıyla uygun olmamasıdır.




  • Samsung Galaxy S İphone'u çoktan katletti bile.Bunlar biraz geciktiler sanırım
  • KingofEvil



    Komiksin vesselam yav. iPhone 4 SGS'nin yaklaşık iki katı kadar satmışken neyi katlediyor sorması ayıp?



    Ne komik insanlar var ya.. :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.