Şimdi Ara

HTC Desire Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
32.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda sizler için HTC'nin Android işletim sistemli akıllı telefonu Desire'ı inceledik. Telefonun merak edilen bütün yanlarına değindiğimiz video sonrasında HTC Desire ile ilgili bütün merak edilen sorular yanıtlanmış olacak.





  • Sanırım ülkemizde bu kadar geç sunulduğundan dolayı geç geldi inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 15 Aralık 2010; 19:30:20 >
  • Epeyce geç olmuuş incelemesi :)
  • Bence abartıldığı kadar&övüldüğü kadar güzel bir telefon değilmiş. Hatta almaya değer bulmadım desem daha doğru olur :S iPhone'un kusursuzluk derecesinde daha ucuz bir akıllı telefon ne zaman çıkıcak yahu ?
  • @ Phonenix *

    iPhone? Kusursuzluk?
    __________________________________

    Video inceleme için teşekkürler Kaan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İncelemeyi çok beğendim . hoparlörü çok zayıf gibi geldi. htc ilginç marka htc legend a belki de piyasanın en güçlü hoparlörünü koyarken üst segmentteki bir modele ise çok güçsüz bir hoparlör koyabiliyor

    yorumlar çok objektifti takdir ettim. devamını bekleriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoenix *

    Bence abartıldığı kadar&övüldüğü kadar güzel bir telefon değilmiş. Hatta almaya değer bulmadım desem daha doğru olur :S iPhone'un kusursuzluk derecesinde daha ucuz bir akıllı telefon ne zaman çıkıcak yahu ?




    Kaan Bey android marketten bahsetmişsiniz, bildiğiniz bir şey mi var yoksa bu sizin telefonunuz mu? :D
  • Kaan Bey teşekkürler, yalnız sadece videoyu izleyenler için market konusu biraz yanıltıcı olabilir, keza Türkiye'deki market kapalı malum.
  • Gına geldi her HTC veya Samsung cihazın yorumlarında illa bir iphone reklamı görmekten. Apple bunlara paramı veriyor ne.



    HTC desire güzel bir model, SLCD yerine AMOLED olmasını isterdim.
  • tşk kaan (: güzel inceleme
  • Fiyatına göre özellikleri rakiplerinden bir nebze geri kalıyor, peki kötü mü? Elbette değil fakat fiyatlandırmada bir değişiklik olsaydı tercih sebebi olacaktı. Bu arada telefonu tanıtan hocam, o tırnakları kes ya o ne öyle..
  • Bence telefon güzel olmuş.
  • Gayet güzel bir telefon... Şu flash olayındanda cidden gına geldi. tasarımı gayet güzel ama üzerindeki optik olay çok gereksiz gibi geldi yinede kullanmadığım için bilemeyeceğim. Gereksiz ve saçma sapan yorumlar yapmayın bakımlı tırnağın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım sen traşınıda çim biçme makinesiyle oluyorsundur. Temizlik demek kökünden kesmek değildir. Biraz akıl.
  • Videoyu şimdi izledim, gerçekten güzel bir inceleme olmuş (tırnaklar o kadarda uzun değil )

    İç ortam video çekimlerinde fps oldukça düşüyor, aynı sorun HD2'de de vardı. Samsung kendi modellerine (ben I8000 kullanıyorum) kamera kaydı için donanımsal video sıkıştırma koyuyor. Bu her türlü ortamda yüksek fps'lerde video kaydı sağlıyor.
  • inceleme oldukça bilgilendirici ve faydalı olmuş.. teşekkürler..
  • yaklaşık 4-5 aydır htc desire kullanıyorum. neredeyse tüm özelliklerine değinilmiş. aradan 1 tane iphone'a kusursuz atfı gelmiş ama iphone tamamiyle gülünç kalır htc modelleri yanında. 4 için nasıldır tam bilmiyorum ama 3gs ie desire ekran kıyasladım kesinlikle desire fark atar kalitede (not: amoled ekranlı desire elimdeki slcd nasıldır bilemem)

    iphone vs desire'dan desire çıkar. görüldüğü gibi arayüz defalarca daha güzel. android 2.1 ile 2.2 (froyo) arasında gözle görülür bir performans artışı var. hatta en son güncelleme ile takvim ile facebook'tan doğum günü ve etkinliklerinizi bile güncelleyip ajandanızda görebiliyonuz.

    ürünü yurtdışından aldığım için ingilizce ama market ile alakalı da bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. google hesabımla senkronizenizi sağladıktan snra rahatça girip indiriyorum.

    iphonun bluetooth sadece kulaklık için kullanılırken (dosya transferi yok) desire ile isterseniz 3g bağlantınızı wi-fi hotspot ile kablosuz modemmiş gibi paylaşıp laptopunuzdan kablosuz bağlantı sağlayabiliyonuz.



    artısı çk ama eksiği yok mu? incelemede de geçmeyen kullanıldıkça fark edilen sorunlar var. bunlardan birisi (özellikle froyo güncellemesinden sonra ortaya çıktı) şarj esnasında, oyun oynarken veya biraz ağır bir işlem yaparken telefonun haddinden fazla ısınması. hatta reset atması bazen de kilitlenmesi can sıkıcı olabiliyor. bir de (belki yurt dışından geldiği içindir) mesajları tarihsel olarak sıraladığı için bazen mesajın saatini tam ayarlayamayıp 1 saat önce gelmiş gibi görerek mesajı daha gerilere atması. bu 2si hariç göze batan herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.




  • Elinize sağlık güzel inceleme, güzel telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    @ Phonenix *

    iPhone? Kusursuzluk?
    __________________________________

    Video inceleme için teşekkürler Kaan.




    Mesut çeviğin desire hd lansman videosundan aklımda desire diye kalmış. Pek bir şuursuzca atmışım önceki mesajımı çünkü kendimce yıkılmıştım :D Ayrıca yaaani . Misal kamera kalitesini beğenmedim, hoparlör, tipi felan. iPhone 4 biraz sorunlu ama 3GS yine de apple ı idare ediyor. Tabi bu aletin sikletinde değil. Ama iPhone'un diğer bir versiyonunda mükemmel bir telefon göreceğimize eminim. Diğer pdalarda sürekli bir eksik oluyor ve bu beni delirtiyor, ister istemez gereksiz tepkiler veriyorum. Tek ümidim desire HD iPhone rakibi olaraktan...




  • 6 aydır kullanıyorum telefonu. yazılım desteği (güncelleme) sayesinde hergeçen gün daha çok kendine hayran bırakan bir telefon. kesinlikle verilen parayı son kuruşuna kadar hakeden beni şarjı hariç hiç yarı yolda bırakmayan telefon. telefon için 100 tane güzellik sayabilirim ah ah bide şarj sıkıntısı olmasa piyasadaki tüm telefonlar kaldırılsın bu kullanılsın diyecek kadar terbiyesiz olurdum. günde 2 saat web surf + 3 saat mp3-radio + ortalama 10-20 dk tel görüşmesi yapıyorum. gün içinde 2 kez şarjı bitiyor. yinede iphone dan 2 gömlek üstün !!! fanboyluk değil 5 tane iphone kullanan adama yan yana koyup özelliklerine baktık ilk cümleleri hep şu oldu "yeni telefon alırsam htc nin androidli telefonu olacak" 6 ay önce ilk telefon elime geçtiğindede söylemiştim bir gün herkes android'li telefon sahibi olacak :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santanio

    6 aydır kullanıyorum telefonu. yazılım desteği (güncelleme) sayesinde hergeçen gün daha çok kendine hayran bırakan bir telefon. kesinlikle verilen parayı son kuruşuna kadar hakeden beni şarjı hariç hiç yarı yolda bırakmayan telefon. telefon için 100 tane güzellik sayabilirim ah ah bide şarj sıkıntısı olmasa piyasadaki tüm telefonlar kaldırılsın bu kullanılsın diyecek kadar terbiyesiz olurdum. günde 2 saat web surf + 3 saat mp3-radio + ortalama 10-20 dk tel görüşmesi yapıyorum. gün içinde 2 kez şarjı bitiyor. yinede iphone dan 2 gömlek üstün !!! fanboyluk değil 5 tane iphone kullanan adama yan yana koyup özelliklerine baktık ilk cümleleri hep şu oldu "yeni telefon alırsam htc nin androidli telefonu olacak" 6 ay önce ilk telefon elime geçtiğindede söylemiştim bir gün herkes android'li telefon sahibi olacak :))


    Kullanıcı yorumu da böyle gelince konudan tüymeliyim artık bence... :P




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.