merhaba benim adsl modemim var ve 3 kişi kullanıyoruz benim ipim otomatik ama kendim ip verince internete giremiyorum ip alamıyorum yani ipim hep 10.0.0.3 gösteriyor benim amacım diğer komşularla remote admin prog kullanmak ama olmuyor ip alamıyorum nasıl yapıcam onlarada yükledim remote admini ama ip değim gibi 10.0.0.3 diğerleride 10.0.0.5 öle gödteriyor lütfen yardım edin
Öncelikle şöle bişi sorayım neden kendin ip vermek istiyorsun??? otomatik ip kullanmanın pek bir sakıncası olmayacaktır sanırım? Sonuçta siz içeride yani adsl modem arkasında sanal ip kullanıyorsunuz, internete tek bir ip ile çıkıyorsunuz...
çünkü remote admin kullanıcaz beraber ama kullanamıyozz ip 10.0.03 gibi gösteriyor ve bende remoteye bunu yazıyorum olmuyor ip başka bir ipmiş bu değilmiş o ipde her bilgisayar kapandığında değişiyor nasıl yapcaz
remote admin adsl modemine özgü bi program mı???Öyle ise programu görmeden bişi diyemem... ip ni öğrenmek kolay aslında başlat çalıştır (run), açılan yere cmd yaz sora dos ekranı açılacak orda ipconfig yaz gelsin hemen 30 saniyeni almaz...
Tam olarak aldığın hatayı yazarmısın buraya.
aldığım hata yok sadece remote admine bağlanamıyom lkendim elle ip veremiyom makineye verinde bağlantı kesiliyorrr